Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    psplessen
    blog.seniorennet.be/pspless
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    01-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam: dom, achterlijk en naïef

    Amsterdam: dom, achterlijk en naïef


    Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

    Volgens D66 wethouder Kukenheim ‘past rebelsheid Amsterdam als een handschoen’. Kukenheim sprak in februari 2017 over zo’n staatsvorm toen ze spreker was op de nieuwjaarsreceptie van het slavernij-instituut Ninsee in Amsterdam. De wethouder hield toen een pleidooi voor een meer activistische opstelling van de stad tegen racisme en onverdraagzaamheid.
    Sinds enkele dagen weet heel Nederland hoe het Amsterdamse stadsbestuur daar invulling aan heeft gegeven en ook dat de aan ‘deradicalisering’ besteedde belastingcentjes keurig in verkeerde zakken terecht kwamen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    31-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het komt allemaal door Wilders

    Het komt allemaal door Wilders

    Screenshot_38
    (Door: “Weethetwel”)

    Mensen, Rob Hoogland (foto) kan vanaf dit weekend bijgezet worden in het rijtje van mensen dat het allerhoogste stadium van Verlichting heeft bereikt. Een plek naast Boeddha. Het zat er al lang aan te komen, maar nu is het zo ver. Hij had RTL Late gezien en daar zijn de schellen van zijn ogen gevallen. Er zijn verschrikkelijke wantoestanden in de wereld en ook in Nederland. Het land gaat ten onder en niemand van de politici die iets doet omdat…… ze niet op Wilders willen lijken.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE!

    ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE!

    ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE

    Het is iedereen met een normaal verstand wel duidelijk: De opvang van kansloze immigranten kost veel geld!

    De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft. Als ze dan vervolgens een status krijgen om in Nederland te mogen verblijven, volgen gezinsherenigingen, bijstandsuitkeringen en andere vergoedingen (soms wel 10.000 euro) voor de inrichting van hun woning.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    30-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien jaar Hamas in Gaza: dictatuur, terreur en antisemitisme

    Tien jaar Hamas in Gaza: dictatuur, terreur en antisemitisme

    Door Alex Feuerherdt. Vertaling: E.J. Bron, 30 juli 2017.

    Hamas verbrandt Jood
    Bij een demonstratie van Hamas wordt een pop die een Jood moet voorstellen verbrandt.

    Tien jaar geleden nam Hamas na gruwelijke gevechten met Fatah de macht in Gaza over.

    [Toevoeging Likoed Nederland: hier was geen aandacht voor in de Nederlandse media, wel heel veel voor het feit dat de Zesdaagse Oorlog 50 jaar geleden was.]

    Sindsdien heeft de terreurorganisatie haar heerschappij-gebied geruïneerd, meerdere oorlogen tegen Israël op touw gezet, een radicaalislamitische dictatuur opgericht en de bevolking beroofd van welk perspectief dan ook. Poging tot een balansopname naar aanleiding van een verschrikkelijk jubileum.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe wegkijkcursus sharia aan de VU: ‘Groot onrecht dat sharia wordt gelinkt aan steniging en homomishandeling!’

    Nieuwe wegkijkcursus sharia aan de VU: ‘Groot onrecht dat sharia wordt gelinkt aan steniging en homomishandeling!’

    17362491_1483979254992251_6832437577589084735_n

    Foto: Een evenement over de Ramadan, georganiseerd door de Islamitische Studentenvereniging Amsterdam. Bron: ISA / Facebook.

    Gaat u maar lekker slapen hoor! De sharia is helemaal niets om u zorgen over te maken, zo leren mensen deze zomer aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar de islamitische studentenvereniging ISA cursussen organiseert om de sharia wit te wassen.

    Wilt u ook zo graag meer weten over de sharia? Geen nood! Aan de Vrije Universiteit in Amsterdam wordt een zomercursus gegeven over het islamitische recht. De docent van die cursus is ene Hamza Akkar, die zelf ook een overtuigd moslim is. Hij vindt dat de sharia namelijk wel wat goede PR kan gebruiken in Nederland, zo vertelt hij aan Wij blijven hier:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bijdrage van Donner en Lubbers aan het multiculturele drama

    De bijdrage van Donner en Lubbers aan het multiculturele drama

    Door Afshin Ellian 30 Juli 2017


    Het CDA leverde een bijzondere bijdrage aan de multiculturele problemen: de dubbele nationaliteit. Het was CDA-premier Ruud Lubbers (1982-1994) die de dubbele nationaliteit zonder uitzondering mogelijk maakte. Voorheen werd alleen een uitzondering gemaakt voor politieke vluchtelingen.
    Het CDA liet beleidsmatig de afstandseis, namelijk het afstand doen van de oorspronkelijke nationaliteit, buiten beschouwing. In 1990 vroegen slechts drieduizend Turken per jaar de Nederlandse nationaliteit aan. Maar met de beleidswijziging van Lubbers verkregen tussen 1992 en 1995 200.000 vreemdelingen, onder wie 85.000 Turken en 37.000 Marokkanen de Nederlandse nationaliteit.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    29-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaza Unplugged afl.141: De humanitaire crisis in Gaza is ‘FAKE NEWS’

    Gaza Unplugged afl.141: De humanitaire crisis in Gaza is ‘FAKE NEWS’

     
    Het luxueuze vakantieverblijf Blue Beach Resort in Gaza City [beeldbron: Facebook]

    Eén van de meest voorkomende mythes over Gaza is dat het wentelt in armoede en voor altijd op de rand van een humanitaire crisis staat als gevolg van de Israëlische en Egyptische blokkade. Maar indicatoren, zoals de levensverwachting, de groei van de invoer en de vraag naar elektriciteit suggereren dat de Gazaanse levensstandaard stijgt, niet afneemt. Als er inderdaad een echte humanitaire crisis zou zijn, zou de oplossing eenvoudig zijn: ontwapen Hamas en leidt de aanzienlijke uitgaven aan het terrorisme om naar de verbetering van het welzijn van Gaza’s inwoners.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willekeurig persoon afgeslacht in metro Amsterdam, hoe nu verder

    Willekeurig persoon afgeslacht in metro Amsterdam, hoe nu verder

    (Door: Bert Brussen
    Voorspellingen voor de toekomst

    Het was natuurlijk er op wachten, en eigenlijk duurde het nog lang, maar er is uiteindelijk zomaar iemand doodgestoken in de hel die Amsterdamse metro heet. Na een grote stapel lijken van willekeurige mensen die ‘per ongeluk’ zijn afgeslacht door een ‘vergis-moord’ en hele volksstammen aan willekeurige burgers die zwaargewond raakten dan wel overleden na willekeurige steekpartijen op de Amsterdamse straten was doodgestoken worden in de metro, die nachtmerrie van openbare ruimte Amsterdam, eigenlijk het enige wat nog ontbrak in het rijtje misdaden van de gezellige toeristenstad Disneyland Amsterdam.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder vangt Syriërs op; dochter verkracht

    Moeder vangt Syriërs op; dochter verkracht

    Zweden, juli 201

     Rapefugees
    Een Zweedse moeder opende haar huis voor 5 Syriërs. Een van de Syriërs - een jongen - was al eerder bij hen op bezoek geweest. Zijn broer en drie andere Syriërs verbleven twee nachten in het huis. De oudere broer verkrachtte de 14-jarige dochter des huizes, nadat ze haar dronken hadden gevoerd. 
    Het jongere zusje van het slachtoffer waarschuwde hun moeder, die haar echter niet geloofde. Pas nadat ze een facebook post van een van de andere Syriërs las over wat er gaande was, ging ze naar haar dochters slaapkamer.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    28-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "Het plan Europa."


    Landgenoten, ik heb de afgelopen tijd wat gepuzzeld en gelezen, want ik wilde toch eens weten welk Groter Plan achter die niet aflatende asielstroom zit. En ik ben eruit, dankzij mijn interesse in geschiedenis. Het is eigenlijk vrij eenvoudig, want wat nu gebeurt in Europa, klopt helemaal. Als we eerst eens kijken naar 1400 jaar islam, dan zien we een expansiedrift die zijn weerga niet kent. Veroveren, veroveren en nog eens veroveren. Dood en verderf. Verplichte islamisering, slachtingen, verkrachtingen en ook zijn miljoenen mensen tot slaaf gemaakt. Hier in Nederland proberen ongewenste elementen ons een schuldgevoel aan te praten, omdat onze voorouders slaven (in de regel criminelen) hebben vervoerd naar de katoenplantages, maar dit terzijde.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    27-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'

    'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'

    Met haar bestseller over geweld door jonge moslims doorbrak politieagente Tania Kambouri in Duitsland een taboe. Over de toekomst is ze pessimistisch: 'Steeds meer burgers bewapenen zich'.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haat

    Haat


    Afgelopen week vertoonden de straten van Jeruzalem en die van Rotterdam een opvallende gelijkenis.

    In de straten van de oude stad scandeerde een hysterische meute ‘Khaybar, khaybar ya Yahud’, omdat de Israëli’s het in hun hoofd hadden gehaald metaaldetectoren te plaatsen bij de toegang tot de Tempelberg. En als er tegen Israëli’s valt te schoppen, dan doen bepaalde groeperingen in Nederland daar gewoon lekker aan mee. Zo bleek in Rotterdam tijdens een demonstratie, toegejuicht door het Palestina Komitee en politici van de extremistische moslimpartijen NIDA uit Rotterdam en de Partij van de Eenheid uit Den Haag. Ook in Rotterdam weerklonk het ‘Khaybar’, wat in vrije vertaling zoiets als ‘Dood aan de Joden’ betekent. Zie voor een precieze uitleg het varium op pagina 8.
    Meer lezen op:
    niw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kijk niet vreemd op als er binnenkort iemand honderd mensen doodrijdt in de Kalverstraat'

    'Kijk niet vreemd op als er binnenkort iemand honderd mensen doodrijdt in de Kalverstraat'

    interview Harald Doornbos

                        

    Psssssst, NRC...: "Die jongens hebben in Syrië jarenlang als beesten lopen zuiveren, moorden en verkrachten. Omdat er zelden of nooit getuigen zijn van hun misdaden, zullen ze dus voor een Nederlandse rechtbank worden vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Of ze krijgen een straf van maximaal twee jaar. Dit zijn onze hedendaagse SS'ers, vergelijkbaar met Nederlanders die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog bij de SS aansloten. Die kregen na de oorlog serieuze straffen. Best veel hebben de doodstraf gekregen. Tegenwoordig is het populair in West-Europa om overal begrip voor te hebben, om iedereen duizend kansen te geven. Van mij mogen ze terugkomen, want ik woon niet in Nederland. Maar kijk dan ook niet vreemd op als er binnenkort iemand honderd mensen doodrijdt in de Kalverstraat.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Brusselse politiecommissaris vertelt waarheid over ‘hellhole’ Molenbeek

    Bonusquote: Brusselse politiecommissaris vertelt waarheid over ‘hellhole’ Molenbeek

    'Horeca wordt door buurt onder druk gezet om geen alcohol te serveren'


    “Kom je ergens met een politiewagen voor een interventie, dan staan er meteen vijftig jongeren rond. Sommigen doen dat uit nieuwsgierigheid, maar er zijn altijd een paar snotneuzen die met blikjes, flessen of stenen beginnen te gooien en onze politiewagens beschadigen

    Vorig jaar zijn twee politiewagens in brand gestoken omdat drugsbaronnen die in die wijken opereren willen dat wij er wegblijven. Grote hoeveelheden drugs worden uit Marokko geïmporteerd en hier in de straten verkocht. Dealers hitsen de jongeren op om het de politie moeilijk te maken, zodat hun handel in de wijk kan bloeien.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    26-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het laatste slachtoffer van de Clintons?

    Het laatste slachtoffer van de Clintons?

    Screenshot_49
    (Door: “Manna”)

    Klaus Eberwein (foto), een voormalige Haïtiaanse overheidsambtenaar die 18 juli de omvang van de corruptie en wanpraktijken van de Clinton Foundation openbaar zou maken, werd 12 juli in Miami dood gevonden. Hij was 50 jaar oud. Eberwein zou verschijnen voor de Haïtiaanse Ethics and Anti Corruption Senaatscommissie waar hij verwacht werd te getuigen tegen de Clinton-foundation inzake verduistering van internationale donaties voor de aardbeving in Haïti.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrachtwagenchauffeur zwaar verwond door asielzoekers in Calais

    Vrachtwagenchauffeur zwaar verwond door asielzoekers in Calais

    Frankrijk, juli 2017

     Gewelddadige asielzoekers Calais
    Deze week stortte een gewelddadig groep migranten van Frankrijk naar Engeland zich op een vrachtwagenchauffeur die op de A 16 net buiten Calais was gestopt om zijn auto te repareren . Ze klommen in de vrachtwagen, ze sloegen hem met een steen op het hoofd en lieten hem voor dood liggen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Politiek Den Haag beloont Palestijnse terreur

    Nederland betaalt fors aan PLO en zwijgt over terreurpremies

    Ik laat mijn vakantie niet bederven door Joods gedoe” moet de gedachte zijn bij het Israëlvijandige deel van onze politici en BuZa-diplomaten dat het terreurnieuws uit Israël volgt op badlakens, in strandstoelen of onder parasolletjes.

    Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video ILTV Israel Daily

    Eigen schuld dikke bult” hoor je deze Groenlinksers, D66’ers, PvdA’ers, SP’ers, VijftigPlussers, Dierenpoezen en DENK’ers denken, terwijl ze de ijsblokjes in hun zomerglazen nog eens vrolijk laten rinkelen. “Laat dat volk eerst maar eens stoppen met hun bezetting en onderdrukking.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    25-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metaaldetectoren en Palestijnse leugens

    Metaaldetectoren en Palestijnse leugens


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief van een verontruste Nederlandse Realist aan Hanina Ajarai

    Open brief van een verontruste Nederlandse Realist aan Hanina Ajarai

    Screenshot_26
    (Door: Theresa Geissler)

    Mevrouw Ajarai!

    U ziet het: ik richt me tot U in de meest beleefde vorm. Ik tutoyeer U niet, wat niet eens bedoeld is als teken van achting, maar eerder om maar meteen tot uiting te brengen dat ik normaal gesproken met uw soort op geen enkele manier ‘on speaking terms’ verkeer. De afgelopen dagen heeft U reeds de nodige reacties geïncasseerd, zowel van rechts als van links – hoewel aan die laatste zijde de meningen (uiteraard) verdeeld zijn. Thans is het m i j n beurt en ik waarschuw U alvast dat U met mij bepaald niet iemand tegenover U heeft uit de meest milde hoek der verontruste Nederlandse Realisten!
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help mij een korte geschiedenis van Israël te schrijven !!

    Help mij een korte geschiedenis van Israël te schrijven !!

    Israel Vlaggen bij de Damascuspoort van Jeruzalem op Jeruzalemdag

    UPDATE 20 augustus 2016: ik zie dat onderstaand stukkie van eind 2011 vandaag meer dan 50 keer is aangeklikt. Dus zal ik maar even melden dat sinds begin 2013 “Werk in Uitvoering: een korte geschiedenis van Israël” op deze website is te vinden.

     *****************************************************

    Ik heb al een aantal pogingen ondernomen om een tekst te schrijven die de essenties van de geschiedenis van Israël zo kort mogelijk vertelt. Mijn tekst-pogingen zijn weliswaar steeds beknopter geworden – van zo’n vijfentwintig pagina’s, naar twintig, naar vijftien en nu tenslotte naar tien – maar er zit een natuurlijke grens aan die kortheid, zo heb ik gemerkt. Dat komt omdat de meeste mensen in de Westerse wereld inzake Israël gedurende de laatste 40 jaar gehersenspoeld zijn met de leugen-cliché’s van “links”.  Dat is gebeurd via middelbare scholen, universiteiten, de politiek en de media. 
    Meer lezen op:
    martienpennings.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!