Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    roosje
    blog.seniorennet.be/roosje
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    07-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur Agema geïnterviewd door Sam van Rooy

    Fleur Agema geïnterviewd door Sam van Rooy

    Fleur Agema 

    Fleur Agema, de ‘first lady’ van de PVV: “Als niemand opstaat dan bestaan we over een aantal decennia gewoon niet meer.

    Fleur Agema (1976) groeide op in het café van haar ouders. Ze studeerde aan de kunstacademie in Enschede, de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en de MaHKU/Open University te Utrecht. Sinds 2006 is ze Kamerlid voor de Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders. Ze was vele jaren vicefractievoorzitter en is woordvoerster inzake Zorg. Ze was naast Geert Wilders medeonderhandelaar in het begrotingsoverleg van het kabinet-Rutte I in 2012.
    Meer lezen op:
    verenoflood


    06-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieagenten luchten hun gemoed

    Politieagenten luchten hun gemoed

    Steeds meer berichten uit het dagelijks leven van politieagenten komen aan het licht. De politieagenten uiten zich meestal anoniem. Wat ze te melden hebben, is schokkend: het beschrijft een falen over de hele linie.

    In de “Südkurier”  is een artikel verschenen dat een inkijkje in de arbeidsmogelijkheden van de politie geeft. Drie politieagenten op patrouille vertellen over hun ervaringen. Dat er in een vluchtelingencentrum drugs gebruikt worden, is voor hen geen verrassing meer. “Je kunt de drugs indelen naar verschillende nationaliteiten”, zegt een van hen. “Het is heel duidelijk verdeeld. De Ghanezen handelen bijvoorbeeld in cocaïne.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Opvang vluchtelingen in westen 135 keer zo duur dan opvang in regio

    Internationaal, december 2017

      Paul Collier
    Oxford hoogleraar, voormalig hoofd research van de Wereld Bank en voormalig adviseur van Tony Blair, Paul Collier zei tijdens een conferentie in Kopenhagen in december, dat voor hetzelfde bedrag dat een vluchteling in het westen kost, 135 vluchtelingen in de regio kunnen worden geholpen. Huisvesting, voedsel, kleding, medische hulp is in het westen veel duurder dan in vluchtelingen opvang en veilige zones in de regio van herkomst. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking – Europese Nieuwjaarsbaby’s zijn niet Europees

    Omvolking – Europese Nieuwjaarsbaby’s zijn niet Europees


    Voorbeeldfoto. Foto: Mohammed Tawsif Salam / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)
    Mohammed, in zijn verschillende vormen, is nu de populairste voornaam geworden onder mannelijke kinderen in de meeste West-Europese landen. En ook de eerstgeboren baby’s in het nieuwe jaar van de grotere steden geven een duidelijk inzicht in de demografische en culturele veranderingen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    05-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu doet de NOS het wéér! Paniek! Koraalriffen in gevaar!

    Nu doet de NOS het wéér! Paniek! Koraalriffen in gevaar!

    Met de regelmaat van een klok vergast de NOS ons op nieuwe onheilstijdingen over de nefaste invloed van de opwarming van de aarde (eigenlijk: atmosfeer) als gevolg van de menselijke uitstoot van CO2. Hiermee geeft de NOS de klimaathype steeds weer nieuwe impulsen.

    De Groene Rekenkamer en Climategate.nl hebben daar al eerder bezwaar tegen gemaakt, in het bijzonder naar aanleiding van het bezoek van Nederlandse CEO’s aan Spitsbergen (thans heerst daar een onaangename temperatuur van -12 tot -14 graden) o.l.v. klimaatactiviste Bernice Notenboom (die niet wenst te praten met klimaatsceptici).
    Meer lezen op:
    climategate.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om te kotsen: pedofiel PvdA-raadslid Khalid Tatou had seks met 13-jarig meisje in hotelkamer

    Om te kotsen: pedofiel PvdA-raadslid Khalid Tatou had seks met 13-jarig meisje in hotelkamer

    Door   

    tatou-gouda
    Foto: Khalid Tatou tijdens een gemeenteraadsvergadering in Gouda. Bron: Theo Krins / Blogspot.

    Er wordt steeds meer bekend over de walgelijke manier waarop een 32-jarig raadslid een minderjarig meisje misbruikte.

    Ooit werd hij neergezet als een groot voorbeeld voor de Goudse Marokkaanse gemeenschap, en voor allochtone PvdA’ers – en dat worden er door het ‘inclusieve’, politiek correcte wervingsbeleid daar steeds meer – in het algemeen. Meneer was raadslid in Gouda én directeur van een islamitische school in Alphen aan de Rijn: hij had zijn zaakjes aardig op orde dus. Voor de bühne dan, want achter die keurige politiek geëngageerde schooldirecteur bleek in oktober doodleuk een keiharde pedofiel te steken.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    04-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran, Pakistan, Palestijnen: Trump niet langer gekke Henkie

    Iran, Pakistan, Palestijnen: Trump niet langer gekke Henkie

    4 jan 2018 René van Rijckevorsel 


    e Amerikaanse president Donald Trump wordt door de westerse media graag neergezet als een onbesuisd type dat er maar wat op los twittert en zich niks aantrekt van diplomatieke conventies. Dat mag zo zijn. Maar als je goed kijkt, wordt er dezer dagen toch iets van een strategie zichtbaar in Trumps buitenlandpolitiek.
    Die strategie zou kunnen zijn: de macht van verstandige krachten in de islamitische wereld vergroten, die niks op hebben met boze ayatollahs, terroristenondersteuners, haatpredikers en vlagverbranders die nu beeld en beleid in veel islamitische landen bepalen.
    Meer lezen op:
    elseviersweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme, moslim-antisemitisme

    Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme, moslim-antisemitisme

    door Guy Millière  •  3 Januari 2018


    Luc Ravel, aartsbisschop van Straatsburg, zei onlangs dat de Franse politieke leiders weten dat er een vervanging van de bevolking in beweging is die snel veel ernstiger gevolgen zal hebben dan we vandaag al hebben. (Afbeeldingsbron: Peter Potrowl/Wikimedia Commons)

    • In Frankrijk werden sinds 2012 meer dan 250 mensen gedood door het islamitische terrorisme - meer dan in alle andere Europese landen samen.

    • Geen enkel ander land in Europa heeft zoveel aanvallen tegen Joden ervaren. Frankrijk is een land waar Joden worden vermoord omdat zij Joden zijn.
      Meer lezen op:
      gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leids VVD-raadslid loopt oudejaarsnacht mee met politie, is getuige van ziek geweld tegen agent

    Leids VVD-raadslid loopt oudejaarsnacht mee met politie, is getuige van ziek geweld tegen agent

    'We zien D. op de grond liggen met zijn been in een rare hoek'


    “Als we komen aanrijden zien we dat er een vechtpartij aan de gang is. D. en N. stuiven erop af en vergeten in de drukte de schuifdeur van de bus voor me te openen. Ik zit opgesloten en kan niets doen terwijl de groep uitelkaar stuift. Mijn blik volgt N. die achter een man aangaat die een mep uitdeelt. Opeens zie ik haar stoppen en omdraaien. Tegelijkertijd hoor ik een pijnkreet van D. die door merg en been gaat. Ik zie hem niet meer.

    Machteloos bons ik tegen het pantserglas van de bus. N. vliegt om de bus heen en we zien D. op de grond liggen met zijn been in een rare hoek. Ze staat er even alleen voor. Om haar heen staan dronken feestgangers, haar maatje ligt uitgeschakeld op de grond. Ze stelt haar collega gerust dat er geen open botbreuk is door ter plekke zijn broek open te knippen. Ondanks de verschrikkelijk pijn kan D. een signalement geven van de persoon die hem onderuit trapte toen hij uit de bus stapte.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbijstering in Rome: Somaliër dringt bevallingskamer binnen en randt barende vrouw aan

    Verbijstering in Rome: Somaliër dringt bevallingskamer binnen en randt barende vrouw aan

    Karen Van Eyken   3 Jan 2018


    Een Somaliër die zich had vermomd als verpleger, glipte op oudejaarsdag de kraamafdeling van het Sant’Eugenio ziekenhuis in Rome binnen. Daar randde hij een vrouw aan die op het punt stond om een kind op de wereld te zetten.

    Volgens de getuigenis van het 43-jarige slachtoffer drong de man de kamer binnen toen de bevalling net op gang was gekomen. Hij begon met de vrouw te praten en betastte haar terwijl hij zichzelf bevredigde.
    Meer lezen op:
    hln.be


    03-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse vrouwen doen hoofddoek af uit protest

    Iraanse vrouwen doen hoofddoek af uit protest

    In Iran zijn vrouwen sinds 1979 verplicht om een hijab, een Islamitische hoofddoek, te dragen. Doen ze dat niet, dan worden ze beboet of gearresteerd. Vorig jaar overkwam dat 3,6 miljoen 'ongepast geklede' Iraanse vrouwen.

    De Iraanse journaliste Masih Alinejad komt op voor de vrijheid van deze dames. Ze heeft de Facebookpagina My Stealthy Freedom (mijn heimelijke vrijheid) opgericht, waarop ze foto's met en zonder hoofddoek plaatst. "Mijn moeder wil bewust een hoofddoek dragen, maar ik niet. Iran zou voor ons beiden moeten zijn", aldus Alinejad.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoektocht naar de menselijke maat

    Zoektocht naar de menselijke maat


    Foto: Pim Fortuyn - Screenshot VPRO-interview 28 januari 2002

    Wie wil begrijpen wat een politicus drijft moet de boeken of artikelen lezen die hij schreef vóórdat hij partijpolitiek aan de weg ging timmeren. Helaas doet vrijwel niemand dat. Voorstanders niet en tegenstanders ook niet. Ze laten dat achterwege op grond van vooroordelen.

    Ze denken het niet nodig te hebben om de politicus in kwestie te steunen of juist af te wijzen. Zo’n politicus was Pim Fortuyn en is Thierry Baudet. Beiden werden en worden vereerd én verguisd door vóór- en tégenstanders die hun eerdere geschriften nooit gelezen hebben.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    02-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man

    Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man


    De linksgroen-liberale elite maakt heel handig gebruik van de onkunde, onbenulligheid en slaafse volgzaamheid van dit soort actiegroepen, om de gewone man zover te krijgen zijn welvaart en toekomst op te geven voor een in realiteit niet-bestaand CO2/klimaatprobleem. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    Naast een opkomende EU-superstaat met nog meer massa immigratie en islamisering is er nog een ander groot gevaar dat ons in 2018 bedreigt: de groene elite, die inmiddels ook een voormalige rechtse partij als de VVD in zijn greep heeft gekregen. Dit jaar worden namelijk de volgende grote stappen gezet om de welvaart van de burgers, de gewone man, u en ik, uit te hollen en uiteindelijk compleet af te breken – en dat onder het mom van de grootste wetenschappelijke en financiële hoax die ooit werd verzonnen: door mensen veroorzaakte ‘global warming’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    01-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noch “erfschuld” noch plicht tot “verantwoordelijkheid”

    Noch “erfschuld” noch plicht tot “verantwoordelijkheid”

    Moslims in Berlijn steken een Israëlische vlag in brand.

    Screenshot_223
    (Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

    Sinds onlangs in Berlijn symbolen van de staat Israël openlijk in brand werden gestoken, heerst er in de politieke klasse en de conformistische media een evenzo grote als hypocriete opwinding over “toenemend antisemitisme” in Duitsland. De Duitse president Steinmeier jammert: “Daarvan ben ik geschrokken en ik schaam me ervoor.” Daarvoor hadden bondskanselier Merkel en allerlei toppolitici zich hierover op gelijksoortige wijze uitgelaten. Niemand van hen heeft echter duidelijk gemaakt waar dit “toenemend antisemitisme” vandaan komt. Dat heeft natuurlijke redenen, echter geen goede.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REACTIE OP NIEUWJAARSWENS RUTTE!

    REACTIE OP NIEUWJAARSWENS RUTTE!

    Schokkend: in Nederland vijf keer zoveel criminaliteit als aan burgers wordt wijsgemaakt!

    ‘Kwetsbare wijken dreigen in handen van georganiseerde misdaad te vallen’

    Het kabinet en minister van Justitie Ard van der Steur (VVD) spiegelen de burgers een veel rooskleuriger beeld voor van de criminaliteit in Nederland dan in werkelijkheid het geval is. De werkelijke criminaliteit in Nederland is zelfs vijf keer groter dan uit de officiële cijfers blijkt.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    31-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MYANMAR: Niet alleen boeddhisten, maar ook hindoes worden door Bengaalse Rohingya moslimbendes vermoord en in massagraven gedumpt

    MYANMAR: Niet alleen boeddhisten, maar ook hindoes worden door Bengaalse Rohingya moslimbendes vermoord en in massagraven gedumpt

    Hoewel de media en zogenaamde mensenrechtengroepen het opnemen voor de Bengaalse Rohingya-moslims, hebben ze het vreselijk mis. Ze missen de belangrijkste feiten over de gewelddadige aard van deze illegale moslimgemeenschap in Myanmar, met hun geschiedenis van moorden en verkrachtingen van zowel boeddhisten als hindoes. In feite heeft het geweld en terrorisme wat door deze moslims uit Bangladesh wordt uitgevoerd, de reactie van de boeddhistische meerderheid geactiveerd, die nu deze moslims doden en verdrijven om hun natie, en hun culturele identiteit te beschermen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: Forum voor Democratie is grote PR-machine met fantastische volzinnen vol waarheden

    Column Jan Roos: Forum voor Democratie is grote PR-machine met fantastische volzinnen vol waarheden

    Door   

    Jan Roos.

    Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen maart stonden ze nog tegenover elkaar: Jan Roos en Thierry Baudet. Maar Jan is die rivaliteit voorbij, zo lezen wij vandaag in zijn wekelijkse column. Hij roemt Thierry Baudet en verklaart zijn conservatisme tot het ‘nieuwe sexy.’

    Mijn moeder zegt altijd als het over vluchtelingen gaat: “Ga eens in hun schoenen staan, wat zou jij dan doen?” Nou, dat is heel simpel. Ik zou ook naar de plek gaan waar de beste toekomst voor mijn kinderen is. Ja, ik zou economisch vluchteling zijn als ik in een land woonde waar honger, armoede en onderdrukking heerste.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije weigert "gematigde islam"

    Turkije weigert "gematigde islam"

    door Uzay Bulut  •  30 December 2017



    De Turkse President Recep Tayyip Erdoğan heeft onlangs opnieuw het concept verworpen van een "gematigde islam",

    toen hij zei: "Islam kan niet 'matig' of 'bovenmatig' zijn. Islam kan maar één zaak zijn."

    En verder dat het "octrooi van dit concept is ontstaan in het westen", dat "echt de islam wil verzwakken".

    Foto: Erdogan in Hamburg, Duitsland op 8 juli 2017. (Foto door Sean Gallup/Getty Images)

     

    • "Deze bijnaam van 'gematigde islam' is erg lelijk, het is respectloos en een belediging van onze religie. Er is geen gematigde of bovenmatige islam. Islam is islam en zo is het." — De Turkse President Recep Tayyip Erdoğan.

    • In overeenstemming met de beweringen van Erdoğan, publiceerde het Turkse door de overheid gefinancierde Directoraat van Godsdienstzaken (Diyanet) in juli een gedetailleerd 140 pagina's verslag, waarin wordt gesteld dat de islam "superieur" is aan het jodendom en het christendom, en dat "interreligieuze dialoog onaanvaardbaar is".
      Meer lezen op:
      gatestoneinstitute.org


    30-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syp Wynia laat zien hoe Nederland aan de naden begint te scheuren en de werkende middenklasse opbrandt

    Syp Wynia laat zien hoe Nederland aan de naden begint te scheuren en de werkende middenklasse opbrandt

    EU-beleid: de “ondermaatse” bijvangst van de Nederlandse visserij wordt overgoten met een kleurstof zodat-ie echt wel naar de vuilverbranding moet

    Ik kwam erop door het Jaaroverzicht van ‘Wynia’s week’.

    Wynia is er voor WNL met de camera op uit geweest om eens te kijken hoe het met de demokratie staat. Dat was al in het begin van dit jaar 2017. In maart. Maar ik vind het toch een goed eindejaars-item.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor belediging om hoofddoek in ziekenhuis

    Boete voor belediging om hoofddoek in ziekenhuis

    Ingrid de Groot


    Godsdienstleraar E. B. (56), die een doktersassistente van het Albert Schweitzer ziekenhuis uitkafferde om haar hoofddoek en haar geloof, moet 400 euro boete betalen van de rechter. De aangeslagen moslima krijgt smartengeld. E. gaat in hoger beroep.
    De moslima, die na de scheldpartij volledig van de kaart was, krijgt 350 euro smartengeld. Want volgens justitie en de rechtbank was E. met zijn woordkeuze strafrechtelijk de grens overgegaan.
    Meer lezen op:
    ad.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!