NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Oil for Immigration
 • Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)
 • Italië: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert
 • Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”
 • BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt
 • Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"
 • Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
 • Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israël dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’
 • Villabezitters – met behoud van bijstand
 • Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  wilmaldegem1931
  blog.seniorennet.be/wilmald
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  21-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Door Joost Niemöller

  Als je het water langzaam verwarmt, verdrinkt de kikker. Hij merkt niet dat het kookpunt bereikt wordt. Het voorbeeld blijkt in de praktijk niet waar te zijn, maar de metafoor is voor iedereen duidelijk.

  Hier bij ons zijn er steeds ‘incidentjes’ met de islam. Een moslim met een mes roept Allu Akkbar in Den Haag en wordt neergeschoten door de politie. Ach, een incidentje, een klein berichtje. Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Screenshot_72
  (Door: Dan Lyman – Vertaling: E.J. Bron)

  Poolse regering beschuldigt globalisten ervan de migrantencrisis aan te wakkeren

  De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak, heeft verklaard dat zijn land niet het slachtoffer zal worden van hetzelfde geweld en rechteloosheid waardoor op dit moment een groot deel van Europa op grond van de open grenzen en de genocidale politiek voor “vluchtelingen” van de kant van de buurlanden wordt geteisterd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  Schutter gedood - Klopjacht op tweede verdachte


  » Reageer (0)
  20-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Geheel in lijn met de GroenLinks-doctrine dat anti-blank racisme niet bestaat

   
  Wij weten ook niet hoe het mogelijk is dat niemand bij de Nederlandse Vereniging van Gemeenten, al was het maar de koffiejuffrouw, heeft geopperd dat een cursus ‘Ontmoet de boze witte man‘ misschien totaal van de ratten besnuffeld is. Maar kennelijk leek het iedereen een goed idee: een lesje omgaan met kudtburgers, oftewel:”inwoners die iets anders willen dan u van plan bent” (letterlijk citaat) (echt waar), onder die naam presenteren.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Het kabinet is niet van plan om de financiering van Nederlandse moskeeën vanuit de Turkse overheid te stoppen. Een Kamermeerderheid had daar wel om gevraagd.


  Deborah Jongejan
  In een brief aan de Tweede Kamer schrijft het kabinet vanmiddag dat het volledig verbieden van buitenlandse financiering de grondwettelijke vrijheden aantast. Op dit moment betaalt de Turkse staat via moskeeorganisatie Diyanet de imams die in zo’n 145 Nederlands-Turkse gebedshuizen preken. Een meerderheid van de Kamer, op initiatief van CDA, ChristenUnie en SGP, noemt dat in strijd met de scheiding tussen kerk en staat.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Libië, april 2017

   Slavenmarkten Libië
  Volgens het VN-agentschap voor migratie IOM worden West-Afrikanen openlijk verhandeld op slavenmarkten in Libië. Verhandelde mensen spreken van geweld, afpersing en slavenarbeid. Libië is een belangrijk vertrekpunt van Afrikanen naar Europa. In het land is heerst een gewelddadig chaos en Afrikanen met weinig geld en vaak geen papieren zijn uiterst kwetsbaar. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  ‘Het is wachten totdat de eerste moslim een kerk in Amerika of Europa binnenstormt en wild om zich heen begint te schieten’

   

  Gisteren begon in het Californische Fresno de moslim Kori Ali Muhammad lukraak allerlei voorbijgangers en autobestuurders onder vuur te nemen. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Op 6 april blijkt een andere moslim maar net afgehouden te zijn van het plegen van een aanslag met vuurwapens op een conferentie in South Dakota, waar 500 christenen bij elkaar waren gekomen. Volgens Michael Snyder van de bekende ‘End of American Dream’ blog is het dan ook een kwestie van tijd voordat een moslim een volle kerk binnenstormt en daar een slachtpartij aanricht.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Rechtlijnige islam wint 'test voor Indonesië'

  Een stembus in Jakarta
  Door:

  Zelfs de meest optimistische exit poll laat woensdagmiddag geen twijfel meer over: de zittende gouverneur van Jakarta, Basuki Tjahaja Purnama ('Ahok' in de volksmond), heeft de gouverneursverkiezingen in Jakarta verloren.

  Na een lange, harde, intimiderende campagne die werd aangevoerd door radicale moslims heeft de orthodoxe moslim Anies Baswedan de christen Purnama verslagen. Officiële cijfers zullen nog een tijd op zich laten wachten, maar volgens de peilingen haalt 'Ahok' pakweg 43 procent van de stemmen, tegen 57 voor Baswedan.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  19-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Afshin Ellian


  Lagendijk Foto: ANP           

  De groei van de Turkse regeringspartij AKP hebben we onder andere te danken aan Europese politici als Joost Lagendijk, schrijft Afshin Ellian. De prijs voor de ontwikkelingen in Turkije wordt niet betaald door Lagendijk en de zijnen, maar door tienduizenden politieke gevangenen in Turkije.
  De Turkse tragedie zal niet zonder gevolgen blijven voor de Europese Unie.  De Europese leiders hebben president Recep Tayyip Erdogan terecht niet gefeliciteerd met zijn overwinning bij de verkiezingen. Dat kunnen ze ook niet. De waarnemersmissie van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) constateert dat het referendum niet eerlijk is verlopen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  Foto: DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  25% van de meisjes tussen 15 en 17 jaar oud, die onlangs uit Syrië zijn gevlucht, is getrouwd.

  Uit onderzoek van UNFPA, de American University van Beirut en Sawa for Development and Aid blijkt dat er een alarmerende toename is van het aantal kindbruidjes onder Syrische vluchtelingen in Libanon. Uit het onderzoek, dat gehouden werd in westelijk Bekaa, blijkt dat maar liefst eenderde van de ‘vrouwen’ die nu tussen de 20 en 24 jaar oud zijn al voor hun 18e uitgehuwelijkt waren aan hun echtgenoot.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op

  Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op        


  Door Joost Niemöller

  De PVV kondigde vandaag aan te werken aan een voorstel om de dubbele nationaliteit af te schaffen.  Een goed plan. En een belangrijk plan. Mensen die in Nederland wonen dienen Nederlands te zijn. Die moeten niet formeel verbonden blijven aan hun landen van herkomst. Migranten moeten kiezen: Hier blijven en Nederlands worden, of terug gaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Paaszondag in Pakistan: Moslim blaast zichzelf te midden van christelijke gezinnen op:  meer dan 70 doden, waaronder ruim 30 kleine kinderen – Al 600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd - ‘De antichrist’ en ‘de valse profeet’ zijn al lang aanwezig en actief: de islam en Mohammed

   
  Volgens het Italiaanse Center for Studies on New Religions (CESNUR) zijn het afgelopen jaar wereldwijd zo’n 90.000 christenen vermoord vanwege hun geloof, waardoor christenen opnieuw met afstand de ergst vervolgde gelovigen ter wereld zijn. De daders zijn in overgrote meerderheid volgelingen van de ‘antichrist’ en de ‘valse profeet’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

  Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

  'VARA-leden moeten zich realiseren dat zij met hun centjes een haatsite in leven houden'

  Het is voor iedereen al jaren duidelijk, maar toch fijn dat de vijf bibberbejaarden die nog den papieren courant Trouw lezen het nu eens van een ander horen: Joop.nl is een haatdragend rancunevehikel van Francisco van Jole, de man die op borrels en partijen rond andersdenkenden schichtig dicht langs muren schuift en alleen als het écht niet anders kan een klam handje geeft en je niet recht in de ogen aankijkt, maar online een ware subsidie-He-Man is.

  Sylvain Ephimenco dus, in Trouw:

  Als je verder graaft, blijkt deze site van de publieke omroep een ware haatcampagne tegen de leider van ­Forum voor Democratie te voeren met stukken die titels dragen als: ‘Thierry Baudet is Wilders in schaapskleren’, ‘Dit is het slecht verhulde nazi-gedachtengoed van Thierry Baudet’ of ‘Hoe gevaarlijk is Thierry Baudet?’. Kennelijk heeft men bij de geradicaliseerde Vara-site niets van het Fortuyn-drama geleerd.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan onze minister-president

  Aan onze minister-president

  18 april 2017 om 07:04 door Ebru Umar
  Aan onze minister-president  

  Hey Mark,

  Ik ga je een oneerbaar voorstel doen.

  Ik weet dat het niet kan, niet in onze samenleving.

  Niet met onze definitie van gelijkheid.

  Niet met onze definitie van recht.

  Niet met onze waarde van vrijheid.

  En zeker niet met onze waarde als democratie. 

  Verder lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

  De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

  Anders kan zo’n column er niet door komen. Of ze moeten hem verkeerd geplaatst hebben en dat die bedoeld was voor de rubriek satire en dat die per ongeluk bij opinie terechtgekomen is, dat zou ook nog kunnen.

  Het is zo’n overtreffende trap van absurdisme dat je je afvraagt wat de bedoeling er van is om deze lariekoek te plaatsen.

  We kennen de ‘auteur’ nog van een uitzending van Pauw, waar hij met Hafid Bouazza in discussie ging over steniging.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  16-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

  MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

  Screenshot_120

  De Israëlische historicus Efraim Karsh (foto) is een van de meest geprofileerde kenners van het Midden-Oosten. Hij staat zeer kritisch tegenover de massa-immigratie naar Europa. De immigranten zouden geen integratie nastreven.

  Veel analytici zeggen dat het Westen schuldig zou zijn aan de conflicten in het Midden-Oosten – het kolonialisme en militaire interventies zouden de oorzaak voor de onlusten in de Oriënt zijn. Dat zou een foutieve inschatting zijn, zegt de Israëlische politicoloog Efraim Karsh en baseert zich daarbij op langjarige studies. De oorsprong van de tragedie in het Midden-Oosten zou niet gezocht moeten worden in de westelijke hoofdsteden, maar in een historische fout van het ten onder gegane Ottomaanse Rijk. Niet het Westen zou imperialistisch zijn, maar de islam. Karsh waarschuwt voor de gevaren van een islamisering van Europa.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

  Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

  Spanje, april 2017

   Goede Vrijdag Sevilla
  Een groep mensen stormden los op processie-gangers op Goede Vrijdag in Sevilla, waarbij sommige van hen ‘Allah Akbar’ uitriepen. Daarbij raakten 17 mensen gewond. Er werden acht arrestaties verricht: zeven mensen die worden omschreven als ‘lokale inwoners’ en een Senegalees. Drie verdachten waren in het bezit van ijzeren staven.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

  Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

   

  Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

  Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd, en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht, en haar vriendje permanent hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is islam?

  Wat is islam?

  RECENSIE - De laatste maanden hield ik me onledig met het boek What is Islam? The Importance of Being Islamic van Shahab Ahmed (1966-2015). Dat boek heb ik inmiddels uit en het is het recenseren waard. Ahmed houdt zich in dit meer dan 600 pagina’s dikke boek bezig met een vraag die helaas in het maatschappelijke debat te weinig gesteld wordt: wat is islam?
  Meer lezen op:
  sargasso.nl


  » Reageer (0)
  15-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  snapshot

  Foto: De gevel van de As-Siddieq school in Amsterdam. Bron Screenshot AT%/YouTube.

  Door   

  Welkom in Nederland integratieland, waar alles op rolletjes loopt! Ahem.

  Dossier ‘nee linkse mensen, het valt helemaal niet mee met die islamisering’, deel 43829. Ik neem u even mee naar onze hoofdstad, Amsterdam, waar verschillende basisscholen gevestigd zijn. Afgelopen week kwamen die samen in debatcentrum De Balie, om in gesprek te raken met elkaar. Alle scholen deden enthousiast mee aan het programma, behalve de As-Siddieq school. Die liet diens leerlingen de zaal uitstormen toen er gezongen en gedanst wordt. Want je moet namelijk niet hebben dat kinderen het naar hun zin hebben! Plezier is maar haram!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • derodjhvpoizc (dbcgauct)
      op
 • buy weed online Canada (buy weed online Canada)
      op
 • viagra mg (AlyonaCek)
      op Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”
 • ONLINE (online dispensary)
      op
 • rvefnsteesbsdabitedp (ccaabite)
      op Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!