Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    goldstar
    blog.seniorennet.be/goldsta
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

    Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

    Antifa_!!

    Foto: De anti-fascistische vriendjes van Erik van Muiswinkel demonstreren in Zwitserland. Bron: Jcarax68 / Wikimedia Commons.

    Het blijft altijd feest met de werknemers van de VARA, die daar kennelijk ooit zijn ingehuurd om ons aan het lachen te maken. Tegenwoordig zijn ze vooral druk en verbeten in de weer om zo verbitterd mogelijk over te komen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

    Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

    Frankrijk, maart 2017

    Charlie Hebdo hoofdredacteur Charb
    De Universiteit van Lille 2 heeft de opvoering van een stuk van de vermoordde hoofdredacteur van Charlie Hebdo, Charb, afgelast. Volgens directeur Vandendriessche van Lille 2 uit angst voor excessen in een ‘klimaat van spanning’. De opvoering van de toneelbewerking van ‘Lettre aux escrocs de l'islamophobie’ of: 'Brief aan de oplichters van de islamofobie’ zou worden gevolgd door een discussie met Marina Bret van Charlie Hebdo. Vandendriessche vindt wel dat hij zich in zekere mate schuldig maakt aan medeplichtigheid, maar hoopt dat het stuk eventueel later kan worden opgevoerd. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Irakese ex-moslim jonge dwarsligger

    Sam van Rooy 26 maart 2017,
    Wat De Morgen niet wil of durft publiceren, leest u hier.

    Na een oproep van Maarten Boudry verscheen in De Morgen een zeer lezenswaardige brief van ‘een jonge dwarsligger’, een ex-moslim uit Irak, getiteld: ‘De angst voor de islam is een van de meest rationele angsten die iemand kan hebben’. Ik schreef een reactie, die De Morgen niet wilde publiceren (zonder opgaaf van reden). Ik kan wel raden waarom: dat zogenaamd ‘extreemrechts’ de hand reikt naar vrijdenkers binnen de moslimgemeenschap en ex-moslims, past niet in het politiek correcte frame.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    27-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

    Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

    Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

    Foto: Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

    Hij zit nog maar net in de Tweede Kamer, maar de demonisering van Thierry Baudet is al begonnen.

    Net als je dacht dat het niet erger kon worden — met een nepfeministe die vrouwen oproept om een taart te bakken van hun menstruatiebloed en die vervolgens in het gezicht van Thierry Baudet te gooien — doet Erik van Muiswinkel er een schepje bovenop. Deze ‘verlichte’ boven-ons-gestelde roept iedereen namelijk op om massaal geweld te gebruiken tegen de lijsttrekker van Forum voor Democratie:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    26-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken schopt luie islamitische hoofddeksels aan het werk

    Denemarken schopt luie islamitische hoofddeksels aan het werk

    Islamitisch spook.

    Denemarken ontneemt sociale bijdragen van moslimvrouwen die liever met een hoofddeksel rondlopen dan aan het werk gaan. Mag het dragen van een hoofddoek een manier zijn voor islamitische vrouwen om zich aan werk te onttrekken, en daarom moeten worden verzorgd met sociale voorzieningen? Nee, zegt de regering van Denemarken, en heeft nieuwe instructies aangekondigd voor de gemeentes in het land, schrijft Den korte avis.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Is dat rechtvaardigheid?" Minderjarige doet mee aan groepsverkrachting in Oostende, zijn vader vindt de straf te streng

    "Is dat rechtvaardigheid?" Minderjarige doet mee aan groepsverkrachting in Oostende, zijn vader vindt de straf te streng

    © thinkstock.
    24/03/17 - 15u40  Bron: Belga

    De Brugse correctionele rechtbank heeft een 18-jarige van Iraakse origine tot 7 jaar effectieve celstraf veroordeeld voor zijn rol in een groepsverkrachting in Oostende. De beklaagde was nog minderjarig op het moment van de feiten, maar werd uit handen gegeven door de jeugdrechter. Na de uitspraak trok zijn vader nog stevig van leer tegen de rechter. "Is dat rechtvaardigheid, zeven jaar cel om twee keer met dat meisje te vrijen? "
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medina – een oorspronkelijk Joodse Stad

    Medina – een oorspronkelijk Joodse Stad

    Donderdag, Maart 23, 2017

    Door Joseph E. Katz. Vertaling: Likoed Nederland, 23 maart 2017.

    Al-Masjid_al-Nabawi
    Medina heeft tegenwoordig niets Joods meer

    Hoewel dit feit weinig bekend is, was de op één na heiligste stad van de Arabische wereld – Medina – eerst bewoond door Joodse stammen.

    Dit hoewel geclaimd wordt dat het zogenaamd één van de “zuiver Arabische” steden zou zijn. De geschiedenis laat zien dat het Jodendom zich stevig had gevestigd in Medina – al twee eeuwen voor de geboorte van Mohammed.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    25-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant-columniste doet huiliehuilie want kwetsende tweets

    Volkskrant-columniste doet huiliehuilie want kwetsende tweets

    Maar Thierry Baudet mag je grenzeloos demoniseren, want die heeft geen gevoel


    “Sinds ik op twitter en in de Volkskrant kritiek uitte op Thierry Baudet is het bal. Nou had ik Baudet ook wel een verkrachtingsverheerlijkende fascist genoemd. Potige woorden, en ja, wie uitdeelt moet ook bereid zijn om te ontvangen. Maar de niet-aflatende stroom woordenpoep die me ten deel viel was zelfs voor mij als drekveteraan bijna te veel.

    Het is verbijsterend hoe sterk je moet zijn om als vrouw je mening te uiten. Ik ben niet altijd sterk. Soms kan ik niet tegen haat. Misschien is dat ook wel goed, bedacht ik me, terwijl ik dinsdag Twitter uitzette. Ik kan nog geraakt worden.”

    Ach kijk nu toch eens! Volkskrant-columniste Asha ten Broeke, die per strekkende column vrijwel niets anders kan dan haten, haten, haten, haten, haten, haten, haten en natuurlijk karaktermoorden, met name op alles wat te man, te blank, te rechts, te succesvol, te hetero, te aantrekkelijk en te realistisch is (zo is Geenstijl een ‘extreemrechtse haatwebsite’ en de democratisch verkozen volksvertegenwoordiger Thierry Baudet een ‘verkrachtingsverheerlijkende fascist’) gebruikt haar GoedVolk-kwaliteitscourantpodium om eens uitgebreid huiliehuilie te doen over al die gemene mensen die ook wel eens op haar haten.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.

    Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.

    Screenshot_43

    Isik Abla: “De islam is geen religie van vrede. Het is krankzinnig dat het Westen dat niet wil inzien.”
    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

    Isik Abla kent de islam. Maar het Westen kent ze niet.

    Isik Abla, een voormalige jihadiste, kent de islam. Maar ze kent het Westen niet. Op geen enkele manier. Het Westen is een voor een moslim onverklaarbaar verschijnsel. Daar bestaat vrijheid van religie in een vorm zoals ze binnen de islam eenvoudigweg ondenkbaar is. Iedereen in het Westen mag zo vaak van religie wisselen als hij wil. Of zelfs géén religie hebben. Binnen de islam staat op dat alles de dood. In het Westen mag alles in twijfel worden getrokken. Zelfs de eigen religie. Binnen de islam staat daarop de dood. Vandaar dat ze niet kan begrijpen dat het Westen het ware gezicht van de islam: zijn moorddadige, gewelddadige, uiterst racistische, intolerante, op wereldheerschappij gerichte karakter niet wil inzien.
    Meer lezen op:
    ejbron.nl


    24-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam

    Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam


    Afshin Ellian 

    Het symbool van de democratie in Europa werd aangevallen. Weer diende een auto als effectief moordwapen. Daarnaast gebruikte de jihadist zijn slagersmes. Wie en wat het volgende doelwit is, houdt de gemoederen bezig. De Londense dader is in Groot-Brittannië geboren. Hij was eerder al door de Britse veiligheidsdienst MI5 onderzocht om zijn extremistische ideeën. Toch werd hij gezien als een randfiguur.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neurochirurg schrijft valse medische attesten uit: "Minimaal duizend fraudeurs kregen onterecht uitkering"

    Neurochirurg schrijft valse medische attesten uit: "Minimaal duizend fraudeurs kregen onterecht uitkering"
    Vier aanhoudingen in Limburgs onderzoek naar uitkeringsfraude

    Bewerkt door: ADN
    24/03/17 - 16u06  Bron: Belga


    Illustratiebeeld. © thinkstock.

    uitkeringsfraude Het gerecht in Limburg heeft onder impuls van het arbeidsauditoraat een grootschalige uitkeringsfraude blootgelegd, waarbij een neurochirurg uit Hasselt met adres in Knokke betrokken is. Hij schreef valse medische attesten uit, zodat mensen onterecht een ziekte- of invaliditeitsuitkering toegewezen kregen. De fraude was al jaren bezig en honderden personen zouden van het systeem gebruik hebben gemaakt. Twee spilfiguren, B.B. uit Heusden-Zolder en I.A. uit Genk en een helper zorgden dat de mensen, die een uitkering wensten, bij de arts terechtkonden. Vier aangehouden verdachten zijn deze voormiddag voor de raadkamer in Hasselt verschenen.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

    Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

    'Alleen al afgelopen jaar meer dan dozijn terreuraanslagen verijdeld'

    De aanslag woensdag in Londen houdt verband met ,,islamitisch terrorisme”. Dat heeft de Britse minster van Defensie Michael Fallon donderdag verklaard.

    Hij zei tegen de BBC dat de politie alleen al over het afgelopen jaar meer dan een dozijn terreuraanslagen heeft verijdeld. De aanslag in Londen, die gedaan is met ,,spullen uit het dagelijks leven”, is volgens hem moeilijker tegen te gaan. Fallon liet weten dat de beveiliging van het parlementsgebouw tegen het licht wordt gehouden.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    23-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

    Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

    Onderzoekers: Niet sociale of economische achterstelling, maar islamitische religie is belangrijkste reden - Frankrijk op tweesprong: kiest het soevereiniteit en vrijheid onder nationalist Le Pen, of een Europese Superstaat en islamisering onder globalist Macron? Peilingen wijzen het laatste uit

     
    Inmiddels vinden er wekelijks wel ergens in Parijs massale gewelddadige migrantenrellen plaats, waar de media uit politiek-correcte overwegingen amper over bericht.

    Uit een Frans overheidsonderzoek blijkt dat critici van de massa immigratie altijd gelijk hebben gehad: minstens een derde van alle jonge moslims staat achter geweld en terreur om de islam te verspreiden, en is bereid om daar ook zelf aan deel te nemen. Het volledige onderzoek wordt pas na de presidentsverkiezingen gepubliceerd, omdat de uitkomsten ervan bepaald niet politiek-correct zijn, en men bang is dat het Front Nationaal kandidaat Marine Le Pen nog meer stemmen zal opleveren.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    22-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan: "Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen"

    Erdogan: "Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen"

      
    22/03/17 - 12u08  Bron: Reuters, The Independent© afp.

    Europeanen zullen nergens ter wereld meer veilig over straat kunnen lopen. Dat zegt Turks president Recep Tayyip Erdogan. Hij vindt dat de Europese attitude moet veranderen.

    "Als Europa zijn houding tegenover Turkije niet wijzigt, dan zal geen enkele Europeaan veilig over straat kunnen lopen", zegt Erdogan op een evenement voor plaatselijke journalisten in Ankara.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Het onzinnige pleidooi van Jeroen Smit voor immigratie als oplossing voor vergrijzing

    'De Nederlandse bevolking is in 2060 verdriedubbeld tot ruim 52 miljoen personen'


    Jeroen Smit hield onlangs in de Buitenhof-rubriek Schuim en As een pleidooi voor immigratie. Inspiratiebron vormde een artikel in The Economist. Immigratie, zo betoogde Jeroen Smit, is onder andere nodig als oplossing voor de vergrijzing. “Het is ook in belang van de rijke landen om veel meer migranten toe te laten, vooral omdat in veel van die landen de bevolking vergrijst” parafraseert Smit het Economist-artikel, “Wie gaat de toekomstige pensioenen betalen? Hardwerkende migranten zijn nodig … om daarin te voorzien”.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    21-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog tegen alle mensen van de wereld: “Word wakker en zorg dat iedereen om je heen wakker wordt”

    De oorlog tegen alle mensen van de wereld: “Word wakker en zorg dat iedereen om je heen wakker wordt”

    Door Pieter Stuurman: Dit wordt geen leuk stukje. En dat is ook niet de bedoeling. Ik bedoel: ik schrijf dit niet voor mijn eigen lol, noch voor de lol van de lezer. Ik schrijf het omdat het moet.

    Zoals de meeste lezers wel zullen weten, maak ik me al een tijd bezorgd over de crisis. Om die reden heb ik me er steeds meer in verdiept. En naarmate ik me er meer in verdiep, groeien mijn zorgen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot mijn beslissing om tot een oproep te komen.
    Meer lezen op:
    jdreport.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met beroepsprocedures frustreren kansloze asielzoekers massaal uitzetting

    Met beroepsprocedures frustreren kansloze asielzoekers massaal uitzetting

    Kansloze asielzoekers blijven het Nederlandse asielsysteem frustreren. Hoewel zij geen uitzicht hebben op een verblijfsvergunning, traineren ze het proces op grote schaal door protest te blijven aantekenen.

    Tegen de trends van de laatste jaren in, is het aantal mensen gestegen dat in vreemdelingendetentie zit, schrijft De Telegraaf op basis van de jaarlijkse Rapportage Vreemdelingenketen van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    20-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims: Waarom naar Europa?

    Moslims: Waarom naar Europa?

    Screenshot_132
    (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

    Waarom zoeken moslims landen uit om naar te emigreren, waarin een volledig ander waardesysteem geldt? En waarom proberen ze deze landen daarna hun waarden op te leggen?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratieminister liegt over extreem hoog aantal verkrachtingen in Zweden

    Migratieminister liegt over extreem hoog aantal verkrachtingen in Zweden

    Zweden, maart 2017

    Ylva Johansson
    De Zweedse minister van integratie Ylva Johansson zei bij een BBC interview dat het aantal verkrachtingen in Zweden is gedaald. Echter: ze moet nu toegeven dat haar uitspraak onjuist was. In 2016 nam het aantal verkrachtingen en aanrandingen toe met 13%.
    Mer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    19-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe multiculturalisme de Nederlandse samenleving bedreigt

    Hoe multiculturalisme de Nederlandse samenleving bedreigt

    multiculturalisme 4

    Een multiculturele samenleving is de utopie van menig links-liberale Nederlander. De media, politici, de ambtelijke toplagen, allen staan maar wat graag vooraan om het multiculturalisme te promoten.

    Maar wellicht beseffen links-liberale Nederlanders niet dat een multi-etnische samenleving een gevaar vormt voor de staat, omdat het in feite niks anders is dan een kweekvijver vol met potentiële rekruten voor een proxy-force, ingezet door een (groot)macht die als achterman optreedt
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!