Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    debeuckelaer_frank
    blog.seniorennet.be/debeuck
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In moslimwijk: extreme wreedheid tegen dieren

    In moslimwijk: extreme wreedheid tegen dieren

    Denemarken, juni 2017

     Poes
    Directeur van de Deense poezenbescherming Therese. S. Wilbert zegt dat in de wijk Vollsmose in Odense waar overwegend moslims wonen, extreme wreedheid tegen dieren voorkomt: ’ik zag daar eens een stel jonge poesjes met opengesneden buiken waard de ingewanden uithingen. In Vollsmose vindt het ergste kattenmisbruik plaats van heel Denemarken. Het zijn vaak kinderen onder de tien die dat doen. In 2016 kregen we ruim 20 meldingen van poezenmisbruik in de wijk, maar veel gevallen worden niet gerapporteerd’.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    12-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielgezin weigert woning – het is te ver lopen van de woonkamer naar de keuken

    Afghaanse asielgezin weigert woning – het is te ver lopen van de woonkamer naar de keuken

    Idioot Zweden – Unitmanager Carl Hedberg van de immigratiedienst betreurt het dat de verhuizing voor de Afghaanse familie op een teleurstelling is afgelopen, maar wijst erop dat zijzelf de woning in Spenshult hebben afgewezen.
    – Hadden ze de woning geaccepteerd waren er altijd nog mogelijkheden geweest om ze te helpen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarenlang vluchtelingen als bovenburen. Logboek van woedende huurder.

    Jarenlang vluchtelingen als bovenburen.  Logboek van woedende huurder.        


    Door Joost Niemöller

    Na de klachten van een inwoner uit W. door extreme overlast vanwege vluchtelingen in de straat, kreeg ik veel reacties binnen via de sociale media met vergelijkbare verhalen. Vluchtelingen worden geplaatst in woonwijken met veel huurwoningen en de leefomgeving wordt onleefbaar. Iets waar de bestuurselite geen rekening mee hoeft te houden aangezien die in dure wijken met koopwoningen leven.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    11-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?

    Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?

    Ik geloof dat ik er nooit aan zal wennen

    Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?
    Iedereen die zich weleens druk maakt om de vrouwenzaak kent Shirin Musa. En ik had haar al hoog zitten, maar de afgelopen tijd is mijn achting nog meer gestegen.

    Sinds 2012 strijdt deze Nederlandse van Pakistaanse komaf met haar stichting Femmes for Freedom voor de rechten van vrouwen met een migrantenachtergrond. (Ook mijn gewaardeerde medecolumnisten Erdal Balci (+) en Harriet Duurvoort (+) wijdden deze week al warme woorden aan haar.)
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ware reden voor islamitisch terrorisme

    De ware reden voor islamitisch terrorisme

    Screenshot_56
    (Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

    Slechts heel weinig media en politici durven de ware reden voor het islamitisch terrorisme te noemen. Iedere keer wanneer onschuldigen in het Westen getroffen worden door een nieuwe Jihad-aanslag haasten media en politici zich om daarvan de schuld te geven aan “slechte integratie”, “armoede”, “buitensluiting” en “racisme”. Om de een of andere reden komen ze nooit op het idee om te vragen of het islamitisch terrorisme en het toenemend aantal van zijn aanhangers in het onze landen wellicht iets met de islam heeft te maken. Zien ze iets over het hoofd? Zou er sprake kunnen zijn van een verband?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse omroepen weigeren documentaire over antisemitisme uit te zenden

    Duitse omroepen weigeren documentaire over antisemitisme uit te zenden

    Duitsland, juni 2017

     Antisemitisme
    De Duitse publieke omroepen WDR, ZDF en Arte willen de documentaire ‘Auserwählt und ausgegrenzt - Der Hass auf Juden in Europa’ over haat tegen Joden niet uitzenden, wegens ‘vormfouten’. De documentaire gaat over antisemitisme in Duitsland, Frankrijk, de Gazastrook en op de westelijke Jordaanoever. Het antisemitisme komt overwegend uit islamitische bron voort.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen

    Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen

    Al 58 wetenschappelijke onderzoeken in 2017 stellen dat ‘global warming’ een mythe is

     
    De bekende onbenullige linkse ‘usefull idiots’ die worden ingezet om de rest van het volk zover te krijgen om het ‘klimaatbeleid’, dat onze welvaart en toekomst zal verwoesten, te slikken.

    Ook in ons eigen landje beweren media en politiek dat er in 2015 in Parijs wereldwijde ‘consensus’ was om ‘klimaatverandering’ aan te pakken. De echte ‘consensus’ bestond echter uit de belofte van het Westen om dit vrijwel overal ter wereld te gaan financieren. Dr. Ottmar Endenhofer, vicevoorzitter van Werkgroep 3 van het IPCC klimaatpanel van de VN, gaf tijdens een interview in 2010 al toe dat ‘wij door klimaatbeleid feitelijk de welvaart op de wereld herverdelen... Men moet zich bevrijden van de illusie dat het internationale klimaatbeleid om het klimaat gaat. Daar heeft het vrijwel niets meer mee te maken.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    10-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse vrouw waarschuwt het Westen: ‘Jullie zouden ook banger mogen zijn voor het oprukkende islamisme!’

    Iraanse vrouw waarschuwt het Westen: ‘Jullie zouden ook banger mogen zijn voor het oprukkende islamisme!’

    daryasafai

    Foto: De Iraans-Belgische Darya Safai houdt een toespraak. Bron: Darya Safai / Facebook.

    Hier in het vrije Westen zijn we het gewend dat hier voldoende stemmen rondlopen die de oprukkende islamisering wel een beetje sussen. Het valt mee, hoofddoekjes zijn stiekem best hip en het is normaal dat meningsverschillen worden beantwoord met een gevangenisstraf. Maar vergis je niet: het islamisme is niet grappig, en we mogen er best meer stelling tegen nemen. Aldus niet Geert Wilders, maar een vrouw uit Iran zelf: Darya Safai.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Nederland ten onder aan eigen tolerantie en wetten

    Screenshot_20
    (Door: “BeWiseman”)

    Westerse landen zijn ontwikkelde landen, landen waar zaken goed geregeld zijn, maar dat is schijnbaar niet zo met alles. Veel van de wetten die wij hier hebben, zijn gebaseerd op oude achterhaalde wetten. (Het vluchtelingenverdrag stamt uit 1951!!) Onze wetgeving is gebaseerd op een open westerse samenleving, met mensen die opgegroeid zijn in diezelfde open westerse samenleving en dus ook voor mensen die kunnen omgaan met een open westerse samenleving. Maar er komen steeds meer mensen die samenleving binnen die daar niet mee kunnen omgaan, niet mee willen omgaan of zelfs niet mee mogen omgaan. Vaak zijn het dan ook mensen die religieuze wetten meer respecteren dan onze wetten. En omdat onze wetgeving hier niet voor gemaakt is, wordt die wetgeving dan ook van binnenuit uitgehold.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    09-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getintiërs zijn racistisch en doodsbang voor ons. En terecht.

    Getintiërs zijn racistisch en doodsbang voor ons. En terecht.

    racisme 

    Racisme is in de 21e eeuw een verdienmodel. Anna Steijn zou geen cent meer verdienen als racisme werkelijk de wereld uit is. Daarom probeert ze het met alle mogelijke middelen in stand te houden.

    ‘Anna Steijn’ klinkt natuurlijk veel te Nederlands en levert geen privileges op. Daar moest ze iets aan doen. Ze nam de achternaam van haar Kameroense vader ‘Nzume’ aan om dat lichte mokkakleurtje kracht bij te zetten. Zoals de meeste Afrikaanse vaders doen, had hij haar op jonge leeftijd in de steek gelaten, maar op deze manier kon ze toch nog van haar vader profiteren.
    meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse schijnvaders erkennen voor geld kinderen van asielzoeksters; kind krijgt Duits paspoort

    Duitse schijnvaders erkennen voor geld kinderen van asielzoeksters; kind krijgt Duits paspoort

    Duitsland, juni 2017

     Nepvaders erkennen kinderen van asielzoeksters
    Duizenden zwangere vrouwen vluchten naar Duitsland. Ze vinden vervolgens tegen betaling Duitse mannen bereid om hun kind te erkennen. Het kind krijgt zo automatisch een Duits paspoort en de moeder maakt aanspraak op een permanente verblijfsvergunning. 

    Sommige mannen erkennen wel meer dan tien kinderen
    Volgens staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Ole Schröder (CDU)zou het zeker om 5000gevallen gaan. Hij benadrukte dat het werkelijke aantal waarschijnlijk een stuk hoger ligt.
    meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse kliniek mag slachtoffers verkrachting niet meer behandelen, enkel nog migranten

    Zweedse kliniek mag slachtoffers verkrachting niet meer behandelen, enkel nog migranten

    Talloze linkse Zweedse vrijwilligers hebben seks met ‘minderjarige’ migranten ‘om ze gerust te stellen’ – Duitsland: asielzoekers maken zich 42,6 x vaker schuldig aan groepsverkrachting dan autochtonen - Nederland: asielzoeker die vrouw uit Hoorn verkrachtte mag gewoon blijven

     
    In Zweden nemen linkse gutfrauen dit wel héél letterlijk.

    De linkse gemeenteraad van Stockholm heeft aangekondigd dat een medische kliniek in de Zweedse hoofdstad niet langer vrouwen mag behandelen die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting, maar enkel nog ‘getraumatiseerde’ (moslim) migranten. Het Stockholm Crisis & Trauma Centrum bestaat al 10 jaar en helpt jaarlijks zo’n 200 verkrachte mensen, waarvan 140 vrouwen. De kliniek stelt zeer onaangenaam verrast te zijn door het besluit van de regering. Zweden is dankzij massa immigratie het land met het op één na hoogste verkrachtingspercentage ter wereld geworden.
    meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: Kantelmoment

    Column Jan Roos: Kantelmoment

    Jan Roos.

    Alle ogen zijn gericht op de radicale islam en de gevolgen ervan voor Europa. Aanslagen zijn in korte tijd onderdeel van ons bestaan geworden. Als er een man in Parijs met een hamer uit naam van Allah een politieman aanvalt, is dat eigenlijk al geen nieuws meer. Het begint, heel cynisch, bij meer dan vijf doden eigenlijk pas iets te worden. Op elk moment kan er weer ergens op straat Westers bloed vloeien omdat wij gehaat worden. Omdat wij dood moeten. Omdat wij vreselijk haram zijn. Ons is de oorlog verklaard.
    Mer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    08-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad
    Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad

    Sam van Rooy heeft er genoeg van ...

    Ik heb het gehad met de islamitische leer die ons als minderwaardig bestempelt en moslims opdraagt en aanspoort om niet-moslims te bestrijden, te onderwerpen, te doden.

    Ik heb het gehad met de moslims en niet-moslims die de vrouwenonderdrukkende, discriminerende, intolerante, inhumane, hatelijke, gewelddadige, oorlogszuchtig-jihadistische en totalitaire fundamenten van de islam - die gewoon kunnen worden gevonden in de Koran, ahadith en sharia - blijven ontkennen of relativeren.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    07-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchtelingen’ in je straat. De hel breekt los. Brief van wanhopige bewoner.

    Vluchtelingen’ in je straat. De hel breekt los. Brief van wanhopige bewoner.


    Door Joost Niemöller

    Het zal je maar gebeuren. Er komt een Somalisch gezin bij je in de straat wonen. ‘Vluchtelingen.’ Er ontstaat niet te harden overlast. Huiselijk geweld. Gegil. Bedreigingen. Dag en nacht. En wat doet de gemeente? Ze plaatsen er een tweede overlast gevende immigrantengemeenschap boven. Statushouders. Op brieven naar de gemeente komen er alleen maar standaardantwoorden. Een ouder echtpaar ernaast verdwijnt en de gemeente laat de woning maar leegstaan.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    06-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MiddagHumeur: Kindbruiden? Gewoon doorlopen, mensen!

    MiddagHumeur: Kindbruiden? Gewoon doorlopen, mensen!

    We weten het nu zeker. Er zijn tientallen Syrische kindbruiden ondergebracht in of op weg naar Nederlandse AZC’s. En dat mag allemaal van de Nederlandse wet. Onze wetgeving vindt een in het buitenland gesloten huwelijk met een meisje van 12 of minder geen probleem, als de wet in het land van herkomst zo’n huwelijk maar toestaat. In bepaalde islamitische landen is zelfs een huwelijk met een 8-jarig meisje volledig legaal.
    Meer lezen op:
    opniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

    Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

    Agenten bekogeld met stenen en glas

    Op de Willem Prinzenstraat in Helmond heeft de politie zondagavond de handen vol gehad aan een grote groep jongeren. Aanleiding was een melding van scooteroverlast, die rond 18.30 uur bij de politie binnenkwam.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    NAZI-Merkel

    Iemand moet het formuleren.

    • Angela Merkel heeft geen enkel kind en kan dus onmogelijk ‘Mütti’ (moeder) zijn. Dat spreekt voor zich!
    • Angela Merkel was een informante van de moordzuchtige Stasi onder de DDR, en dus meer dan vermoedelijk rechtstreeks verantwoordelijk voor meerdere ‘dood’ geschoten oostduitsers die naar West-Berlijn wilden vluchten, maar door dat kreng in extremis ‘verraden’ werden. 

      Angela Merkel is vandaag best te omschrijven als ‘NAZI Merkel’. Nationalistisch duidelijk Duits dus NA van nationaal. Ze was niet eens socialistisch maar werkelijk communistisch. Derhalve ZI. (Zocial Istisch) Haar bewuste ingreep om massaal mohammedanen te importeren met haar verraderlijk maar veelbetelekenend zinnetje “Wir schaffen dass” tekent haar mentaliteit helemaal. Ze denkt de leidster te zijn van een superieur herrenvolk dat alles mag en kan. Heinrich Himmler, maar dan met een islamofiel rokje aan. Zoals:
      Meer lezen op:
      nageltjes.be


    05-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam is in oorlog met Europa

    De islam is in oorlog met Europa


    5-5-2017 door Afshin Ellian

    anneer wordt Europa toch eens wakker, vraagt Afshin Ellian zich af. Het valt na de nieuwste aanslag in Londen niet meer te relativeren: de islam is verwikkeld in een oorlog met Europa.

    In drie maanden tijd pleegden jihadisten drie aanslagen in het Verenigd Koninkrijk. De Volkskrant meldt op basis van – voorzichtige – Britse schattingen dat in Groot-Brittannië drieduizend jihadisten rondlopen. Drieduizend radicale moslims die in acht minuten, met eenvoudige middelen, zeven onschuldige mensen kunnen doden. Daarnaast meldt de krant dat de inlichtingendiensten in totaal 23.000 van dit soort mensen op het oog heeft.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    04-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewijs: Volkskrant vroeg aan ex-bajesklant of Thierry Baudet deugt

    Bewijs: Volkskrant vroeg aan ex-bajesklant of Thierry Baudet deugt

    Veroordeeld voor terreur, geen enkel probleem voor de ethisch zo hoogstaande kwaliteitscourant Volkskrant


    Rectificatie: eerder schreef ik dat de Volkskrant-ombudsvrouw ook het Volkskrant-Geenstijl-adverteerdersbelmanifest mede ondertekende. Dit blijkt onjuist te zijn. Waarvoor sorry. BB.

    Kijkt u eens: de veroordeling van ‘extreem-rechts onderzoeker’ Willem Wagenaar, zwart op wit. Destijds werd Wagenaar veroordeeld tot zes maanden cel waarvan drie voorwaardelijk, onder anderen voor openlijke geweldpleging tegen politieagenten, tegen Centrum Democraten en meer van dat soort fraais maar zeer fatsoenlijks en sociaals in Kedichem (1986), waarbij een hotel in de fik vloog en waardoor mevrouw Janmaat haar been verloor.

    Maar volgens de Ombudsvrouw van de Volkskrant is deze Wagenaar een door en door betrouwbare expert, aan wiens woord je niet hoeft te twijfelen, bovendien deugt hij enorm. ‘De Anne Frank-stichting staat immers vierkant achter zijn expertise’ (dan hoef je als fatsoenlijk journalist niet langer door te vragen nee…) en hij ‘is al jaren betrokken bij de monitor naar racisme en extremisme en voert onderzoeken uit voor de overheid’ (maar hij is dus ook veroordeeld voor serieus geweld tegen een democratisch verkozen politicus).
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl






    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!