NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes
 • Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
 • Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek
 • Duitsland verrot
 • Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’
 • Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’
 • Over klimaat en energie
 • Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’
 • BREAKING!: Franse politie roept op tot staking van onbepaalde duur: “Dezelfde strijd als de ´gele hesjes´”
 • Kijk om je heen, die revolutie is begonnen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  waasland
  blog.seniorennet.be/waaslan
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  10-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

  Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

  soldatenbrief

  Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben dan is het vaak niet positief.

  Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging  omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere masteropleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een scharrig salaris een wapen draagt om ervoor zorgt dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  05-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

  Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

  België, juli 2017

   Asielzoeker randt persoonlijke buddy aan
  Een 18-jarige Afghaanse asielzoeker probeerde afgelopen week midden in de nacht zijn persoonlijke buddy aan te randen. De vrouw kon vluchten en de asielzoeker werd gearresteerd.
  De man was een van de 13 asielzoekers die in Antwerpen deelnam aan het ‘Curant-project’, dat wordt gefinancierd met Europese fondsen. Via dat project wil het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) jonge asielzoekers helpen met een toekomst in Vlaanderen.
  meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  01-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten

  Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten


  Welkom in cultureel verrijkt geïslamiseerd Parijs.

  Islamisering Europa, situatie eind juni 2017. Inwoners en bezoekers in Parijs kunnen vanaf nu een app downloaden die waarschuwt voor islamitische no-go zones, aanrandingen en berovingen. In Tsjechië heeft het parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met het wetsvoorstel om burgers het recht te geven zelf met vuurwapens terroristen uit te schakelen. Het parlement wijst specifiek op de situatie in West Europa, waar al honderden slachtoffers zijn gevallen omdat de weerloos gemaakte burgers daar niet het recht hebben zichzelf met wapens te verdedigen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  30-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden heeft geen geld meer – 70 politiebureaus gedwongen te sluiten deze zomer

  Zweden heeft geen geld meer – 70 politiebureaus gedwongen te sluiten deze zomer

  Posted on juni 29, 2017  by rommel

  Het nieuwe spannende Zweden – Een totaal van 70 Zweedse politiebureaus gaan deze zomer dicht als gevolg van gebrek aan financiën. Ondanks record hoge belastingen is men niet in staat deze politiebureaus open te houden.

  De zwaarst getroffen regio is Bergslagen, waar de meeste van de stations, 27 van de in totaal 40, worden gedwongen te sluiten.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Aboutaleb moet de cel in

  Zus van Aboutaleb moet de cel in


  Latifa Aboutaleb. © AD/Sanne Donders

  Latifa Aboutaleb is door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden en drie maanden voorwaardelijk. Daarnaast moet ze ruim 60.000 euro terugbetalen aan de Stichting Noord Bruist. Bovendien mag ze drie jaar geen bestuursfuncties meer vervullen.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamkritiek is zinloos geweld

  Islamkritiek is zinloos geweld

  Proportioneel geweld 

  Zinloos verbaal geweld wel te verstaan.

  Omdat de heersende macht overal in het Westen nog steeds probeert onder het mom van “islamofobie” negatieve berichtgeving over de Islam te verbieden klimmen de strijders voor het vrije woord weer in de pen om hun recht op islamkritiek te claimen. En uit te leggen dat islamkritiek niets te maken heeft met vrees voor de islam. Terzijde: vrees is een betere uitdrukking dan angst. Angst maakt machteloos, vrees bewapent.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

  Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

  Door   

  snapshot
  Foto: Geert Wilders in de Tweede Kamer. Bron:Screenshot ZoominTV.

  PVV-voorman Geert Wilders is – meer dan terecht – woedend dat Nederland al jaren cijfers over criminele asielzoekers verdoezelt en de ware omvang van criminaliteit van asielzoekers niet wil toegeven.

  Eerder deze vrijdagochtend schreef De Dagelijkse Standaard al over één van de grootste schandalen in de recente geschiedenis van ons land: criminele asielzoekers uit zogenaamde ‘veilige landen’ – Marokko, Algerije en dergelijke plekken – maken Europa en ook Nederland massaal onveilig. Ze stropen er massaal op los en trekken van asielzoekerscentrum naar asielzoekerscentrum om die als uitvalsbases voor hun rooftochten te gebruiken, om vervolgens weer spoorloos te verdwijnen en ergens anders weer als ‘arme asielzoeker’ aan te kloppen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  29-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asieltuigjager Heijmans (D66) klaagt OM aan

  Asieltuigjager Heijmans (D66) klaagt OM aan

  jheijmans.png
  Een D66'er met een ruggengraat, ook voor ons is het even wennen, maar nondeju wat is het lekker verfrissend. Jos Heijmans staat als burgemeester van Weert voor zijn mensen: hij heeft schoon genoeg van rovende en vrouwenvernederende asieltuigiërs uit Marokko en Algerije. De complete middenstand had last van het gejat en vrouwen hadden last van spuug in hun gezicht, tot Heijmans iets deed wat in D666-kringen wordt omschreven als extraordinair, opmerkelijk en volkomen onbekend: optreden.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CNN, koning van het nepnieuws

  CNN, koning van het nepnieuws

  CNN 2

  CNN vraagt er eenvoudig om eens goed tegen het licht te worden gehouden.

  Ik ben er niet vies van ben om de bevooroordeelde mainstream media op de korrel te nemen. Dat is mij een groot genoegen, maar ze hebben het nu eenmaal over zichzelf afgeroepen. En dan heb ik het niet over kleine vergissingen, maar heuse heksenjachten, grootschalige misleiding en manipulatie, en het dirigeren van fake news. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de machinaties van onder andere CNN hun reputatie steeds verder aantasten. Ditmaal werd CNN voor de zoveelste keer op het fabriceren van fake news betrapt. En als klap op de vuurpijl gaf een heimelijk gefilmde producer toe dat zij Donald Trump omwille van de ratings bestoken met een ongefundeerde heksenjacht.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  28-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry Baudet: ‘Deze debatten zijn toneelstukken. Het is één grote poppenkast. Dit systeem is óp’

  Thierry Baudet: ‘Deze debatten zijn toneelstukken. Het is één grote poppenkast. Dit systeem is óp’

  Screenshot Twitter-video
  Door   

  “Nederland is hier zo klaar mee.”

  Met die woorden begon Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD) vandaag aan zijn inbreng in het debat over het formatieverslag van informateur Herman Tjeenk Willink. Het land kijkt nu al 100 dagen met afgrijzen naar de Haagse kaasstolp en diens volstrekt belachelijke formatie.

  Volgens Baudet zijn wij gewone burgers niet de enigen die het er wel mee gehad hebben: datzelfde zou gelden voor heel veel Tweede Kamerleden. “Buiten deze zaal,” legde Baudet uit, “zegt men het ook gewoon tegen mij. Vele Kamerleden zeggen tegen mij dat ze er al lang niet meer in geloven, in het ‘debat’ hier in de Kamer.”
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandbrief bewoners Bos en Lommer: ‘kinderen barricaderen straat, kwellen kinderboerderijdieren’

  Brandbrief bewoners Bos en Lommer: ‘kinderen barricaderen straat, kwellen kinderboerderijdieren’

  PvdA-raadslid Mbarki gaat raadsvragen stellen over toenemende onrust in de wijk

  In de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West is het de afgelopen weken onrustig. Er is zware criminaliteit, onder meer van een groep Top600 (Amsterdamse lijst van veelplegers – red.)-criminelen die zich concentreren rond de Bestevaerstraat. Hier danken zij de naam Bestevaergroep aan, een van de leden is veroordeeld voor de roofmoord op juwelier Hund.

  Daarnaast is er overlast vanuit en rond het eetcafé Oujda, meldde het Parool. Jongeren met capuchons en petjes gedragen zich intimiderend. Er werd tweemaal brand gesticht in een politiewagen toen de politie op een melding af kwam, en ook in de kinderboerderij werd brand gesticht.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het doorlopende drama van de Palestijnse leugens

  Het doorlopende drama van de Palestijnse leugens


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond

  Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond

  Driekwart van de ruim 13.000 bijstandsgerechtigden in Utrecht heeft een migrantenachtergrond. Dat blijkt uit cijfers van het CBS, die de fractie van Stadsbelang Utrecht (SBU) recentelijk heeft opgevraagd.


  » Reageer (0)
  27-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geestelijk achtergebleven overheersing

  De geestelijk achtergebleven overheersing

  Screenshot_82
  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Dat de manier waarop migranten hier ‘moeten kunnen leven’ (lees; hier kunnen leven zoals dat in hun thuisland honderd jaar geleden gebruikelijk was en zich hier totaal niet hoeven/wensen aan te passen), ronduit belachelijk is, behoeft geen verdere uiteenzetting. Zelfs in de landen waar zij zèlf vandaan komen, denken ze daar precies zó over, maar ú wordt door Rutte, Klaver en Van Nieuwkerk steevast als racistisch of extreemrechts weggezet als u dat hier durft te uiten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks overvallen tijdens ramadan

  Dagelijks overvallen tijdens ramadan

  Belgie, juni 2017

   Allochtoonse jongens Molenbeek
  Uit cijfers blijkt dat in de afgelopen ramadan maand in twee weken 40 halskettingdiefstallen plaatsvonden in Brussel.

  Allochtone daders zeer gewelddadig
  Een politieagent uit Brussel-West - waar ook de berichte wijk Molenbeek onder valt –die om veiligheidsredenen anoniem wil blijven, zegt: ‘ Tijdens ramadan vinden elke dag overvallen op straat plaats. Elke agent is er langzamerhand moedeloos van. De overvallen gaan vaak met veel geweld gepaard. De daders zijn vaak minderjarige allochtonen die erg agressief te werk gaan. De slachtoffers zijn doorgaans oudere dames, die vaak ten val komen’. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  26-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De selectieve verontwaardiging tegen het inreisverbod van Trump

  De selectieve verontwaardiging tegen het inreisverbod van Trump                           

  reisverbod Israël
  Landen met een inreisverbod tegen Israël.*

  De Nederlandse verkiezingen en Trump

  Het is 16 maart 2017, een dag na de verkiezingen. Amerika schudt op zijn grondvesten. Zelfs Trump is niet nieuwswaardig meer na de uitslag. Het gaat alleen maar over Geert Wilders en de PVV die de verkiezingen hebben weten te winnen. Het zag er lang niet naar uit, maar zelfs het grote aantal lafbekken  strategische stemmers konden dit niet voorkomen. Miljoenen Amerikanen gaan de straat op, ze scanderen luidkeels: ‘Not my minister-president!’ Het is chaos. Trump probeert mee te liften op het succes door een tweet de wereld in te sturen: ‘HUGE landslide in the 2ND GREATEST COUNTRY in the WORLD. We made The Netherlands GREAT again! It’s true.’ Zoals altijd weet Trump zijn 140 tekens goed te benutten.
  Meer lezen op:
  somerandomfuck.nl


  » Reageer (0)
  25-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interview – Edwin Wagensveld, voorman van Pegida

  Interview – Edwin Wagensveld, voorman van Pegida

  Pegida, Wanordelijkheden 

  Bryon Adams interviewde Pegida-voorman Edwin Wagensveld. Een rustig en openhartig interview met een man die zich ook door regentesk gedrag van burgemeesters de mond niet snoeren laat. Ook al gaat dat in tegen de heersende politiek-correcte overtuigingen.

  Edwin Wagensveld werd afgelopen zondag gearresteerd. Niet voor het eerst; de voorman van Pegida Nederland begint er aan gewend te raken, al is het natuurlijk nooit leuk. Maar wat Pegida is, wil en doet is niet eenvoudig terug te vinden. Want Wagensveld wordt wel geïnterviewd, maar een rustig en overzichtelijk vraag & antwoord interview vonden we zo één twee drie niet terug. Bryon Adams nam daarom de honneurs waar die de MSM lieten liggen, en nam afgelopen week het navolgende interview af.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’

  Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’

  Scandinavische land telt al 61 islamitische no-go zones –met eigen wetten, banken en rechters- waar de staat de controle over heeft verloren – Politie behandelt slechts 8 van de 100 verkrachtingen, 13 Zweedse vrouwen worden iedere dag ongestraft verkracht zonder dat er onderzoek naar wordt gedaan

   
  Dan Eliasson luidt de noodklok over het feit dat zijn land dankzij massa immigratie in de afgrond wordt gestort.

  Zweden zinkt door het binnenlaten van enorme aantallen migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika weg in een poel van chaos, criminaliteit en geweld. Daar hebben we al enkele jaren lang regelmatig voorbeelden van gegeven, en nu erkent ook de Zweedse politie dat de situatie compleet uit de hand is gelopen. ‘Help ons, help ons!’ is de noodkreet van Dan Eliasson, het hoofd van de Zweedse rijkspolitie. Het ooit zo rustige land telt inmiddels 61 islamitische no-go zones waar de staat de controle over heeft verloren. De soepele en zelfs aanmoedigende standpunten ten aanzien van immigratie en islamisering van bijna alle politieke partijen in Den Haag garanderen dat ook ons land zo’n duistere toekomst staat te wachten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” ¤ 30 miljard uit

  Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” € 30 miljard uit

  Screenshot_42
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Tot nu toe probeerden Merkel & Co de uitgaven voor de vluchtelingenpolitiek zo onnauwkeurig mogelijk te definiëren of beter nog helemaal te versluieren. In een talkshow bij de publiekrechtelijke omroep versprak de Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking, Gerd Müller (CSU), zich en noemde in de talkshow een bedrag van € 30 miljard – alleen in dit jaar.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  24-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Moslimfundamentalisten demonstreren voor Tweede Kamer: Allah zegt dat Palestina zal worden bevrijd!

  alqudsdag2
  Foto: "Ayatollah Khamenei, opperste leider van de Islamitische Republiek Iran: Allah heeft verordend dat Palestina zal worden bevrijd" (Poster Al Quds-dag)

  Terreursympathisanten die voor de Tweede Kamer demonstreren met antisemitische en terroristische slogans: in Nederland mag het allemaal. 

  Compleet bizar: vrijdagmiddag demonstreren aanhangers van het extremistische regime van Iran op het Plein in Den Haag, recht voor de Tweede Kamer. Hun boodschap: Palestina zal worden bevrijd door de moslims. Met andere woorden, Israël moet van de kaart worden geveegd. Dat is al decennia het officiële standpunt van de radicaal-islamitische regering van Iran, maar nu wordt die haatdragende boodschap dus in het politieke centrum van Nederland verkondigd.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!