Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    dinneken
    blog.seniorennet.be/dinneke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’

    Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’

    Scandinavische land telt al 61 islamitische no-go zones –met eigen wetten, banken en rechters- waar de staat de controle over heeft verloren – Politie behandelt slechts 8 van de 100 verkrachtingen, 13 Zweedse vrouwen worden iedere dag ongestraft verkracht zonder dat er onderzoek naar wordt gedaan

     
    Dan Eliasson luidt de noodklok over het feit dat zijn land dankzij massa immigratie in de afgrond wordt gestort.

    Zweden zinkt door het binnenlaten van enorme aantallen migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika weg in een poel van chaos, criminaliteit en geweld. Daar hebben we al enkele jaren lang regelmatig voorbeelden van gegeven, en nu erkent ook de Zweedse politie dat de situatie compleet uit de hand is gelopen. ‘Help ons, help ons!’ is de noodkreet van Dan Eliasson, het hoofd van de Zweedse rijkspolitie. Het ooit zo rustige land telt inmiddels 61 islamitische no-go zones waar de staat de controle over heeft verloren. De soepele en zelfs aanmoedigende standpunten ten aanzien van immigratie en islamisering van bijna alle politieke partijen in Den Haag garanderen dat ook ons land zo’n duistere toekomst staat te wachten.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” ¤ 30 miljard uit

    Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” € 30 miljard uit

    Screenshot_42
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Tot nu toe probeerden Merkel & Co de uitgaven voor de vluchtelingenpolitiek zo onnauwkeurig mogelijk te definiëren of beter nog helemaal te versluieren. In een talkshow bij de publiekrechtelijke omroep versprak de Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking, Gerd Müller (CSU), zich en noemde in de talkshow een bedrag van € 30 miljard – alleen in dit jaar.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    24-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Moslimfundamentalisten demonstreren voor Tweede Kamer: Allah zegt dat Palestina zal worden bevrijd!

    alqudsdag2
    Foto: "Ayatollah Khamenei, opperste leider van de Islamitische Republiek Iran: Allah heeft verordend dat Palestina zal worden bevrijd" (Poster Al Quds-dag)

    Terreursympathisanten die voor de Tweede Kamer demonstreren met antisemitische en terroristische slogans: in Nederland mag het allemaal. 

    Compleet bizar: vrijdagmiddag demonstreren aanhangers van het extremistische regime van Iran op het Plein in Den Haag, recht voor de Tweede Kamer. Hun boodschap: Palestina zal worden bevrijd door de moslims. Met andere woorden, Israël moet van de kaart worden geveegd. Dat is al decennia het officiële standpunt van de radicaal-islamitische regering van Iran, maar nu wordt die haatdragende boodschap dus in het politieke centrum van Nederland verkondigd.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee sprookjes en echte verhaal over oorlog in Syrië

    Twee sprookjes en echte verhaal over oorlog in Syrië

    Er zijn twee sprookjes van de oorlog in Syrië en het echte verhaal. De sprookjes heten de Disney versie die erg populair is bij veel Amerikanen en Europeanen, en de Middelbare schoolversie, die gebruikt wordt door de massa media (MSM) en tot slot is er de academische versie, dat is het echte verhaal.

    Disney versie
    Er was eens een land dat Syrië heette en geregeerd werd door een wrede dictator genaamd Bashar Al-Assad. Hij was een wrede man die zijn eigen volk vergaste. Zijn acties veroorzaakten een burgeroorlog in Syrië. Amerika en Europa deden hun best om deze vernietigende burgeroorlog te stoppen en namen genereus veel Syrische vluchtelingen op. Amerika moet nu Syrië binnenvallen om het Syrische volk te beschermen.
    Meer lezen op:
    delangemars.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaardig land

    Eigenaardig land

    Dat dacht ik vandaag niet voor het eerst bij het lezen van het Nieuws.

    Ik leg het uit;

    Normaal gesproken is het in een democratie zo geregeld dat het parlement en het kabinet regels en wetten opstellen die uitgevoerd moeten worden door lagere overheden, althans dat is wat ik van democratie altijd dacht. Kennelijk zit ik er echter naast. Wat blijkt?

    “Afgewezen asielzoekers blijken vooral kosten te maken bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen en ABWZ-instellingen. Wanneer een rekening niet wordt betaald, kan een zorgverlener die indienen bij de overheid.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Bosma in de Kamer: ‘Oorspronkelijke Nederlanders zijn tweederangs burgers.’ Dom gegniffel.

    Martin Bosma in de Kamer: ‘Oorspronkelijke Nederlanders zijn tweederangs burgers.’ Dom gegniffel.


    Door Joost Niemöller

    Wie wordt er nu eindelijk gediscrimineerd in dit land? De Kamer sprak eergisteren over discriminatie en alle stokpaardjes kwamen weer langs.

    Maar Kamerlid Martin Bosma (PVV) zei hoe het werkelijk zat: De oorspronkelijke Nederlanders worden gediscrimineerd. Hij komt met het ene na het andere concrete voorbeeld. Het OM bijvoorbeeld dat ‘gekleurde aanklagers’ zoekt. Volgens Herman Bolhaar, hoogste baas van het OM, kunnen zwarten vanwege hun huidskleur iets wat blanken niet kunnen. Maar vervolgd wordt hij niet om dit soort racistische uitspraken. Erik Akerboom, eerste commissaris  van de politie, noemt discriminatie ‘positief’ als het gaat om het aantrekken van ‘diverse collega’s.’ Wat kunnen deze allochtonen, vraagt Bosma de minister, wat Nederlanders niet kunnen?
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevel migratiebeleid over van EU naar nationale zuil

    Hevel migratiebeleid over van EU naar nationale zuil

    Migratie- en vluchtelingenbeleid is onontwarbare kluwen van verdragen en EU-recht

    Afgelopen maandag betoogde ik op OpinieZ dat een hervormde, meer decentrale EU alleen mogelijk is in combinatie met enige vorm van monetaire flexibiliteit, vooral waar het wisselkoersen en rentebeleid betreft. Maar er is nog een ander, zo mogelijk nog belangrijker dossier: migratie.

    Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube video, kanaal Goveto

    Een dossier dat niet alleen een cruciale rol speelt bij de huidige formatieperikelen in Nederland maar dat ook dreigt de EU te splitsen in West en Oost, terwijl er al een Noord – Zuid breukvlak is ontstaan door toedoen van de euro.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    23-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ‘succesvol’ zijn de Syriërs die naar Nederland kwamen

    Zo ‘succesvol’ zijn de Syriërs die naar Nederland kwamen


    Syp Wynia            

    Het aantal Syrische asielzoekers is verdubbeld, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek donderdag. Vooralsnog zorgen de Syriërs dus allerminst voor de trendbreuk die al die BN’ers Nederland twee jaar geleden voorspiegelden. Is dat een verrassing? Nee, schrijft Syp Wynia. 

    Weet u nog? Syrische en andere asielzoekers die een kleine twee jaar geleden massaler dan ooit tevoren naar Nederland kwamen zouden een verrijking van Nederland zijn, ook in economisch opzicht.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn een bedreiging voor de islam

    Wij zijn een bedreiging voor de islam

    Waarom moslims niet kunnen en niet mogen integreren


    r zijn drie monotheïsmen: het judaïsme, het christendom en de islam. Monotheïsme wil zeggen dat er één God is, de Absoluut Ene waaruit alles is voortgekomen. God is altijd geweest. Hij heeft geen begin en geen einde. Hij staat boven alles wat is en staat buiten de tijd: dit heet transcendentie. Dit heeft tot gevolg dat de logica van wat is (het bestaande, de ‘zijnden’) op Hem niet van toepassing is. Bijvoorbeeld: Hij is tegelijkertijd aanwezig en afwezig, Hij is licht en duisternis, Hij leeft en is dood. Om dit laatste enigszins te kunnen begrijpen: voor wie niet in Hem gelooft, is Hij dood.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

    22-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Islam is zeer intolerant'

    'Islam is zeer intolerant'


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eacute;én enkele strakke ideologische lijn: Hitler, de Moefti, Arafat, Abbas en Hamas

    Eacute;én enkele strakke ideologische lijn: Hitler, de Moefti, Arafat, Abbas en Hamas


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERGOEDEN KOSTEN KORANLESSEN DOOR GEMEENTE AMSTERDAM UIT ARMOEDEPOT IS EEN SCHANDE

    VERGOEDEN KOSTEN KORANLESSEN DOOR GEMEENTE AMSTERDAM UIT ARMOEDEPOT IS EEN SCHANDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskee Zoetermeer geeft grote overlast

    Moskee Zoetermeer geeft grote overlast

    Nederland, juni 2017

     Diyanet moskee Zoetermeer
    Inwoners van het oude deel van Zoetermeer hebben veel overlast van de moskee van de Islamitische Stichting Nederland Oranje Culturele Centrum. Honderden moskeebezoekers bidden met de ramen open, maken tot ’s avonds laat herrie en bezetten parkeerplekken. Het gaat om een Diyanet moskee, die rechtstreeks onder de Turkse overheid valt. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    21-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelopen zondag, op “Al-Quds dag”, werden de islamitische terreurvlaggen openlijk ontvouwd in Londen

    Afgelopen zondag, op “Al-Quds dag”, werden de islamitische terreurvlaggen openlijk ontvouwd in Londen

     “Al-Quds dag”, is de dag van extra-plus Jodenhaat in de moslimwereld. Er is een video van gruwelijk slechte kwaliteit uit de tijd toen Morsi nog aan de macht was in Egypte. Maar de hysterische haat jegens Amerika en vooral jegens Israël en de Joden bij sprekers —onder anderen Morsi — en toehoorders is toch goed te ontwaren. Op 1:40 gaat het even over Al-Quds, Jeruzalem dus, waar miljoenen martelaren naar zullen opmarcheren. U moet misschien toch even gaan kijkluisteren om een indruk te krijgen van wat de jaarlijkse terugkerende Al-Quds-dag in de Arabische wereld betekent: schuimbekkende Jodenhaat.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man probeert in te rijden op groep schoolkinderen, leerkrachten en militairen voorkomen drama

    Man probeert in te rijden op groep schoolkinderen, leerkrachten en militairen voorkomen drama

    20/06/17 - 19u12  Bron: La Meuse; Sudpresse


    © Twitter/LaMeuseVerviers.

    Een groep schoolkinderen tussen 10 en 12 jaar oud is maandag ontsnapt aan een drama in het militaire kamp Elsenborn in de Oostkantons. De leerlingen waren op schooluitstap toen een man rond 13.00u op hen probeerde in te rijden. Militairen konden de dader snel inrekenen.
    Meer lezen op:
    hln.be


    20-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zachte heelmeesters . . .

    Zachte heelmeesters . . .

    Een aanslag op een moskee in Engeland… U kon er al een tijdje op wachten. Als een volk dagelijks bedreigd wordt en zich ook steeds meer bedreigd voelt door een ander volk (dat zonder restricties is binnengelaten) en dat met geweld en criminaliteit wijken en gebieden claimt, maar waar de overheid niets doet, dan grijpt de bevolking uiteindelijk zelf in. Het wordt uiteraard wederom afgedaan als pure haat van een kleine groep, maar de werkelijke aanleiding zijn de stekeblinde en laffe struisvogels die de hedendaagse, zogenaamd humane politiek en overheden vormen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we ophouden met de lafheid, en de waarheid spreken over de islam

    Laten we ophouden met de lafheid, en de waarheid spreken over de islam

    'Ik zal mijn plicht blijven doen, waarschijnlijk weer als leider van de oppositie'


    Deze week ging de documentaire Wilders in première, op DocFest, een jaarlijks filmfestival in de Britse stad Sheffield. Deze documentaire is gemaakt door de Amerikaanse regisseur Stephen Robert Morse. Hoewel hij het niet met al mijn standpunten eens is, heeft hij geprobeerd een eerlijk beeld te schetsen van wie ik ben en waar ik voor sta. Dat is bij de meeste Nederlandse journalisten wel anders.

    We staan stuk voor stuk op de dodenlijst van de islam

    Ik stond Morse en zijn team toe om mij een aantal maanden te volgen. De documentaire laat zien hoe ik, vanwege islamitische doodsbedreigingen, moet leven onder continue politiebeveiliging. Je ziet hoe ik word rondgereden in gepantserde auto’s, en dat ik verplicht ben om een kogelvrij vest te dragen wanneer ik in het openbaar ga spreken.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    19-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'

    'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'

    Wierd Duk

    Tania Kambouri © Koen Verheijden
    Halverwege het gesprek zegt Tania Kambouri (32): ,,Weet je dat sommige Duitse rechters milde vonnissen uitspreken omdat ze bang zijn? Ze worden bedreigd door etnische clans, Libanezen vaak, waarvan de leden zelfs in de rechtszaal agressief zijn en intimideren. En niemand grijpt in. Uit angst.''

    Het is om moedeloos van te worden, bekent de politieagente uit Bochum. ,,De burgers beseffen dat de staat het geweldsmonopolie dreigt te verliezen. Duitsers schaffen steeds vaker wapens aan, pepperspray of een handwapen, omdat ze denken dat wij hen niet meer kunnen beschermen.''
    Meer lezen op:
    ad.nl

    18-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam-moe

    Islam-moe

    De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet. Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt. Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst. Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.
    Meer lezen op
    gazetgezondverstand.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking. Een verboden woord?

    Omvolking. Een verboden woord?        


    Door Joost Niemöller

    De term ‘omvolking’ is in oorsprong Duits en was in zwang bij de nazi’s. Er werd gedoeld op het grootschalige raszuiveringprogramma’s die de nazi’s ondernamen. Als gevolg daarvan werden volkeren verplaatst. Dat was in die periode overigens niet uniek voor Hitler. Ook Stalin deed aan grootschalige omvolkingprogramma’s. Dat is goed gedocumenteerd.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!