NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Baudet krijgt gelijk over de onvermijdelijke ondergang van de EU
 • 'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers
 • ONS GEWELDIGE NEDERLAND
 • Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht
 • Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?
 • ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan
 • De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen
 • President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten
 • Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’
 • Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lender
  blog.seniorennet.be/lender
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  12-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

  Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

  Politiek correct surrealisme ten top: Linksgroene politicus zegt op Belgische TV dat afkomst gewelddadige en plunderende jongeren die plaatsing Marokko voor WK vierden, ‘onbekend’ is

   
  De politie in Brussel zette een maand geleden een waterkanon in tegen honderden relschoppers ‘van onbekende afkomst’ die de plaatsing van het Marokkaanse voetbalelftal voor het WK vieren. (Beeld: Ruptly Video screenshot).

  In januari 2016 reageerden tal van Belgische en Europese politici verontwaardigd toen presidentskandidaat Donald Trump zei dat Brussel dankzij migranten in een ‘hellekrocht’ aan het veranderen is. Bijna 2 jaar later blijkt Trump dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. Steeds grotere delen van met name het Franstalige deel van Brussel zinken dankzij het snel toenemende geweld van Marokkaanse en andere islamitische migranten weg in chaos en anarchie. Het is de toekomst van iedere stad en ieder land waar links en islam één gezamenlijk front tegen de bestaande samenleving vormen – kortom, bijna overal in Europa.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tofik Dibi maakt brandhout van DENK-stemmers: hypocriete racisten die er op los naaien

  Tofik Dibi maakt brandhout van DENK-stemmers: hypocriete racisten die er op los naaien

  Door   

  snapshot
  Foto: Tofik Dibi in 2010 in de Tweede Kamer. Bron: Screenshot PowNed.

  “Als een moslim gediscrimineerd wordt, staat de DENK-stemmer op z’n achterste poten. Maar als een homo, Koerd, jood of Armeniër wordt gediscrimineerd, heeft hij ineens, puur toevallig natuurlijk, acute kramp in diezelfde achterste poten. InshaAllah is die kramp niets ernstigs als ‘dubbele-maat-itis’.”

  Tofik Dibi heeft in een nieuw artikel zijn mening over hypocriete DENK-stemmers flink van zich afgeschreven. Nadat hij eind oktober ook GroenLinks-meisjes al volledig afserveerde, geeft het voormalige Kamerlid vandaag de aanhangers van Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk van katoen. Dibi doet zijn beklag in De Gladiool.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is antwoord CDA op immigratie, islamisme, integratie?

  Wat is antwoord CDA op immigratie, islamisme, integratie?

  Afshin Ellian 11 Dec 2017


  In de jaren negentig van de vorige eeuw kwam een abrupt einde aan de christen-democratische noodzaak in de politiek. Het was een geweldloze revolutie. Politiek zonder christen-democraten was bijna ondenkbaar.

  Maar het ondenkbare werd realiteit. Nederland ging daarna niet ten onder. Uitoefening van de macht werd toevertrouwd aan politici die regeerden zonder de schijn van christelijke vroomheid.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen: Meer kansen gemist

  Palestijnen: Meer kansen gemist

  door Bassam Tawil  •  10 December 2017

  President van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas - representeert hij echt de Fatah Factie? Nee. In de afgelopen decennia heeft Fatah scherpe tegenstellingen en conflicten meegemaakt, met als gevolg dat een aantal splintergroepen zijn afgebroken die nu openlijk het leiderschap en beleid van Abbas uitdagen. Foto: Abbas (midden) ontmoet het Centraal Comité van de Fatah-beweging op 13 juli 2014 in Ramallah. (Foto door Thaer Ghanaim/PPO via de Getty Images)
  De PFLP, zoals Hamas en andere Palestijnse groeperingen, maken geen geheim van hun doel om "Palestina te bevrijden, van de rivier (Jordanië) tot aan de zee (Middellandse Zee)". Ze moet worden geprezen voor hun eerlijkheid. Niemand kan nog enige twijfel hebben over hun plan om Israël totaal te vernietigen. Dus als voorzitter van de PLO kan Mahmoud Abbas niet zeggen dat hij de gehele organisatie vertegenwoordigt. Hij heeft immers geen invloed op de PFLP, de DFLP en de resterende terreurgroepen die werkzaam zijn onder de paraplu van zijn PLO.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn: grote munitievondst in parkeergarage onder moskee bij Kerstmarkt

  Berlijn: grote munitievondst in parkeergarage onder moskee bij Kerstmarkt

  Een parkeergarage bij een Berlijnse kerstmarkt is door de politie bestormd na de ontdekking van twee zakken kogels.

  In de buurt van een kerstmarkt in Charlottenburg, Berlijn, werd op zondagavond een grotere hoeveelheid munitie gevonden – groot alarm! De politie spreekt van een “gevaarlijke situatie”.

  Volgens BILD-informatie meldde de huurder van een ondergrondse parkeerplaats bij Spandauer Damm zich bij de politie. Naast zijn geparkeerde auto, achter een stapel winterbanden, had hij per ongeluk een kleine plastic zak ontdekt. Daarin zaten 200 stuks nieuwe munitie, kaliber 7.65.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  10-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenvrije zone: Dat is de toekomst van Europa wanneer het ons niet lukt onszelf te bevrijden van de islam

  Christenvrije zone: Dat is de toekomst van Europa wanneer het ons niet lukt onszelf te bevrijden van de islam

  Screenshot_151

  Word eindelijk wakker, anders zal dit de toekomst van onze kinderen zijn!!! Dit was het lot van de christenen in Irak, Iran, Syrië, Jordanië, Turkije . . .

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  WIE DENKT DAT DIT ISLAMOFOBE PROPAGANDA IS, HEEFT GEEN VERSTAND VAN DE ISLAM

  Ik zou hier een boek kunnen schrijven om de feiten over de vernietigingsveldtocht van de islam tegenover christenen en andere niet-moslims, die ik nu in 12 jaar verzameld heb, uiteen te zetten. De islam heeft de christelijke gebieden in het Nabije Oosten en in Noord-Afrika nagenoeg gezuiverd van christenen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parlement Zweden neemt wet aan die immigranten boven Zweedse volk stelt

  Parlement Zweden neemt wet aan die immigranten boven Zweedse volk stelt


  Etnische Zweed met een blanke huid? Dan heb je pech, want overheid èn kerk richten zich vrijwel uitsluitend op pas aangekomen moslimmigranten. (Afbeelding: Flickr / Sigfrid Lundberg (2)).

  Wat al jaren praktijk is, werd eerder deze herfst ook officieel gemaakt: het Zweedse parlement heeft een wet aangenomen waarmee moslimmigranten officieel boven het autochtone Zweedse volk worden gezet. De door critici gebruikte term ‘maatschappelijke zelfmoord’ is nu meer dan ooit op zijn plaats. Terwijl grote aantallen dakloze Zweden op straat de vaak bittere winterkou moeten zien te overleven, krijg migranten die bijna allemaal één specifieke religie
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische asielzoeker misbruikt 83-jarige buurvrouw die hem Duitse les gaf

  Syrische asielzoeker misbruikt 83-jarige buurvrouw die hem Duitse les gaf

  Duitsland, december 2017

    Asielzoeker misbruikt weduwe                      
  Een 29 jarige Syrische asielzoeker misbruikte in juni zijn 83-jarige buurvrouw. De weduwe had zich het lot van de asielzoeker, zijn moeder en zuster aangetrokken. Ze woonde in hetzelfde flatgebouw als het Syrische gezin en probeerde hen Duits te leren.
  Op een middag liep de Syriër met de weduwe naar haar slaapkamer, drukte haar op het bed met haar bovenlichaam naar beneden en ejaculeerde op haar rug. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  09-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam: Paljastijnen protesteren tegen Trump – geven geen Fuck om Kristallnacht

  Amsterdam: Paljastijnen protesteren tegen Trump – geven geen Fuck om Kristallnacht

  Nooit protesteren ze tegen de wandaden van hun geloofsgenoten. Na 9-11 stonden de mohammedanen te juichen, na Zaventem stonden de mohammedanen te juichen. Na elke aanslag staan ze te juichen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse relschoppers nemen de straten in net zoals elke andere vrijdag van de maand

  Palestijnse relschoppers nemen de straten in net zoals elke andere vrijdag van de maand

  Duizenden Palestijnen protesteerden vrijdag in een “Dag van Woede” in Judea & Samaria (aka de Westelijke Jordaanoever), de Gazastrook en in oostelijke wijken van Jeruzalem tegen de erkenning door de Amerikaanse president Donald Trump van de Oude Stad als de hoofdstad van Israël.

  Plaatje hierboven: Donderdag, 7 december 2017. Palestijnse relschoppers in Judea & Samaria vertonen hun ‘kunsten’ voor de massaal opgekomen westerse pers [beeldbron: The Algemeiner/Reuters]
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  08-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlog Ebru: Eigen volk eerst!

  Vlog Ebru: Eigen volk eerst!

  Vlog Ebru: Eigen volk eerst!

  „Oké, vandaag wil ik het als kinderloze met jullie hebben over een echt wel ernstige situatie en dat is het onderzoek van de kinderombudsman, Margrite Kalverboer.” Volgens Ebru is zij is er achtergekomen dat er in Nederland enkele honderden kinderen in armoede leven. “Het gaat hier om kindertjes die zelf Nederlands zijn, maar van wie één van de beide ouders illegaal is”, vertelt Ebru Umar in haar vlog. 

  Bekijk de hele vlog hieronder. 


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraar Ivar Gierveld uit Groenlo en z’n radicale praatjes

  Leraar Ivar Gierveld uit Groenlo en z’n radicale praatjes

  'Kortom, de man is radicaal'


  “Als het aan Baudet ligt, moeten we naar een Nederland waarin slechts enkele witte mannen de macht hebben.” Zo schreef docent Nederlands Ivar Gierveld in een schrijfopdracht voor een VWO-5 klas.

  En dat was dus een leugen, of te noemen: misleiding, indoctrinatie, demonisering. Zo’n kwalificatie is geen stokpaardje van rechts, zoals de Volkskrant laatdunkend schreef, het is een constatering. Je gaat van GroenLinks ook niet beweren dat ze een communistische heilstaat voorstaat. Ook dat zou een leugen zijn, misleiding, indoctrinatie en demonisering.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Au: Zijlstra noemt erkenning Jeruzalem ‘onverstandig’, maar Nederland is het masaal met hem oneens

  Au: Zijlstra noemt erkenning Jeruzalem ‘onverstandig’, maar Nederland is het masaal met hem oneens

  Door    7 Dec. 2017

  1024px-thumbnail
  Foto: Halbe Zijlstra houdt een praatje. Bron: Ruben Schipper / Wikimedia Commons.


  Tot zover de geloofwaardigheid van een minister die Nederland zou moeten ‘vertegenwoordigen’ in het buitenland.

  Minister van Buitenlandse Zaken is één van de meest begeerde posten binnen kabinetten. Je mag je bezig houden met de problemen van andere landen, spreekt namens Nederland en, ook niet onbelangrijk: je ziet nog eens wat van de wereld.
  Tenminste, dat is de theorie. In de praktijk maken ze zeker veel snoepreisjes, maar komt van die hele vertegenwoordiging van de mening van het Nederlandse volk niet zoveel terecht. Het gesprek van de dag – en misschien wel van het jaar – is natuurlijk de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van de joodse staat door president Trump, en zijn besluit om de Amerikaanse ambassade daar zo snel mogelijk heen te verhuizen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  07-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: Bill Clinton, George W. Bush, en Barack Obama beloofden allemaal om Jeruzalem te erkennen

  Video: Bill Clinton, George W. Bush, en Barack Obama beloofden allemaal om Jeruzalem te erkennen

  Door   

  Barack Obama beloofde enkele jaren geleden dat Jeruzalem de hoofdstad "zou blijven" van Israël en dat de stad "verenigd" zou zijn. Screenshot YouTube video.
  Foto: Barack Obama beloofde enkele jaren geleden dat Jeruzalem de hoofdstad "zou blijven" van Israël en dat de stad "verenigd" zou zijn. Screenshot YouTube video.


  Donald Trump is niet de enige die deze belofte deed. Hij is wél de eerste die zich eraan houdt.

  Wat de media niet hardop durven te zeggen is toch echt ontegenzeggelijk een feit: Donald Trump is alles behalve de eerste Amerikaanse president die tijdens verkiezingscampagnes beloofde om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël. Tot gisteren deden alleen Tsjechië en Rusland dat — gek dat je daar niemand over hoort, trouwens. Je zou bijna denken dat de Arabische wereld zo bang is voor Poetin dat ze hem ten koste van alles niet voor het hoofd willen stoten met anti-Rusland acties, terwijl ze denken (of: weten) dat Amerika in dit opzicht wél over zich heen laat lopen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het demoniseren van Poetin slaat nergens op. Wierd Duk over waarom een schaarse mening op veel weerstand stuit

  Het demoniseren van Poetin slaat nergens op. Wierd Duk over waarom een schaarse mening op veel weerstand stuit

  Telegraaf-journalist Wierd Duk zag toen hij correspondent in Rusland was een complete wereld instorten. “Ik zag de samenleving criminaliseren. Op de Kaukasus diende de radicale islam zich aan als aantrekkelijk alternatief.”

  “Deze ervaring heeft me er alert op gemaakt dat hetzelfde in Europa, en in Nederland, zou kunnen gebeuren als we niet oppassen,” zegt hij in gesprek met het Nederlands Dagblad.

  “Er zijn mensen die het overdreven vinden wanneer ik waarschuw voor de radicale islam,” vervolgt hij. “Ik vind hen naïef.”
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  06-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandachtsoorlog en giftige ‘identity politics’ creëren verzetscultuur 'De Goebbelliaanse propaganda tegen Sint en Piet'

  Aandachtsoorlog en giftige ‘identity politics’ creëren verzetscultuur 'De Goebbelliaanse propaganda tegen Sint en Piet'


  Als ik in de media, zoals afgelopen week in het tv-programma Goedemorgen Nederland, de Goebbelliaanse propaganda tegen Sint en Piet hekel, krijg ik steevast duizenden steunbetuigingen van gewone mensen, blank en zwart. Zwarten die pro-Piet zijn worden door de nieuwe fascisten uitgescholden en weggehoond als verraders. Blanken die goedwillend en totaal niet racistisch zijn, melden eerlijk dat ze door dit gedoe een hekel aan negers en andersgepigmenteerde mensen hebben gekregen. De Surinaamse Nederlander Sonny Heijden zegt:
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland stopt betaling Syrische politie om mogelijke banden met extremisten

  Nederland stopt betaling Syrische politie om mogelijke banden met extremisten

  Cyril Rosman


  Strijders van het (toenmalige) Al Nusra-front in 2015 in Aleppo. © AFP

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de miljoenensteun aan een hulpproject in Syrië voorlopig stilgezet uit vrees dat een deel van het geld bij extremistische strijdgroepen is beland. Het gaat om 12,5 miljoen euro, waarmee onder meer een Syrische politiemacht is opgezet.

  Het hulpgeld is bedoeld voor de Vrije Syrische Politie, een ongewapende politiedienst die werd opgezet na het begin van de burgeroorlog en moest zorgen voor ‘rust en recht’  in de gebieden die werden gecontroleerd door de Syrische oppositie. Die dienst is opgezet met miljoenen euro's hulpgeld uit onder Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. 
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man plaatst één (1) ‘racistische’ comment op Facebook, krijgt week celstraf voorwaardelijk

  Man plaatst één (1) ‘racistische’ comment op Facebook, krijgt week celstraf voorwaardelijk

  Rechtsstaat Nederla facebookcomments hoger dan straffen voor doodrijdersnd 2017: straffen voor


  Een 53-jarige man uit Zwolle is veroordeeld tot een week voorwaardelijke celstraf voor de gruwelijke misdaad van het plaatsen van één kwetsende comment op Facebook. Dit meldt RTV Oost.

  Het OM eiste ‘slechts’ 350 euro boete, de kwetsmisdadiger in kwestie is door zijn Facebook-comment zijn baan kwijt en ontving inmiddels duizenden doodsbedreigingen, maar in tegenstelling tot vrijwel alle andere zaken vond de rechter nu ineens niet dat de dader ‘al genoeg is gestraft’.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl
   
  » Reageer (0)
  05-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feministisch boegbeeld Joke Smit over niqab, sluier en islamitische theocratie

  Feministisch boegbeeld Joke Smit over niqab, sluier en islamitische theocratie

  Door Carel Brendel, 4 december 2017

  Joke Smit

  Gloria Wekker en Anne-Fleur Dekker zijn de opvallendste kandidaten voor de door de Nederlandse overheid ingestelde Joke Smit-prijs, die op 11 december zal worden uitgereikt door een jury onder leiding van Eva Jinek. Wekker, die hoogleraar gender en etniciteit was aan de Universiteit Utrecht, dankt haar nominatie voor de Oeuvreprijs vanwege “haar langdurige strijd voor de verbetering van de positie van zwarte vrouwen in Nederland.” Dekker, lid van de Internationale Socialisten en demonstrante bij de zeer gewelddadig verlopen G20-top in Hamburg, maakt kans op de aanmoedigingsprijs, als “feministische activiste die zich inzet voor de positie van vrouwen en onderdrukte groepen in de samenleving”.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brabantse islamgeleerde (74) krijgt geen straf voor verkrachten stiefkind vanwege dementie

  Brabantse islamgeleerde (74) krijgt geen straf voor verkrachten stiefkind vanwege dementie

  Pieter Van Klinken


  Foto ter illustratie © ANP

  Een islamitische Schriftgeleerde uit Oudenbosch is te dement om te worden vervolgd voor de herhaaldelijke verkrachting van één van zijn stiefkinderen, een meisje van 10 jaar oud. Hij zou niet begrijpen waar het onderzoek over gaat. De strafzaak is daarom gisteren in de rechtbank in Breda afgekapt zonder dat inhoudelijk over de zaak is gesproken.
  Meer lezen op:
  ed.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!