Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kebber_en_duivin
    blog.seniorennet.be/kebber_
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op

    Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op        


    Door Joost Niemöller

    De PVV kondigde vandaag aan te werken aan een voorstel om de dubbele nationaliteit af te schaffen.  Een goed plan. En een belangrijk plan. Mensen die in Nederland wonen dienen Nederlands te zijn. Die moeten niet formeel verbonden blijven aan hun landen van herkomst. Migranten moeten kiezen: Hier blijven en Nederlands worden, of terug gaan.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

    Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

    Paaszondag in Pakistan: Moslim blaast zichzelf te midden van christelijke gezinnen op:  meer dan 70 doden, waaronder ruim 30 kleine kinderen – Al 600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd - ‘De antichrist’ en ‘de valse profeet’ zijn al lang aanwezig en actief: de islam en Mohammed

     
    Volgens het Italiaanse Center for Studies on New Religions (CESNUR) zijn het afgelopen jaar wereldwijd zo’n 90.000 christenen vermoord vanwege hun geloof, waardoor christenen opnieuw met afstand de ergst vervolgde gelovigen ter wereld zijn. De daders zijn in overgrote meerderheid volgelingen van de ‘antichrist’ en de ‘valse profeet’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    18-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

    Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

    'VARA-leden moeten zich realiseren dat zij met hun centjes een haatsite in leven houden'

    Het is voor iedereen al jaren duidelijk, maar toch fijn dat de vijf bibberbejaarden die nog den papieren courant Trouw lezen het nu eens van een ander horen: Joop.nl is een haatdragend rancunevehikel van Francisco van Jole, de man die op borrels en partijen rond andersdenkenden schichtig dicht langs muren schuift en alleen als het écht niet anders kan een klam handje geeft en je niet recht in de ogen aankijkt, maar online een ware subsidie-He-Man is.

    Sylvain Ephimenco dus, in Trouw:

    Als je verder graaft, blijkt deze site van de publieke omroep een ware haatcampagne tegen de leider van ­Forum voor Democratie te voeren met stukken die titels dragen als: ‘Thierry Baudet is Wilders in schaapskleren’, ‘Dit is het slecht verhulde nazi-gedachtengoed van Thierry Baudet’ of ‘Hoe gevaarlijk is Thierry Baudet?’. Kennelijk heeft men bij de geradicaliseerde Vara-site niets van het Fortuyn-drama geleerd.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan onze minister-president

    Aan onze minister-president

    18 april 2017 om 07:04 door Ebru Umar
    Aan onze minister-president  

    Hey Mark,

    Ik ga je een oneerbaar voorstel doen.

    Ik weet dat het niet kan, niet in onze samenleving.

    Niet met onze definitie van gelijkheid.

    Niet met onze definitie van recht.

    Niet met onze waarde van vrijheid.

    En zeker niet met onze waarde als democratie. 

    Verder lezen op:
    metronieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

    De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

    Anders kan zo’n column er niet door komen. Of ze moeten hem verkeerd geplaatst hebben en dat die bedoeld was voor de rubriek satire en dat die per ongeluk bij opinie terechtgekomen is, dat zou ook nog kunnen.

    Het is zo’n overtreffende trap van absurdisme dat je je afvraagt wat de bedoeling er van is om deze lariekoek te plaatsen.

    We kennen de ‘auteur’ nog van een uitzending van Pauw, waar hij met Hafid Bouazza in discussie ging over steniging.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    16-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

    MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

    Screenshot_120

    De Israëlische historicus Efraim Karsh (foto) is een van de meest geprofileerde kenners van het Midden-Oosten. Hij staat zeer kritisch tegenover de massa-immigratie naar Europa. De immigranten zouden geen integratie nastreven.

    Veel analytici zeggen dat het Westen schuldig zou zijn aan de conflicten in het Midden-Oosten – het kolonialisme en militaire interventies zouden de oorzaak voor de onlusten in de Oriënt zijn. Dat zou een foutieve inschatting zijn, zegt de Israëlische politicoloog Efraim Karsh en baseert zich daarbij op langjarige studies. De oorsprong van de tragedie in het Midden-Oosten zou niet gezocht moeten worden in de westelijke hoofdsteden, maar in een historische fout van het ten onder gegane Ottomaanse Rijk. Niet het Westen zou imperialistisch zijn, maar de islam. Karsh waarschuwt voor de gevaren van een islamisering van Europa.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

    Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

    Spanje, april 2017

     Goede Vrijdag Sevilla
    Een groep mensen stormden los op processie-gangers op Goede Vrijdag in Sevilla, waarbij sommige van hen ‘Allah Akbar’ uitriepen. Daarbij raakten 17 mensen gewond. Er werden acht arrestaties verricht: zeven mensen die worden omschreven als ‘lokale inwoners’ en een Senegalees. Drie verdachten waren in het bezit van ijzeren staven.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

    Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

     

    Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

    Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd, en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht, en haar vriendje permanent hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is islam?

    Wat is islam?

    RECENSIE - De laatste maanden hield ik me onledig met het boek What is Islam? The Importance of Being Islamic van Shahab Ahmed (1966-2015). Dat boek heb ik inmiddels uit en het is het recenseren waard. Ahmed houdt zich in dit meer dan 600 pagina’s dikke boek bezig met een vraag die helaas in het maatschappelijke debat te weinig gesteld wordt: wat is islam?
    Meer lezen op:
    sargasso.nl


    15-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

    Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

    snapshot

    Foto: De gevel van de As-Siddieq school in Amsterdam. Bron Screenshot AT%/YouTube.

    Door   

    Welkom in Nederland integratieland, waar alles op rolletjes loopt! Ahem.

    Dossier ‘nee linkse mensen, het valt helemaal niet mee met die islamisering’, deel 43829. Ik neem u even mee naar onze hoofdstad, Amsterdam, waar verschillende basisscholen gevestigd zijn. Afgelopen week kwamen die samen in debatcentrum De Balie, om in gesprek te raken met elkaar. Alle scholen deden enthousiast mee aan het programma, behalve de As-Siddieq school. Die liet diens leerlingen de zaal uitstormen toen er gezongen en gedanst wordt. Want je moet namelijk niet hebben dat kinderen het naar hun zin hebben! Plezier is maar haram!
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

    Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

    Indien de Maleisische voorvechter van de rechten voor de islamitische pedofielen, Shabudin Yahaya, ooit zijn land wordt uitgedonderd en ergens asiel moet aanvragen dan kan hij vast en zeker rekenen op steun van de Nederlandse verdedigers van het pedofiele gedachtegoed VVD, PvdA, Groen Links en Denk. Waren deze partijen zeer zeker niet tegen het kindhuwelijk in Nederland (zie deze afgekeurde motie)  en wilde ze deze ook zeer zeker niet ontbinden gaat hun Maleisische voorbeeld nog een stapje verder door te verklaren dat het geen enkel probleem is voor meisje van negen om te trouwen. Ook is het alleen maar positief wanneer vrouwen of jonge meisjes, oké kinderen trouwen met hun verkrachter. Daar worden ze alleen maar beter van, volgens Shabudin Yahaya.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    14-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

    Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

    herbekijk hier
    Dinsdag 10 Januari 2017

    De Libanese Belg, Dyab Abou Jahjah, roept in Arabische teksten al langer op tot gewapend geweld tegen Israël. Zo ook in een artikel op zijn website Arab Nationalist waarvan wij verschillende stukken hebben vertaald.

    Op maandagavond kon onze hoofdredacteur, Michael Freilich, een live interventie doen in het duidingsprogramma Terzake. Freilich zei dat de Joodse gemeenschap met walging de verontrustende uitspraken heeft aanhoord.
    Meer lezen op:
    joodsactueel.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke rol van de overheid

    De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke  rol van de overheid

            

    Als regelmatige bezoekers van het internet stuiten wij telkens weer op twee uit frustratie en boosheid zeer terechte opmerkingen : sluit de grenzen en zet illegalen en  uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit . Daarna sluiten de schrijvers van dit soort kreten of tweets en zelfs tot in de Tweede Kamer tevreden hun computers of andere apparatuur, want dat hebben ze toch maar mooi even gezegd.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    13-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!

    Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!
    Door   

    aboujahjah-palestinaconferentie

    Foto: De poster van de 'Palestijnse Europese Conferentie' met daarnaast Abou Jahjah (Bron: Screenshot Al Jazeera)

    Alle jodenhaters verzamelen! Abou Jahjah komt aanstaand weekend de Palestijnse terroristische organisatie Hamas versterken op een zogenaamde “conferentie” (lees: antisemieten die elkaar schouderklopjes komen geven). Ik zeg: Allah Akbar!

    Ondanks verwoede pogingen van Leefbaar Rotterdam en VoorNederland (RIP) om dit te verhinderen gaat het aankomend weekend dan toch gebeuren: de Palestijnse terroristische organisatie Hamas mag een congres in Rotterdam organiseren. Lekker feiten verdraaien, het bestaansrecht van Israël ontkennen en aanzetten tot jodenhaat. Heerlijk!
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

    Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

    Maarten Zeegers

    Afshin Ellian 13-4-2017

    fshin Ellian vindt dat iedereen Maarten Zeegers’ Ik was een van hen. Drie jaar undercover onder moslims moet lezen. Een uitstekende observatie over een stukje nieuw Nederland, want Zeegers’ onderzoek geeft meer inzicht dan alle overheidsrapporten bij elkaar.

    Hij studeerde tweeënhalf jaar islamitisch recht aan de universiteit van Damascus. Plotseling brak ook daar, in 2011, de Arabische storm uit. Het begon met vreedzame demonstraties, maar mondde uit in een ware revolutie die, ook in veel andere Arabische landen, door de islamisten werd overgenomen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    12-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Geen postbezorging meer in Zweedse immigrantenwijk: te gevaarlijk!

    Zweden, april 2017

     Rinkeby
    Het postbedrijf PostNord stopt de bezorging in migrantenwijk Rinkeby in Stockholm. Zo’n 120 huishoudens moeten hun post nu zelf ophalen. Maria Ibsen van PostNord: ‘het is steeds heel onrustig in de wijk, we voeren een tijdelijke stop in om de veiligheid van onze postbezorgers te waarborgen’. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

    Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

    Screenshot_17
    (Door: Theresa Geissler)

    Mijn achterneef André is een goeie vent. We hebben elkaar altijd al onuitgesproken gemógen, kan ik wel zeggen. Niet dat de banden nou ooit echt close zijn geweest: daar is weinig aanleiding toe met een leeftijdsverschil van 24 jaar, een generatieverschil van één, een verwantschap in de vijfde graad en een afstand tussen onze woonlocaties van om en nabij de 150 kilometer, maar tóch heeft het tussen ons op een bepaalde manier altijd ‘geklikt,’ ook al spraken – en spreken – we elkaar niet dagelijks. Zeker toen het eens zo aandoenlijke ventje, zowel naar jaren als naar géést, eenmaal was uitgegroeid tot een volwassen mán en we qua levensopinies aardig wat gemeen bleken te hebben, groeide er hernieuwd een zekere verstandhouding tussen ons, die sindsdien altijd is blijven bestaan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    11-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

    IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

    Foto: EPA           

    In 2016 zijn minder asielaanvragen ingediend, maar het aantal nareisverzoeken is flink gestegen. In 2015 waren er nog minder dan 28.000 aanvragen, in 2016 waren het er bijna 37.000.

    De komende jaren worden tienduizenden nareizigers verwacht, meldt de Immigratie- en Naturalisatiedienst maandag. Rob van Lint, directeur van de IND, zegt tegen de Volkskrant dat hij zelfs rekent op drie nareizigers per asielzoeker.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Moslimterreur als weersverschijnsel

    Het regent, of het regent niet

    10 april 2017,
    Het weer kan Doorbraak niet voorspellen, wel de perscommentaren erbij

    Met de aanslag in Stockholm erbij gerekend, heb ik de indruk dat we in het Westen, sedert de aanval op het Joods Museum in Brussel in mei 2014 aan onze twintigste moslimaanslag toe zijn. Twintig aanslagen in het hele Westen op drie jaar tijd, dat is niet zoveel. Toch niet in vergelijking met wat moslims elkaar aandoen in het Midden-Oosten. Dus niet getreurd, leg u erbij neer, zo niet letterlijk en dood dan toch figuurlijk en levend, dat is de boodschap die we na elk apart aanslagje luider en luider horen weerklinken.

    Dus laten we raden. Wat verwacht een lezer na deze twintigste aanslag, afgaande op de wijze lessen die hij nu drie jaar lang heeft mogen ontvangen van het allesduidende en eensluidende krantencommentariaat? Wat zal er voorspelbaar aan- en afgeraden worden? Welk patroon van gedachtenbevoogding kan hij na Stockholm verwachten, rekening houdend met een zekere evolutie in de gazettengeesten?
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    10-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

    NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

    Harde klap voor NRC Handelsblad: weer een wegkijkmedestander afgehaakt



    Door de aanslag laait de discussie over het ruimhartige Zweedse immigratiebeleid weer op. Zweden ontving in 2015 alleen al 163.000 asielzoekers. Maar de integratie daarvan verloopt verre van vlekkeloos. Critici noemen Zweden een mislukte multiculturele samenleving.

    Migranten komen vaak terecht in de voorsteden van Stockholm en Malmö, waar de situatie uitzichtloos is.

    in de voorsteden veroorzaken drugsbendes met tweede generatie migranten voor veel geweld en overlast.

    Veertig jaar geleden verruilde hij [Salam Kurda] Iraaks Koerdistan voor het veilige Zweden. Nu vlucht hij opnieuw. ‘Ik ben hier al 31 jaar ondernemer, maar heb besloten om in juni mijn winkel te sluiten en het gebied te verlaten vanwege de criminaliteit.’
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!