NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • WAAROM DE ELITE DE ISLAM IMPORTEERT…
 • Duizenden moslimvrouwen verkracht, gemarteld en vermoord in Syrische gevangenissen.
 • Staatsveiligheid waarschuwt: radicale islam in opmars
 • Pieter Hilhorst en de onmogelijke dialoog met links
 • Scholiere in brand gestoken na beschuldigen schoolhoofd van wangedrag: 17 arrestaties
 • Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
 • Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten
 • Overheid is grootste producent nepnieuws”
 • Massa-immigratie – doe het goed of doe het niet
 • Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  anneken
  blog.seniorennet.be/anneken
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  30-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chef van de FPÖ Heinz-Christian Strache: Vlammende en felle open brief aan de moslims in Europa

  Chef van de FPÖ Heinz-Christian Strache: Vlammende en felle open brief aan de moslims in Europa

  De ware verdedigers van de Europese Verlichting en mensenrechten zijn “rechts”

  De chef van de Oostenrijkse FPÖ schreef een vlammende open brief aan de moslims in Oostenrijk en Duitsland. Daarin komt de volledige absurditeit van het voortdurende islamitische geklaag tegen hun zogenaamde buitensluiting in de landen van het Westen tot uitdrukking. De waarheid is: wat moslims niet kunnen uitstaan, is dat ze in een niet-islamitisch continent leven. Alleen al de aanwezigheid van “ongelovigen” voelen velen, wellicht zelfs de meerderheid, als provocatie en belediging.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  29-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WTF!?: Politie bood journalisten zwijgdeal

  WTF!?: Politie bood journalisten zwijgdeal

  Screenshot_49

  De redactie van de Telegraaf kreeg een ’exclusief interview’ met korpschef Erik Akerboom aangeboden als ze niet zou publiceren over het achterhouden van cijfers over asielcriminaliteit.
  (Door: Jan-Willem Navis en Lise Witteman)

  Geblunder rond asielcriminaliteit mocht niet naar buiten

  AMSTERDAM – De Nationale Politie heeft geprobeerd te voorkomen dat De Telegraaf zou schrijven over het achterhouden van cijfers over asielcriminaliteit. Wanneer deze krant hierover niet zou publiceren, zou de redactie in ruil daarvoor ander nieuws krijgen over de aanpak van bijvoorbeeld zakkenrollers uit veilige landen en uitgeprocedeerde asielzoekers die het land weigeren te verlaten en onderduiken in de illegaliteit.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

  Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

  Screenshot_40
  (Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

  Je zou “vluchtelingen” zo snel mogelijk aan een baan moeten helpen, verkondigen politici steeds maar weer. Dat zou de beste integratie zijn. Dat is echter niet zo eenvoudig. In plaats van de aangekondigde hooggekwalificeerde en net zo gemotiveerde “geschoolde krachten”, die voor een gouden toekomst van de Duitse economie zouden zorgen, kwamen er analfabeten, onopgeleide en ongemotiveerde mensen naar Duitsland en Europa. Integratie door werk – deze domme naïeve these werd nu door een onderzoek uit Noorwegen weerlegd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  28-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman
  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman

  InterviewNederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen.  ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’
  Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar."
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als vrouw ben je knettergek wanneer je GL stemt, het is een pure moslimpartij

  Als vrouw ben je knettergek wanneer je GL stemt, het is een pure moslimpartij

  Zeepertje

  Arnold Karskens doet aangifte tegen de EU aangaande mensensmokkel. Hij legt uit waarom in dit interview met Erik de Vlieger.
  We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten; de Vlieger en Karskens
  Video bekijken op:
  zeepertje.com


  » Reageer (0)
  27-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Minstens 5 EU-landen kiezen Saudi Arabië in VN Vrouwenrechten Commissie


  Saudi Arabië gaat mede dankzij EU-landen in de VN het ‘recht’ van vrouwen om straffeloos te worden gediscrimineerd, onderdrukt en misbruikt verdedigen (voor de duidelijkheid: daar ergens onder die grote zwarte bol rechts in beeld moet zich een vrouw bevinden, al durven wij dat niet met ook maar enige mate van zekerheid te zeggen).

  Leden van de Economische en Sociale Raad van de VN hebben afgelopen week Saudi Arabië gekozen als vierjarig lid van de VN Vrouwenrechtencommissie. ‘Dit komt neer op het aanstellen van een brandstichter als brandweercommandant,’ gaf Hillel Neuer, uitvoerend directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, als commentaar. ‘Het is absurd.’ Uit de stemming bleek bovendien dat minimaal 5 EU-landen vóór moeten hebben gestemd, wat een aardig idee geeft over waar de Europese Unie met de ‘rechten’ van vrouwen in Europa naartoe wil, namelijk deze ondergeschikt maken aan de islam.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zana Ramadani – Over de macht van moslimmoeders en de tolerantie-waanzin van Duitsers

  Zana Ramadani – Over de macht van moslimmoeders en de tolerantie-waanzin van Duitsers

  'De enige Duitsers die een moslimman respecteert, zijn neonazi's'


  De Duits-Macedonische juriste, schrijfster en activiste Zana Ramadani (33) schreef het boek ‘Die verschleierte Gefahr – Die Macht der muslimischen Mütter und der Toleranzwahn der Deutschen‘ (De gesluierde dreiging – de macht van moslimmoeders en de tolerantiewaanzin van de Duitsers). Het prijkt nu op de bestsellerlijst van weekblad Der Spiegel. Ze keert zich in haar boek tegen alles en iedereen: feministen (‘het is om te huilen’), links, de conservatieve islam, ‘moslimmacho’s’ en hun moeders dus, die als slachtoffers vaak ook daders zijn van onderdrukking, zegt ze. Dientengevolge heeft ze last van bedreigingen, vooral anoniem via social media. ‘De politie kan weinig doen, dus heb ik een wapenvergunning aangevraagd’, zegt ze in een interview met de Suddeutsche Zeitung. ‘De gender-feministen vallen me het meest lastig met hun eeuwige gerelativeer. Van conservatieve moslims krijg ik geen kritiek, die dreigen alleen maar.’ Op een Facebookfoto van vorige maand zit ze zichtbaar hoogzwanger voor een koffietentje aan de Berlijnse Rosenthalerplatz.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  26-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Hamas leiding in eerste gelid tijdens Rotterdamse conferentie

  Europese Hamas leiding in eerste gelid tijdens Rotterdamse conferentie

  Door Carel Brendel, 25 april 2017

  Tunahun Kuzu op de eerste rij van de Hamas-conferentie, naast Amin Abou Rashed (rechts). Links Al Jazeera-presentator Jamal Rayyan.

  In juli 2016, in mijn eerste blog over de Hamas-conferentie in Rotterdam, schreef ik: “De veertien vorige conferenties van Palestijnen in Europa zijn overal in goede orde verlopen. Ik denk daarom dat eventuele pogingen om het Palestijnse samenzijn in Rotterdam te verbieden bij voorbaat tot mislukking zijn gedoemd.”
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl
   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Teeuwen geeft toe dat hij geen grappen maakt over de islam: “Je kunt er voor doodgeschoten worden"

  Hans Teeuwen geeft toe dat hij geen grappen maakt over de islam: “Je kunt er voor doodgeschoten worden"

  Screenshot WNL Opiniemakers/NPOFoto: Screenshot WNL Opiniemakers/NPO

  Hans Teeuwen neemt normaal geen blad voor de mond. Nu geeft hij toe dat hij dat tóch doet met betrekking tot grappen over “de drie i’s”: immigratie, integratie en islam.

  Tijdens de uitzending van WNL Opiniemakers van gisteravond kwam cabaretier Hans Teeuwen ook even langs. Deze ‘clown van de samenleving’ (en in mijn optiek de beste cabaretier van ons land) wilde best met Wierd Duk praten over de rol van de politieke correctheid in zijn metier… en ook over de vraag of angst een rol speelt in de wijze waarop hij zijn shows in elkaar zet.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.March for Science ging niet over wetenschap

  March for Science ging niet over wetenschap

  Afgelopen week demonstreerden wetenschappers op honderden plaatsen in de wereld om “hun passie voor wetenschap te vieren”, zoals ze dat zonder zweem van bescheidenheid noemden. Een actie ‘tegen populistische politici die maling hebben aan feiten en hun eigen waarheid presenteren als alternative facts ‘(NRC 22 april).
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”

  Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”


  Twee "reddingsboten" behorende MOAS (Migrant Offshore Aid Station), één van de vele goede doel NGO's die Europa overspoelen met "vluchtelingen".

  Liefdadigheidsinstellingen en goededoelenorganisaties die zich bezighouden met “reddingacties” op de Middellandse Zee collaboreren met mensensmokkelaars om zoveel mogelijk migranten naar Europa over te brengen.

  Is de bevestiging van de Italiaanse Officier van Justitie Carmelo Zuccaro, die in het bezit is van geregisterde telefoongesprekken tussen Libië en de reddingsschepen die voor de kust wachten:
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun de vrije islamkritiek! Steun Raffie!

  Steun de vrije islamkritiek! Steun Raffie!        


  » Reageer (0)
  25-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  GeertWildersPVV/Twitter

  De PVV-leider vindt het belachelijk dat Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad.

  Geert Wilders en zijn partijgenoten vinden het volstrekt onbegrijpelijk dat het vrouwen onderdrukkende Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad. Daarom hebben ze een stel Kamervragen ingediend bij de minister. Zoals we gewend zijn van de PVV zijn die vragen nogal… direct. En eigenlijk ook best grappig:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  ‘Hulp’schepen haalden in paasweekend 8000 Afrikaanse migranten naar Europa – Syrische ‘vluchteling’ gaat op kosten Europese belastingbetaler 3 weken op vakantie naar... Aleppo – Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’

   
  Vlak voor de Afrikaanse kust worden ze met duizenden per week opgehaald, en er is geen enkele regering in Europa die er ook maar iets tegen onderneemt.

  Op 4 december 2016 schreven en plaatsten we het artikel: ‘Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen’. Het blijkt zelfs nog erger te zijn, want een Italiaanse officier van justitie beschuldigt een groot aantal ‘hulp’organisaties die actief zijn op de Middellandse Zee ervan zelfs samen te werken met de Afrikaanse mensensmokkelaars. De smokkelaars leiden met lichtseinen de reddingsschepen veerboten naar de migrantenvaartuigjes toe.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  24-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  salafisme 4

  Zaterdag was er ineens lawijt rondom een artikel in het NRC, over het oprukkende salafisme. Heel bizar. Want uit alles blijkt dat men geen benul heeft wat dat salafisme nu eigenlijk is.

  Ook de AIVD kan er kennelijk weinig mee. Men spreekt over ‘toenemende salafisten die gematigde moskeeën proberen over te nemen, soms met geweld‘.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Screenshot_14
  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

  De schrikbarende cijfers van het rapport van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA): morgen zal de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), de nieuwste criminaliteitsstatistiek presenteren, waarbij we er van uit mogen gaan dat het rapport van tevoren werd gezuiverd en dat de verfraaide versie wordt voorgesteld aan het publiek. De reële dimensie zou wel eens onvoorstelbaar kunnen zijn. Wie de werkloosheidsstatistiek of het armoederapport kent, die weet hoe creatief men aan de jubelcijfers sleutelt totdat deze gepast lijken en de burgers niet onzeker maken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  23-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Italië, april 2017

   Noord-Afrikanen bedreigen treinpassagiers
  Een groep van zo’n 50 – 60 Noord-Afrikanen drong met Pasen de trein van Ventimiglia naar Turijn binnen en viel de 300 passagiers lastig. Volgens meerdere ooggetuigen werden twee meisjes ernstig geïntimideerd. Er werd ook geschreeuwd naar passagiers. De binnendringers renden tussen de compartimenten heen en weer en sloten zich in WC’s op om niet betrapt te worden.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen

   

  Het maakt nauwelijks meer iets uit welke media u leest, want ze putten allemaal uit dezelfde –gemanipuleerde- bronnen, en hebben ook nog eens instructies hoe ze over welke onderwerpen moeten berichten (afgebeelde logo’s Nederlandse media dienen enkel als voorbeeld en zijn zeker niet volledig).

  De meeste mensen begrijpen wel dat niet iedere krant of TV-zender overal ter wereld verslaggevers in dienst kan hebben. Wat de meesten echter niet beseffen is dat ‘het nieuws’ zoals u dat op het NOS- of RTL journaal hoort, of op NU.nl leest, voor het overgrote deel afkomstig is van slechts drie internationale persbureaus, te weten Associated Press (AP), Reuters, en Agence France Press (AFP). En laten deze persbureaus nu net gecontroleerd en aangestuurd worden door de CIA. Dacht u werkelijk dat u van de NOS of RTL ‘objectief’ nieuws te horen krijgt over Rusland, Syrië en de massa immigratie? Vrijwel het enige dat ze doen is het napraten en verspreiden van propaganda zoals die door de Amerikanen wordt opgesteld.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Het zal iedereen weleens overkomen; niet alles in je leventje loopt zoals je het graag zou zien en gelijktijdig lijkt het wel alsof je overspoeld wordt door islamitische terreur en de uitwassen van de multiculturele waanzin waarin we terecht gekomen zijn.

  Mij overkomt dat de laatste dagen/weken. Je zou denken dat alles went maar kennelijk is dat bij mij momenteel niet het geval. Heeft het te maken met de minder grote overwinning van de PVV, of met het feit dat het verlies van de VVD gevierd wordt als een overwinning? Het antwoord is; ook.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom dé islam niet deugt
  Waarom dé islam niet deugt

  Niet alle vergelijkingen zijn nog toegestaan.

  Onderstaand opiniestuk werd geweigerd door Knack.be-hoofdredacteur Jago Kosolosky. Helaas voor hem is er dan Doorbraak.

  Jago Kosolosky: ‘Nationaalsocialisme vergelijken met een religie publiceer ik niet.’ Ja, dat was nu net mijn stelling... dat de islam een politieke ideologie is, eerder dan een religie. En een jaar geleden publiceerde Knack.be wel een opiniestuk waarin de Iraanse activiste Darya Safai ‘extreem islamisme’ vergelijkt met het nationaalsocialisme (in een opiniestuk op deredactie.be liet Safai de term ‘extreem’ weg en vergeleek ze ‘het islamisme’ met het nazisme). Toen het stuk van Safai verscheen, was Kosolosky nog geen hoofdredacteur van Knack.be, maar opvallend is het in elk geval: kennelijk is het voortaan taboe om te wijzen op fundamentele overeenkomsten tussen de islam en het nationaalsocialisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • gorilla glue strain ( gorilla glue strain)
      op
 • cheap weed Canada (cheap weed Canada)
      op
 • weed party (weed party)
      op
 • avast support (Avast Customer Support)
      op
 • dry herb vaporizer (dry herb vaporizer)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!