NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE
 • Meerdere scholieren bedreigd, mishandeld en beroofd in Leidsche Rijn
 • Franse neger maakt raplied over het “vermoorden van alle blanke baby’s en hun ouders ophangen”
 • Het nieuwe "München" van Europa: Iran
 • Asieladvocaten zijn NSB’ers
 • De toekomstige samenwerking tussen PVV en FVD
 • Blokkeermoslims slopen wijk na Pegida-demo
 • Duitse ISIS-bruid kocht meisje van 5 jaar als slaaf en liet haar vervolgens omkomen van de dorst
 • Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht
 • Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  deveebeesvandesselgem
  blog.seniorennet.be/deveebe
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  16-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

  Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

   

  Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

  Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd, en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht, en haar vriendje permanent hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is islam?

  Wat is islam?

  RECENSIE - De laatste maanden hield ik me onledig met het boek What is Islam? The Importance of Being Islamic van Shahab Ahmed (1966-2015). Dat boek heb ik inmiddels uit en het is het recenseren waard. Ahmed houdt zich in dit meer dan 600 pagina’s dikke boek bezig met een vraag die helaas in het maatschappelijke debat te weinig gesteld wordt: wat is islam?
  Meer lezen op:
  sargasso.nl


  » Reageer (0)
  15-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  snapshot

  Foto: De gevel van de As-Siddieq school in Amsterdam. Bron Screenshot AT%/YouTube.

  Door   

  Welkom in Nederland integratieland, waar alles op rolletjes loopt! Ahem.

  Dossier ‘nee linkse mensen, het valt helemaal niet mee met die islamisering’, deel 43829. Ik neem u even mee naar onze hoofdstad, Amsterdam, waar verschillende basisscholen gevestigd zijn. Afgelopen week kwamen die samen in debatcentrum De Balie, om in gesprek te raken met elkaar. Alle scholen deden enthousiast mee aan het programma, behalve de As-Siddieq school. Die liet diens leerlingen de zaal uitstormen toen er gezongen en gedanst wordt. Want je moet namelijk niet hebben dat kinderen het naar hun zin hebben! Plezier is maar haram!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

  Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

  Indien de Maleisische voorvechter van de rechten voor de islamitische pedofielen, Shabudin Yahaya, ooit zijn land wordt uitgedonderd en ergens asiel moet aanvragen dan kan hij vast en zeker rekenen op steun van de Nederlandse verdedigers van het pedofiele gedachtegoed VVD, PvdA, Groen Links en Denk. Waren deze partijen zeer zeker niet tegen het kindhuwelijk in Nederland (zie deze afgekeurde motie)  en wilde ze deze ook zeer zeker niet ontbinden gaat hun Maleisische voorbeeld nog een stapje verder door te verklaren dat het geen enkel probleem is voor meisje van negen om te trouwen. Ook is het alleen maar positief wanneer vrouwen of jonge meisjes, oké kinderen trouwen met hun verkrachter. Daar worden ze alleen maar beter van, volgens Shabudin Yahaya.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  14-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

  Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

  herbekijk hier
  Dinsdag 10 Januari 2017

  De Libanese Belg, Dyab Abou Jahjah, roept in Arabische teksten al langer op tot gewapend geweld tegen Israël. Zo ook in een artikel op zijn website Arab Nationalist waarvan wij verschillende stukken hebben vertaald.

  Op maandagavond kon onze hoofdredacteur, Michael Freilich, een live interventie doen in het duidingsprogramma Terzake. Freilich zei dat de Joodse gemeenschap met walging de verontrustende uitspraken heeft aanhoord.
  Meer lezen op:
  joodsactueel.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke rol van de overheid

  De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke  rol van de overheid

          

  Als regelmatige bezoekers van het internet stuiten wij telkens weer op twee uit frustratie en boosheid zeer terechte opmerkingen : sluit de grenzen en zet illegalen en  uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit . Daarna sluiten de schrijvers van dit soort kreten of tweets en zelfs tot in de Tweede Kamer tevreden hun computers of andere apparatuur, want dat hebben ze toch maar mooi even gezegd.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  13-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!

  Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!
  Door   

  aboujahjah-palestinaconferentie

  Foto: De poster van de 'Palestijnse Europese Conferentie' met daarnaast Abou Jahjah (Bron: Screenshot Al Jazeera)

  Alle jodenhaters verzamelen! Abou Jahjah komt aanstaand weekend de Palestijnse terroristische organisatie Hamas versterken op een zogenaamde “conferentie” (lees: antisemieten die elkaar schouderklopjes komen geven). Ik zeg: Allah Akbar!

  Ondanks verwoede pogingen van Leefbaar Rotterdam en VoorNederland (RIP) om dit te verhinderen gaat het aankomend weekend dan toch gebeuren: de Palestijnse terroristische organisatie Hamas mag een congres in Rotterdam organiseren. Lekker feiten verdraaien, het bestaansrecht van Israël ontkennen en aanzetten tot jodenhaat. Heerlijk!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

  Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

  Maarten Zeegers

  Afshin Ellian 13-4-2017

  fshin Ellian vindt dat iedereen Maarten Zeegers’ Ik was een van hen. Drie jaar undercover onder moslims moet lezen. Een uitstekende observatie over een stukje nieuw Nederland, want Zeegers’ onderzoek geeft meer inzicht dan alle overheidsrapporten bij elkaar.

  Hij studeerde tweeënhalf jaar islamitisch recht aan de universiteit van Damascus. Plotseling brak ook daar, in 2011, de Arabische storm uit. Het begon met vreedzame demonstraties, maar mondde uit in een ware revolutie die, ook in veel andere Arabische landen, door de islamisten werd overgenomen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  12-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Geen postbezorging meer in Zweedse immigrantenwijk: te gevaarlijk!

  Zweden, april 2017

   Rinkeby
  Het postbedrijf PostNord stopt de bezorging in migrantenwijk Rinkeby in Stockholm. Zo’n 120 huishoudens moeten hun post nu zelf ophalen. Maria Ibsen van PostNord: ‘het is steeds heel onrustig in de wijk, we voeren een tijdelijke stop in om de veiligheid van onze postbezorgers te waarborgen’. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Screenshot_17
  (Door: Theresa Geissler)

  Mijn achterneef André is een goeie vent. We hebben elkaar altijd al onuitgesproken gemógen, kan ik wel zeggen. Niet dat de banden nou ooit echt close zijn geweest: daar is weinig aanleiding toe met een leeftijdsverschil van 24 jaar, een generatieverschil van één, een verwantschap in de vijfde graad en een afstand tussen onze woonlocaties van om en nabij de 150 kilometer, maar tóch heeft het tussen ons op een bepaalde manier altijd ‘geklikt,’ ook al spraken – en spreken – we elkaar niet dagelijks. Zeker toen het eens zo aandoenlijke ventje, zowel naar jaren als naar géést, eenmaal was uitgegroeid tot een volwassen mán en we qua levensopinies aardig wat gemeen bleken te hebben, groeide er hernieuwd een zekere verstandhouding tussen ons, die sindsdien altijd is blijven bestaan.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

  IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

  Foto: EPA           

  In 2016 zijn minder asielaanvragen ingediend, maar het aantal nareisverzoeken is flink gestegen. In 2015 waren er nog minder dan 28.000 aanvragen, in 2016 waren het er bijna 37.000.

  De komende jaren worden tienduizenden nareizigers verwacht, meldt de Immigratie- en Naturalisatiedienst maandag. Rob van Lint, directeur van de IND, zegt tegen de Volkskrant dat hij zelfs rekent op drie nareizigers per asielzoeker.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Moslimterreur als weersverschijnsel

  Het regent, of het regent niet

  10 april 2017,
  Het weer kan Doorbraak niet voorspellen, wel de perscommentaren erbij

  Met de aanslag in Stockholm erbij gerekend, heb ik de indruk dat we in het Westen, sedert de aanval op het Joods Museum in Brussel in mei 2014 aan onze twintigste moslimaanslag toe zijn. Twintig aanslagen in het hele Westen op drie jaar tijd, dat is niet zoveel. Toch niet in vergelijking met wat moslims elkaar aandoen in het Midden-Oosten. Dus niet getreurd, leg u erbij neer, zo niet letterlijk en dood dan toch figuurlijk en levend, dat is de boodschap die we na elk apart aanslagje luider en luider horen weerklinken.

  Dus laten we raden. Wat verwacht een lezer na deze twintigste aanslag, afgaande op de wijze lessen die hij nu drie jaar lang heeft mogen ontvangen van het allesduidende en eensluidende krantencommentariaat? Wat zal er voorspelbaar aan- en afgeraden worden? Welk patroon van gedachtenbevoogding kan hij na Stockholm verwachten, rekening houdend met een zekere evolutie in de gazettengeesten?
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  10-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

  NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

  Harde klap voor NRC Handelsblad: weer een wegkijkmedestander afgehaakt  Door de aanslag laait de discussie over het ruimhartige Zweedse immigratiebeleid weer op. Zweden ontving in 2015 alleen al 163.000 asielzoekers. Maar de integratie daarvan verloopt verre van vlekkeloos. Critici noemen Zweden een mislukte multiculturele samenleving.

  Migranten komen vaak terecht in de voorsteden van Stockholm en Malmö, waar de situatie uitzichtloos is.

  in de voorsteden veroorzaken drugsbendes met tweede generatie migranten voor veel geweld en overlast.

  Veertig jaar geleden verruilde hij [Salam Kurda] Iraaks Koerdistan voor het veilige Zweden. Nu vlucht hij opnieuw. ‘Ik ben hier al 31 jaar ondernemer, maar heb besloten om in juni mijn winkel te sluiten en het gebied te verlaten vanwege de criminaliteit.’
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  09-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Demonstrante bij de Brandenburger Tor in Berlijn toont zich solidair met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo, 11 januari 2015.

  In Nederland hoorden we er niets over, maar twee weken geleden werd Stéphane Charbonnier, ooit hoofdredacteur van Charlie Hebdo, voor de tweede keer vermoord. Na de rituele slacht van 'Charb' in 2015 door een moslimterrorist, viel ditmaal diens nagedachtenis ten prooi aan de 'censure sécuritaire'. De rector magnificus van een universiteit in Lille besloot om een theatrale opvoering van het postuum verschenen boek van Charbonnier, 'Brief aan de huichelaars die het racisme voeden', op 21 maart te annuleren. Hij vreesde ongeregeldheden, vanwege het 'drukkende opinieklimaat' in Frankrijk.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte: "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte:  "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Bewerkt door: ADN 9/04/17 - 10u53  Bron: Belga

   
  © Twitter.

  UPDATE In de stad Tanta in het noorden van Egypte heeft zich omstreeks 10.00 uur een ontploffing voorgedaan tijdens een viering in de kerk Mar Girgis in Tanta, een stad aan de Nijldelta. Het aantal doden steeg tot 25 volgens de staatstelevisie. 59 mensen raakten gewond, vernam de tv-zender van het ministerie van Gezondheid. De aanslag is opgeëist door Islamitische Staat, zo meldt het agentschap Amaq, dat banden heeft met de terreurorganisatie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)

  Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)


  Door Joost Niemöller

  Update: Om te zien hoe totaal over de top de diversiteitswaanzin in Zweden is geraakt als heersende ideologie, kijk ook naar dit spotje dat op de Zweedse tv wordt uitgezonden.
  De Oezbeek die verdacht is van de aanslag in Stockholm met de truck (waarbij gezien de berichten dat er explosieven in de truck waren en de truck in brand vloog godzijdank maar relatief weinig mensen om het leven kwamen) stond, zo lezen we, op een lijst om uitgezet te worden. Hij was uitgeprocedeerd. Het was ook bekend dat hij radicale sympathieën had. Toch kon hij zich vrij door Zweden bewegen. Er werd geen klopjacht naar hem georganiseerd. Wellicht werd dat ‘discriminerend’ bevonden.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  08-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.

  Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media

  Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media   

  vrijdag 7 april 2017
                                                   
  In de Israëlische ziekenhuizen worden Arabische patiënten uit het gehele Midden-Oosten routinematig behandeld. Hebt u er ooit iets over gelezen of gehoord bij de grote media? Natuurlijk niet, het bevestigt hun vooroordeel tegen Israël niet. In plaats daarvan schilderen de media Israël af als een harteloze en onverdraagzame samenleving, die zijn Arabische vijanden alleen het slechtste toewenst.

  i24NEWS vertelde in een recente rapportage wat er gaande is in slechts één Israëlisch ziekenhuis, en dat is een totaal ander verhaal dan je bij CNN of de BBC zou verwachten.
  Meer lezen op:
  israeltoday.nl


  » Reageer (0)
  07-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims 

  Toon Kasdorp over verschillen met moslims.

  In een televisie interview zei een Britse moslim dat hij aanslagen op burgers noodzakelijk bleef vinden, zolang Engeland haar internationale politiek niet aanpaste. De man leek te menen wat hij zei en hij zag er niet uit of hij dom was of geestelijk niet helemaal in orde.

  Aanslagen op onschuldige burgers zijn wat ons betreft een ongeoorloofd strijdmiddel, ongeacht de internationale politiek van het land waar we te gast zijn. Maar in het land waar deze moslim vandaan komt ligt dat kennelijk anders. Zijn mening wordt niet door alle moslims gedeeld, maar mensen als hij worden wel door een meerderheid van andere moslims geduld. Ze gaan er niet de straat voor op, zoals ze dat wel deden voor een stel onschuldige plaatjes in een Deense krant.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Foto: Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Het nieuwe Kamerlid is helemaal klaar met professionele racismeroepers die telkens in de slachtofferrol kruipen in plaats van wat van hun leven te maken.

  Het afgelopen jaar kregen we er meermaals mee te maken: professionele racismeroepers. Beroepsslachtoffers als Sylvana Simons, Quinsy Gario of de heren van DENK kruipen continu in de rol van het zielige slachtoffers. “Iedereen discrimineert ons!” roepen deze figuren, terwijl ze steen en been klagen over de Nederlandse samenleving. Het Sinterklaasfeest moet verdwijnen, de Coentunnel moet een andere naam krijgen, en ondertussen weigeren deze beroepsslachtoffers om zelf een bijdrage te leveren. Het nieuwe VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz heeft het helemaal gehad met zulke types:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • how to make cannabis tincture (how to make cannabis tincture)
      op
 • full spectrum CBD (full spectrum CBD)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!