NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Zweden die dief grijpen en uitleveren aan de politie aangeklaagd voor ontvoering
 • Haley: ‘Palestijnen hebben niks anders gedaan dan geld opstrijken en kwaadspreken tegen de VS’
 • Rutte wil migratiestudie, maar zonder islam
 • Syrisch moslimgezin in Duitsland krijgt elke maand 5.239 euro – gratis
 • De ondergang van Frans Timmermans
 • Britse journalist: Burgeroorlog in Europa zal komen
 • De schaduwmacht der klassenjustitie danst op het ontbonden lijk van de rechtstaat
 • Brexit – de EU voelt nattigheid
 • Het misdadige onbenul inzake de islam van Asscher, Segers en Buma
 • Duitse politicus zegt tegen bekende Britse journalist dat er burgeroorlog in Europa komt
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  ranja
  blog.seniorennet.be/ranja
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  09-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Demonstrante bij de Brandenburger Tor in Berlijn toont zich solidair met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo, 11 januari 2015.

  In Nederland hoorden we er niets over, maar twee weken geleden werd Stéphane Charbonnier, ooit hoofdredacteur van Charlie Hebdo, voor de tweede keer vermoord. Na de rituele slacht van 'Charb' in 2015 door een moslimterrorist, viel ditmaal diens nagedachtenis ten prooi aan de 'censure sécuritaire'. De rector magnificus van een universiteit in Lille besloot om een theatrale opvoering van het postuum verschenen boek van Charbonnier, 'Brief aan de huichelaars die het racisme voeden', op 21 maart te annuleren. Hij vreesde ongeregeldheden, vanwege het 'drukkende opinieklimaat' in Frankrijk.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte: "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte:  "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Bewerkt door: ADN 9/04/17 - 10u53  Bron: Belga

   
  © Twitter.

  UPDATE In de stad Tanta in het noorden van Egypte heeft zich omstreeks 10.00 uur een ontploffing voorgedaan tijdens een viering in de kerk Mar Girgis in Tanta, een stad aan de Nijldelta. Het aantal doden steeg tot 25 volgens de staatstelevisie. 59 mensen raakten gewond, vernam de tv-zender van het ministerie van Gezondheid. De aanslag is opgeëist door Islamitische Staat, zo meldt het agentschap Amaq, dat banden heeft met de terreurorganisatie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)

  Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)


  Door Joost Niemöller

  Update: Om te zien hoe totaal over de top de diversiteitswaanzin in Zweden is geraakt als heersende ideologie, kijk ook naar dit spotje dat op de Zweedse tv wordt uitgezonden.
  De Oezbeek die verdacht is van de aanslag in Stockholm met de truck (waarbij gezien de berichten dat er explosieven in de truck waren en de truck in brand vloog godzijdank maar relatief weinig mensen om het leven kwamen) stond, zo lezen we, op een lijst om uitgezet te worden. Hij was uitgeprocedeerd. Het was ook bekend dat hij radicale sympathieën had. Toch kon hij zich vrij door Zweden bewegen. Er werd geen klopjacht naar hem georganiseerd. Wellicht werd dat ‘discriminerend’ bevonden.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  08-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.

  Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media

  Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media   

  vrijdag 7 april 2017
                                                   
  In de Israëlische ziekenhuizen worden Arabische patiënten uit het gehele Midden-Oosten routinematig behandeld. Hebt u er ooit iets over gelezen of gehoord bij de grote media? Natuurlijk niet, het bevestigt hun vooroordeel tegen Israël niet. In plaats daarvan schilderen de media Israël af als een harteloze en onverdraagzame samenleving, die zijn Arabische vijanden alleen het slechtste toewenst.

  i24NEWS vertelde in een recente rapportage wat er gaande is in slechts één Israëlisch ziekenhuis, en dat is een totaal ander verhaal dan je bij CNN of de BBC zou verwachten.
  Meer lezen op:
  israeltoday.nl


  » Reageer (0)
  07-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims 

  Toon Kasdorp over verschillen met moslims.

  In een televisie interview zei een Britse moslim dat hij aanslagen op burgers noodzakelijk bleef vinden, zolang Engeland haar internationale politiek niet aanpaste. De man leek te menen wat hij zei en hij zag er niet uit of hij dom was of geestelijk niet helemaal in orde.

  Aanslagen op onschuldige burgers zijn wat ons betreft een ongeoorloofd strijdmiddel, ongeacht de internationale politiek van het land waar we te gast zijn. Maar in het land waar deze moslim vandaan komt ligt dat kennelijk anders. Zijn mening wordt niet door alle moslims gedeeld, maar mensen als hij worden wel door een meerderheid van andere moslims geduld. Ze gaan er niet de straat voor op, zoals ze dat wel deden voor een stel onschuldige plaatjes in een Deense krant.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Foto: Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Het nieuwe Kamerlid is helemaal klaar met professionele racismeroepers die telkens in de slachtofferrol kruipen in plaats van wat van hun leven te maken.

  Het afgelopen jaar kregen we er meermaals mee te maken: professionele racismeroepers. Beroepsslachtoffers als Sylvana Simons, Quinsy Gario of de heren van DENK kruipen continu in de rol van het zielige slachtoffers. “Iedereen discrimineert ons!” roepen deze figuren, terwijl ze steen en been klagen over de Nederlandse samenleving. Het Sinterklaasfeest moet verdwijnen, de Coentunnel moet een andere naam krijgen, en ondertussen weigeren deze beroepsslachtoffers om zelf een bijdrage te leveren. Het nieuwe VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz heeft het helemaal gehad met zulke types:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Blok verpakt leugens over Hamas-conferentie in halve waarheden

  Stef Blok verpakt leugens over Hamas-conferentie in halve waarheden

  Door Carel Brendel, 5 april 2017

  Vanaf het allereerste begin heb ik voorspeld dat de 15de Palestinians in Europe Conferentie, op 15 april in Rotterdam, niet kan worden verboden. Het organiserende Palestinian Return Centre (PRC) in Londen heeft weliswaar nauwe banden met Hamas (zie deze factcheck met 13 bronnen), en fungeert als een politieke lobby voor de antisemitische terreurbeweging, maar het is geen verboden organisatie. Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft daarom gelijk dat hij de bijeenkomst niet bij voorbaat kan censureren.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

  Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

  'We blijven proberen om ze mee te krijgen'


  “Want de reis gaat nadrukkelijk niet alleen over de geschiedenis, maar ook over de toekomst van Nederland, waar Joden bang zijn met een keppeltje te lopen en homostellen niet meer hand in hand over straat durven. Engelander: “Wij zijn kinderen van ouders die de Holocaust overleefd hebben. Wij weten wat de gevaren zijn.”

  Annemieke Brons werkte zestien jaar in de Haagse Schilderswijk ‘in alle functies die je maar kunt bedenken’. “Daar heb ik heel veel te maken gehad met uitsluiting en polarisatie”, vertelt ze. “Processen die vroeger gebeurd zijn, gebeuren nu ook. Dat vind ik eng.” Uitsluiting, polarisatie en verharding, zijn de woorden die steeds terugkomen in de gesprekken.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  06-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

  250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

  Screenshot_110
  (Door: Rob Savelberg)

  BERLIJN – Ruim 250.000 “vluchtelingen” in Duitsland mogen volgens Angela Merkel´s Bondskanselarij hun gezinnen laten overkomen. Dat betekent dat deze mensen, die overwegend uit Syrië komen en wier familie in de buurlanden bivakkeert, met circa een miljoen migranten naar de Bondsrepubliek kunnen komen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend! Minstens 80 zwaar geďndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

  Schokkend! Minstens 80 zwaar geïndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

  Door   

  ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

  Foto: ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

   
  “Bij terugkeer zijn er mogelijk risico’s voor de Nederlandse samenleving.”

  In een nieuw rapport stelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) dat Nederlandse ISIS-kinderen in potentie een groot gevaar vormen voor de Nederlandse samenleving. In het rapport wordt duidelijk gemaakt dat er nogal wat ISIS-kinderen zijn, en dat die jeugd nu al jaren geïndoctrineerd wordt met het radicaal-islamitische gedachtegoed van die terreurorganisatie. Deze indoctrinatie heeft, hoe kan het ook anders, grote invloed op de kinderen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  05-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

  Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

  Door Blondemevrouw

  Het jongetje op de fiets naast haar is een jaar of tien oud. Het zou haar zoon kunnen zijn, maar haar postuur doet eerder denken aan dat van een meisje van ongeveer dertien jaar oud. Het feit dat ze zojuist slechts een zak naturel chips heeft gekocht en niets anders, geeft me tevens het idee dat het hier om een kind gaat, niet om een volwassen vrouw.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  'Moslims verplichten zich via dawa tot bewuste misleiding van het westen'


  Ayaan Hirsi Ali’s nieuwste publicatie, De uitdaging van Dawa (The challenge of Dawa), verscheen de dag voor de aanslag in Londen bij het parlementsgebouw – islamkritische werken hebben daar een handje van, lijkt het. Ik dacht aan Michel Houellebecq’s Soumission en Platform, die respectievelijk op de dag van de moord op de redactie van Charlie Hebdo en rond 9/11 verschenen. Deze (weliswaar non-literaire) analyse van Hirsi Ali over oprukkend islamisme is dan ook – met de gruwelijke beelden van aangereden voetgangers nog vers in het achterhoofd – opnieuw verbijsterend van begin tot eind, juist omdat het van dat soort beelden afstand houdt, niets vanuit een emotie of ideologie interpreteert (behalve misschien het ideaal van de vrijheid) en -vooral- hamert op een oplossing voor de mislukte Amerikaanse en Europese strategie na 9/11, die de ideologie achter islam (bewust) compleet genegeerd heeft. Die tijd van negeren is nu echt voorbij, blijkt uit dit rapport.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl


  » Reageer (0)
  04-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

  13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

  Syp Wynia 4-4-2017


  Asielzoekers in Heumensoord, terugkerend van het boodschappen doen in Nijmegen

  Het debat over immigratie staat bol van feitenvrije redeneringen die kritiekloos worden gereproduceerd. Hebben we migranten nodig voor onze oude dag? Echt niet. En zo is er zeker nog een dozijn hardnekkige mythes.

  1 Migratie komt door onze CO2

  Sinds enkele jaren worden klimaat, klimaatverandering en broeikasgassen voorgesteld als de aanjager van emigratie uit Afrika en het Midden-Oosten. ‘Klimaat’ past goed in het klassieke frame van de afgelopen halve eeuw, waarin problemen in andere continenten steevast worden gerelateerd aan de welvaart in Europa en Noord-Amerika. Het klimaat speelt in het discours zo de rol die kolonialisme en imperialisme eerder speelden. Een benadering die het zowel goed doet in schuldgevoelige westerse landen als in slachtoffergevoelige landen in Afrika en Azië.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

         
   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

  Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

  Antje Krog (1952) uit Zuid-Afrika is een dichteres, dus een zelfingenomen sentimentaliste, terwijl u, als wijs mens, wéét dat sentimentele mensen ook altijd extra wreed zijn. Ze personifieert de morele perversie van regressief links. Paul Witteman introduceerde haar in Buitenhof zonder enige ironie als het Geweten van Zuid-Afrika. Ze is een aanhangster van het ANC, een partij die via de guwelijkste moordpartijen tenslotte het machtsmonopolie heeft verworven in Zuid-Afrika, daarbij grootscheeps geholpen door regressief-links Nederland. Martin Bosma, van de pro-genocide-partij PVV, heeft daar grondig over geschreven.***
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

  Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

  14967466048_0966c297d2_b

  Foto: Een demonstratie van moslims die de sharia willen invoeren. Bron: Dying Regime / Flickr.

  De sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn. Uh, pardon?!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  03-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

  Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

  Links NPO-propagandakanaal Radio 1 Mediaforum gaat volledig los op VVD-politica met kritische vragen

  “Streven naar positieve beeldvorming past het gemeentekrantje”, schreef Elma Drayer een paar dagen geleden in haar column in de Volkskrant. Drayer was op het Concept Jaarplan TV 2018 gestuit, waarin zonder al teveel omhaal wordt gesteld dat de NPO ‘over de hele linie erop toe wil zien dat Nederlanders en Europeanen met een niet-westerse achtergrond in onze programmering niet vooral problematiserend benaderd worden.’ Oftewel niet zoveel negatieve berichtgeving over allochtonen jongens en meisjes programmamakers!
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  02-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie

  Manager Magazin: Massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden – Populairste bestemmingen zijn landen met de strengste immigratie eisen

   

  Rijken wegjagen en onbeperkte aantallen arme moslims binnenhalen – dat is de ‘oplossing’ van de groenlinksen waar de VVD van Mark Rutte nu mee in zee wil gaan, en die van ons land een sterk verarmde Derde Wereld natie zal maken.

  Mensen met een vermogen van $ 1 miljoen of meer ontvluchten in steeds grotere getalen de Europese Unie. Eén van de belangrijkste redenen: de massale immigratie van miljoenen moslims, en de almaar groter wordende maatschappelijke en religieuze spanningen die hierdoor ontstaan, inclusief het toenemende aantal islamitische terreuraanslagen. In 2016 verlieten 4000 miljonairs Duitsland, vier keer zoveel als een jaar eerder. Uit het percentueel meest geïslamiseerde land van Europa, Frankrijk, vertrokken in 2016 maar liefst 12.000 miljonairs, en dit jaar al 10.000.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (1)
  01-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

  Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

  Screenshot_181
  (Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

  “Feministes” in Stockholm verlaten gebieden zoals de notoir bekende en door migranten beheerste No-Go-Areas Husby en Tensta, omdat volgens hen religieuze fundamentalisten de heerschappij in de voorsteden overgenomen hebben.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

  Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

  Net als de door de islam veroorzaakte hongersnood in de Hoorn van Afrika, is ook het jihadisme deel van het dagelijkse nieuws en dus van het verdien-en-zelfmanifesterings-model van de Bekende Nederlander en natuurlijk ook van Jeroen Pauw. Je moet ‘m op 29:30 eens lekker losjes en vrolijk casual horen aankondigen:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • jsrsasdfjavainlyued (jmkWidge)
      op
 • nfneruffax (badPoiLs)
      op Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme
 • gjdsdsplaydayxjl (jscMusty)
      op Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’
 • nfneruffhy (badPoiLs)
      op
 • gjdsdsplaydaygui (jscMusty)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!