Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    senior1
    blog.seniorennet.be/senior1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    06-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

    Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

    Agenten bekogeld met stenen en glas

    Op de Willem Prinzenstraat in Helmond heeft de politie zondagavond de handen vol gehad aan een grote groep jongeren. Aanleiding was een melding van scooteroverlast, die rond 18.30 uur bij de politie binnenkwam.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    NAZI-Merkel

    Iemand moet het formuleren.

    • Angela Merkel heeft geen enkel kind en kan dus onmogelijk ‘Mütti’ (moeder) zijn. Dat spreekt voor zich!
    • Angela Merkel was een informante van de moordzuchtige Stasi onder de DDR, en dus meer dan vermoedelijk rechtstreeks verantwoordelijk voor meerdere ‘dood’ geschoten oostduitsers die naar West-Berlijn wilden vluchten, maar door dat kreng in extremis ‘verraden’ werden. 

      Angela Merkel is vandaag best te omschrijven als ‘NAZI Merkel’. Nationalistisch duidelijk Duits dus NA van nationaal. Ze was niet eens socialistisch maar werkelijk communistisch. Derhalve ZI. (Zocial Istisch) Haar bewuste ingreep om massaal mohammedanen te importeren met haar verraderlijk maar veelbetelekenend zinnetje “Wir schaffen dass” tekent haar mentaliteit helemaal. Ze denkt de leidster te zijn van een superieur herrenvolk dat alles mag en kan. Heinrich Himmler, maar dan met een islamofiel rokje aan. Zoals:
      Meer lezen op:
      nageltjes.be


    05-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam is in oorlog met Europa

    De islam is in oorlog met Europa


    5-5-2017 door Afshin Ellian

    anneer wordt Europa toch eens wakker, vraagt Afshin Ellian zich af. Het valt na de nieuwste aanslag in Londen niet meer te relativeren: de islam is verwikkeld in een oorlog met Europa.

    In drie maanden tijd pleegden jihadisten drie aanslagen in het Verenigd Koninkrijk. De Volkskrant meldt op basis van – voorzichtige – Britse schattingen dat in Groot-Brittannië drieduizend jihadisten rondlopen. Drieduizend radicale moslims die in acht minuten, met eenvoudige middelen, zeven onschuldige mensen kunnen doden. Daarnaast meldt de krant dat de inlichtingendiensten in totaal 23.000 van dit soort mensen op het oog heeft.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    04-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewijs: Volkskrant vroeg aan ex-bajesklant of Thierry Baudet deugt

    Bewijs: Volkskrant vroeg aan ex-bajesklant of Thierry Baudet deugt

    Veroordeeld voor terreur, geen enkel probleem voor de ethisch zo hoogstaande kwaliteitscourant Volkskrant


    Rectificatie: eerder schreef ik dat de Volkskrant-ombudsvrouw ook het Volkskrant-Geenstijl-adverteerdersbelmanifest mede ondertekende. Dit blijkt onjuist te zijn. Waarvoor sorry. BB.

    Kijkt u eens: de veroordeling van ‘extreem-rechts onderzoeker’ Willem Wagenaar, zwart op wit. Destijds werd Wagenaar veroordeeld tot zes maanden cel waarvan drie voorwaardelijk, onder anderen voor openlijke geweldpleging tegen politieagenten, tegen Centrum Democraten en meer van dat soort fraais maar zeer fatsoenlijks en sociaals in Kedichem (1986), waarbij een hotel in de fik vloog en waardoor mevrouw Janmaat haar been verloor.

    Maar volgens de Ombudsvrouw van de Volkskrant is deze Wagenaar een door en door betrouwbare expert, aan wiens woord je niet hoeft te twijfelen, bovendien deugt hij enorm. ‘De Anne Frank-stichting staat immers vierkant achter zijn expertise’ (dan hoef je als fatsoenlijk journalist niet langer door te vragen nee…) en hij ‘is al jaren betrokken bij de monitor naar racisme en extremisme en voert onderzoeken uit voor de overheid’ (maar hij is dus ook veroordeeld voor serieus geweld tegen een democratisch verkozen politicus).
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo wereld, goeiemorgen!

    Hallo wereld, goeiemorgen!

    Wakker worden uit een multiculturele droom en je linksliberale denken afleren is geen sine cure. Je bent voor de gek gehouden. Erger, je hebt je zelf voor de gek gehouden. Je hebt vertrouwen gehad in wat men in kranten schreef en op televisie werd verteld. Want zij, de journalisten, de intellectuelen en de politici, zij waren toch de experts? Zij vertelden ons toch de waarheid en niets dan de waarheid?
    Meer lezen op:
    opwegnaarmorgen.nl


    03-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ik durf niet alleen de straat op'

    'Ik durf niet alleen de straat op'


    Niels Dekker

    De impact op straatroven is groot, zo blijkt uit verhalen van slachtoffers. De vrouw op deze foto is niet de Michelle uit dit artikel. © Shutterstock
    Na een avondje stappen met vriendinnen in het centrum van Dordrecht wandelt Michelle (25) in haar eentje naar de bushalte aan de Spuiboulevard. Het is net na middernacht en ze loopt van het Statenplein naar de Kolfstraat als ze plots van achteren wordt aangevallen door een man op een fiets.
    Meer lezen op:
    ad.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelijke defenestratie van Sarah (66) schokt Frankrijk. Nu eisen 17 Franse intellectuelen dat waarheid aan het licht komt

    Gruwelijke defenestratie van Sarah (66) schokt Frankrijk. Nu eisen 17 Franse intellectuelen dat waarheid aan het licht komt
    © afp.

    Frankrijk Het gebeurde in volle verkiezingsstrijd en daardoor kreeg de moord amper media-aandacht bij onze zuiderburen. Op 4 april werd Sarah Halimi, een Française van joodse afkomst, meedogenloos gefolterd en uit het raam geworpen door een buurman terwijl hij "Allah akbar" riep. 17 bekende Franse intellectuelen eisen in een open brief gepubliceerd in de gerespecteerde krant 'Le Figaro' dat de volledige waarheid over de moord wordt bovengespit.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatdebat verlamt journalistiek en democratie
    Klimaatdebat verlamt journalistiek en democratie

    Marijn Poels maakte een documentaire en verloor vele vrienden. Over klimaat, onafhankelijke journalistiek en onze democratie. 

    Meer dan een jaar geleden besloot ik om mijn spaargeld te investeren in een volledig onafhankelijke documentaire. Een ‘once in a lifetime experience’. De negen jaar daarvoor werkte ik non-stop als documentairemaker voor verschillende tv-zenders en instellingen. Mijn focus lag daarbij vooral op mensenrechten, milieu en ontwikkelingssamenwerking. Als documentairemaker wil ik onafhankelijke films maken over belangrijke onderwerpen. Films die een aanleiding zijn tot debat en zo het bewustzijn vergroten en oplossingen dichterbij brengen. Ik maakte in negen jaar vijftig documentaires.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen islamisering? Berlijnse kinderdagverblijven verbannen varkensvlees met leugenachtige uitleg

    Geen islamisering? Berlijnse kinderdagverblijven verbannen varkensvlees met leugenachtige uitleg

    Screenshot_99

    DE TOTALE ISLAMISERING VAN DUITSLAND. Steeds meer crèches verbannen varkensvlees. MAAR ÉÉN DUITS KIND OP DE FOTO VAN DEZE CRÈCHE.(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

    Berlijnse kinderdagverblijven: Te laf om de ware reden voor de verbanning van varkensvlees van de het menu te benoemen

    De officiële uitleg van het “Kinderdagverblijf Berlijn Zuidwest”voor de verbanning van varkensvlees uit de peuterspeelzaal is evenwel medisch. Het afzien van varkensvlees zou zijn gebaseerd “op een advies” van de Duitse Maatschappij voor Voedselvoorziening (DGE). Je reinste leugen. Want de DGE heeft nergens zo’n advies gegeven. Integendeel: op bladzijde 47 van de DGE- kwaliteitsgids val te lezen “dat juist varkensvlees aan te bevelen is voor de verzorging in kinderdagverblijf-instellingen!”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zien het lelijke gezicht van islam open en bloot, maar bouwen doodleuk bruggen

    We zien het lelijke gezicht van islam open en bloot, maar bouwen doodleuk bruggen

    Naïeve bruggenbouwers offeren christelijke feestdag op voor suikerfeest

    Een vriendelijke redacteur van een vriendelijke publieke omroep vroeg mij of ik voor één hunner televisieprogramma’s een dagje wilde meedoen aan de ramadan en dan des avonds bij een islamitisch gezin te gast wilde zijn aan de iftar, de maaltijd waarmee de vasten wordt doorbroken. De vriendelijke redacteur had zich hoorbaar schrap gezet, hij kondigde omstandig alvast aan dat hij me iets moest vragen, dat ik het vast een hele rare vraag zou vinden, en dat het sowieso maar een ideetje was maar natuurlijk bedoelde hij er verder niks mee, enfin, na de inleiding van zijn verzoek vermoedde ik dat hij me ging vragen of ik live onder aanmoediging van Patty Brard een uitstrijkje wilde laten maken inclusief inwendige camera, of iets dergelijks.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

    02-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse kinderen leren om ‘moordenaars’ te respecteren: schrijf een brief aan een terrorist!

    Britse kinderen leren om ‘moordenaars’ te respecteren: schrijf een brief aan een terrorist!

    Engeland, mei 2017

      Talking about Terrorism
    De Britse onderwijsinspectie Ofsted adviseert het boek 'Talking About Terrorism’ voor basisscholen. Het boek maakt deel uit van de agenda voor ‘Britse Waarden’, die Ofsted en het onderwijs establishment op scholen invoeren. In het boek staat dat terroristen moorden, omdat ze denken dat ze ‘oneerlijk en niet met respect’ worden behandeld.
    Ook wordt kinderen aangeraden om een brief aan een terrorist te schrijven: ‘Als je een terrorist zes vragen zou mogen stellen, wat zou je dan vragen?’  
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt

    Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt

    Wall Street Journal: Zogenaamde economische groei door omschakeling op duurzame energie is ‘bizarre stelling’, en zorgt ervoor dat elektriciteit een luxegoed wordt

     
    De enige écht verstandige keus.

    Zoals eerder aangekondigd wil president Donald Trump zich inderdaad uit het Klimaatakkoord van Parijs terugtrekken. De EU en China willen nu een ‘versterkte’ inzet om de gestelde doelen van dit politiek-ideologische akkoord, dat op doelbewust vervalste wetenschappelijke data is gebaseerd, alsnog te halen. Hier een kort overzicht van waar Trump ‘nee’ tegen zegt, maar Europa nog steeds volmondig ‘ja’. In het kort komt ‘Parijs’ neer op de ontmanteling van onze vrije welvaartsstaat in ruil voor een ecofascistische dictatuur waarin iedereen –met uitzondering van de elite aan de top- even arm is gemaakt. En dat voor vrijwel NUL effect op het klimaat.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    01-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbaarheid, ramadan, islam

    Dankbaarheid, ramadan, islam

    failed state 

    Er zijn in Nederland veel mensen die vinden dat moslims ons wel dankbaar zouden mogen zijn voor onze meelevendheid tijdens de ramadanmaand. Hier zit opnieuw een enorme lacune in onze kennis van de islam.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu

                              


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Mark Rutte: Ik begrijp dat het lastig is om toe te geven dat er wél een probleem is met de islam

    Open brief aan Mark Rutte: Ik begrijp dat het lastig is om toe te geven dat er wél een probleem is met de islam

    Maar niets doen is geen optie meer


    Hooggeachte heer Rutte,

    Negen maanden geleden heb ik u een brief gestuurd waarin ik mijn zorgen uitte over de toekomst voor mijn (klein)kinderen. Zorgen die te maken hebben met de opkomst van de radicale islam en het bijbehorende terrorisme waar de politiek geen antwoord op lijkt te (willen) hebben. Na de verschrikkelijke aanslag in Manchester voel ik de behoefte mij weer tot u te richten. Mensen die u zegt te vertegenwoordigen maar laat ik voor mezelf spreken, hebben behoefte aan een andere reactie op de moord op onschuldige kinderen dan de platgetreden paden van uw Twitterberichtjes. Vanzelfsprekend leeft u mee met de slachtoffers en nabestaanden en zorgt u ervoor dat de boodschap dat ‘het niet aan de islam ligt’ luidt doorklinkt. Dat is wel het minste dat u kunt doen. Maar wat gaat u nu dóen om de veiligheid van de bevolking te bewaken? Daar zie ik geen enkel antwoord van u op. Keihard hopen dat Syriëgangers sneuvelen, helpt niemand en zal geen terrorist tegenhouden.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    31-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

    Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

    Screenshot_17
    (Door: Theresa Geissler)

    Mijn achterneef André is een goeie vent. We hebben elkaar altijd al onuitgesproken gemógen, kan ik wel zeggen. Niet dat de banden nou ooit echt close zijn geweest: daar is weinig aanleiding toe met een leeftijdsverschil van 24 jaar, een generatieverschil van één, een verwantschap in de vijfde graad en een afstand tussen onze woonlocaties van om en nabij de 150 kilometer, maar tóch heeft het tussen ons op een bepaalde manier altijd ‘geklikt,’ ook al spraken – en spreken – we elkaar niet dagelijks. Zeker toen het eens zo aandoenlijke ventje, zowel naar jaren als naar géést, eenmaal was uitgegroeid tot een volwassen mán en we qua levensopinies aardig wat gemeen bleken te hebben, groeide er hernieuwd een zekere verstandhouding tussen ons, die sindsdien altijd is blijven bestaan.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    30-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Vernauw diversiteit overheid niet tot hoofddoekjes’

    'Waar blijven de andere minderheden, álle andere minderheden?'


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manchester jihadist financierde aanslag met studiebeurs

    Manchester jihadist financierde aanslag met studiebeurs

    Engeland, mei 2017

    Salman Abedi
    Manchester jihadist Salman Abedi ontving duizenden ponden studiefinanciering in de aanloop naar de aanslag. Hij betaalde voor frequente uitstapjes naar Libië, waar hij vermoedelijk leerde om bommen te maken in een jihadistische trainingskamp.
    In Engeland bestaat groeiend onrust over het gemak waarmee jihadisten het Engelse welzijns- en studentenleningstelsel kunnen manipuleren om geld los te krijgen.
    meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsuur collaboreert doorrrr!!! Of is het toch gewoon incompetentie?

    Nieuwsuur collaboreert doorrrr!!! Of is het toch gewoon incompetentie?

    Mariëlle Tweebeeke leeft zich in in de islamitische medehumanist Halil Karaaslan

    Na mijn laatste diatribe tegen Nieuwsuur had ik deze zondagavond een keertje overgeslagen, maar GeenStijl wijst me erop dat je echt geen aflevering kunt missen van dit collaboratie-programma. En ik ging dus kijken en ik wist niet waar ik naar zat te kijken toen ik keek: bewust landverraad, lafheid, incompetentie of een mengeling van dat alles. Geen spoor van échte kritische vragerij van Mariëlle Tweebeeke en dat zal toch de enige manier zijn om moslims aan de zelfreflectie te krijgen.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    29-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop islamisering van Europa!

    Stop islamisering van Europa!

    pegida3-2048x1365
    De Islam doet zich voor als een religie, maar ondertussen heeft het een ander doel; overheersing van de wereld en het opzetten van een staat, op basis van haar eigen ideologie en programma(„De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40).Dus,alle niet-islamitische staten en regeringen van deze aarde moeten vernietigd worden!…Wij in West-Europa zitten weer in een totale wurggreep van de Islam.Als je een beetje om je heen kijkt in West-Europa, dan zie je dat in het achttiende arrondisement in Parijs op vrijdag de straten worden afgesloten. Dat er in Frankrijk 718 zones zijn waar de politie niet of nauwelijks meer komt.Dat Londen en andere steden in England hangen vol met stickers met de waarschuwing: “u betreedt een sharia-gecontroleerde zone“.Dat overal schieten de moskeeen als paddestoelen uit de grond.Dat in bijna alle Europese landen is inmiddels toegegeven dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de staatskas miljarden heeft gekost en wat totaal niets heeft opgeleverd…
    Meer lezen op:
    zij13051967


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europese DNA heet ‘overgave.’

    Het Europese DNA heet ‘overgave.’        


    Door Joost Niemöller

    Vandaag vroeg een vriend van me zich af wanneer de Europese volkeren nu eindelijk eens wakker zullen worden over de islam, nu weer na Manchester. Wat was er na al die aanslagen nog meer voor nodig? Het antwoord is dat het inderdaad verbijsterend is. De massale woede blijft uit. Er zijn geen wraakgevoelens. Na iedere aanslag gaat Europa massaal in de rouw, en blijft de woede uit.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!