NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af
 • Kerkleiders luiden noodklok: Ruim 6.000 christenen afgeslacht in Nigeria
 • VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was
 • Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar
 • Enquête onder agenten: ‘Misdaadcijfers kloppen niet’
 • China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen
 • Studie: de islamitische jihad is goed voor 91% van de Europese slachtoffers van terreur!
 • Rabbijn: Ik werd bedreigd met een fietsketting
 • Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld
 • Jamal Badawi, topman Noord-Amerikaanse Moslimbroeders, komt naar Rotterdam
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  nick
  blog.seniorennet.be/nick
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  25-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  GeertWildersPVV/Twitter

  De PVV-leider vindt het belachelijk dat Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad.

  Geert Wilders en zijn partijgenoten vinden het volstrekt onbegrijpelijk dat het vrouwen onderdrukkende Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad. Daarom hebben ze een stel Kamervragen ingediend bij de minister. Zoals we gewend zijn van de PVV zijn die vragen nogal… direct. En eigenlijk ook best grappig:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  ‘Hulp’schepen haalden in paasweekend 8000 Afrikaanse migranten naar Europa – Syrische ‘vluchteling’ gaat op kosten Europese belastingbetaler 3 weken op vakantie naar... Aleppo – Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’

   
  Vlak voor de Afrikaanse kust worden ze met duizenden per week opgehaald, en er is geen enkele regering in Europa die er ook maar iets tegen onderneemt.

  Op 4 december 2016 schreven en plaatsten we het artikel: ‘Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen’. Het blijkt zelfs nog erger te zijn, want een Italiaanse officier van justitie beschuldigt een groot aantal ‘hulp’organisaties die actief zijn op de Middellandse Zee ervan zelfs samen te werken met de Afrikaanse mensensmokkelaars. De smokkelaars leiden met lichtseinen de reddingsschepen veerboten naar de migrantenvaartuigjes toe.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  24-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  salafisme 4

  Zaterdag was er ineens lawijt rondom een artikel in het NRC, over het oprukkende salafisme. Heel bizar. Want uit alles blijkt dat men geen benul heeft wat dat salafisme nu eigenlijk is.

  Ook de AIVD kan er kennelijk weinig mee. Men spreekt over ‘toenemende salafisten die gematigde moskeeën proberen over te nemen, soms met geweld‘.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Screenshot_14
  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

  De schrikbarende cijfers van het rapport van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA): morgen zal de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), de nieuwste criminaliteitsstatistiek presenteren, waarbij we er van uit mogen gaan dat het rapport van tevoren werd gezuiverd en dat de verfraaide versie wordt voorgesteld aan het publiek. De reële dimensie zou wel eens onvoorstelbaar kunnen zijn. Wie de werkloosheidsstatistiek of het armoederapport kent, die weet hoe creatief men aan de jubelcijfers sleutelt totdat deze gepast lijken en de burgers niet onzeker maken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  23-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Italië, april 2017

   Noord-Afrikanen bedreigen treinpassagiers
  Een groep van zo’n 50 – 60 Noord-Afrikanen drong met Pasen de trein van Ventimiglia naar Turijn binnen en viel de 300 passagiers lastig. Volgens meerdere ooggetuigen werden twee meisjes ernstig geïntimideerd. Er werd ook geschreeuwd naar passagiers. De binnendringers renden tussen de compartimenten heen en weer en sloten zich in WC’s op om niet betrapt te worden.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen

   

  Het maakt nauwelijks meer iets uit welke media u leest, want ze putten allemaal uit dezelfde –gemanipuleerde- bronnen, en hebben ook nog eens instructies hoe ze over welke onderwerpen moeten berichten (afgebeelde logo’s Nederlandse media dienen enkel als voorbeeld en zijn zeker niet volledig).

  De meeste mensen begrijpen wel dat niet iedere krant of TV-zender overal ter wereld verslaggevers in dienst kan hebben. Wat de meesten echter niet beseffen is dat ‘het nieuws’ zoals u dat op het NOS- of RTL journaal hoort, of op NU.nl leest, voor het overgrote deel afkomstig is van slechts drie internationale persbureaus, te weten Associated Press (AP), Reuters, en Agence France Press (AFP). En laten deze persbureaus nu net gecontroleerd en aangestuurd worden door de CIA. Dacht u werkelijk dat u van de NOS of RTL ‘objectief’ nieuws te horen krijgt over Rusland, Syrië en de massa immigratie? Vrijwel het enige dat ze doen is het napraten en verspreiden van propaganda zoals die door de Amerikanen wordt opgesteld.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Het zal iedereen weleens overkomen; niet alles in je leventje loopt zoals je het graag zou zien en gelijktijdig lijkt het wel alsof je overspoeld wordt door islamitische terreur en de uitwassen van de multiculturele waanzin waarin we terecht gekomen zijn.

  Mij overkomt dat de laatste dagen/weken. Je zou denken dat alles went maar kennelijk is dat bij mij momenteel niet het geval. Heeft het te maken met de minder grote overwinning van de PVV, of met het feit dat het verlies van de VVD gevierd wordt als een overwinning? Het antwoord is; ook.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom dé islam niet deugt
  Waarom dé islam niet deugt

  Niet alle vergelijkingen zijn nog toegestaan.

  Onderstaand opiniestuk werd geweigerd door Knack.be-hoofdredacteur Jago Kosolosky. Helaas voor hem is er dan Doorbraak.

  Jago Kosolosky: ‘Nationaalsocialisme vergelijken met een religie publiceer ik niet.’ Ja, dat was nu net mijn stelling... dat de islam een politieke ideologie is, eerder dan een religie. En een jaar geleden publiceerde Knack.be wel een opiniestuk waarin de Iraanse activiste Darya Safai ‘extreem islamisme’ vergelijkt met het nationaalsocialisme (in een opiniestuk op deredactie.be liet Safai de term ‘extreem’ weg en vergeleek ze ‘het islamisme’ met het nazisme). Toen het stuk van Safai verscheen, was Kosolosky nog geen hoofdredacteur van Knack.be, maar opvallend is het in elk geval: kennelijk is het voortaan taboe om te wijzen op fundamentele overeenkomsten tussen de islam en het nationaalsocialisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  21-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Door Joost Niemöller

  Als je het water langzaam verwarmt, verdrinkt de kikker. Hij merkt niet dat het kookpunt bereikt wordt. Het voorbeeld blijkt in de praktijk niet waar te zijn, maar de metafoor is voor iedereen duidelijk.

  Hier bij ons zijn er steeds ‘incidentjes’ met de islam. Een moslim met een mes roept Allu Akkbar in Den Haag en wordt neergeschoten door de politie. Ach, een incidentje, een klein berichtje. Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Screenshot_72
  (Door: Dan Lyman – Vertaling: E.J. Bron)

  Poolse regering beschuldigt globalisten ervan de migrantencrisis aan te wakkeren

  De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak, heeft verklaard dat zijn land niet het slachtoffer zal worden van hetzelfde geweld en rechteloosheid waardoor op dit moment een groot deel van Europa op grond van de open grenzen en de genocidale politiek voor “vluchtelingen” van de kant van de buurlanden wordt geteisterd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  Schutter gedood - Klopjacht op tweede verdachte


  » Reageer (0)
  20-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Geheel in lijn met de GroenLinks-doctrine dat anti-blank racisme niet bestaat

   
  Wij weten ook niet hoe het mogelijk is dat niemand bij de Nederlandse Vereniging van Gemeenten, al was het maar de koffiejuffrouw, heeft geopperd dat een cursus ‘Ontmoet de boze witte man‘ misschien totaal van de ratten besnuffeld is. Maar kennelijk leek het iedereen een goed idee: een lesje omgaan met kudtburgers, oftewel:”inwoners die iets anders willen dan u van plan bent” (letterlijk citaat) (echt waar), onder die naam presenteren.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Het kabinet is niet van plan om de financiering van Nederlandse moskeeën vanuit de Turkse overheid te stoppen. Een Kamermeerderheid had daar wel om gevraagd.


  Deborah Jongejan
  In een brief aan de Tweede Kamer schrijft het kabinet vanmiddag dat het volledig verbieden van buitenlandse financiering de grondwettelijke vrijheden aantast. Op dit moment betaalt de Turkse staat via moskeeorganisatie Diyanet de imams die in zo’n 145 Nederlands-Turkse gebedshuizen preken. Een meerderheid van de Kamer, op initiatief van CDA, ChristenUnie en SGP, noemt dat in strijd met de scheiding tussen kerk en staat.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Libië, april 2017

   Slavenmarkten Libië
  Volgens het VN-agentschap voor migratie IOM worden West-Afrikanen openlijk verhandeld op slavenmarkten in Libië. Verhandelde mensen spreken van geweld, afpersing en slavenarbeid. Libië is een belangrijk vertrekpunt van Afrikanen naar Europa. In het land is heerst een gewelddadig chaos en Afrikanen met weinig geld en vaak geen papieren zijn uiterst kwetsbaar. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  ‘Het is wachten totdat de eerste moslim een kerk in Amerika of Europa binnenstormt en wild om zich heen begint te schieten’

   

  Gisteren begon in het Californische Fresno de moslim Kori Ali Muhammad lukraak allerlei voorbijgangers en autobestuurders onder vuur te nemen. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Op 6 april blijkt een andere moslim maar net afgehouden te zijn van het plegen van een aanslag met vuurwapens op een conferentie in South Dakota, waar 500 christenen bij elkaar waren gekomen. Volgens Michael Snyder van de bekende ‘End of American Dream’ blog is het dan ook een kwestie van tijd voordat een moslim een volle kerk binnenstormt en daar een slachtpartij aanricht.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Rechtlijnige islam wint 'test voor Indonesië'

  Een stembus in Jakarta
  Door:

  Zelfs de meest optimistische exit poll laat woensdagmiddag geen twijfel meer over: de zittende gouverneur van Jakarta, Basuki Tjahaja Purnama ('Ahok' in de volksmond), heeft de gouverneursverkiezingen in Jakarta verloren.

  Na een lange, harde, intimiderende campagne die werd aangevoerd door radicale moslims heeft de orthodoxe moslim Anies Baswedan de christen Purnama verslagen. Officiële cijfers zullen nog een tijd op zich laten wachten, maar volgens de peilingen haalt 'Ahok' pakweg 43 procent van de stemmen, tegen 57 voor Baswedan.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  19-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Afshin Ellian


  Lagendijk Foto: ANP           

  De groei van de Turkse regeringspartij AKP hebben we onder andere te danken aan Europese politici als Joost Lagendijk, schrijft Afshin Ellian. De prijs voor de ontwikkelingen in Turkije wordt niet betaald door Lagendijk en de zijnen, maar door tienduizenden politieke gevangenen in Turkije.
  De Turkse tragedie zal niet zonder gevolgen blijven voor de Europese Unie.  De Europese leiders hebben president Recep Tayyip Erdogan terecht niet gefeliciteerd met zijn overwinning bij de verkiezingen. Dat kunnen ze ook niet. De waarnemersmissie van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) constateert dat het referendum niet eerlijk is verlopen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  Foto: DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  25% van de meisjes tussen 15 en 17 jaar oud, die onlangs uit Syrië zijn gevlucht, is getrouwd.

  Uit onderzoek van UNFPA, de American University van Beirut en Sawa for Development and Aid blijkt dat er een alarmerende toename is van het aantal kindbruidjes onder Syrische vluchtelingen in Libanon. Uit het onderzoek, dat gehouden werd in westelijk Bekaa, blijkt dat maar liefst eenderde van de ‘vrouwen’ die nu tussen de 20 en 24 jaar oud zijn al voor hun 18e uitgehuwelijkt waren aan hun echtgenoot.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op

  Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op        


  Door Joost Niemöller

  De PVV kondigde vandaag aan te werken aan een voorstel om de dubbele nationaliteit af te schaffen.  Een goed plan. En een belangrijk plan. Mensen die in Nederland wonen dienen Nederlands te zijn. Die moeten niet formeel verbonden blijven aan hun landen van herkomst. Migranten moeten kiezen: Hier blijven en Nederlands worden, of terug gaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Paaszondag in Pakistan: Moslim blaast zichzelf te midden van christelijke gezinnen op:  meer dan 70 doden, waaronder ruim 30 kleine kinderen – Al 600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd - ‘De antichrist’ en ‘de valse profeet’ zijn al lang aanwezig en actief: de islam en Mohammed

   
  Volgens het Italiaanse Center for Studies on New Religions (CESNUR) zijn het afgelopen jaar wereldwijd zo’n 90.000 christenen vermoord vanwege hun geloof, waardoor christenen opnieuw met afstand de ergst vervolgde gelovigen ter wereld zijn. De daders zijn in overgrote meerderheid volgelingen van de ‘antichrist’ en de ‘valse profeet’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • how to make cannabutter (how to make cannabutter)
      op
 • weed for sale (weed for sale)
      op
 • weed for sale (weed for sale)
      op
 • weed for sale (weed for sale)
      op
 • weed for sale (weed for sale)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!