NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Saaida Ait-Taleb gaf ¤ 170.882 belastinggeld aan hete scharrel, vakantie naar Dubai en Turkije
 • "Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+
 • Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam
 • Schokkend: lege Eerste Kamer als PVV-senator spreekt over asielproblemen. Helemaal niemand komt opdagen
 • Trekpop Qaasim Illi van de islamitische Centrale Raad vindt de besnijdenis van meisjes de normaalste zaak van de wereld
 • Regering kiest er voor de kiezer de mond te snoeren. Hoogleraar ageert tegen elite die hier al veel te lang de lakens uitdeelt
 • Vervuilende houtkachels zijn grootste bron van hernieuwbare energie in Vlaanderen
 • Ondankbare Volksvreemden
 • Syrische vluchteling wil in Duitsland met vier vrouwen leven. Nu heeft hij al twee echtgenotes en zes kinderenaren
 • Telegraaf onthult: radicaliseringsbeleid Amsterdam was vooral baantjesmachine voor kliek rond Fatima Elatik
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  loeske
  blog.seniorennet.be/loeske
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  17-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

  Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

  Polizei moest versterking uit andere gemeenten aanvragen


  In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees. Dit melden onder anderen Tag24 en SWR.

  Maarliefst 1000 ‘jongeren’ hadden zich verzameld in het park bij een kasteel. Volgens een woordvoerder van de polizei bestond een groot deel daarvan uit “mensen met een immigratieachtergrond”.

  Toen de polizei de ‘jongeren’ vroeg weg te gaan werd de polizei bekogeld met onder andere flessen. Er moest ondersteuning uit andere gemeentes worden aangevraagd om de meute ‘jongeren’ te kunnen verspreiden.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkerende jihadisten zijn geen ‘verloren zonen’

  Terugkerende jihadisten zijn geen ‘verloren zonen’


  Afshin Ellian 17 Juli 2017

  De rapper wil terug. Hij mist het land van melk en honing. De rapper zong in den vreemde het lied van de jihad. Nu mist hij zijn moeder, uitkering, gezondheidszorg en een schoon bed. De rapper heet Marouane B. Hij vraagt aan zijn moeder om vergeving. Noch de rapper, noch een van zijn broeders heeft de moeder van de rapper ooit onrecht aangedaan. Waarom vraagt de rapper dan vergeving aan zijn moeder? De moeder leefde en leeft in het goed verzorgde land, in het land van melk en honing.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GANGSTERS STEKEN AUTO IN BRAND EN VUREN OP OMWONENDE

  GANGSTERS STEKEN AUTO IN BRAND EN VUREN OP OMWONENDE

  Wéér schietpartij in woonwijk

  De auto stond binnen de kortste keren in lichterlaaie. - Nina Bernaerts
  De auto stond binnen de kortste keren in lichterlaaie. - Nina Bernaerts

  Opnieuw is een Antwerpse woonbuurt afgelopen weekend het decor geweest voor een schietpartij. Nadat de daders een auto in brand hadden gestoken, vuurden ze vier keer naar een vader van 2 kindjes toen die hen wou wegjagen. Het is het achtste schietincident in korte tijd. Of er een link is met de oplaaiende drugsoorlog, wordt onderzocht.


  » Reageer (0)
  16-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiegelland

  Spiegelland

  Screenshot_10
  (Door: Petra de Geus)

  De integratie van moslims is volkomen mislukt. In Nederland, in de andere West- Europese landen en overal ter wereld. Wat we zien is onaangepast gedrag, variërend van parallelle samenlevingen en beledigende opmerkingen tot criminaliteit en aanslagen. En hoewel ze ons dagelijks beledigen, gedragen ze zich zelf als de beledigde. Zelfs als er aanslagen gepleegd worden en onschuldige Europeanen worden gedood, roepen ze nog om het hardst dat zij de ware slachtoffers zijn, terwijl ze ondertussen smileys op de foto’s van de slachtoffers plaatsen. Er is veel haatspeech bij moslims en zelfs reguliere preken bevatten gewelddadige passages. Helaas wordt dit door de overheid nauwelijks aangepakt. In dit artikel wil ik laten zien hoe het klinkt als in de teksten de slachtoffers van de islam: de Joden, christenen, afgodendienaren (Hindoes), hypocrieten en afvalligen, worden vervangen door moslims.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes

  Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes

  African_refugees_in_Israel_3
  Foto: Asielzoekers uit Eritrea. Niet de mensen uit het verhaal. Bron: Rudychaimg / Wikimedia Commons

  De afgelopen jaren heeft Duitsland meer dan een miljoen asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika toegelaten. Dat is in de Duitse maatschappij op verschillende manieren zichtbaar, maar zeker ook in het ziektebeeld van het land.

  Een verontrustend bericht van onze oosterburen. Het land heeft sinds de vluchtelingencrisis uitbrak zo’n twee jaar geleden inmiddels meer dan een miljoen asielzoekers opgevangen. Die hebben niet alleen oorlogstrauma’s of dromen over rijkdom meegenomen, maar in sommige gevallen ook zeer agressieve en besmettelijke ziektes. Vooral tuberculosis-infecties zijn de afgelopen jaren veel vaker voorgekomen, zoals met deze man uit Yemen:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  15-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah viert terreuraanslag in Jeruzalem: “twee bezetters doodgeschot

  Abou Jahjah viert terreuraanslag in Jeruzalem: “twee bezetters doodgeschoten

  aboujahjahmetsylvana
  Foto: Abou Jahjah met bondgenote Sylvana Simons. Bron: Twitter / @Aboujahjah


  Door   

  Triester dan terreurverheerlijker Abou Jahjah wordt het niet. 

  Er lijkt bijna geen dag voorbij te gaan zonder dat er ergens ter wereld een terroristische aanslag wordt gepleegd in naam van de islam. Vanochtend was Jeruzalem aan de beurt. Drie islamitische terroristen openden het vuur op Israëli’s bij de Tempelberg. Twee van hen namen even daarvoor een ‘leuke’ selfie bij de Rotskoepel, een islamitisch heiligdom.
  Meer lezen op:
  dageklijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

  De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

  Fräulein Merkel drukte heel Duitsland en de rest van Europa op het hart dat een situatie zoals tijdens de zomer van 2015 nooit meer kan en mag voorkomen. U weet wel de gutmensch druk in de weer met het terugduwen van bootjes vol arme minderjarige vluchtelingen van 30 jaar oud of het steeds maar weer verplaatsen van het eerst vakkundig in elkaar getrapte kindje voor de ene fotoreportage na de andere aan de Europese kust om maar even duidelijk te stellen wat Angela Merkel exact bedoelt wanneer ze zegt dat dit nooit meer mag gebeuren.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  14-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoofddoek, nikab en boerka: een teken van voortschrijdende islamisering!

  De hoofddoek, nikab en boerka: een teken van voortschrijdende islamisering!

  UTRECHT-GEZICHTSSLUIER-GELIJKE BEHANDELING
  Islam is geen religie, maar een ideologie, waarvan het systeem ontworpen is om te onderwerpen en te onderdrukken. De religieuze aanspraak van de islam is slechts een vermomming die de politieke waarheid moet verbergen. Wereldwijd lijden zowel moslims als niet-moslims onder de islam, en telkens zijn vrouwen de grootste slachtoffers: kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks en genitale verminking, enz, enz… Miljoenen moslimvrouwen moeten geïsoleerd leven in angst voor lijfstraffen en ze hebben geen rechten. Binnen het islamitische wereldbeeld worden vrouwen gezien als minderwaardige wezens, die op allerlei terreinen worden achtergesteld op de man (Koran- 4, 176). Vrouwen die verkracht worden, moeten daarvoor vier getuigen kunnen leveren; zo niet, dan dreigen zij vervolgd te worden voor overspel… De man heeft het recht zijn vrouw te slaan bij ongehoorzaamheid (Koran- 4, 34)…
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie en bijverschijnselen

  Migratie en bijverschijnselen

  migratie 

  Een van de meest curieuze bijverschijnselen van de migratie is dat juist de ‘hogere’ klassen de grootste aanpassingsproblemen hebben hun steentje bij te dragen. Dat het invullen van een genereuze cheque ten behoeve van giro 666 niet langer meetelt als aflaat is in die kringen nog niet doorgedrongen.

  In Den Helder hebben de bewoners van een luxe villawijkje snel gehandeld toen hen gewaar werd dat de gemeente zinnens was hun buurtje op te schepen met 16 alleenstaande jonge asielmigranten die een leegstaande villa zouden betrekken. De gemeente was voornemens het pand voor dat doel aan te schaffen.
  Meeer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  13-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

  Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

  (Door Nonie Darwish)

  Het Amerikaanse volk is niet helemaal dom door zich te verzetten tegen de sharia. Zelfs de zogenaamd goedaardige wetten in de Sharia over huwelijk en echtscheiding, die zoals Imam Rauf beweert een religieus recht zijn, is het volledig vernietigen van het recht van een vrouw op een echtscheiding en dan het gezag over haar kinderen te behouden.

  Aanvaarding van de sharia in de VS zou het westelijke concept over huwelijk door polygamie, vrouwen-slaan, vrouwelijke genitale verminking, verkrachting en het huwen van kinderen totaal veranderen.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

  Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

  Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

  » Reageer (0)
  12-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

  Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

  Goed nieuws voor moslims! Vanaf volgend jaar zal de islamitische besnijdenis volledig vergoed worden door het ziekenfonds. Zo staat in een nieuw financieel rapport voor volgend jaar.

  Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

  In een financieel rapport voor volgend jaar was te lezen dat de besnijdenis voor moslims volledig vergoed zal worden. Nu moeten moslimgelovigen een deel van een besnijdenis nog terug betalen.

  “We moeten meer rekening houden met het islamitische cultuur, ook in de zorg. Om een besnijdenis zo goed mogelijk te laten verlopen is hygiëne één van de belangrijkste factoren waar moslimgelovigen vaak niet bij stil staan. Daarom werd er in 2013 een wet ingediend waarbij moslimgelovigen hun kinderen konden laten besnijden in het ziekenhuis.”, aldus Edith Schippers van Volksgezondheid.
  Meer lezen op:
  nieuwsplaats.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Januskop voor de stad Arnhem

  Een Januskop voor de stad Arnhem

  Screenshot_59
  (Door: Theresa Geissler)

  Heeft U ooit gehoord van Janus? Even afgezien van de associatie die de naam kan oproepen met een vroege jaren-60 hit, destijds vertolkt door zowel Ria Valk als door de in december 2016 overleden Paula Dennis: Janus is oorspronkelijk een god uit de Romeinse mythologie. Met de nadruk op “Romeinse”, omdat hij, anders dan de meeste Romeinse goden en godinnen, geen duidelijke Griekse tegenhanger heeft. Hij stond bekend als de “God van het einde èn tegelijkertijd van het begin”, aangezien beide, althans volgens de cirkelredenering, vlakbij elkaar liggen. Niet voor niets is de maand januari het begín, dat onmiddellijk volgt op het einde, december, naar hem genoemd. Een bijzonder kenmerk van deze god is evenwel dat hij beschikt over twéé gezichten. Daarentegen heeft hij géén achterhoofd: op de plaats waar dat normaal zou moeten zitten, zit zijn tweede gezicht. Ik geloof zelfs dat het niet ver genoeg gaat om te stellen dat elk gezicht één kant van zijn persoonlijkheid uitbeeldt, maar dat er eerder van moet worden uitgegaan, dat elk gezicht een geheel zelfstándige persoonlijkheid vertegenwoordigt, die door de bijbehorende gelaatsuitdrukking weerspiegeld wordt. Hoe dan ook zijn beide gelaatsuitdrukkingen, en daarmee beide persoonlijkheden, elkaars absoute tegenpool.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.

  De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.        


  Door Joost Niemöller

  Sinds de overwinning van Trump is er een zielig stukje paniek in de gevestigde media gekomen. In de VS zijn zieltogende ‘nieuws’ zenders als CNN in continue campagmemood tegen Trump geraakt, wellustig op zoek naar fake schandaaltjes op basis van vage ‘bronnen’ uit de geheime diensten. Geholpen door ‘kwaliteitskranten’ als The Washington Post en The New York Times, de klassieke schildwachten van The Deep State. In Nederland is er een niet aflatende agressie ontstaan tegen wat gezien wordt als de woordvoerders van een groeiend ongenoegen ten aanzien van de multiculturele samenleving en de massamigratie.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

  Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

  jihad_europa.jpg--

  De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Het is de hoogste tijd dat er gezond verstand komt en dat er regeringsleiders opstaan tegen wat de moslimleiders noemen ‘DE VREDIGE INVASIE/VEROVERING’ van Europa. De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken. Wat ze in het verleden met de wapens niet konden, doen ze vandaag met het geboortecijfer en immigratie. Wie de geschiedenis van de expansie van de islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. De Jihad (strijd op Allah´s weg) wordt niet alleen op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar ook sluimerend op cultureel gebied. Daarin staat in detail uitgelegd hoe radicale islamieten niet-moslimlanden (Dar al-Harb) op de knieën wil dwingen.
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  10-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Marcouch al jaren actief voor islamisering van Nederland

  Nederland, juli 2017

   Ahmed Marcouch
  In 2005 deed Marcouch als voorman van de federatie van Marokkaanse moskeeën UMMAO  een oproep voor ruimte voor de islam in Amsterdam. Als PvdA-voorzitter van Slotervaart bevorderde hij de bouw van twee moskeeën.

  Koranonderwijs op openbare scholen
  In 2008 pleitte Marcouch voor een ‘superstadsdeel’ Nieuw-West waar een bloeiende moslimgemeenschap zou moeten ontstaan: ‘De moslimminderheid wordt dan een pluspunt.’ 
  Later pleitte hij voor het opheffen van het hoofddoekenverbod bij de politie, hij probeerde koranonderwijs op openbare scholen in Slotervaart door te drukken en wou dat het in het openbaar onderwijs niet alleen gaat over de evolutietheorie maar ook over het scheppingsverhaal.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid neemt ruim 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt

  Turkse overheid neemt ruim 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt

  Duizend jaar oude kerken worden in moskeeën veranderd – Ook christelijk-orthodoxe kathedraal Hagia Sophia op nominatie om moskee te worden

   
  In de afgelopen weken heeft de Turkse overheid meer dan 50 christelijke kerken en kloosters in beslag genomen. Was er een overwegend christelijk land geweest waar het omgekeerde was gebeurd, en er ook één moskee zou zijn geconfisqueerd, dan hadden ‘onze’ media er vol van gestaan en hadden ‘onze’ politici luid protest aangetekend. De ijzige stilte die heerst nu de slachtoffers wederom ‘maar’ christenen zijn, onderstreept nogmaals dat de islam stap voor stap de officieuze staatsreligie in Europa en ook Nederland aan het worden is.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inzet Berlijnse politie in Hamburg eist zijn tol: ‘We zijn helemaal opgebrand’

  Inzet Berlijnse politie in Hamburg eist zijn tol: ‘We zijn helemaal opgebrand’

  Agenten en politievakbond beschrijven 'chaotische toestanden' en 'buitensporige opofferingsbereidheid'

  Er is veel kritiek gekomen op de werkomstandigheden waaronder Berlijnse politiemensen afgelopen weekeind bij de G20-top in Hamburg hun taak moesten uitvoeren, meldt Berliner Morgenpost zondagavond. “We zijn helemaal opgebrand”, zeggen de agenten en speciale eenheden. Vakbondsleden spreken over werk onder ‘buitensporige voorwaarden’.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

  Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

  soldatenbrief

  Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben dan is het vaak niet positief.

  Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging  omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere masteropleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een scharrig salaris een wapen draagt om ervoor zorgt dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  05-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

  Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

  België, juli 2017

   Asielzoeker randt persoonlijke buddy aan
  Een 18-jarige Afghaanse asielzoeker probeerde afgelopen week midden in de nacht zijn persoonlijke buddy aan te randen. De vrouw kon vluchten en de asielzoeker werd gearresteerd.
  De man was een van de 13 asielzoekers die in Antwerpen deelnam aan het ‘Curant-project’, dat wordt gefinancierd met Europese fondsen. Via dat project wil het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) jonge asielzoekers helpen met een toekomst in Vlaanderen.
  meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • wholesale cialis price (RobertCek)
      op Joodse vrouw (86) moet belasting betalen over ‘tijdens de bezetting opgebouwd pensioen’
 • cheap viagra from the usa (GenaCek)
      op Joodse vrouw (86) moet belasting betalen over ‘tijdens de bezetting opgebouwd pensioen’
 • prezzi per cialis (RobertCek)
      op
 • co codamol used with cialis (RobertCek)
      op Joodse vrouw (86) moet belasting betalen over ‘tijdens de bezetting opgebouwd pensioen’
 • generico de viagra mexico (GenaCek)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!