Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kelly1962
    blog.seniorennet.be/kelly19
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    08-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

    ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

    Blackops Cyber: ‘Klanten supermarkten goed in de gaten houden’ - Europese en Nederlandse politici weigeren nog steeds om sluiten grenzen zelfs maar te overwegen

     
    Binnenkort dodelijke terreur die je onwetend achter je eigen voordeur meeneemt en in je groentela stop, totdat....? (2)

    De private Amerikaanse veiligheidsdienst Blackops Cyber (BOC) heeft naar eigen zeggen communicatie van ISIS weten te onderscheppen met oproepen aan in Europa woonachtige of verblijvende moslims om de levensmiddelen in supermarkten te vergiftigen, en zo zoveel mogelijk Europanen te vermoorden. BOC wist beslag te leggen op een interne handleiding van ISIS waarin staat beschreven hoe moslims ongezien het voedsel in supermarkten als dodelijk terreurmiddel kunnen inzetten. Mochten binnenkort de eerste slachtoffers vallen, dan zullen politiek en media die zoals gebruikelijk óf negeren, óf bagatelliseren als ‘ongelukken’ of ‘door onbekende medische oorzaak gestorven’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    07-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije's massale vervolging van christenen en Koerden

    Turkije's massale vervolging van christenen en Koerden

    door Uzay Bulut  •  7 September 2017

    De Surp Giragos Armeens-apostolische Kerk in Diyarbakır, Turkije, in 2008, vóór de restauratie. (Afbeeldingsbron: Nevit Dilmen/Wikimedia Commons)
    • Yazidi's, Aleviten en vrouwen in de regio zijn misbruikt door de Turkse autoriteiten. Tientallen Koerdische journalisten die dit hebben gepubliceerd zijn gevangengenomen.

    • Deze haat tegen christenen en Koerden in Turkije is niet beperkt tot de ambtenaren van de overheid. Het is wijdverbreid ook onder het publiek, en wordt ook uitgebreid uitgedrukt op sociale media.

    Sinds 2015 heeft de regering van de Turkse President Recep Tayyip Erdogan de gebieden met een meerderheid aan Koerden in het land aangevallen.

    Een 2017 gaf de World Heritage Watch verslag van de bijzonderheden over de vernietiging van zo'n stad, Suriçi (Sur), als volgt:
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN

    ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport Pieter Omtzigt: ISIS pleegt genocide, landen zijn VERPLICHT om jihadisten te berechten

    Rapport Pieter Omtzigt: ISIS pleegt genocide, landen zijn VERPLICHT om jihadisten te berechten

    ISIS moordenaars zijn zwaar aan de drugs. Screenshot video.

    Foto: ISIS moordenaars zijn zwaar aan de drugs. Screenshot video.

    Voor de Raad van Europa maakt CDA’er Pieter Omtzigt duidelijk dat al die reïntegratie-theorieën van jihadisten nutteloze exercities zijn.

    Voor de Raad van Europa heeft CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt onderzoek gedaan naar de vraag of ISIS genocide pleegt en, zo ja, wat dit precies betekent. Zijn conclusies liegen er niet om: ja, er wordt genocide gepleegd en, oh ja, dat betekent ook meteen dat alle landen de plicht hebben om deze fanaten te berechten.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    06-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigrid Kaag of Petra Stienen op BuZa? Waarom dan gewoon Anja Meulenbelt zelf niet?

    Sigrid Kaag of Petra Stienen op BuZa? Waarom dan gewoon Anja Meulenbelt zelf niet?

    Sigrid Kaag met beschaafd parelkettinkje

    Mijn dank aan Jan Gajentaan van OpinieZ die mij gealarmeerd heeft en die het geopolitieke bezwaar tegen een dergelijke benoeming aangeeft: want in tijden van Trump is het Obama-knuffelen van de islam en van terroristen als Abbas voorbij. Het besef is doorgedrongen dat de Palmaffia’s géén vrede willen, al 60 jaar niet. Gajentaan heeft uit welingelichte kringen vernomen dat de namen van Kaag en Stienen rondzoemen en hij merkt op dat die twee allebei dermate Palmaffia-en-islam-verliefd zijn dat zulks zou gaan schuren met Trumps nieuwe politiek, waarbij Israël hopelijk eindelijk eens een rechtvaardige behandeling zal krijgen vanuit Amerika.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad
    Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad

    Ik heb het gehad met de islamitische leer die ons als minderwaardig bestempelt en moslims opdraagt en aanspoort om niet-moslims te bestrijden, te onderwerpen, te doden.

    Ik heb het gehad met de moslims en niet-moslims die de vrouwenonderdrukkende, discriminerende, intolerante, inhumane, hatelijke, gewelddadige, oorlogszuchtig-jihadistische en totalitaire fundamenten van de islam – die gewoon kunnen worden gevonden in de Koran, ahadith en sharia – blijven ontkennen of relativeren.

    Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven wijsmaken dat het wel goed zal komen, zolang we maar gewoon voortgaan met ons leven, zolang we ‘verbinden’ en bruggen blijven bouwen.

    Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven vertellen dat we niet mogen ‘toegeven’ aan oprechte en begrijpelijke emoties zoals angst, frustratie en woede. 
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste leugen Europese elite: AZC's vergelijken met Nazi concentratiekampen

    Nieuwste leugen Europese elite: AZC's vergelijken met Nazi concentratiekampen

     

    Ziet dit eruit als 'Auschwitz on the beach'? (Afbeelding: Lesbos (2))

    De linkse globalistische politieke elite van Europa is de laatste tijd door een nieuwe morele ondergrens gezakt door de asielzoekerscentra voor moslimmigranten op één lijn te zetten met de Nazi concentratiekampen voor de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een even kromme als schandalig manipulerende vergelijking -die onder andere door paus Franciscus werd gemaakt-, want waar de Joden destijds door de Europese elite in de steek werden gelaten en werden verraden, worden de moslimmigranten nu niet alleen gered, binnengehaald en op een voorkeursbehandeling getrakteerd, maar krijgt hun islamitische ideologie ook nog eens speciale bescherming, en is het een taboe geworden om zelfs maar kritische kanttekeningen bij de islamisering van onze samenleving te plaatsen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Student Edinburgh aangeklaagd voor haatzaaien tegen moslim studenten

    Student Edinburgh aangeklaagd voor haatzaaien tegen moslim studenten

    Engeland, september 2017

    Robbie Travers

    Robbie Travers een rechtenstudent aan de Universiteit van Edinburgh (UvE) liet zich onlangs op Facebook juichend uit over een bombardement door de USAF op IS in Afghanistan. 'Ik ben blij dat we deze barbaren weer een stap dichterbij het ontvangen van 72 maagden hebben kunnen brengen', schreef Travers.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    05-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom komen moslims eigenlijk naar Christelijke landen?

    Waarom komen moslims eigenlijk naar Christelijke landen?

    Islamisering door verovering van de publieke ruimte

    Posted on 2 september 2017  door Frank Berkemeier


    Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Dennis Flint Promotions

    Er is wel vaker over dit onderwerp geboomd, daar ben ik mij terdege van bewust. Alleen de vraag stellen zal er weer voor zorgen dat moslinkse 1 mensen als wolven in het bos: racist, xenofoob, nazi, fascist, islamofoob, koloniaal, boze blanke man en wat dies meer zij zullen huilen. Want roep “moslim” en verwacht een Pavlov-reactie.

    Influx
    Wanneer we deze boze moslinkse reacties even negeren en ons focussen op het onderwerp dat ter tafel ligt, is het antwoord gecompliceerder dan het lijkt. De eenvoudige verklaring is natuurlijk dat de eerste moslims op uitnodiging van westerse regeringen kwamen werken als gastarbeider. Gastarbeider is echter een uitermate rekbaar begrip gebleken en de gasten zijn nooit meer teruggekeerd naar hun land van herkomst.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid durft haar mening niet meer te uiten

    Meerderheid durft haar mening niet meer te uiten


    4 Sept 2017 Afshin Ellian

    Wanneer een meerderheid kiest of wordt gedwongen te kiezen voor terughoudendheid en neutraliteit in het uiten van haar opinie, betekent dit dat deze groep zichzelf buiten het debat heeft geplaatst. Zij voelen zich niet meer veilig bij het uiten van hun mening, schrijft Afshin Ellian.

    Meten is weten, zei ooit Kamerlingh Onnes (1853 –1926). In de intermenselijke realiteit is meten soms nog geen weten. Sommige zaken zijn ook niet te meten. Maar data bieden een goed vertrekpunt voor het vaststellen van verhoudingen. Wat er is gemeten, moet nog worden geïnterpreteerd. De sociale realiteit is kortom ingewikkelder dan de natuurlijke realiteit. De natuur realiseert zich in meeste gevallen volgens bepaalde wetten. Maar dat geldt weer niet altijd voor alle menselijke handelingen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    04-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korpschef Akerboom lekt ontslagbrief interne graaifraudeur naar NRC

    Korpschef Akerboom lekt ontslagbrief interne graaifraudeur naar NRC   

    Lekken. Soms mag het wel bij de politie. Als korpschef Akerboom er zijn eigen straatje mee schoon kan vegen bijvoorbeeld.

    Bouman (links, dood) en Giltay (rechts, crimineel)        

    Frank Giltay, de penningmeester van COR, de ondernemingsraad van de politie, was een fraudeur, een graaier en een zelfverrijker en de korpsleiding wil hem strafontslag geven. NRC beschikt over de brief van Akerboom waarin Giltay dat strafontslag wordt aangezegd. In de brief staat ook gedetailleerd omschreven wat hij allemaal misdaan zou hebben: valsheid in geschrifte, oplichting, verduistering en ambtelijke omkoping. Zo'n brief komt niet zomaar bij de krant terecht, want alleen een handjevol hooggeplaatsten weten van zo'n brief. Akerboom liet die brief dus misschien/mogelijk/waarschijnlijk zelf lekken, want dat is wel lekker om de aandacht af te leiden van de eigen rol en die van onlangs overleden voorganger Bouman in het wegkijken bij fraude en feesten op kosten van de politiepot.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hezbollah helpt honderden ISIS strijders vluchten naar veiliger gebied

    Hezbollah helpt honderden ISIS strijders vluchten naar veiliger gebied


    Eén van de 17 autobussen met IS strijders aan boord, die door Hezbollah werden gecharterd om  IS (ISIS/Daesh) terroristen te redden van het onvermijdelijke débacle [beeldbron: Ynet/Reuters]

    In oorlogssituaties ontstaan soms de vreemdste bondgenootschappen en dikwijls wordt het gezegde “de vijand van mijn vijand is mijn vriend” bewaarheid. Wat alle betrokken partijen betreft delen ze één overduidelijk ding met elkaar, hun gemeenschappelijke noemer als het ware, met name Jodenhaat, die zich in onze tijd verhaalt als Israëlhaat.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders: “De Koran zaait haat, ik niet”…

    Geert Wilders: “De Koran zaait haat, ik niet”…

    wilders-anp-verzetsspray_0
    PVV-leider Geert Wilders beschouwt de islam als een totalitaire ideologie, waarvan de aanhangers erop uit zijn de wereld te veroveren en overal de Sharia in te voeren: “In 1945 werd in Europa het nazisme overwonnen. In 1989 werd in Europa het communisme overwonnen. Nu moet de islamitische ideologie worden overwonnen. Ondanks de grote gevolgen van de economische crisis is de islam het grootste probleem van Nederland. Je kunt een economische crisis hebben, maar die herstelt wel weer. Het probleem met de islamisering herstelt niet. Politici hebben lak aan de belangen van de Nederlandse burger en werken mee aan de transformatie van Nederland in Nederabië als provincie van de islamitische superstaat Eurabië. De islam ziet eruit als een religie, maar hij is een ideologie, een kwaadaardige, totalitaire ideologie die je niet mag verlaten. Hij is een totalitaire ideologie, die een hele maatschappij wil overheersen en vormgeven. Het woord “islam” betekent “domineren, overheersen”. Hij is een gewelddadige ideologie, net zoals het communisme en het fascisme. Des te minder islam hier is, hoe beter…
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij Lidl geen kruis wel moskee op verpakking en in folder

    Bij Lidl geen kruis wel moskee op verpakking en in folder

    België, augustus 2017

     Lidl

    De supermarktketen Lidl ligt onder vuur nadat een oplettende klant aan de bel trok over de digitaal weggepoetste kruisen op de verpakkingen van producten van een Griekse actieweek. Daarop prijken een paar blauwe koepels van een kerk, maar zijn de kruisen erop verwijderd. De Belgische klant zocht contact met de media, waarop er een storm van kritiek op Lidl losbarstte. Op de Facebookpagina van de Belgische Lidl is de verontwaardiging van klanten groot. Sommige klanten riepen op tot een boycot.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    03-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zwijgt de heilige Van der Laan over het Fatima Elatik schandaal?

    Waarom zwijgt de heilige Van der Laan over het Fatima Elatik schandaal?        


    Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

    Fatima Elatik is ‘slachtoffer van haar eigen netwerk’. Dat is het beeld dat de Volkskrant wilde neerzetten zaterdag 26 augustus j.l. De naïeve interviewer trapte in haar praatjes vol met taqqui’a (islamitisch voorschrift om tegen niet-moslims te liegen). Waarom werd Elatik niets gevraagd over haar sympathie voor Hamas, Hezbollah en haar medewerking aan hun afschuwelijke antisemitische manifestaties?
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EU fêteert journalisten in de Palestijnse gebieden; dat deugt niet

    De EU fêteert journalisten in de Palestijnse gebieden; dat deugt niet

    Dat is een groter probleem dan de persreis van het CIDI


    De EU stuurt half oktober een groep journalisten naar de Westelijke Jordaanoever. Een snoepreisje waarbij alle kosten worden voldaan door Brussel. Meteen kwam het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) in actie om bezwaar te maken. Het CIDI schrijft:
    “Het is onacceptabel dat de EU stelling neemt in een ingewikkeld conflict en journalisten eenzijdig informeert met gebruik van gemeenschapsgeld. CIDI heeft daarom Nederlandse politici opgeroepen stelling te nemen tegen deze eenzijdige activiteit en de door de EU gestuurde berichtgeving die daaruit voortvloeit.”
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

    02-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10de verjaardag oorlog tussen Hamas en Al Fatah aka de Strijd om Palestina

    10de verjaardag oorlog tussen Hamas en Al Fatah aka de Strijd om Palestina

    Door de summiere berichtgeving door de westerse pers, zijn slechts bijzonder weinig mensen op de hoogte van het interne conflict tussen de verscheidene Palestijnse politieke facties, en in het bijzonder wat betreft de Palestijnse Burgeroorlog (2006-2007). De reden voor dat gebrek aan westerse aandacht is simpel: het was een conflict onder Arabieren waarbij de Joodse Staat Israël nauwelijks of niet in betrokken was. Wanneer Arabieren elkaar afslachten en er is geen enkele Jood in betrokken, heeft dat in het Westen nu eenmaal geen enkele nieuwswaarde. Raar maar waar.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden migranten verstoren Duits volksfeest met aanrandingen en geweld – media zwijgen

    Honderden migranten verstoren Duits volksfeest met aanrandingen en geweld – media zwijgen

    Duitse vrouwen en meisjes voelen zich totaal in de steek gelaten en durven niet eens meer naar de politie te gaan, want die doet niets met hun aangiftes

     

    Afbeelding: migranten verstoren volksfeest in Chemnitz (2).

    Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken. De Europese media negeerden het vrijwel compleet, en Facebook wiste 7000 berichten van getuigen die videofilmpjes en foto’s van de chaos in Chemnitz hadden geplaatst. Daarmee geven ze moslimmigranten in heel Europa feitelijk een vrijbrief om de volgende keer nog brutaler en gewelddadiger te werk te gaan.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    01-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politiek-correcte Fabeltjeskrant over de Hamas-conferentie

    De politiek-correcte Fabeltjeskrant over de Hamas-conferentie

    Bizarre goedpraterij van een beschamend evenement

    Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal PressTV UK

    Het moet niet gekker worden! Dat was in eerste instantie wat ik dacht toen ik – en de hele Rotterdamse gemeenteraad met mij – een brief ontving, van oud-ambassadeur Jan Wijenberg. In het kort: ik werd gemaand excuses aan te bieden aan de Palestinians in Europe, de organisatie achter het congres van april jl in Rotterdam. Oftewel de Hamas-conferentie.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Meisje van 14 wordt uitgehuwelijkt, maar niemand doet iets?”:
    Demir vaart heftig uit na artikel

    Staatssecretaris voor Gelijke Kansen en Armoedebestrijding, Zuhal Demir (N-VA), haalt in een post op Facebook stevig uit na een artikel dat ze dinsdag in De Standaard las. Een juf uit Vilvoorde getuigt daarin over hoe ze een 14-jarig meisje seksuele voorlichting geeft omdat ze binnenkort uitgehuwelijkt wordt. Niemand trok aan de alarmbel. “Ik ben geschokt”, klinkt het.
    Meer lezen op:
    fenixx.org




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!