Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vijverplezier
    blog.seniorennet.be/vijverp
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

    Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

    (Door Nonie Darwish)

    Het Amerikaanse volk is niet helemaal dom door zich te verzetten tegen de sharia. Zelfs de zogenaamd goedaardige wetten in de Sharia over huwelijk en echtscheiding, die zoals Imam Rauf beweert een religieus recht zijn, is het volledig vernietigen van het recht van een vrouw op een echtscheiding en dan het gezag over haar kinderen te behouden.

    Aanvaarding van de sharia in de VS zou het westelijke concept over huwelijk door polygamie, vrouwen-slaan, vrouwelijke genitale verminking, verkrachting en het huwen van kinderen totaal veranderen.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

    Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

    Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

    12-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

    Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

    Goed nieuws voor moslims! Vanaf volgend jaar zal de islamitische besnijdenis volledig vergoed worden door het ziekenfonds. Zo staat in een nieuw financieel rapport voor volgend jaar.

    Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

    In een financieel rapport voor volgend jaar was te lezen dat de besnijdenis voor moslims volledig vergoed zal worden. Nu moeten moslimgelovigen een deel van een besnijdenis nog terug betalen.

    “We moeten meer rekening houden met het islamitische cultuur, ook in de zorg. Om een besnijdenis zo goed mogelijk te laten verlopen is hygiëne één van de belangrijkste factoren waar moslimgelovigen vaak niet bij stil staan. Daarom werd er in 2013 een wet ingediend waarbij moslimgelovigen hun kinderen konden laten besnijden in het ziekenhuis.”, aldus Edith Schippers van Volksgezondheid.
    Meer lezen op:
    nieuwsplaats.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Januskop voor de stad Arnhem

    Een Januskop voor de stad Arnhem

    Screenshot_59
    (Door: Theresa Geissler)

    Heeft U ooit gehoord van Janus? Even afgezien van de associatie die de naam kan oproepen met een vroege jaren-60 hit, destijds vertolkt door zowel Ria Valk als door de in december 2016 overleden Paula Dennis: Janus is oorspronkelijk een god uit de Romeinse mythologie. Met de nadruk op “Romeinse”, omdat hij, anders dan de meeste Romeinse goden en godinnen, geen duidelijke Griekse tegenhanger heeft. Hij stond bekend als de “God van het einde èn tegelijkertijd van het begin”, aangezien beide, althans volgens de cirkelredenering, vlakbij elkaar liggen. Niet voor niets is de maand januari het begín, dat onmiddellijk volgt op het einde, december, naar hem genoemd. Een bijzonder kenmerk van deze god is evenwel dat hij beschikt over twéé gezichten. Daarentegen heeft hij géén achterhoofd: op de plaats waar dat normaal zou moeten zitten, zit zijn tweede gezicht. Ik geloof zelfs dat het niet ver genoeg gaat om te stellen dat elk gezicht één kant van zijn persoonlijkheid uitbeeldt, maar dat er eerder van moet worden uitgegaan, dat elk gezicht een geheel zelfstándige persoonlijkheid vertegenwoordigt, die door de bijbehorende gelaatsuitdrukking weerspiegeld wordt. Hoe dan ook zijn beide gelaatsuitdrukkingen, en daarmee beide persoonlijkheden, elkaars absoute tegenpool.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    11-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.

    De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.        


    Door Joost Niemöller

    Sinds de overwinning van Trump is er een zielig stukje paniek in de gevestigde media gekomen. In de VS zijn zieltogende ‘nieuws’ zenders als CNN in continue campagmemood tegen Trump geraakt, wellustig op zoek naar fake schandaaltjes op basis van vage ‘bronnen’ uit de geheime diensten. Geholpen door ‘kwaliteitskranten’ als The Washington Post en The New York Times, de klassieke schildwachten van The Deep State. In Nederland is er een niet aflatende agressie ontstaan tegen wat gezien wordt als de woordvoerders van een groeiend ongenoegen ten aanzien van de multiculturele samenleving en de massamigratie.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

    Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

    jihad_europa.jpg--

    De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Het is de hoogste tijd dat er gezond verstand komt en dat er regeringsleiders opstaan tegen wat de moslimleiders noemen ‘DE VREDIGE INVASIE/VEROVERING’ van Europa. De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken. Wat ze in het verleden met de wapens niet konden, doen ze vandaag met het geboortecijfer en immigratie. Wie de geschiedenis van de expansie van de islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. De Jihad (strijd op Allah´s weg) wordt niet alleen op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar ook sluimerend op cultureel gebied. Daarin staat in detail uitgelegd hoe radicale islamieten niet-moslimlanden (Dar al-Harb) op de knieën wil dwingen.
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    10-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Marcouch al jaren actief voor islamisering van Nederland

    Nederland, juli 2017

     Ahmed Marcouch
    In 2005 deed Marcouch als voorman van de federatie van Marokkaanse moskeeën UMMAO  een oproep voor ruimte voor de islam in Amsterdam. Als PvdA-voorzitter van Slotervaart bevorderde hij de bouw van twee moskeeën.

    Koranonderwijs op openbare scholen
    In 2008 pleitte Marcouch voor een ‘superstadsdeel’ Nieuw-West waar een bloeiende moslimgemeenschap zou moeten ontstaan: ‘De moslimminderheid wordt dan een pluspunt.’ 
    Later pleitte hij voor het opheffen van het hoofddoekenverbod bij de politie, hij probeerde koranonderwijs op openbare scholen in Slotervaart door te drukken en wou dat het in het openbaar onderwijs niet alleen gaat over de evolutietheorie maar ook over het scheppingsverhaal.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid neemt ruim 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt

    Turkse overheid neemt ruim 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt

    Duizend jaar oude kerken worden in moskeeën veranderd – Ook christelijk-orthodoxe kathedraal Hagia Sophia op nominatie om moskee te worden

     
    In de afgelopen weken heeft de Turkse overheid meer dan 50 christelijke kerken en kloosters in beslag genomen. Was er een overwegend christelijk land geweest waar het omgekeerde was gebeurd, en er ook één moskee zou zijn geconfisqueerd, dan hadden ‘onze’ media er vol van gestaan en hadden ‘onze’ politici luid protest aangetekend. De ijzige stilte die heerst nu de slachtoffers wederom ‘maar’ christenen zijn, onderstreept nogmaals dat de islam stap voor stap de officieuze staatsreligie in Europa en ook Nederland aan het worden is.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inzet Berlijnse politie in Hamburg eist zijn tol: ‘We zijn helemaal opgebrand’

    Inzet Berlijnse politie in Hamburg eist zijn tol: ‘We zijn helemaal opgebrand’

    Agenten en politievakbond beschrijven 'chaotische toestanden' en 'buitensporige opofferingsbereidheid'

    Er is veel kritiek gekomen op de werkomstandigheden waaronder Berlijnse politiemensen afgelopen weekeind bij de G20-top in Hamburg hun taak moesten uitvoeren, meldt Berliner Morgenpost zondagavond. “We zijn helemaal opgebrand”, zeggen de agenten en speciale eenheden. Vakbondsleden spreken over werk onder ‘buitensporige voorwaarden’.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

    Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

    soldatenbrief

    Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben dan is het vaak niet positief.

    Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging  omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere masteropleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een scharrig salaris een wapen draagt om ervoor zorgt dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    05-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

    Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

    België, juli 2017

     Asielzoeker randt persoonlijke buddy aan
    Een 18-jarige Afghaanse asielzoeker probeerde afgelopen week midden in de nacht zijn persoonlijke buddy aan te randen. De vrouw kon vluchten en de asielzoeker werd gearresteerd.
    De man was een van de 13 asielzoekers die in Antwerpen deelnam aan het ‘Curant-project’, dat wordt gefinancierd met Europese fondsen. Via dat project wil het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) jonge asielzoekers helpen met een toekomst in Vlaanderen.
    meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    01-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten

    Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten


    Welkom in cultureel verrijkt geïslamiseerd Parijs.

    Islamisering Europa, situatie eind juni 2017. Inwoners en bezoekers in Parijs kunnen vanaf nu een app downloaden die waarschuwt voor islamitische no-go zones, aanrandingen en berovingen. In Tsjechië heeft het parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met het wetsvoorstel om burgers het recht te geven zelf met vuurwapens terroristen uit te schakelen. Het parlement wijst specifiek op de situatie in West Europa, waar al honderden slachtoffers zijn gevallen omdat de weerloos gemaakte burgers daar niet het recht hebben zichzelf met wapens te verdedigen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    30-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden heeft geen geld meer – 70 politiebureaus gedwongen te sluiten deze zomer

    Zweden heeft geen geld meer – 70 politiebureaus gedwongen te sluiten deze zomer

    Posted on juni 29, 2017  by rommel

    Het nieuwe spannende Zweden – Een totaal van 70 Zweedse politiebureaus gaan deze zomer dicht als gevolg van gebrek aan financiën. Ondanks record hoge belastingen is men niet in staat deze politiebureaus open te houden.

    De zwaarst getroffen regio is Bergslagen, waar de meeste van de stations, 27 van de in totaal 40, worden gedwongen te sluiten.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Aboutaleb moet de cel in

    Zus van Aboutaleb moet de cel in


    Latifa Aboutaleb. © AD/Sanne Donders

    Latifa Aboutaleb is door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden en drie maanden voorwaardelijk. Daarnaast moet ze ruim 60.000 euro terugbetalen aan de Stichting Noord Bruist. Bovendien mag ze drie jaar geen bestuursfuncties meer vervullen.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamkritiek is zinloos geweld

    Islamkritiek is zinloos geweld

    Proportioneel geweld 

    Zinloos verbaal geweld wel te verstaan.

    Omdat de heersende macht overal in het Westen nog steeds probeert onder het mom van “islamofobie” negatieve berichtgeving over de Islam te verbieden klimmen de strijders voor het vrije woord weer in de pen om hun recht op islamkritiek te claimen. En uit te leggen dat islamkritiek niets te maken heeft met vrees voor de islam. Terzijde: vrees is een betere uitdrukking dan angst. Angst maakt machteloos, vrees bewapent.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

    Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

    Door   

    snapshot
    Foto: Geert Wilders in de Tweede Kamer. Bron:Screenshot ZoominTV.

    PVV-voorman Geert Wilders is – meer dan terecht – woedend dat Nederland al jaren cijfers over criminele asielzoekers verdoezelt en de ware omvang van criminaliteit van asielzoekers niet wil toegeven.

    Eerder deze vrijdagochtend schreef De Dagelijkse Standaard al over één van de grootste schandalen in de recente geschiedenis van ons land: criminele asielzoekers uit zogenaamde ‘veilige landen’ – Marokko, Algerije en dergelijke plekken – maken Europa en ook Nederland massaal onveilig. Ze stropen er massaal op los en trekken van asielzoekerscentrum naar asielzoekerscentrum om die als uitvalsbases voor hun rooftochten te gebruiken, om vervolgens weer spoorloos te verdwijnen en ergens anders weer als ‘arme asielzoeker’ aan te kloppen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    29-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asieltuigjager Heijmans (D66) klaagt OM aan

    Asieltuigjager Heijmans (D66) klaagt OM aan

    jheijmans.png
    Een D66'er met een ruggengraat, ook voor ons is het even wennen, maar nondeju wat is het lekker verfrissend. Jos Heijmans staat als burgemeester van Weert voor zijn mensen: hij heeft schoon genoeg van rovende en vrouwenvernederende asieltuigiërs uit Marokko en Algerije. De complete middenstand had last van het gejat en vrouwen hadden last van spuug in hun gezicht, tot Heijmans iets deed wat in D666-kringen wordt omschreven als extraordinair, opmerkelijk en volkomen onbekend: optreden.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CNN, koning van het nepnieuws

    CNN, koning van het nepnieuws

    CNN 2

    CNN vraagt er eenvoudig om eens goed tegen het licht te worden gehouden.

    Ik ben er niet vies van ben om de bevooroordeelde mainstream media op de korrel te nemen. Dat is mij een groot genoegen, maar ze hebben het nu eenmaal over zichzelf afgeroepen. En dan heb ik het niet over kleine vergissingen, maar heuse heksenjachten, grootschalige misleiding en manipulatie, en het dirigeren van fake news. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de machinaties van onder andere CNN hun reputatie steeds verder aantasten. Ditmaal werd CNN voor de zoveelste keer op het fabriceren van fake news betrapt. En als klap op de vuurpijl gaf een heimelijk gefilmde producer toe dat zij Donald Trump omwille van de ratings bestoken met een ongefundeerde heksenjacht.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    28-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry Baudet: ‘Deze debatten zijn toneelstukken. Het is één grote poppenkast. Dit systeem is óp’

    Thierry Baudet: ‘Deze debatten zijn toneelstukken. Het is één grote poppenkast. Dit systeem is óp’

    Screenshot Twitter-video
    Door   

    “Nederland is hier zo klaar mee.”

    Met die woorden begon Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD) vandaag aan zijn inbreng in het debat over het formatieverslag van informateur Herman Tjeenk Willink. Het land kijkt nu al 100 dagen met afgrijzen naar de Haagse kaasstolp en diens volstrekt belachelijke formatie.

    Volgens Baudet zijn wij gewone burgers niet de enigen die het er wel mee gehad hebben: datzelfde zou gelden voor heel veel Tweede Kamerleden. “Buiten deze zaal,” legde Baudet uit, “zegt men het ook gewoon tegen mij. Vele Kamerleden zeggen tegen mij dat ze er al lang niet meer in geloven, in het ‘debat’ hier in de Kamer.”
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandbrief bewoners Bos en Lommer: ‘kinderen barricaderen straat, kwellen kinderboerderijdieren’

    Brandbrief bewoners Bos en Lommer: ‘kinderen barricaderen straat, kwellen kinderboerderijdieren’

    PvdA-raadslid Mbarki gaat raadsvragen stellen over toenemende onrust in de wijk

    In de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West is het de afgelopen weken onrustig. Er is zware criminaliteit, onder meer van een groep Top600 (Amsterdamse lijst van veelplegers – red.)-criminelen die zich concentreren rond de Bestevaerstraat. Hier danken zij de naam Bestevaergroep aan, een van de leden is veroordeeld voor de roofmoord op juwelier Hund.

    Daarnaast is er overlast vanuit en rond het eetcafé Oujda, meldde het Parool. Jongeren met capuchons en petjes gedragen zich intimiderend. Er werd tweemaal brand gesticht in een politiewagen toen de politie op een melding af kwam, en ook in de kinderboerderij werd brand gesticht.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!