Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    schoonheid
    blog.seniorennet.be/schoonh
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    07-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

    Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

    'We blijven proberen om ze mee te krijgen'


    “Want de reis gaat nadrukkelijk niet alleen over de geschiedenis, maar ook over de toekomst van Nederland, waar Joden bang zijn met een keppeltje te lopen en homostellen niet meer hand in hand over straat durven. Engelander: “Wij zijn kinderen van ouders die de Holocaust overleefd hebben. Wij weten wat de gevaren zijn.”

    Annemieke Brons werkte zestien jaar in de Haagse Schilderswijk ‘in alle functies die je maar kunt bedenken’. “Daar heb ik heel veel te maken gehad met uitsluiting en polarisatie”, vertelt ze. “Processen die vroeger gebeurd zijn, gebeuren nu ook. Dat vind ik eng.” Uitsluiting, polarisatie en verharding, zijn de woorden die steeds terugkomen in de gesprekken.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl


    06-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

    250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

    Screenshot_110
    (Door: Rob Savelberg)

    BERLIJN – Ruim 250.000 “vluchtelingen” in Duitsland mogen volgens Angela Merkel´s Bondskanselarij hun gezinnen laten overkomen. Dat betekent dat deze mensen, die overwegend uit Syrië komen en wier familie in de buurlanden bivakkeert, met circa een miljoen migranten naar de Bondsrepubliek kunnen komen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend! Minstens 80 zwaar geïndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

    Schokkend! Minstens 80 zwaar geïndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

    Door   

    ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

    Foto: ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

     
    “Bij terugkeer zijn er mogelijk risico’s voor de Nederlandse samenleving.”

    In een nieuw rapport stelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) dat Nederlandse ISIS-kinderen in potentie een groot gevaar vormen voor de Nederlandse samenleving. In het rapport wordt duidelijk gemaakt dat er nogal wat ISIS-kinderen zijn, en dat die jeugd nu al jaren geïndoctrineerd wordt met het radicaal-islamitische gedachtegoed van die terreurorganisatie. Deze indoctrinatie heeft, hoe kan het ook anders, grote invloed op de kinderen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    05-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

    Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

    Door Blondemevrouw

    Het jongetje op de fiets naast haar is een jaar of tien oud. Het zou haar zoon kunnen zijn, maar haar postuur doet eerder denken aan dat van een meisje van ongeveer dertien jaar oud. Het feit dat ze zojuist slechts een zak naturel chips heeft gekocht en niets anders, geeft me tevens het idee dat het hier om een kind gaat, niet om een volwassen vrouw.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

    Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

    'Moslims verplichten zich via dawa tot bewuste misleiding van het westen'


    Ayaan Hirsi Ali’s nieuwste publicatie, De uitdaging van Dawa (The challenge of Dawa), verscheen de dag voor de aanslag in Londen bij het parlementsgebouw – islamkritische werken hebben daar een handje van, lijkt het. Ik dacht aan Michel Houellebecq’s Soumission en Platform, die respectievelijk op de dag van de moord op de redactie van Charlie Hebdo en rond 9/11 verschenen. Deze (weliswaar non-literaire) analyse van Hirsi Ali over oprukkend islamisme is dan ook – met de gruwelijke beelden van aangereden voetgangers nog vers in het achterhoofd – opnieuw verbijsterend van begin tot eind, juist omdat het van dat soort beelden afstand houdt, niets vanuit een emotie of ideologie interpreteert (behalve misschien het ideaal van de vrijheid) en -vooral- hamert op een oplossing voor de mislukte Amerikaanse en Europese strategie na 9/11, die de ideologie achter islam (bewust) compleet genegeerd heeft. Die tijd van negeren is nu echt voorbij, blijkt uit dit rapport.
    Meer lezen op:
    cult.tpo.nl


    04-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

    13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

    Syp Wynia 4-4-2017


    Asielzoekers in Heumensoord, terugkerend van het boodschappen doen in Nijmegen

    Het debat over immigratie staat bol van feitenvrije redeneringen die kritiekloos worden gereproduceerd. Hebben we migranten nodig voor onze oude dag? Echt niet. En zo is er zeker nog een dozijn hardnekkige mythes.

    1 Migratie komt door onze CO2

    Sinds enkele jaren worden klimaat, klimaatverandering en broeikasgassen voorgesteld als de aanjager van emigratie uit Afrika en het Midden-Oosten. ‘Klimaat’ past goed in het klassieke frame van de afgelopen halve eeuw, waarin problemen in andere continenten steevast worden gerelateerd aan de welvaart in Europa en Noord-Amerika. Het klimaat speelt in het discours zo de rol die kolonialisme en imperialisme eerder speelden. Een benadering die het zowel goed doet in schuldgevoelige westerse landen als in slachtoffergevoelige landen in Afrika en Azië.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl

           
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

    Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

    Antje Krog (1952) uit Zuid-Afrika is een dichteres, dus een zelfingenomen sentimentaliste, terwijl u, als wijs mens, wéét dat sentimentele mensen ook altijd extra wreed zijn. Ze personifieert de morele perversie van regressief links. Paul Witteman introduceerde haar in Buitenhof zonder enige ironie als het Geweten van Zuid-Afrika. Ze is een aanhangster van het ANC, een partij die via de guwelijkste moordpartijen tenslotte het machtsmonopolie heeft verworven in Zuid-Afrika, daarbij grootscheeps geholpen door regressief-links Nederland. Martin Bosma, van de pro-genocide-partij PVV, heeft daar grondig over geschreven.***
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

    Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

    14967466048_0966c297d2_b

    Foto: Een demonstratie van moslims die de sharia willen invoeren. Bron: Dying Regime / Flickr.

    De sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn. Uh, pardon?!
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    03-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

    Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

    Links NPO-propagandakanaal Radio 1 Mediaforum gaat volledig los op VVD-politica met kritische vragen

    “Streven naar positieve beeldvorming past het gemeentekrantje”, schreef Elma Drayer een paar dagen geleden in haar column in de Volkskrant. Drayer was op het Concept Jaarplan TV 2018 gestuit, waarin zonder al teveel omhaal wordt gesteld dat de NPO ‘over de hele linie erop toe wil zien dat Nederlanders en Europeanen met een niet-westerse achtergrond in onze programmering niet vooral problematiserend benaderd worden.’ Oftewel niet zoveel negatieve berichtgeving over allochtonen jongens en meisjes programmamakers!
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

    02-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie

    Manager Magazin: Massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden – Populairste bestemmingen zijn landen met de strengste immigratie eisen

     

    Rijken wegjagen en onbeperkte aantallen arme moslims binnenhalen – dat is de ‘oplossing’ van de groenlinksen waar de VVD van Mark Rutte nu mee in zee wil gaan, en die van ons land een sterk verarmde Derde Wereld natie zal maken.

    Mensen met een vermogen van $ 1 miljoen of meer ontvluchten in steeds grotere getalen de Europese Unie. Eén van de belangrijkste redenen: de massale immigratie van miljoenen moslims, en de almaar groter wordende maatschappelijke en religieuze spanningen die hierdoor ontstaan, inclusief het toenemende aantal islamitische terreuraanslagen. In 2016 verlieten 4000 miljonairs Duitsland, vier keer zoveel als een jaar eerder. Uit het percentueel meest geïslamiseerde land van Europa, Frankrijk, vertrokken in 2016 maar liefst 12.000 miljonairs, en dit jaar al 10.000.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    01-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

    Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

    Screenshot_181
    (Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

    “Feministes” in Stockholm verlaten gebieden zoals de notoir bekende en door migranten beheerste No-Go-Areas Husby en Tensta, omdat volgens hen religieuze fundamentalisten de heerschappij in de voorsteden overgenomen hebben.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

    Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

    Net als de door de islam veroorzaakte hongersnood in de Hoorn van Afrika, is ook het jihadisme deel van het dagelijkse nieuws en dus van het verdien-en-zelfmanifesterings-model van de Bekende Nederlander en natuurlijk ook van Jeroen Pauw. Je moet ‘m op 29:30 eens lekker losjes en vrolijk casual horen aankondigen:
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    31-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de… Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa”

    Wat de… Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa”

    Aspirant-immigranten uit Afrika zien een vissersboot aan voor een schip van de Kustwacht en brengen zichzelf daardoor in levensgevaar. Screenshot YouTube.

    Foto: Aspirant-immigranten uit Afrika zien een vissersboot aan voor een schip van de Kustwacht en brengen zichzelf daardoor in levensgevaar. Screenshot YouTube.

    Immigratie is een groot goed. Tenminste, als de nieuwkomers iets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij, goed willen integreren, de Westerse manier van leven omarmen, modern en verlicht zijn, en een band met ons land hebben (via hun partner of anderszins). Dat soort mensen moeten altijd welkom zijn. Zo ken ik persoonlijk (nee, ik heb het niet over mezelf) een Nederlandse jongen die getrouwd is met een Turkse. Ze hebben een kind van drie jaar oud, zijn al jaren getrouwd, en houden zielsveel van elkaar. Daar komt bij dat de Turkse dame in kwestie modern is en van onze cultuur houdt. Ik zou zeggen: wees welkom!
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    30-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staan de Arabische landen dicht bij een historische vrede met Israël?

    Staan de Arabische landen dicht bij een historische vrede met Israël?

     
    Hoofdkwartier van de Arabische Liga in Cairo, Egypte, waar haar 22 lidstaten samenkomen
    (inclusief ‘Palestina’)

    Na bijna vijf maanden voornamelijk geheime diplomatie, gestart door de Amerikaanse president Donald Trump, lijken de Arabische landen klaar te zijn om een historisch vredesakkoord met Israël te sluiten. Vanaf morgen komt de Arabische wereld in de Jordaanse hoofdstad Amman bij elkaar, en als alles goed gaat wordt dan het groene licht gegeven om vrede met de Joodse staat, inclusief een oplossing voor het conflict met de Palestijnen, mogelijk te maken.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

    De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

    Screenshot_149
    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

    De nieuwe bewerking van richtlijn 12.1 van de Raad van de Journalistiek betreffende berichtgeving over strafbare feiten luidt:

    “In de berichtgeving over strafbare feiten dient er op te worden gelet dat het benoemen van het behoren van de verdachte of dader tot etnische, religieuze of andere minderheden niet leidt tot een discriminerende vereenzelviging met het individuele foute gedrag. Het verband dient in de regel niet te worden gelegd, tenzij er sprake is van een gegrond, openbaar belang. In het bijzonder dient er rekening mee te worden gehouden dat benoeming vooroordelen tegenover minderheden zou kunnen aanscherpen.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    29-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse journalist: Moskeeën beletten integratie moslims

    Duitse journalist: Moskeeën beletten integratie moslims

     

    Schreiber is in Duitsland bekend door een tv-programma waarin hij Arabische vluchtelingen liet kennismaken met de Duitse cultuur. Als vervolg daarop bezocht de journalist acht maanden lang de vrijdagse prediking in bijna twintig Duitse moskeeën. Zijn bevindingen legde hij vast in het boek ”Inside Islam. Was in deutschen Moscheen gepredigt wird”. Gisteren werd het eerste deel van de bijbehorende tv-documentaire ”Der Moscheereport” uitgezonden.
    Meer lezen op:
    rd.nl


    28-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

    Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

    Antifa_!!

    Foto: De anti-fascistische vriendjes van Erik van Muiswinkel demonstreren in Zwitserland. Bron: Jcarax68 / Wikimedia Commons.

    Het blijft altijd feest met de werknemers van de VARA, die daar kennelijk ooit zijn ingehuurd om ons aan het lachen te maken. Tegenwoordig zijn ze vooral druk en verbeten in de weer om zo verbitterd mogelijk over te komen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

    Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

    Frankrijk, maart 2017

    Charlie Hebdo hoofdredacteur Charb
    De Universiteit van Lille 2 heeft de opvoering van een stuk van de vermoordde hoofdredacteur van Charlie Hebdo, Charb, afgelast. Volgens directeur Vandendriessche van Lille 2 uit angst voor excessen in een ‘klimaat van spanning’. De opvoering van de toneelbewerking van ‘Lettre aux escrocs de l'islamophobie’ of: 'Brief aan de oplichters van de islamofobie’ zou worden gevolgd door een discussie met Marina Bret van Charlie Hebdo. Vandendriessche vindt wel dat hij zich in zekere mate schuldig maakt aan medeplichtigheid, maar hoopt dat het stuk eventueel later kan worden opgevoerd. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Irakese ex-moslim jonge dwarsligger

    Sam van Rooy 26 maart 2017,
    Wat De Morgen niet wil of durft publiceren, leest u hier.

    Na een oproep van Maarten Boudry verscheen in De Morgen een zeer lezenswaardige brief van ‘een jonge dwarsligger’, een ex-moslim uit Irak, getiteld: ‘De angst voor de islam is een van de meest rationele angsten die iemand kan hebben’. Ik schreef een reactie, die De Morgen niet wilde publiceren (zonder opgaaf van reden). Ik kan wel raden waarom: dat zogenaamd ‘extreemrechts’ de hand reikt naar vrijdenkers binnen de moslimgemeenschap en ex-moslims, past niet in het politiek correcte frame.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    27-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

    Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

    Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

    Foto: Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

    Hij zit nog maar net in de Tweede Kamer, maar de demonisering van Thierry Baudet is al begonnen.

    Net als je dacht dat het niet erger kon worden — met een nepfeministe die vrouwen oproept om een taart te bakken van hun menstruatiebloed en die vervolgens in het gezicht van Thierry Baudet te gooien — doet Erik van Muiswinkel er een schepje bovenop. Deze ‘verlichte’ boven-ons-gestelde roept iedereen namelijk op om massaal geweld te gebruiken tegen de lijsttrekker van Forum voor Democratie:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!