Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mimi2000
    blog.seniorennet.be/mimi200
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    26-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wim van de Camp (CDA): ‘De islam is onze bondgenoot.’ (update)

    Wim van de Camp (CDA): ‘De islam is onze bondgenoot.’ (update)

    Screenshot_12

    (Door: Joost Niemöller)

    Een onthullend Twitter-moment gisteren met Wim van de Camp van het CDA. Wim van de Camp voerde een Twittergesprekje met ‘Blonde mevrouw.’ Deze stelde hem een vraag en daar kwam een opmerkelijk antwoord op:

    Blondemevrouw:  Als je nu bij “een kwestie van kiezen” te gast was, wat zou je dan kiezen; 1. islam is bondgenoot christendom 2. islam is dat niet 

    Wim van de Camp: Helaas Mevrouw, in een sterk deconfessionaliserende wereld kies ik dan voor de islam als bondgenoot van het christendom
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MULTIMILJONAIR Rihanna krijgt haar zin: D666-minister geeft 100 MILJOEN aan BELASTINGGELD

    MULTIMILJONAIR Rihanna krijgt haar zin: D666-minister geeft 100 MILJOEN aan BELASTINGGELD



    MULTIMILJONAIR Rihanna (vermogen geschat tussen de 245 en 260 miljoen dollar, en haar vriendje is een MILJARDAIR met een vermogen van 1,5 MILJARD dollar) vroeg in augustus om 100 miljoen euro BELASTINGGELD van Henk en Ingrid. En D666-minister Kaag zei toen nog dat ze dat echt never-nooit ging geven. OOK MP Rutte zei dat hij het NIET ging geven. Maar hey, wat blijkt nou? Het geld gaat toch overgemaakt worden. B-zangeresje vraagt, en Kaag draait.
    Meer lezen op:
    liefdevoorhollandblog.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwalijke leugens en antisemitische complottheorieën

    Kwalijke leugens en antisemitische complottheorieën


    Jeruzalem gezien vanaf de Olijfberg. © Hans Avontuur

    Volgens Ad Mols zijn de zorgen die CIDI heeft over het Palestijnse ‘scoutingkamp’ in Loon op Zand onterecht [BD 21 september]. De ‘argumenten’ die hij aandraagt zijn te bizar voor woorden.

    Dat een serieuze krant als het Brabants Dagblad de heer Mols een podium biedt om zijn giftige leugens en antisemitische complottheorieën te verspreiden, is onbegrijpelijk.
    Meer lezen op:
    bd.nl


    25-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een harde Brexit? Ik zie alleen maar winnaars

    Een harde Brexit? Ik zie alleen maar winnaars

    COLUMN BERT WAGENDORP 24-9-2018



    De Britse overheid publiceerde maandag 24 nieuwe brochures waarin staat wat de gevolgen zijn van een ‘no deal’-Brexit, het vertrek van de Britten uit de Europese Unie zonder dat GB en EU tot een overeenkomst zijn gekomen. Ze gaan over de gevolgen voor hondenbezitters, vliegmaatschappijen, etiketten op levensmiddelen, de bloemenimport en bronwater. Er zijn nu 76 van zulke papers geproduceerd en het einde is nog niet in zicht. Een fraaier overzicht van de ontwrichtende maar fascinerende chaos die een harde Brexit in het VK met zich zal meebrengen is moeilijk te vinden.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet: wie is de baas in Nederland?
    Baudet: wie is de baas in Nederland?


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europarlementariërs hoeven geen inzage te geven in onkosten

    Europarlementariërs hoeven geen inzage te geven in onkosten

    Gepubliceerd: 25 september 2018 10:59

    Het Europees Parlement stond in zijn recht door inzage in documenten over de onkosten van Europarlementariërs te weigeren.
    Het Europees Hof van Justitie heeft dat geoordeeld (pdf) in een zaak die een groep journalisten uit alle 28 EU-landen had aangespannen. In Nederland was de NOS erbij betrokken.
    De journalisten deden in 2015 in eigen land wob-verzoeken om de bonnetjes en declaraties in te zien. Die werden afgewezen vanwege privacybescherming en omdat het te veel werk met zich zou meebrengen.
    Meer lezen op:
    nu.nl/politiek

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leo Lucassen gooit met modder naar Jan van de Beek

    Leo Lucassen gooit met modder naar Jan van de Beek

    Migratiewetenschap mag alleen politiek-correct zijn
    Migratiewetenschapper Leo Lucassen

    Titelfoto: Migratiewetenschapper Leo Lucassen in debat in De Balie (7 september 2018). Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal De Balie

    De migratie-analyses van Jan van de Beek (wiskundige en cultureel antropoloog) en Jan Latten (oud CBS-directeur en bijzonder hoogleraar sociale demografie) zijn in vruchtbare aarde gevallen in de Tweede Kamer. Zo opvallend als de positieve reacties zijn vanuit de politiek, zo bijzonder is de behandeling die Jan van de Beek moet ondergaan van zijn mede-wetenschapper professor Leo Lucassen.

    In een recent interview typeert Jan van de Beek het gedrag van Lucassen als smerig en laag bij de grond. ‘Van vreemde smetten vrij maar dan in een nieuw jasje’, heet het artikel dat Lucassen in december 2017 schreef en waarin het werk en de persoon van Jan van de Beek onder vuur wordt genomen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    24-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: ‘Arabische misdaadclans in Berlijn zijn een gevaar voor de Duitse democratie’

    Bonusquote: ‘Arabische misdaadclans in Berlijn zijn een gevaar voor de Duitse democratie’

    'Het patriarchaat is overheersend, clanleider oppermachtig, ze komen uit sharia-staten'

    Door:  , 12:39, 22 september 2018

    “‘De achterban van de Libanezen, Koerden en Palestijnen bestaan uit 280.000 man’, zegt boekauteur Ralph Ghadban, voormalig welzijnswerker. De Libanese specialist voor Arabische clans kent zijn pappenheimers. Nu doet hij een boekje open en waarschuwt: ‘Mijn commentaar is niet ongevaarlijk, maar het gevaar voor de Duitse democratie is groter.’

    ‘En daarnaast bedriegen ze allemaal zonder uitzondering de sociale dienst.’

    Volgens Ghadban speelt religie een rol bij de clans: ‘Het patriarchaat is overheersend en de clanleider is oppermachtig. Ze komen uit sharia-staten.’
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw onderzoek onthult: Multicultureel Marseille is de gevaarlijkste stad van Europa
    Nieuw onderzoek onthult: Multicultureel Marseille is de gevaarlijkste stad van Europa
    Moslim invasie in Marseille.

    Een nieuw onderzoek toont aan dat de Zuid-Franse stad Marseille de gevaarlijkste stad van Europa is, zo blijkt uit het artikel van France3 .

    De deelnemers aan het onderzoek werd onder andere gevraagd hoe zij het niveau van de criminaliteit beoordelen, of zij zich veilig voelen als zij op straat lopen en of zij bang zijn om beroofd of aangevallen te worden.

    De studie van Numbéo beweert de grootste participatieve online database te zijn. Uit de resultaten blijkt dat twee Franse steden in de top 10 van gevaarlijkste Europese steden staan.

    Marseille wordt door de studie gerangschikt als Europa’s gevaarlijkste stad, waarbij Parijs op de achtste plaats achterloopt. Beide steden hebben een grote multiculturele bevolking, schrijft VoE.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik walg van die zaal vol goedgeklede huichelaars

    Ik walg van die zaal vol goedgeklede huichelaars

    Het moet maar eens afgelopen zijn met die poppenkast

    Titelfoto: Vice-premier Hugo de Jonge en premier Mark Rutte op Prinsjesdag 2018. Screenshot door redactie OpinieZ van video NOS.

    Hoewel ik nooit echt uitgesproken koningsgezind ben geweest, had ik er ook geen hekel aan. Ik vond Prinsjesdag altijd wel grappig, met die malle hoedjes, die dure jurken en die koets en Kersseboom. Steevast zat ik op de derde dinsdag van september – als het maar enigszins kon – vol verwachting voor de buis. Politici kijken! Prinsjes kijken! Koetsjes kijken! Wie is wie en zwaaimomentjes.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwenrechtenactiviste Darya Safai:
    Vrouwenrechtenactiviste Darya Safai:

    EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE

    FOTO: SASHA LAMBERT VROUW MAGAZINE



    Vrouwenrechtenactiviste Darya Safai (43) vluchtte achttien jaar geleden uit Iran, waar zij na de revolutie ineens haar haren moest bedekken. Dat ook hier steeds meer hoofddoekjes te zien zijn, baart haar grote zorgen. ‘Waarom geven we toe aan extreme, orthodoxe gevallen?’

    “Ik was vier jaar toen in Iran, in 1979, de revolutie plaatshad en zes toen ik voor het eerst naar school moest. Mijn moeder gaf me een wijd, lelijk, donkerblauw schooluniform met een vormeloze broek. Ze deed me ook een hoofddoek om, die mijn haren en m’n nek bedekte, want alleen mijn gezicht mocht zichtbaar zijn. Eind september komt haar boek 'Plots mocht ik niet meer lachen' uit. 
    Meer lezen op:
    vrouw.nl


    23-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheldend valt de EU uit elkaar

    Scheldend valt de EU uit elkaar

    Screenshot_234

    Verhofstadt en Macron.

    (Door: Roderick Veelo)

    “Bla bla bla” en dan volgt een woedend “GVD!”

    Aan het woord is de Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken, Jean Asselborn. Hoewel, aan het woord; hij onderbreekt de Italiaanse minister Salvini. De aanvaring tussen de twee vond vorige week in Wenen plaats tijdens een besloten vergadering. Maar de Europese politici houden de giftige sfeer in de Unie allang niet meer geheim. Het incident ging viral via de Facebook-pagina van de Italiaanse minister.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd

    Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd

    Moderne massamedia hebben zelfde rol als verspreiders van staatspropaganda aangenomen – Citaat Oxford migratie expert: Teveel immigratie vernietigt gemeenschappelijke identiteit en solidariteit

     
    Massa demonstratie van bijna een miljoen burgers tegen het socialistische SED regime in Berlijn op 4 november 1989. Bijna 30 jaar later lijkt de SED (die in de jaren ’80 als slogan ‘Das schaffen wir!’ had) alsnog te hebben gewonnen, aangezien een voormalige DDR ‘agitprop’ expert nu al jarenlang kanselier van Duitsland (en daarmee feitelijk ook de EU) is (Afbeelding: Getty Images (2)).

    Een leider van het verzet in het voormalige Oost Duitsland, Angelika Barbe, waarschuwt dat er steeds meer overeenkomsten zijn tussen het toenmalige onderdrukkende communistische regime en de regering van Angela Merkel. Ook ziet ze dat de massamedia eenzelfde rol als verspreiders van staatspropaganda hebben aangenomen. Net als destijds in de ‘Deutsche Demokratische Republik’ worden burgers die actief hun vrijheid proberen te verkrijgen of behouden, verketterd en vervolgd. De conclusie is dat de periode van echte vrijheid en democratie in Europa tot het verleden behoort, en onze samenleving opnieuw stapsgewijs wordt -en deels al is- overgenomen door extreemlinkse, zichzelf ‘progressief’ noemende krachten.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    22-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden die dief grijpen en uitleveren aan de politie aangeklaagd voor ontvoering
    Zweden die dief grijpen en uitleveren aan de politie aangeklaagd voor ontvoering
    Niklas Krämer legt de dief vast op jachtcamera. © Privé

    Niklas Krämer, 25 jaar, en zijn collega’s werden meerdere keren per week van de diesel uit hun werkmachines bestolen. Vorig jaar slaagden ze erin om een van de dieven vast te pakken en vast te houden in afwachting van de politie.

    Nu worden ze beschuldigd van illegale vrijheidsberoving.
    – Wie is de boef in dit drama, wij of degene die van ons heeft gestolen? vraagt Niklas.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haley: ‘Palestijnen hebben niks anders gedaan dan geld opstrijken en kwaadspreken tegen de VS’

    Haley: ‘Palestijnen hebben niks anders gedaan dan geld opstrijken en kwaadspreken tegen de VS’

    “Het enige wat zij [de Palestijnen] gedaan hebben is hun hand uitgestoken om geld te vragen, kwaadspreken over de Verenigde Staten, niet aan tafel aanschuiven voor vredesbesprekingen – waarom hebben wij een PLO-kantoor nodig? Waarom zouden we de Palestijnen blijven financieren?” vroeg Haley zich hardop af.

    De Amerikaanse ambassadeur aan de Verenigde Naties (VN) Nikki Haley steunde de jongste acties van de Trump-regering tegen de Palestijnen, inclusief de sluiting van hun hoofdkwartier in Washington, en zei dat “het enige wat ze hebben gedaan is hun hand uitsteken om geld te vragen en een vuile mond opentrekken tegen de VS.”
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte wil migratiestudie, maar zonder islam

    Rutte wil migratiestudie, maar zonder islam

    ALGEMENE BESCHOUWINGEN 21-9-2018



    Het kabinet stelt geen Staatscommissie Bevolkingsgroei in, maar laat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) onderzoek doen naar de lange termijngevolgen van de migratiepolitiek. Dit heeft VVD-premier Mark Rutte vandaag gezegd in de Tweede Kamer tijdens de algemene en politieke beschouwingen.
    De fractieleiders Klaas Dijkhoff (VVD) en Sybrand Buma (CDA) drongen eerder deze week aan op een diepgravende studie van de bevolkingsproblematiek. Voorbeeld is de commissie-Muntendam die in de jaren zeventig in kaart bracht wat de lange termijngevolgen waren van de geboortepolitiek. 
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    21-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrisch moslimgezin in Duitsland krijgt elke maand 5.239 euro – gratis

    Syrisch moslimgezin in Duitsland krijgt elke maand 5.239 euro – gratis


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ondergang van Frans Timmermans

    De ondergang van Frans Timmermans

    Frans

    Frans Timmermans wil lijsttrekker worden voor de PvdA bij de Europese verkiezingen van volgend jaar mei: wat een schitterend bericht om een toch al zo stralende dag in de Algarve mee te beginnen.
    Ik heb mijn ontbijt tot een feestelijk liquid breakfast omgepimpt want van dat kleffe Portugese witbrood word ik toch maar dik. Na het eerste glaasje vinho verde kreeg ik een schitterend visioen. Alle snode plannen van Frans ‘Ḿachiavelli’ Timmermans waren mislukt en hij was als een doodordinaire parlementariër in het Europees parlement geëindigd. Omdat zijn dikke bips niet op op één stoeltje past, hadden ze hem maar twee zetels gegeven. Ik vond het zo’n aandoenlijk tafereel dat ik spontaan “Jerry, Jerry “ begon te brullen . Mijn hondjes schrokken zich een ongeluk want die zijn geboren toen Jerry Springer allang niet meer op de buis was.
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse journalist: Burgeroorlog in Europa zal komen

    Britse journalist: Burgeroorlog in Europa zal komen

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De Britse journalist en schrijver James Delingpole heeft in een artikel zijn indrukken over de ontwikkelingen in Duitsland geschetst. Niet alleen hij vreest dat het tot een burgeroorlog zou kunnen komen.

    Die Unbestechlichen

    “Er zal een burgeroorlog in Europa komen”, zou een Duits politicus, wiens naam hij om goede redenen niet zou noemen, in een gesprek tegen hem gezegd hebben. De politicus zou alleen maar datgene hebben uitgesproken wat veel mensen tegen hem achter gesloten deuren gezegd zouden hebben. “Ik was meerdere weken in Duitsland. Ik heb de mensen en de sfeer geobserveerd, nadat Angela Merkel 3 miljoen immigranten – de meesten van hen strijdbare mannen – uit islamitische landen heeft uitgenodigd.” Het aantal 3 miljoen zou hoger zijn dan het door de Duitse autoriteiten officiële aantal van 1,5 miljoen. Maar hij zou een bron hebben die hem bevestigd zou hebben dat dit aantal dichter in de buurt van de realiteit zou komen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaduwmacht der klassenjustitie danst op het ontbonden lijk van de rechtstaat
    De schaduwmacht der klassenjustitie danst op het ontbonden lijk van de rechtstaat

    Door:  , 13:58, 20 september 2018

    Terwijl daders van ernstige misdrijven strafvermindering krijgen omdat ze te lang moeten wachten op hun veroordeling en het OM steen en been klaagt over te hoge werkdruk, te grote tekorten, te weinig personeel en te weinig capaciteit wordt Harry de Winter serieus voor de rechter gesleept omdat hij oud-wethouder Geert Dales voor ‘metro-oplichter’ heeft uitgemaakt in een tweet.

    ‘Metro-oplichter’. In een tweet! En daarvoor als een crimineel naar een rechter moeten. Welkom in bananenrepubliek Nederland. Welkom in het failliet van de rechtstaat. Welkom in China, Noord-Korea, Iran, Cuba, Venezuela, Rusland, de EU en al die andere plekken op de wereld waarin je altijd bang moet zijn voor je mening omdat die mening strafbaar kan blijken te zijn en die mening je alles kan kosten wat je lief is omdat meningen per definitie nog crimineler zijn dan kindermoord of het verkrachten van een verstandelijk gehandicapte.
    Meer lezen op:
    tpo.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!