NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Israël
 • Geen nieuwe aanklachten in Mueller-verslag
 • Video! Ontketende Afshin Ellian pakt eenzijdige Baudet-bashende linkse NPO-kerk aan: ‘Geen diversiteit aan opinies!’
 • Kwalijk dat Georgina Verbaan nepnieuws over Annabel Nanninga verspreidt
 • Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
 • Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”
 • Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
 • Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  gina_creas
  blog.seniorennet.be/gina_cr
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  16-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS heeft weer een ‘excuus’ gevonden: ‘Moslims, pleeg aanslagen in de VS om de erkenning van Jeruzalem!’

  ISIS heeft weer een ‘excuus’ gevonden: ‘Moslims, pleeg aanslagen in de VS om de erkenning van Jeruzalem!’

  Door   

  bcb5d9d0528cd695e8fcac55d255ed99
  Foto: ISIS-strijders rijden in lange stoeten over de weg

  Wat een kleine speech toch allemaal teweeg kan brengen.

  Het is inmiddels alweer meer dan een week geleden dat Trump in zijn historische speech bekendmaakte dat de Verenigde Staten eíndelijk Jeruzalem zouden erkennen als hoofdstad van Israël, en dat de Amerikaanse ambassade van Tel-Aviv naar die hoofdstad zou worden verplaatst. Dat zorgde voor allerlei reacties over de hele wereld, wat ook wel te verwachten viel natuurlijk. Immers: we hebben het over één van de langstslepende, polariserende en controversiële conflicten die we kennen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodstraf voor Iraanse prof als ‘Mossad agent’ zorgt ook in België voor commotie

  Doodstraf voor Iraanse prof als ‘Mossad agent’ zorgt ook in België voor commotie


  De Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers heeft donderdag unaniem een resolutie goedgekeurd waarin Iran wordt gevraagd gratie te verlenen aan professor Ahmadreza Djalali. Eerder keurden het Vlaams, Brussels en Waals parlement al een gelijkaardige resolutie goed. Deze 45-jarige professor werd in oktober jongsleden ter dood veroordeeld na 19 maanden cel in Iran. Hij werd verdacht van “samenwerking met vijandelijke staten [aka Israël] en activiteiten tegen de Iraanse nationale veiligheid.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  15-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Hans Jansen een fantastisch kenner van de islam

  Prof. Hans Jansen een fantastisch kenner van de islam


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek staat juist haaks op mensenrechten

  Hoofddoek staat juist haaks op mensenrechten

    Afshin Ellian


  oms krijg je de indruk in Europa de mensenrechten zullen worden gereduceerd  tot het recht van de islam. Het Nederlandse college voor de rechten van de mens heeft al geoordeeld dat het dragen van een hoofddoek door een politieagente niet in strijd is met de neutraliteit van de staat, en vooral de neutrale uitstraling van wezenlijke staatsorganen zoals de politie.
  Maar zonder neutrale seculiere staat verliezen mensenrechten hun betekenis. De neutrale staat is de noodzakelijke voorwaarde voor de toepassing en naleving van de mensenrechten.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

  Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

  Duitsland – De wekelijkse vrouwendag in een zwembad in Hannover heeft tot grote problemen geleid. Medewerkers van “Vahrenwalder Bades” hebben zich vanwege de aanhoudende schendingen van hygiënevoorschriften tot het stadsbestuur gewend, die nu “passende maatregelen” overweegt, meldt Hannoversche Allgemeine Zeitung.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos rondom asielcentrum: buurtbewoners dreigen met hongerstaking

  Chaos rondom asielcentrum: buurtbewoners dreigen met hongerstaking

  Screenshot_219
  (Vertaling: E.J. Bron)

  In Parijs hebben tientallen buurtbewoners op grond van de vreselijke toestanden rondom een asielcentrum in hun buurt met een hongerstaking gedreigd. Afrikaanse immigranten zouden vrouwen lastigvallen en de buurt laten verwaarlozen, meldde een woordvoerder van de buurtvereniging aan de Franse krant “Le Figaro”. “Vaak zijn de trottoirs gedrenkt in de urine”.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hussein Khavari verkrachtte en slachtte 19-jarige Duitse studente af, blijkt niet minderjarig maar 33

  Hussein Khavari verkrachtte en slachtte 19-jarige Duitse studente af, blijkt niet minderjarig maar 33

  Kreeg in 2015 pleeggezin in Duitsland want '16 jaar oud' dus minderjarige alleenstaande asielzoeker


  Foto: Hussein Khavari (16) (33)  

  Weet u nog, die Duitse studente Maria Ladenburger van 19 jaar oud die werd verkracht en afgeslacht door de ‘Afghaanse’ asielzoeker Hussein Khavari, die minderjarig was en daardoor nooit meer dan 10 jaar cel zou kunnen krijgen? Die asielzoeker blijkt dus niet minderjarig. Sterker nog, die asielzoeker is al 33 jaar oud en komt niet uit Afghanistan maar uit Irak. Dus is er, terecht, nogal wat ophef in Duitsland.

  Voor wie het niet meer weet (iedereen zou het wel moéten weten): Maria Landenburger was de dochter van een hoge EU-functionaris, dr. Clemens Ladenburger, sinds 2008 ‘assistent van de directeur-generaal juridische dienst van de Europese Commissie’ in Brussel
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  14-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shirley vluchtte van Malmö naar Israël: “Het is niet langer mogelijk om als jood in Zweden te leven”

  Shirley vluchtte van Malmö naar Israël: “Het is niet langer mogelijk om als jood in Zweden te leven”

  Door: mats Dagerlind – Vertaling: ‘Rommel’


  Shirley vluchtte uit Zweden naar Israël vanwege de islamitische Jodenhaat. Foto: privé.
  Nadat de Verenigde Staten, na tientallen jaren van uitstelling, het besluit hadden uitgevoerd om Jeruzalem te erkennen als de hoofdstad van Israël, heeft de islamitische Jodenhaat zich gemanifesteerd in zowel het Midden-Oosten als hier in Zweden, waar veel migranten uit het gebied te vinden zijn. In steden zoals Malmö is het islamitische antisemitisme een alledaags gebeuren waarmee joden gedwongen worden op te groeien en mee te leven. 27-jarige Shirley Ephraim is een van degenen die er genoeg van hadden en er voor heeft gekozen om naar Israël te emigreren.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In een normaal land …

  In een normaal land …

  In een normaal land ging de discussie alleen nog over de vraag of het minister Grapperhaus of minister Ollongren is die nu moest aftreden. Maar dat Nederland geen normaal land meer is, maar een – ja wat eigenlijk? – is kan nu iedereen op zijn vingers natellen. De aanval op het joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam is een eyeopener voor wie het nog niet weten wilde: het kan de Nederlandse overheid geen fuck meer schelen wie er worden beschermd, zolang het de moslims maar zijn.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu

  » Reageer (0)
  13-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkijken. Jesse Klaver voert act op na beschuldiging dat hij altijd een act opvoert

  Terugkijken. Jesse Klaver voert act op na beschuldiging dat hij altijd een act opvoert

  Johan Derksen © Jinek

  Omdat ze bij de televisie vrijwel niemand kennen die een beetje normaal is, mocht Johan Derksen gisteravond weer eens opdraven bij Eva 'Jurylid' Jinek om weerwoord te bieden aan Jesse Klaver, die tegenwoordig het land door reist om de vrachtwagenchauffeurs van Nederland op GroenLinks te laten stemmen. Meneer Derksen legde uit dat hij niet gecharmeerd is van de aangeklede praatprop van Pol Duyvendak en de rest van het politburo der vegetarische maffia. Moet u eens raden wat Jesse Klaver deed. Oh nee u hoeft het niet te raden want het staat al in de kop boven dit topic. Inderdaad ja. Jesse Klaver voerde weer eens zo'n godsgruwelijk tenenkrommend schuifdeurentoneelstuk op waar hij intellectueel homeopatisch verdund Nederland mee aan zijn voeten krijgt. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: radicale moslims verjagen linkse feministes

  Zweden: radicale moslims verjagen linkse feministes

  Screenshot_192

  Volgens een VN-rapport daalt Zweden sinds 2010 steeds sneller tot het niveau van een ontwikkelingsland af, en zal tot 2030 door landen als Cuba, Mexico, de Baltische landen of Bulgarije zijn ingehaald.

   
  (Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

  Een schok voor linkse feministes in Zweden! Ze moeten nu steeds vaker hun “werkingsgebieden” in de migrantenwijken van Stockholm ontvluchten, die No-Go-Areas werden. In deze voorsteden regeren inmiddels islamitische immigranten uit het Nabije Oosten en Afrika. Daar zijn feministes niet gewenst. Want ze hebben een slechte invloed op islamitische vrouwen.
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  12-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse topprocureur: “Migrantenwijk bijna oorlogsgebied”

  Zweedse topprocureur: “Migrantenwijk bijna oorlogsgebied”

  “Rinkeby is bijna zoals oorlogsgebied”, aldus Zweeds hoofdaanklager Lise Tamm. De voorstad van Stockholm, waar ruim 75% van de inwoners van buitenlandse origine is, wordt gezien als één van de ergste no-go gebieden van het land. Zweden zit met de handen in het haar hoe ze de steeds erger wordende no-go gebieden moeten aanpakken.

  In Zweden zijn er 61 gebieden die de politie definieert als bijzonder kwetsbaar, zogenaamde “no-go areas”. Politie en hulpdiensten worden er voortdurend aangevallen. “In deze kwetsbare gebieden heersen de criminelen. Vroeger schoten ze in de benen om te intimideren, nu schieten ze in het hoofd om te doden”, aldus Linda Staaf, hoofd van de inlichtingendienst in de operationele eenheid nationale politie.
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Sylvain Ephimenco sloopt GroenLinks-propagandachef Sybren Kooistra in open brief

  Bonusquote: Sylvain Ephimenco sloopt GroenLinks-propagandachef Sybren Kooistra in open brief

  'Het demoniseren van (oud) columnisten heeft begin deze eeuw het leven aan twee van hen gekost'


  “Beste Jesse, fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer. Het is nu de tweede keer dat ik me rechtstreeks tot jou richt via een column, nu in de vorm van een open brief.

  De eerste keer was in juni toen ik betreurde dat je uit de onderhandelingen voor de kabinetsformatie was gestapt. Ik schreef toen dat het landsbelang bij GroenLinks had moeten prevaleren. Maar nu gaat het in deze brief om vrijheid van meningsuiting voor publicisten zonder dat ze door politieke partijen daarin worden belemmerd.

  GroenLinks was als partij (zijn sympathisanten helaas lang niet altijd) meestal zeer begaan met die vrijheid. Ik heb de periode waarin in Nederland flink werd gedebatteerd tussen publicisten en politici – begin deze eeuw – intensief meegemaakt. In die tijd was de toenmalige leidster van GroenLinks, Femke Halsema, een toonbeeld van verdraagzaamheid jegens onwelgevallige meningen. Haar liberale insteek was alom bekend. De tijden lijken nu veranderd.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

  Trump had gelijk: EU-hoofdstad Brussel verandert in migranten ‘hellekrocht’

  Politiek correct surrealisme ten top: Linksgroene politicus zegt op Belgische TV dat afkomst gewelddadige en plunderende jongeren die plaatsing Marokko voor WK vierden, ‘onbekend’ is

   
  De politie in Brussel zette een maand geleden een waterkanon in tegen honderden relschoppers ‘van onbekende afkomst’ die de plaatsing van het Marokkaanse voetbalelftal voor het WK vieren. (Beeld: Ruptly Video screenshot).

  In januari 2016 reageerden tal van Belgische en Europese politici verontwaardigd toen presidentskandidaat Donald Trump zei dat Brussel dankzij migranten in een ‘hellekrocht’ aan het veranderen is. Bijna 2 jaar later blijkt Trump dubbel en dwars gelijk te hebben gehad. Steeds grotere delen van met name het Franstalige deel van Brussel zinken dankzij het snel toenemende geweld van Marokkaanse en andere islamitische migranten weg in chaos en anarchie. Het is de toekomst van iedere stad en ieder land waar links en islam één gezamenlijk front tegen de bestaande samenleving vormen – kortom, bijna overal in Europa.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tofik Dibi maakt brandhout van DENK-stemmers: hypocriete racisten die er op los naaien

  Tofik Dibi maakt brandhout van DENK-stemmers: hypocriete racisten die er op los naaien

  Door   

  snapshot
  Foto: Tofik Dibi in 2010 in de Tweede Kamer. Bron: Screenshot PowNed.

  “Als een moslim gediscrimineerd wordt, staat de DENK-stemmer op z’n achterste poten. Maar als een homo, Koerd, jood of Armeniër wordt gediscrimineerd, heeft hij ineens, puur toevallig natuurlijk, acute kramp in diezelfde achterste poten. InshaAllah is die kramp niets ernstigs als ‘dubbele-maat-itis’.”

  Tofik Dibi heeft in een nieuw artikel zijn mening over hypocriete DENK-stemmers flink van zich afgeschreven. Nadat hij eind oktober ook GroenLinks-meisjes al volledig afserveerde, geeft het voormalige Kamerlid vandaag de aanhangers van Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk van katoen. Dibi doet zijn beklag in De Gladiool.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is antwoord CDA op immigratie, islamisme, integratie?

  Wat is antwoord CDA op immigratie, islamisme, integratie?

  Afshin Ellian 11 Dec 2017


  In de jaren negentig van de vorige eeuw kwam een abrupt einde aan de christen-democratische noodzaak in de politiek. Het was een geweldloze revolutie. Politiek zonder christen-democraten was bijna ondenkbaar.

  Maar het ondenkbare werd realiteit. Nederland ging daarna niet ten onder. Uitoefening van de macht werd toevertrouwd aan politici die regeerden zonder de schijn van christelijke vroomheid.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen: Meer kansen gemist

  Palestijnen: Meer kansen gemist

  door Bassam Tawil  •  10 December 2017

  President van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas - representeert hij echt de Fatah Factie? Nee. In de afgelopen decennia heeft Fatah scherpe tegenstellingen en conflicten meegemaakt, met als gevolg dat een aantal splintergroepen zijn afgebroken die nu openlijk het leiderschap en beleid van Abbas uitdagen. Foto: Abbas (midden) ontmoet het Centraal Comité van de Fatah-beweging op 13 juli 2014 in Ramallah. (Foto door Thaer Ghanaim/PPO via de Getty Images)
  De PFLP, zoals Hamas en andere Palestijnse groeperingen, maken geen geheim van hun doel om "Palestina te bevrijden, van de rivier (Jordanië) tot aan de zee (Middellandse Zee)". Ze moet worden geprezen voor hun eerlijkheid. Niemand kan nog enige twijfel hebben over hun plan om Israël totaal te vernietigen. Dus als voorzitter van de PLO kan Mahmoud Abbas niet zeggen dat hij de gehele organisatie vertegenwoordigt. Hij heeft immers geen invloed op de PFLP, de DFLP en de resterende terreurgroepen die werkzaam zijn onder de paraplu van zijn PLO.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn: grote munitievondst in parkeergarage onder moskee bij Kerstmarkt

  Berlijn: grote munitievondst in parkeergarage onder moskee bij Kerstmarkt

  Een parkeergarage bij een Berlijnse kerstmarkt is door de politie bestormd na de ontdekking van twee zakken kogels.

  In de buurt van een kerstmarkt in Charlottenburg, Berlijn, werd op zondagavond een grotere hoeveelheid munitie gevonden – groot alarm! De politie spreekt van een “gevaarlijke situatie”.

  Volgens BILD-informatie meldde de huurder van een ondergrondse parkeerplaats bij Spandauer Damm zich bij de politie. Naast zijn geparkeerde auto, achter een stapel winterbanden, had hij per ongeluk een kleine plastic zak ontdekt. Daarin zaten 200 stuks nieuwe munitie, kaliber 7.65.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  10-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenvrije zone: Dat is de toekomst van Europa wanneer het ons niet lukt onszelf te bevrijden van de islam

  Christenvrije zone: Dat is de toekomst van Europa wanneer het ons niet lukt onszelf te bevrijden van de islam

  Screenshot_151

  Word eindelijk wakker, anders zal dit de toekomst van onze kinderen zijn!!! Dit was het lot van de christenen in Irak, Iran, Syrië, Jordanië, Turkije . . .

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  WIE DENKT DAT DIT ISLAMOFOBE PROPAGANDA IS, HEEFT GEEN VERSTAND VAN DE ISLAM

  Ik zou hier een boek kunnen schrijven om de feiten over de vernietigingsveldtocht van de islam tegenover christenen en andere niet-moslims, die ik nu in 12 jaar verzameld heb, uiteen te zetten. De islam heeft de christelijke gebieden in het Nabije Oosten en in Noord-Afrika nagenoeg gezuiverd van christenen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parlement Zweden neemt wet aan die immigranten boven Zweedse volk stelt

  Parlement Zweden neemt wet aan die immigranten boven Zweedse volk stelt


  Etnische Zweed met een blanke huid? Dan heb je pech, want overheid èn kerk richten zich vrijwel uitsluitend op pas aangekomen moslimmigranten. (Afbeelding: Flickr / Sigfrid Lundberg (2)).

  Wat al jaren praktijk is, werd eerder deze herfst ook officieel gemaakt: het Zweedse parlement heeft een wet aangenomen waarmee moslimmigranten officieel boven het autochtone Zweedse volk worden gezet. De door critici gebruikte term ‘maatschappelijke zelfmoord’ is nu meer dan ooit op zijn plaats. Terwijl grote aantallen dakloze Zweden op straat de vaak bittere winterkou moeten zien te overleven, krijg migranten die bijna allemaal één specifieke religie
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • cbd oil for sale (cbd oil for sale)
      op
 • gelato strain (gelato strain)
      op
 • office setup (norton.com/setup)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • bhang (bhang)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!