NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • GroenLinks: dertig jaar drammen
 • Farah Karimi (GroenLinks) verzweeg seksrel OxfamNovib, weg als commissaris
 • PETITIE aan minister-president Mark Rutte
 • Brexit partij vaagt iedereen weg, in peilingen op 35%; Conservatieven slechts 9%
 • 'Aanrandingen en bedreigingen': Lees hier de hele brief van het personeel van het Zuiderpark zwembad
 • Borrelen in Brussel: een bezoekje aan het front
 • Terreurverdachte van Syrisch bataljon Jabhat al-Nusra aangehouden in Zeeland
 • BRIEFJE VAN JAN – Aan Jesse Klaver Gelukkig werkt Fatima Faïd van de Haagse Stadspartij niet mee aan het politieke doofpotcollectief
 • Propaganda eenheid Britse overheid richt zich heimelijk op moslims, ook in Nederland
 • NASA weerlegt IPCC-wereldklimaatrapport: Antarctische ijskap groeit
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  powerpointlaurette
  blog.seniorennet.be/powerpo
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  Blog als favoriet !
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  21-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - Fuck islamitisch onderwijs op marmeren vloeren en onder kroonluchters

  Ebru Umar - Fuck islamitisch onderwijs op marmeren vloeren en onder kroonluchters

  hup ebru                    

  Terwijl Marco Pastors de knuppel in het hoenderhok gooit door te stellen dat onderwijzers op Rotterdam Zuid meer zouden moeten verdienen omdat ze harder moeten werken om het beste uit kinderen te halen, wordt er elders in Rotterdam gesmeten met geld richting het onderwijs. 

  Nou ja, richting het onderwijs? Het zal eens niet zo zijn dat de geldsmijterij richting de islamisering gaat. Want terwijl de hele wereld en de omliggende sterrenstelsels allang weten dat islamitisch onderwijs het slechtste uit kinderen haalt, verkeren we in Nederland na decennia van islamitische horror nog steeds in de ontkenningsfase. Islamitisch onderwijs en islamisering van onze bevolking worden ons door de strot geduwd.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanhoudende vrouwenhaat bij terrorisme-aangeklaagde Marokkaan in Finland – bespot en beledigt zijn slachtoffers

  Aanhoudende vrouwenhaat bij terrorisme-aangeklaagde Marokkaan in Finland – bespot en  beledigt zijn slachtoffers


  Terreuraanval in Turku, Finland. Foto: Twitter

  Momenteel speelt zich het proces af tegen de moslim die met een mes twee vrouwen heeft vermoord in Turku, Finland. Hoon, gelach en weigering om het hof te gehoorzamen hebben ertoe geleid dat de islamiet uit de rechtszaal werd gedragen. Een langdurige vrouwenhaat is het motief, volgens een psychoanalyticus.

  Door: Anna Ernius – Vertaling: ‘Rommel’

  Abderrahman Bouanane, een 18-jarige Marokkaanse asielzoeker, werd in augustus verleden jaar in Turku gearresteerd voor een terroristische aanslag, waarbij het vermoeden bestaat dat alleen vrouwen het doelwit waren. Bij de aanval werden twee vrouwen gedood en acht personen verwond, van wie zes vrouwen. Nu wordt Abderrahman Bouanane door de districtsrechtbank Turku aangeklaagd voor twee moorden met terroristische doeleinde.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM BIJ DE VIERDE ZUIL!

  WELKOM BIJ DE VIERDE ZUIL!

  Screenshot_3
  (Door: Petra de Geus)

  De islamiseringsmachine draait op volle toeren. Het cordon sanitaire rondom de enkele partijen die zich tegen de corrupte gevestigde orde durven op te stellen, heeft in Rotterdam weer een nieuw voorlopig hoogtepunt gevonden. Was eerst het “volkse” PVV het doelwit, nu moet ook het eloquente Forum het ontgelden. Het maakt voor het goedmenschelijk establishment blijkbaar niet uit wat je doet of hoe je het doet: buitengesloten word je toch. Buitensluiten lijkt het nieuwe polderen. En ook buiten de politiek, in bestuurlijk Nederland, is het cordon sanitaire tegen de “populisten” hevig. Ooit was Nederland een verzuild land, opgedeeld in religieuze stromingen. Toen kwam de secularisatie en daarna de islamisering. Is het tijd voor een nieuwe zuil, een tegenwicht tegen de monoculturele deugers? Zoals de Franse schrijver Karr zei: Hoe meer er verandert, hoe meer er hetzelfde blijft.
  Meer lezen op:
  eljbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse president Macron pleit voor Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa

  Franse president Macron pleit voor Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa

  ‘We staan nog maar aan het prille begin van ongekende volksverplaatsingen, die paradoxaal genoeg het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika’ – ‘Europeanen moeten door kruising met Afrikanen gemengd ras worden’ – ‘Dit betekent wel het einde van de sociale zekerheid in Europa’


  Emanual Macron (Afbeelding: (2)).

  De Franse president Macron, één van de topfiguren van de extreemlinkse globalistische kabaal, heeft opnieuw zijn ware kleuren laten zien door afgelopen zaterdag in een TV interview te zeggen dat Europa zich moet opmaken voor een ‘ongekend aantal’ migranten uit Afrika, omdat het lot van Europa en Afrika ‘met elkaar verbonden zijn’. Kortom: Macron wil ‘Eurafrika’ creëren, en wees in dat kader op de Frans-Amerikaanse journalist Stephen Smith, die volgens de president ‘geweldig goed beschrijft’ hoe er in de komende 30 jaar tussen de 150 en 200 miljoen Afrikanen naar Europa zullen emigreren.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  20-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse topeconoom: asielinvasie kost Duitsland zeker 1.000 miljard euro

  Duitse topeconoom: asielinvasie kost Duitsland zeker 1.000 miljard euro

  Het Duitse weekblad Focus liet in haar laatste uitgave de Duitse hoogleraar en econoom Hans Werner Sinn aan het woord over onder andere de economische gevolgen van de invasie van migranten. Dit proces is vanaf 2015 met het schenden van de Europese verdragen door Bondskanselier Angela Merkel in een versnelling gekomen. Het was tot op heden nog onduidelijk hoe groot de economische schade wel niet was en de hoogleraar brengt hier verandering in door enige indicatie te geven middels cijfermateriaal en achtergronden.
  Meer lezen op:
  re-act.be


  19-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.

  Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.


  Foto: New York Post

  Hoe een zwarte Afrikaanse vluchteling met een mes in het midden van het Hamburger treinstation het hoofd van een baby afsnijdt, de Duitse moeder neersteekt, maar de politici en de pers deze wrede “gebeurtenis” gewoon niet willen melden.

  We kennen de beelden uit Afrika van steniging, onthoofding en verbrandingen die deel uitmaken van het dagelijks leven daar.

  Maar als zoiets midden in Hamburg gebeurt, en met een Duitser, dan wordt er een dekmantelkartel gevormd, zoals gebeurde bij de gruwelijke moord op Sandra P en haar baby op 12 april op Jungfernstieg in Hamburg, zoals onderzoek naar de Truth24 heeft aangetoond.
  Meer lezen op:
  nieuwsfrequent.nl

   


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

  Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

   

  anjameulie-bij1
  Foto: Anja Meulenbelt op een partijbijeenkomst van BIJ1. Bron: BIJ1 / Instagram.

  Volgens een nieuw extremistisch filmpje is de wetenschap eigenlijk een racistisch ‘wit’ fenomeen welke als doel heeft om zwarte mensen te onderdrukken. Deze complottheorie brengt BIJ1-grootmoeder Anja Meulenbelt te berde op haar social media-kanalen.
  Het gaat weer eens lekker met Anja Meulenbelt, de beschermvrouwe van Sylvana Simons bij de wappiewappievereniging BIJ1. Terwijl die partij bezig is met het aanpakken van het zéér grote probleem van hangouderen (kuch), blijft Anja Meulenbelt gewoon on message en gaat ze door met het kerndoel van de partij: het bestrijden van racisme.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

  Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

  Screenshot_240

  (Door: The Edgy Veggie)

  Wat is er voor nodig om een groot deel van de Nederlandse bevolking te doen inzien dat het ongebreideld binnenhalen van niet-westerse vluchtelingen en migranten een ontwrichtend effect heeft op onze economie en maatschappij?

  Dat veel niet-westerse (veelal islamitische-) immigranten niet- of in het meest gunstige geval moeizaam integreren in een moderne welvaartsstaat als Nederland, wisten we al een tijdje. Eigenlijk waren we het er wel over eens dat hun integratie voor een groot deel was mislukt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren
  Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren

  De kritiek van Bart De Wever op Lieven Boeve is totaal ongeloofwaardig


  18-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld

  Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld


  Beieren, vluchtelingenoproer, screenshot FB

  In Fürstenfeldbruck, Beieren, is er een tumult geweest in het centrum van de stad. De asielzoekers eisten betere omstandigheden in hun huisvesting tijdens een demonstratie. Volgens de politie waren sommigen van hen agressief.

  In Fürstenfeldbruck demonstreerden zo’n 150 asielzoekers tegen de omstandigheden in hun vluchtelingentehuis. De protesten begonnen vroeg op woensdagochtend in de logementen, waar de beveiliging de politie belde, en de asielzoekers verhuisden vervolgens van hun logement naar het stadhuis van Fürstenfeldbruck. Een grote politiemacht was in actie. Volgens de ambtenaren, waren de demonstranten agressief. Er was ruzie en massale files
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie, asiel en de lakmoesproef

  Migratie, asiel en de lakmoesproef

  asiel

  Het is even slikken. Ze zijn er wel, echte vluchtelingen. En dat we die asiel verlenen is niet meer dan een uiting van beschaving. Inderdaad, naar rato van redelijkheid nog steeds, maar toch. Doch deze week wordt een familie Afghaanse christenen uitgezet. Naar … Afghanistan. Want dat land is volgens de IND veilig genoeg.

  Zelfs als je – zoals de IND zegt – reden hebt aan te nemen dat het hier gaat om schijnbekeerlingen, dan nog heeft ook de IND de schijn tegen. Duizenden loslopende jongemannen uit Afghanistan zijn ons land – en onze buurlanden – sinds 2015 binnen gedwarreld. Maar dit gezin met drie dochters, dat aantoonbaar hard bezig is te integreren in Burgum (Fr.) moet nu worden uitgezet. Met voorrang, kennelijk.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?
  Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?

  Afgelopen maandag verbaasde RTL heel Nederland door te stoppenmet het uitzenden van Zwarte Piet. Dit besluit is opmerkelijk, omdat vorig jaar nog juist bewust werd gekozen voor het behoud van Zwarte Piet. Als zulke grote beleidswijzigingen opeens plaatsvinden bij een ‘onafhankelijk’ mediaconcern, gaan bij mij alle alarmbellen af. Heeft RTL soms een geheime agenda?
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  17-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

  Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

  Screenshot_203

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Daar waar het verboden platform “linksunten.indymedia” onvrijwillig ophield, gaat de “moedersite” “Indymedia” verder. Opnieuw wordt daarop door linkse extremisten opgeroepen tot aanvallen op politieagenten en hun voertuigen. Na de jongste aanvallen in Berlin-Friedrichshain hebben linkse extremisten daar nu een pamflet gepubliceerd. De “zwijnen” genoemde politieagenten zou men “vogelvrij verklaard hebben”. De herhaaldelijke aanvallen op politieagenten werden de wraak voor een razzia in een door linkse extremisten bezet huis in de Rigaer Straße genoemd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'

  Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'

  Eric Smit.
  De Hongaarse ambassadeur in Nederland, András Kocsis, wil dat de NPO maatregelen neemt tegen presentator Eric Smit. Die  vroeg zaterdag in het radioprogramma Dr Kelder en Co aan een gast of zij de Hongaarse president Orbán in zijn gezicht wilde spugen. 'Zeer onbeschoft en verbazingwekkend', vindt de ambassadeur.
  Smit deed zijn uitspraak tijdens het AVROTROS-programma in het item 'Hongarije op het strafbankje’. Hij was in gesprek met Judith Sargentini, Europarlementariër namens GroenLinks. Smit vroeg haar wat ze zou doen als ze Orbán tegenkwam in Brussel. Toen zij zei dat ze hem een hand zou geven en een gesprek zou starten, vroeg Smit haar om hem dan namens hem in het gezicht te spugen, gevolgd door een lachje. Het antwoord was overigens nee.
  Meer lezen op:
  bndestem.nl  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’
  Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’

  In antwoord op Kamervragen van de PVV over de aanschaf van een privéjet van 50 miljoen dollar voor de Palestijnse president antwoordde minister van Ontwikkelingshulp Kaag (D66) dat hier geen Nederlands belastinggeld voor gebruikt is.

  Plaatje hierboven: afbeelding van een FSX Business Jet die Mahmoud Abbas begin dit jaar heeft aangekocht en geparkeerd staat op een luchthaven in buurland Jordanië [beeldbron]
  Meer lezen op:
  brabosh.com  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD

  14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD  Het aantal jongeren met gedragsproblemen is in een schooljaar tijd met 32 procent gestegen. Op twee jaar tijd loopt dat cijfer zelfs op tot zeventig procent. Dat blijkt uit het gezamenlijke jaarrapport van de Vlaamse Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB). De cijfers slaan op leerlingen uit het kleuter-, lager en middelbaar onderwijs.
  Meer lezen op:
  vtm.be
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

  Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

  Matthijs van Schie 17 April 2018  e politie in Apeldoorn ligt onder vuur op sociale media omdat zij een zogeheten iftar-maaltijd organiseert tijdens de islamitische vastenmaand ramadan. De politie wordt een gebrek aan neutraliteit verweten. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de politie actief niet-moslims werft voor zo’n maaltijd. Maar agenten in functie begaven zich de laatste jaren vaker onder moslims om een religieuze feestdag mee te vieren. Een overzicht.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  16-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van Navo land kwam.

  Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam

  Kunnen Westerse politici en media eigenlijk nog wel iets anders dan leugen op leugen stapelen?

   
  Afbeelding: (1).

  Opnieuw is een Westerse ‘false flag’, en de daarop volgende nepnieuws campagne door de media, ontmaskerd. Een Zwitsers toplaboratorium, één van de slechts 5 die permanent door het OPCW –de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens- is geautoriseerd, heeft na onderzoek van de door de Engelsen overhandigde monsters geconstateerd dat het gif waarmee de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter werd gepleegd, niet uit Rusland, maar uit Groot Brittannië of de Verenigde Staten kwam.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

  Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

  Keuze voor beperkte en gecontroleerde instroom

  Titelfoto: Afrikaanse asielzoekers in Duitsland – CC0

  Jan Gajentaan

  Terwijl West-Europa en Oost-Europa steeds verder uit elkaar groeien met betrekking tot het migratievraagstuk, overheerst in West-Europa nog steeds het policor eenheidsdenken. Dit ondanks de opkomst van partijen die gemakshalve onder de pejoratieve noemer “populisme” worden gerangschikt en in de meeste West-Europese landen ongeveer een kwart van het electoraat bedienen.

  Dood in de pot

  In landen als Nederland, waar de “populisten” worden uitgesloten van regeringsdeelname, zien we dat de middenpartijen in steeds bredere coalities naar elkaar toe kruipen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  15-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland presenteert onweerlegbare feiten dat de gifaanvan in Syrië in scene werd gezet

  Rusland presenteert “onweerlegbare feiten” dat de gifgasaanval in Syrië in scene werd gezet
  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Avast Customer Support (Avast Customer Support)
      op
 • Best THC online store (jesse james)
      op
 • dewaasia (aphrodite)
      op
 • Avast Customer Support (Avast Customer Support)
      op
 • Buy Vape Carts (markroben)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!