Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ongegrond
    blog.seniorennet.be/ongegro
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    29-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië: Islamleerkracht roept kinderen op zichzelf op te blazen

    Italië: Islamleerkracht roept kinderen op zichzelf op te blazen


    28-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël doet niet mee met uitwijzen Russische diplomaten, want gif aanslag kan uit 20 landen komen

    Israël doet niet mee met uitwijzen Russische diplomaten, want gif aanslag kan uit 20 landen komen

    Israël vindt toekomst kernverdrag met Iran, dat president Trump mogelijk op 12 mei gaat opzeggen, veel belangrijker – Paul Craig Roberts: Om kernoorlog te voorkomen zou Rusland alle diplomatieke en economische banden met Westen moeten verbreken, en zich moeten focussen op China

     
    Afbeelding: Getty Images (4).

    Terwijl in het Westen de hysterische anti-Russische verstandsverbijstering in politiek en media verder om zich heen slaat, houdt Israël wel het hoofd koel. De regering Netanyahu doet dan ook niet mee met het uitwijzen van Russische diplomaten, mede omdat het gebruikte chemische gif, novichik, uit minstens 20 landen kan komen, en er ook daarom geen enkel hard bewijs is dat de Russen achter de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal in Groot Brittannië zitten.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Grapperhaus doet alsof hij de advocaat van haatimam Fawaz Jneid is: ‘Uitspraken niet strafbaar!’

    Minister Grapperhaus doet alsof hij de advocaat van haatimam Fawaz Jneid is: ‘Uitspraken niet strafbaar!’

    Door   

    snapshot
    Foto: Ferd Grapperhaus. Bron: Screenshot Tweede Kamer

    Gisteren riep Fawaz Jneid de meest verschrikkelijke dingen over burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, die dientengevolge meer beveiliging heeft moeten inhuren. Maar Grapperhaus vindt dat allemaal geen haatzaaien, opruiing of bedreiging. Allemaal keurig binnen de wet hoor, het belasteren van burgemeester Aboutaleb!
    Voordat Ferd Grapperhaus (CDA) de minister van justitie werd, was hij een advocaat. Zodoende heeft hij veel criminelen geholpen in de rechtszaal, door te pleiten voor de meest minimale uitleg van het strafrecht. Zoals dat met advocaten gaat: soms winnen ze met hun argumentatie een zaak, en soms verliezen ze er eentje. Dat is ook verder niet het punt. Het punt is wel dat minister Grapperhaus meent zich kennelijk te moeten gedragen als de advocaat van de heer Fawaz Jneid. Iets dat zeker niet in zijn taakomschrijving staat, en zelfs uitermate onwenselijk is.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl



    27-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belaagde eigenaresse ijssalon vervolgd voor mishandeling: "Ik ben sprakeloos"

    Belaagde eigenaresse ijssalon vervolgd voor mishandeling: "Ik ben sprakeloos"

    Foto: NH Nieuws
    HILVERSUM - De eigenaresse van ijssalon 't Perronnetje in Hilversum wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd op verdenking van mishandeling. De 37-jarige Gilly Emanuels werd vorige zomer langdurig geterroriseerd door hangjongeren. Daarbij liepen de gemoederen op een gegeven moment zo hoog op dat ze de jongeren met een stok te lijf ging.
    Meer lezen op:
    nhnieuws.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht uit Frankrijk: het verzwijgen van antisemitische motieven begint een gewoonte te worden

    Bericht uit Frankrijk: het verzwijgen van antisemitische motieven begint een gewoonte te worden

    'De religie van de vrede en zijn aanhang moeten hoe dan ook uit de wind gehouden worden'


    Er is in Frankrijk flink wat commotie over hoe luitenant kolonel Arnaud Beltrame precies aan zijn eind is gekomen in de Super U van Trèbes.

    Volgens de officiële versie was dat per kogel, waarbij niet eens duidelijk zou zijn van wie die kogel kwam, de politie of de islamitische terrorist.

    Égorgé

    Inmiddels is er informatie uitgelekt over de autopsie. Daaruit blijkt dat hij ‘égorgé’ is, het goede Nederlandse woord daarvoor is gekeeld. Een luitenant kolonel van de gendarme keel je waarschijnlijk niet zomaar, dan moet je eerst een kogel op hem afschieten, denk ik dan.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

    Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

    Klimaatbeleid drijft energierekening torenhoog op

    Onderstaande korte toespraak richtte Prof. Kees de Lange tot de Provinciale Staten van Noord-Brabant ter gelegenheid van een rondetafelgesprek over klimaat en energie op 23 maart 2018.

    Klimaat en energie zijn bij uitstek onderwerpen op het gebied van de natuurwetenschappen. Als voormalig senator was ik indertijd verbijsterd over het gebrek aan kennis over elementaire natuurkunde bij vrijwel alle leden van onze volksvertegenwoordiging. Reeds toen was duidelijk dat het bij het onderwerp klimaat om een religie ging waarbij de aanhangers zich niets aan wetenschappelijke feiten gelegen lieten liggen. Het zijn de mooi klinkende illusies die de toon zetten.
    Meer lezen op:
    opieniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Rekenkamer start onderzoek naar miljarden voor Turkije Geld voor Turkije-deal en toetredingssteun onder de loep

    Europese Rekenkamer start onderzoek naar miljarden voor Turkije Geld voor Turkije-deal en toetredingssteun onder de loep


    De Europese Rekenkamer gaat onderzoeken of het geld dat de EU uitgeeft aan hulp voor (Syrische) vluchtelingen in Turkije wel effectief wordt besteed. De controleurs kijken onder meer of wel goed wordt bijgehouden waar het geld terechtkomt. Het rapport moet eind dit jaar klaar zijn.
    De EU stelde twee jaar geleden 3 miljard euro beschikbaar voor het programma. Ruim 1,85 miljard euro is uitgekeerd, onder meer voor onderwijs aan een half miljoen kinderen en humanitaire hulp aan 1,2 miljoen vluchtelingen. Voor de rest van het geld zijn al contracten met hulporganisaties gesloten.
    Meer lezen op:
    poluitiek.t[po.nl


    26-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hoe kun je 21 migrantenkinderen in een klas van 25 integreren?' Onderwijs in Wenen stort in elkaar

    'Hoe kun je 21 migrantenkinderen in een klas van 25 integreren?' Onderwijs in Wenen stort in elkaar

    Oostenrijk, maart 2018

      Susanne Wiesinger
    Susanne Wiesinger
    Susanne Wiesinger werkt 25 jaar als onderwijzer in op een middelbare school in de wijk Favoriten in Wenen en is actief voor de sociaaldemocratische vakbond voor leraren. In Favoriten is 43% van de bevolking van buitenlandse afkomst. In heel Wenen is de helft van alle leerlingen van buitenlandse komaf.

    Geen muzieklessen meer op school
    Op Wiesingers school zijn bijna alle 300 leerlingen van buitenlandse afkomst. Wiesinger waarschuwt in een reportage van Addendum dat op veel scholen geen goede controle meer mogelijk is. In klassen met 25 kinderen zijn 21 migrantenkinderen. Wiesinger: ‘waar moeten we die kinderen in integreren?’ De moslimkinderen interesseren zich helemaal niet voor het lesprogramma. Wiesinger: ‘het verschil tussen hun thuissituatie en onze school is te groot. Voor veel van mijn leerlingen is de sharia belangrijker dan het lesprogramma’.
    Er vinden geen muzieklessen meer plaats, vanwege religieuze redenen. Ook zijn er steeds grimmiger religieuze conflicten tussen de leerlingen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran en IS: door en door moorddadige antisemieten

    Iran en IS: door en door moorddadige antisemieten

    Afshin Ellian 26 Maart 2018


    r bestaat een hardnekkige mythe over antisemitisme. Daarbij wordt antisemitisme als een exclusief Europees fenomeen voorgesteld.

    Deze mythe is gebaseerd op drie argumenten. Alleen niet-Semieten kunnen antisemiet zijn. En dat zijn in dit verhaal de Europeanen. De Joden zouden heel gelukkig hebben geleefd onder de islamitische heerschappij.

    Daarnaast zou de geschiedenis hebben bewezen dat alleen Europeanen bereid zijn om hun antisemitisme om te zetten in een massale moordpartij, de genocide. Het is zonder meer waar dat Europese antisemieten de Holocaust hebben ontworpen en uitgevoerd. Maar dit verschrikkelijke historische feit ontslaat ons niet van nader onderzoek naar het antisemitisme bij andere volkeren.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse boeren vermoord met Nederlands ontwikkelingsgeld

    Afrikaanse boeren vermoord met Nederlands ontwikkelingsgeld

    Duizenden boeren Sierra Leone de dupe van met Nederlands ontwikkelingsgeld gefinancierd project

    ‘Klassiek geval van landroof’, zeggen mensenrechtenorganisaties

    Duizenden boeren in Sierra Leone zijn de dupe geworden van een mislukt biobrandstofproject dat mede door de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO was gefinancierd. FMO stak geld in het project van het Zwitserse energiebedrijf Addax, dat in 2015 moest worden stilgelegd wegens tegenvallende resultaten. Drieduizend boeren hadden daardoor voor niets afstand gedaan vruchtbare grond en verloren hun werk.
    Meer lezen op:
    fenixx.com


    25-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie plukt internationale bussen van de snelweg voor passagierscontroles

    Politie plukt internationale bussen van de snelweg voor passagierscontroles

    24 Maart  bron BELGA

    Volgens binnenlandminister Jan Jambon zijn de geviseerde busmaatschappijen populair bij drugskoeriers en andere criminelen.
    BELGA Volgens binnenlandminister Jan Jambon zijn de geviseerde busmaatschappijen populair bij drugskoeriers en andere criminelen.

    Met gps-toestellen op weg naar Oost-Europa

    De volledige resultaten van de actie waren vanavond nog niet bekend, maar er werd al zeker één persoon gevat die zich onwettig op Belgisch grondgebied bevond, naast drie personen met identiteitsdocumenten die geseind stonden. Drie reizigers bleken gebruikershoeveelheden drugs bij te hebben en kregen een voorstel tot onmiddellijke minnelijke schikking. 

    De grootste vangst lijkt voorlopig het onderscheppen van twee personen die op weg waren naar Oost-Europa met een heleboel dure gps-toestellen in hun bagage. Zij zullen volgens het Antwerpse parket worden verhoord en er zal verder onderzoek volgen om na te gaan of ze de toestellen (zelf) gestolen hebben, dan wel of er mogelijk sprake is van heling.
    Meer lezen op:
    hln.be


    24-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer Palestijnse moslims bekeren zich in het geheim tot het Judaïsme + video

    Steeds meer Palestijnse moslims bekeren zich in het geheim tot het Judaïsme + video

    Een groot aantal Palestijnse moslims hebben besloten om zich van de Islam te bekeren tot het Judaïsme. Naast het feit dat sommigen zich bewust zijn van hun Joodse afkomst, bekeert een toenemend aantal Palestijnen in steden zoals Hebron en Shechem (Nabloes) zich terug tot het Judaïsme en Samaritanisme.
    Uit vrees voor vervolging door Hamas en andere radicale  islamistische groeperingen in de Palestijnse gebieden beoefenen veel van hen het Judaïsme in het diepste geheim in hun huizen of verhuizen naar Israël. Een merkwaardig verhaal, dat hier verteld wordt in een twe-delige video (onderaan).
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De #NedLeeuw en de valkuilen van migratie en integratie

    De #NedLeeuw en de valkuilen van migratie en integratie

    Systematiek van immigratie moet helemaal anders

    Afgelopen vrijdag vond de veelbesproken bijeenkomst van de Nederlandse Leeuw plaats, een nationale brainstorm over immigratie. Hoewel wij sympathiek stonden en staan tegenover de intenties van onze collega (helaas inmiddels ex-) OpinieZ-scribent Rutger van den Noort, waren we bij deze manifestatie niet aanwezig.

    De reden om verstek te laten gaan was vooral gelegen in de gekozen methode. Na een aantal sprekers (die soms heel andere thema’s bespraken dan immigratie en integratie) werd de zaal opgedeeld in grote groepen van honderden mensen die deelthema’s bespraken. Vervolgens kwamen hier aanbevelingen uit. Hoe deze aanbevelingen precies tot stand zijn gekomen en hoeveel steun ze hadden, blijft tot nu mistig.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS wil aanslagen op kleuterscholen in Europa

    ISIS wil aanslagen op kleuterscholen in Europa

    Europa, maart 2018

     ISIS
    Duitse en Oostenrijkse veiligheidsdiensten zeggen dat ISIS steeds meer spreekt over ‘lone wolf’ aanslagen in Europa.
    Bijna dagelijks krijgen potentiele terroristen via social media instructies over hoe ze hun aanslagen zo destructief mogelijk kunnen maken.  Er wordt vaak opgeroepen tot aanslagen op kinderen op kleuterscholen en in ziekenhuizen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    23-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ieder volk krijgt de regering die het verdient

    Ieder volk krijgt de regering die het verdient

    Door: Horatius

    We kunnen de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 beschouwen als een definitieve omslag in de Nederlandse politiek met verstrekkende gevolgen voor ons land.

    De forse zetelwinst voor een islamitische partij als DENK betekent dat er een stevige basis is gelegd voor een stapsgewijze islamisering van ons land met onvoorwaardelijke steun van GroenLinks die fungeert als een zusterpartij met ongeveer dezelfde idealen. Alleen verpakt met een groen randje als lokmiddel voor de argeloze autochtoon die de diversiteit van onze samenleving ziet als een soort aards paradijs.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis bij de troela’s van IS

    Thuis bij de troela’s van IS


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse truckers zijn de milieuzonelul. Oost-Europeaanse truckers zijn dat niet

    Nederlandse truckers zijn de milieuzonelul. Oost-Europeaanse truckers zijn dat niet

    een vervuilende truck                        

    Nederlandse truckers moeten door milieuzones investeren in nieuwe, schonere trucks om in de Rotterdamse haven te mogen werken. Concurrenten uit Oost-Europa kunnen niet eens gecontroleerd worden.

    Dat is oneerlijke concurrentie en daar moet iets aan gedaan worden. Hier de politieke optelsom.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    22-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de misdadigheid van het links-regressieve verbond met DENK

    Over de misdadigheid van het links-regressieve verbond met DENK


    NOS-commentatoren doen net of het héél gewoon is dat de politieke islam, het antisemitisme en de lange arm van Erdogan nu niet alleen in de Tweede Kamer aanwezig zijn maar ook in de gemeenteraden binnen komen. In Rotterdam is er sprake van een openlijk gezamenlijk optrekken van moslim-partij NIDA en de regressief-linksen. Dat NIDA is een misdadige anti-semitische en islamistische partij, die openlijk zijn geestverwantschap met Hamas verkondigt en op dezelfde manier aan de macht wil komen in Rotterdam als Hamas in Gaza heeft gedaan, namelijk door een charitas-gezicht op te zetten en een beetje het “idealistische” jargon van dom-nep-links te imiteren. In Amsterdam is hetzelfde aan de hand, alleen is daar vooral de Turken-partij DENK aan het wroeten. Dom-nep-links zal ook in Amsterdam de komende tijd ongetwijfeld met de Erdogan-partij gaan flirten. Daarom hieronder een analysetje van de verkiezings-slogans van DENK in  Amsterdam.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen

    LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen

    Screenshot_164
    (Door: Barbara Köster – Vertaling: E.J. Bron)

    Iedereen praat over islamisering en of de islam bij Duitsland zou horen. Er gaat geen dagelijks nieuws voorbij, waarbij niet uiterlijk op de tweede plaats de islam opduikt. U denkt dat dit het hoogtepunt zou zijn? Helemaal mis. Lees hier wat er allemaal nog komt, zo concreet als u nog nooit hebt gelezen: van uw hond via uw wijnvoorraad tot aan uw homofiele buurman. Barbara Köster toont het in alle duidelijkheid aan en verbuigt tot in het detail wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn

    Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn        




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!