NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Israël
 • Geen nieuwe aanklachten in Mueller-verslag
 • Video! Ontketende Afshin Ellian pakt eenzijdige Baudet-bashende linkse NPO-kerk aan: ‘Geen diversiteit aan opinies!’
 • Kwalijk dat Georgina Verbaan nepnieuws over Annabel Nanninga verspreidt
 • Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
 • Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”
 • Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
 • Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lancia2
  blog.seniorennet.be/lancia2
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  09-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam: Paljastijnen protesteren tegen Trump – geven geen Fuck om Kristallnacht

  Amsterdam: Paljastijnen protesteren tegen Trump – geven geen Fuck om Kristallnacht

  Nooit protesteren ze tegen de wandaden van hun geloofsgenoten. Na 9-11 stonden de mohammedanen te juichen, na Zaventem stonden de mohammedanen te juichen. Na elke aanslag staan ze te juichen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse relschoppers nemen de straten in net zoals elke andere vrijdag van de maand

  Palestijnse relschoppers nemen de straten in net zoals elke andere vrijdag van de maand

  Duizenden Palestijnen protesteerden vrijdag in een “Dag van Woede” in Judea & Samaria (aka de Westelijke Jordaanoever), de Gazastrook en in oostelijke wijken van Jeruzalem tegen de erkenning door de Amerikaanse president Donald Trump van de Oude Stad als de hoofdstad van Israël.

  Plaatje hierboven: Donderdag, 7 december 2017. Palestijnse relschoppers in Judea & Samaria vertonen hun ‘kunsten’ voor de massaal opgekomen westerse pers [beeldbron: The Algemeiner/Reuters]
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  08-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlog Ebru: Eigen volk eerst!

  Vlog Ebru: Eigen volk eerst!

  Vlog Ebru: Eigen volk eerst!

  „Oké, vandaag wil ik het als kinderloze met jullie hebben over een echt wel ernstige situatie en dat is het onderzoek van de kinderombudsman, Margrite Kalverboer.” Volgens Ebru is zij is er achtergekomen dat er in Nederland enkele honderden kinderen in armoede leven. “Het gaat hier om kindertjes die zelf Nederlands zijn, maar van wie één van de beide ouders illegaal is”, vertelt Ebru Umar in haar vlog. 

  Bekijk de hele vlog hieronder. 


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraar Ivar Gierveld uit Groenlo en z’n radicale praatjes

  Leraar Ivar Gierveld uit Groenlo en z’n radicale praatjes

  'Kortom, de man is radicaal'


  “Als het aan Baudet ligt, moeten we naar een Nederland waarin slechts enkele witte mannen de macht hebben.” Zo schreef docent Nederlands Ivar Gierveld in een schrijfopdracht voor een VWO-5 klas.

  En dat was dus een leugen, of te noemen: misleiding, indoctrinatie, demonisering. Zo’n kwalificatie is geen stokpaardje van rechts, zoals de Volkskrant laatdunkend schreef, het is een constatering. Je gaat van GroenLinks ook niet beweren dat ze een communistische heilstaat voorstaat. Ook dat zou een leugen zijn, misleiding, indoctrinatie en demonisering.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Au: Zijlstra noemt erkenning Jeruzalem ‘onverstandig’, maar Nederland is het masaal met hem oneens

  Au: Zijlstra noemt erkenning Jeruzalem ‘onverstandig’, maar Nederland is het masaal met hem oneens

  Door    7 Dec. 2017

  1024px-thumbnail
  Foto: Halbe Zijlstra houdt een praatje. Bron: Ruben Schipper / Wikimedia Commons.


  Tot zover de geloofwaardigheid van een minister die Nederland zou moeten ‘vertegenwoordigen’ in het buitenland.

  Minister van Buitenlandse Zaken is één van de meest begeerde posten binnen kabinetten. Je mag je bezig houden met de problemen van andere landen, spreekt namens Nederland en, ook niet onbelangrijk: je ziet nog eens wat van de wereld.
  Tenminste, dat is de theorie. In de praktijk maken ze zeker veel snoepreisjes, maar komt van die hele vertegenwoordiging van de mening van het Nederlandse volk niet zoveel terecht. Het gesprek van de dag – en misschien wel van het jaar – is natuurlijk de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van de joodse staat door president Trump, en zijn besluit om de Amerikaanse ambassade daar zo snel mogelijk heen te verhuizen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  07-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: Bill Clinton, George W. Bush, en Barack Obama beloofden allemaal om Jeruzalem te erkennen

  Video: Bill Clinton, George W. Bush, en Barack Obama beloofden allemaal om Jeruzalem te erkennen

  Door   

  Barack Obama beloofde enkele jaren geleden dat Jeruzalem de hoofdstad "zou blijven" van Israël en dat de stad "verenigd" zou zijn. Screenshot YouTube video.
  Foto: Barack Obama beloofde enkele jaren geleden dat Jeruzalem de hoofdstad "zou blijven" van Israël en dat de stad "verenigd" zou zijn. Screenshot YouTube video.


  Donald Trump is niet de enige die deze belofte deed. Hij is wél de eerste die zich eraan houdt.

  Wat de media niet hardop durven te zeggen is toch echt ontegenzeggelijk een feit: Donald Trump is alles behalve de eerste Amerikaanse president die tijdens verkiezingscampagnes beloofde om Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël. Tot gisteren deden alleen Tsjechië en Rusland dat — gek dat je daar niemand over hoort, trouwens. Je zou bijna denken dat de Arabische wereld zo bang is voor Poetin dat ze hem ten koste van alles niet voor het hoofd willen stoten met anti-Rusland acties, terwijl ze denken (of: weten) dat Amerika in dit opzicht wél over zich heen laat lopen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het demoniseren van Poetin slaat nergens op. Wierd Duk over waarom een schaarse mening op veel weerstand stuit

  Het demoniseren van Poetin slaat nergens op. Wierd Duk over waarom een schaarse mening op veel weerstand stuit

  Telegraaf-journalist Wierd Duk zag toen hij correspondent in Rusland was een complete wereld instorten. “Ik zag de samenleving criminaliseren. Op de Kaukasus diende de radicale islam zich aan als aantrekkelijk alternatief.”

  “Deze ervaring heeft me er alert op gemaakt dat hetzelfde in Europa, en in Nederland, zou kunnen gebeuren als we niet oppassen,” zegt hij in gesprek met het Nederlands Dagblad.

  “Er zijn mensen die het overdreven vinden wanneer ik waarschuw voor de radicale islam,” vervolgt hij. “Ik vind hen naïef.”
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  06-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandachtsoorlog en giftige ‘identity politics’ creëren verzetscultuur 'De Goebbelliaanse propaganda tegen Sint en Piet'

  Aandachtsoorlog en giftige ‘identity politics’ creëren verzetscultuur 'De Goebbelliaanse propaganda tegen Sint en Piet'


  Als ik in de media, zoals afgelopen week in het tv-programma Goedemorgen Nederland, de Goebbelliaanse propaganda tegen Sint en Piet hekel, krijg ik steevast duizenden steunbetuigingen van gewone mensen, blank en zwart. Zwarten die pro-Piet zijn worden door de nieuwe fascisten uitgescholden en weggehoond als verraders. Blanken die goedwillend en totaal niet racistisch zijn, melden eerlijk dat ze door dit gedoe een hekel aan negers en andersgepigmenteerde mensen hebben gekregen. De Surinaamse Nederlander Sonny Heijden zegt:
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland stopt betaling Syrische politie om mogelijke banden met extremisten

  Nederland stopt betaling Syrische politie om mogelijke banden met extremisten

  Cyril Rosman


  Strijders van het (toenmalige) Al Nusra-front in 2015 in Aleppo. © AFP

  Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft de miljoenensteun aan een hulpproject in Syrië voorlopig stilgezet uit vrees dat een deel van het geld bij extremistische strijdgroepen is beland. Het gaat om 12,5 miljoen euro, waarmee onder meer een Syrische politiemacht is opgezet.

  Het hulpgeld is bedoeld voor de Vrije Syrische Politie, een ongewapende politiedienst die werd opgezet na het begin van de burgeroorlog en moest zorgen voor ‘rust en recht’  in de gebieden die werden gecontroleerd door de Syrische oppositie. Die dienst is opgezet met miljoenen euro's hulpgeld uit onder Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. 
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man plaatst één (1) ‘racistische’ comment op Facebook, krijgt week celstraf voorwaardelijk

  Man plaatst één (1) ‘racistische’ comment op Facebook, krijgt week celstraf voorwaardelijk

  Rechtsstaat Nederla facebookcomments hoger dan straffen voor doodrijdersnd 2017: straffen voor


  Een 53-jarige man uit Zwolle is veroordeeld tot een week voorwaardelijke celstraf voor de gruwelijke misdaad van het plaatsen van één kwetsende comment op Facebook. Dit meldt RTV Oost.

  Het OM eiste ‘slechts’ 350 euro boete, de kwetsmisdadiger in kwestie is door zijn Facebook-comment zijn baan kwijt en ontving inmiddels duizenden doodsbedreigingen, maar in tegenstelling tot vrijwel alle andere zaken vond de rechter nu ineens niet dat de dader ‘al genoeg is gestraft’.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl
   
  » Reageer (0)
  05-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feministisch boegbeeld Joke Smit over niqab, sluier en islamitische theocratie

  Feministisch boegbeeld Joke Smit over niqab, sluier en islamitische theocratie

  Door Carel Brendel, 4 december 2017

  Joke Smit

  Gloria Wekker en Anne-Fleur Dekker zijn de opvallendste kandidaten voor de door de Nederlandse overheid ingestelde Joke Smit-prijs, die op 11 december zal worden uitgereikt door een jury onder leiding van Eva Jinek. Wekker, die hoogleraar gender en etniciteit was aan de Universiteit Utrecht, dankt haar nominatie voor de Oeuvreprijs vanwege “haar langdurige strijd voor de verbetering van de positie van zwarte vrouwen in Nederland.” Dekker, lid van de Internationale Socialisten en demonstrante bij de zeer gewelddadig verlopen G20-top in Hamburg, maakt kans op de aanmoedigingsprijs, als “feministische activiste die zich inzet voor de positie van vrouwen en onderdrukte groepen in de samenleving”.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brabantse islamgeleerde (74) krijgt geen straf voor verkrachten stiefkind vanwege dementie

  Brabantse islamgeleerde (74) krijgt geen straf voor verkrachten stiefkind vanwege dementie

  Pieter Van Klinken


  Foto ter illustratie © ANP

  Een islamitische Schriftgeleerde uit Oudenbosch is te dement om te worden vervolgd voor de herhaaldelijke verkrachting van één van zijn stiefkinderen, een meisje van 10 jaar oud. Hij zou niet begrijpen waar het onderzoek over gaat. De strafzaak is daarom gisteren in de rechtbank in Breda afgekapt zonder dat inhoudelijk over de zaak is gesproken.
  Meer lezen op:
  ed.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pat Condell: de Britse politie beschermt misdadige islam en laat moslims wegkomen met misdaden

  Pat Condell: de Britse politie beschermt misdadige islam en laat moslims wegkomen met misdaden


  Posted by  3-12-2017

  Dat op de Britse politie veel bezuinigd is omdat er geld nodig is om weg te gooien via “ontwikkelingshulp”.
  Dat er dus prioriteiten gesteld moeten worden en dat die niet zijn inbraak, roof en jarenlange groepsverkrachtingen door Pakistaanse moslims van jonge Britse meisjes, maar het opsporen van onwelgevallige uitingen op het internet jegens groepsverkrachtende Pakistaanse moslims.
  Dat moslims kritiseren tegenwoordig “hate-crime” heet.
  Dat de Britse politie actief op het internet waarschuwt dat je opgepakt gaat worden voor anti-islam-uitingen en dat de politie dat vooral doet na elke massamoord door moslims.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester van Mannheim waarschuwt: Buitenlandse jongeren overtreden “ongeremd” de wetten

  Burgemeester van Mannheim waarschuwt: Buitenlandse jongeren overtreden “ongeremd” de wetten

  Screenshot_52
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Ze plegen misdaden en intimideren de bevolking: een groep onbegeleide minderjarige buitenlanders zorgt in Mannheim voor grote problemen. Regelmatig openlijk diefstallen op straat. Vandalisme in het eigen onderkomen of aanvallen van andere mensen, de lijst met delicten is lang. Vanwege hun leeftijd gelden ze echter als bijzondere bescherming behoevend, wat de autoriteiten aanzienlijke problemen in de omgang met hen bezorgt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com,


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse inlichtingendiensten waarschuwen: Meer dan 6 miljoen migranten onderweg naar Europa

  Duitse inlichtingendiensten waarschuwen: Meer dan 6 miljoen migranten onderweg naar Europa

  President Europees Parlement: ‘Als er niet urgent iets wordt gedaan, komen er in een paar jaar miljoenen Afrikanen aan, en wacht ons terrorisme en instabiliteit’

   
  Het zoveelste bootje met migranten uit Turkije komt aan op het Griekse eiland Kos (afbeelding: Getty Images (4)).

  Het Duitse Bild schrijft een vertrouwelijk rapport van de Duitse inlichtingendiensten onder ogen te hebben gekregen, waarin staat dat er op dit moment al meer dan 6 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten onderweg zijn naar Europa, of op het punt staan dit te doen. Aangezien de topconferentie tussen de EU en de AU (Afrikaanse Unie) eind november in Ivoorkust volledig is mislukt, zullen de Europese leiders snel iets moeten bedenken om te voorkomen dat onze landen de komende jaren letterlijk overspoeld zullen worden, en onze sociale voorzieningen onbetaalbaar worden en vervolgens instorten – om over de onvermijdelijke nieuwe explosie van criminaliteit en aanslagen maar te zwijgen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote Palestijnse afpersing: Hebben de Arabieren er genoeg van?

  De grote Palestijnse afpersing: Hebben de Arabieren er genoeg van?


  Vertaald door W.J. Jongman en H. Sleijster

  • Veel mensen in het westen zijn zich er niet bewust van dat de Palestijnen elk vredesinitiatief torpederen en anderen de schuld te geven.

  • De Palestijnen slaan los alarm - maar er zijn nog slechts enkelen in de Arabische wereld die naar hen luisteren. Dit is op een bepaalde manier bemoedigend en biedt hoop voor hen, dat ze tenslotte na decennia van het repressieve en corrupte bestuur worden bevrijd.

   Meer lezen op:
   gatestoneinstitute.org

  » Reageer (0)
  04-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU bepaalt wat Nederland in de VN over Israël stemt

  EU bepaalt wat Nederland in de VN over Israël stemt

  Kabinet negeert opnieuw Kamermotie Van der Staaij c.s.

  Foto: VN Algemene vergadering - UN CC0

  Op 19 november j.l. publiceerde OpinieZ mijn eerste verslag over de continuering van het Nederlandse anti-Israël stemgedrag in de VN door ons nieuwe kabinet Rutte III. Ondanks de uitdrukkelijke wens van de Tweede Kamer hiermee te stoppen, zoals vastgelegd in de motie Staaij/Wilders/Baudet, stemde ons land op 10 november opnieuw acht keer voor, één keer blanco en nul keer tegen bij de start van een nieuwe vloedgolf van anti-
  Israël resoluties in de VN.

  Dit stemgedrag is, zoals sommigen denken, geen vergissing begaan tijdens de wisseling van de wacht op het ministerie van Buitenlandse Zaken, maar staand beleid.
  Meer lezen op:
  opiuniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderfeest wordt misbruikt voor cultuuroorlog

  Kinderfeest wordt misbruikt voor cultuuroorlog

  Afshin Ellian 4-12-2017


  en kinderfeest wordt misbruikt voor een quasi cultuuroorlog. Activisten hebben het sinterklaasfeest gekaapt om een conflict uit het verleden uit te vechten.

  Dat conflict, de slavernij, is al lang voorbij. Natuurlijk mag je een beroep doen op de empathische vermogens van de meerderheid. Het kinderfeest is al aangepast aan de wensen van een heel kleine minderheid: er lopen nu allerlei soorten zwartepieten rond. Maar een ware activist is een revolutionair. Hij gaat door totdat de revolutie is voltooid.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  03-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN neemt resolutie aan waarmee historische band Israël en Jeruzalem wordt verbroken

  VN neemt resolutie aan waarmee historische band Israël en Jeruzalem wordt verbroken

  President Trump overweegt nog steeds ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen - EU capituleert ook in VN voor islam en steunt daarmee streven naar uiteindelijke vernietiging van de Joodse staat

   
  Jeruzalem, de ‘steen des aanstoots’ waaraan ‘alle volken die hem willen heffen, zich ernstig aan zullen verwonden’. (Afbeelding: Wikimedia (4)).

  De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft met 151 tegen 6 stemmen een resolutie aangenomen waarmee de duizenden jaren oude band tussen Israël en diens hoofdstad Jeruzalem wordt verbroken, en Israël een ‘bezettingsmacht’ wordt genoemd wiens besluiten over Jeruzalem ‘illegaal en daarom van nul en generlei waarde zijn’. Alle lidstaten van de EU stemden voor deze resolutie, waarmee de capitulatie van Europa voor het linksradicale-islamitische blok in de Algemene Vergadering definitief werd. Ondertussen overweegt president Donald Trump juist om de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen.
  Meer lezen op:
  xandernioeuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia ‘te zwart’ om roetveegpiet te spelen

  Alicia ‘te zwart’ om roetveegpiet te spelen

  5 december 2016 om 19:15 door Constance van Amstel
  Alicia ‘te zwart’ om roetveegpiet te spelen                     
  De Colombiaanse Alicia vindt het gewoon leuk om Zwarte Piet te spelen./eigen foto

  Vier jaar lang speelde Alicia Suárez uit Utrecht met veel plezier voor Zwarte Piet bij een groot bedrijf, maar dat is nu afgelopen. Het bedrijf wil volgend jaar alleen nog met roetveegpieten werken en de uit Colombia afkomstige Alicia past met haar van nature donkere huidskleur niet in dat plaatje.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • cbd oil for sale (cbd oil for sale)
      op
 • gelato strain (gelato strain)
      op
 • office setup (norton.com/setup)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • bhang (bhang)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!