NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Israël
 • Geen nieuwe aanklachten in Mueller-verslag
 • Video! Ontketende Afshin Ellian pakt eenzijdige Baudet-bashende linkse NPO-kerk aan: ‘Geen diversiteit aan opinies!’
 • Kwalijk dat Georgina Verbaan nepnieuws over Annabel Nanninga verspreidt
 • Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
 • Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”
 • Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
 • Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  floreanne
  blog.seniorennet.be/florean
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  03-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zwijgt de heilige Van der Laan over het Fatima Elatik schandaal?

  Waarom zwijgt de heilige Van der Laan over het Fatima Elatik schandaal?        


  Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

  Fatima Elatik is ‘slachtoffer van haar eigen netwerk’. Dat is het beeld dat de Volkskrant wilde neerzetten zaterdag 26 augustus j.l. De naïeve interviewer trapte in haar praatjes vol met taqqui’a (islamitisch voorschrift om tegen niet-moslims te liegen). Waarom werd Elatik niets gevraagd over haar sympathie voor Hamas, Hezbollah en haar medewerking aan hun afschuwelijke antisemitische manifestaties?
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EU fêteert journalisten in de Palestijnse gebieden; dat deugt niet

  De EU fêteert journalisten in de Palestijnse gebieden; dat deugt niet

  Dat is een groter probleem dan de persreis van het CIDI


  De EU stuurt half oktober een groep journalisten naar de Westelijke Jordaanoever. Een snoepreisje waarbij alle kosten worden voldaan door Brussel. Meteen kwam het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) in actie om bezwaar te maken. Het CIDI schrijft:
  “Het is onacceptabel dat de EU stelling neemt in een ingewikkeld conflict en journalisten eenzijdig informeert met gebruik van gemeenschapsgeld. CIDI heeft daarom Nederlandse politici opgeroepen stelling te nemen tegen deze eenzijdige activiteit en de door de EU gestuurde berichtgeving die daaruit voortvloeit.”
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  02-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10de verjaardag oorlog tussen Hamas en Al Fatah aka de Strijd om Palestina

  10de verjaardag oorlog tussen Hamas en Al Fatah aka de Strijd om Palestina

  Door de summiere berichtgeving door de westerse pers, zijn slechts bijzonder weinig mensen op de hoogte van het interne conflict tussen de verscheidene Palestijnse politieke facties, en in het bijzonder wat betreft de Palestijnse Burgeroorlog (2006-2007). De reden voor dat gebrek aan westerse aandacht is simpel: het was een conflict onder Arabieren waarbij de Joodse Staat Israël nauwelijks of niet in betrokken was. Wanneer Arabieren elkaar afslachten en er is geen enkele Jood in betrokken, heeft dat in het Westen nu eenmaal geen enkele nieuwswaarde. Raar maar waar.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden migranten verstoren Duits volksfeest met aanrandingen en geweld – media zwijgen

  Honderden migranten verstoren Duits volksfeest met aanrandingen en geweld – media zwijgen

  Duitse vrouwen en meisjes voelen zich totaal in de steek gelaten en durven niet eens meer naar de politie te gaan, want die doet niets met hun aangiftes

   

  Afbeelding: migranten verstoren volksfeest in Chemnitz (2).

  Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken. De Europese media negeerden het vrijwel compleet, en Facebook wiste 7000 berichten van getuigen die videofilmpjes en foto’s van de chaos in Chemnitz hadden geplaatst. Daarmee geven ze moslimmigranten in heel Europa feitelijk een vrijbrief om de volgende keer nog brutaler en gewelddadiger te werk te gaan.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politiek-correcte Fabeltjeskrant over de Hamas-conferentie

  De politiek-correcte Fabeltjeskrant over de Hamas-conferentie

  Bizarre goedpraterij van een beschamend evenement

  Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal PressTV UK

  Het moet niet gekker worden! Dat was in eerste instantie wat ik dacht toen ik – en de hele Rotterdamse gemeenteraad met mij – een brief ontving, van oud-ambassadeur Jan Wijenberg. In het kort: ik werd gemaand excuses aan te bieden aan de Palestinians in Europe, de organisatie achter het congres van april jl in Rotterdam. Oftewel de Hamas-conferentie.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Meisje van 14 wordt uitgehuwelijkt, maar niemand doet iets?”:
  Demir vaart heftig uit na artikel

  Staatssecretaris voor Gelijke Kansen en Armoedebestrijding, Zuhal Demir (N-VA), haalt in een post op Facebook stevig uit na een artikel dat ze dinsdag in De Standaard las. Een juf uit Vilvoorde getuigt daarin over hoe ze een 14-jarig meisje seksuele voorlichting geeft omdat ze binnenkort uitgehuwelijkt wordt. Niemand trok aan de alarmbel. “Ik ben geschokt”, klinkt het.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BDS'ers hebben wat tegen Israël, maar heus niks tegen Joden, hoor

  BDS'ers hebben wat tegen Israël, maar heus niks tegen Joden, hoor

  Elma drayer column

  BDS'ers hebben wat tegen Israël, maar heus niks tegen Joden, hoor
  Op de kop af een week geleden besloot het stadsbestuur van Frankfurt om de BDS-beweging voortaan het leven zuur te maken. Deze wereldwijde activistenclub - de afkorting verwijst naar Boycot, Desinvesteren en Sancties - probeert sinds 2005 iedereen in diskrediet te brengen die handel drijft met Israël, iedereen die er academische, culturele of sportieve contacten mee onderhoudt. Dat doen de aanhangers door naming and shaming, door fabrikanten en supermarktbezoekers te intimideren, door optredens te verstoren, door nachtelijke telefoontjes en e-mailbombardementen.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoppakee, weg ermee! Utrechtse salafistenmoskee die kinderen indoctrineerde moet definitief dicht

  Hoppakee, weg ermee! Utrechtse salafistenmoskee die kinderen indoctrineerde moet definitief dicht

  Een moskee in Pakistan. Foto ter illustratie. Guilhem Vellut (bron: Flickr)

  Foto: Een moskee in Pakistan. Foto ter illustratie. Guilhem Vellut (bron: Flickr)

  De beruchte alFitrah-moskee in Utrecht Overvecht moet over uiterlijk vier weken de deuren hebben gesloten, heeft de rechter besloten.

  Het is over en uit voor een van dé grootste haatmoskeeën van Nederland. De rechter heeft het gehad, en heeft de alFitrah Stichting – de stichting die de moskee uitbaat – opgedragen om zo snel mogelijk, maar hooguit over vier weken, hun biezen te pakken en hun pand in Utrecht Overvecht te verlaten. En dat is maar goed ook.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  30-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  bedelende man ontmaskerd

  klik hier


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Engeland mag je niet zeggen dat die kinderverkrachters Paki’s zijn en al helemáál niet dat het ook nog moslims zijn

  In Engeland mag je niet zeggen dat die kinderverkrachters Paki’s zijn en al helemáál niet dat het ook nog moslims zijn

  Sarah Champion, van Labour-front-bencher gedegradeerd naar Labour-back-bencher omdat ze openlijk zei dat Pakislami’s kinderverkrachters zijn. Allemaal? Nou, ze hangen wel een ideologie aan die dat mooi vindt, vooral als het kinderen van “ongelovigen” betreft

  De Engelse ziekte, rachitis, kenmerkt zich door botverweking. Het is inderdaad met de ruggengraat van de Engelse quasi-elite nog veel erger gesteld dan met de backbone van de collega’s op het continent.

  Onze correspondent in Engeland meldt het volgende:
  Meer lezen op:
   martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asiel-bestorming: 390.000 Syriërs mogen via gezinshereniging familieleden naar Duitsland halen

  Asiel-bestorming: 390.000 Syriërs mogen via gezinshereniging familieleden naar Duitsland halen

  Screenshot_163
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Nog een knuppel in het hoenderhok van de Bondsrepubliek Duitsland: volgens een bericht van de “Bild-Zeitung” mogen ongeveer 390.000 Syrische “asielzoekers” hun familie laten nakomen. Deskundigen rekenen daardoor op een aantal van meer dan een miljoen extra “vluchtelingen”.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schizofrene wereld van de Euro-Marokkanen

  De schizofrene wereld van de Euro-Marokkanen


  Afshin Ellian  

  Welke cultuur representeren de ontspoorde jongeren van Marokkaanse afkomst? Ze representeren in ieder geval niet de Marokkaanse cultuur van Marokkanen in Marokko.

  Ik hoor vaak van Marokkanen uit Marokko dat ze de meeste Marokkaanse immigranten in Europa als halve barbaren beschouwen. Eigenlijk zijn ze blij dat deze figuren niet in Marokko wonen. Ze representeren geen enkele cultuur. Vormen ze dan incondita et confusa turba, oftewel de verwarde en ziekelijke menigte?
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  29-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantencriminaliteit: Duitse politie adviseert burgers geen verzet te bieden

  Migrantencriminaliteit: Duitse politie adviseert burgers geen verzet te bieden

  Puinhoop in Italië steeds groter: Maffia Napels liquideert 120 Afrikaanse criminelen, burgeroorlogachtige toestanden in grote Italiaanse steden

   
  Oorlogstaferelen in grote Italiaanse steden, waar migranten in botsing komen met de bevolking, de maffia, de politie en het leger.

  De politie van de aan Nederland grenzende Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft een ‘oplossing’ gevonden voor de exploderende, door hen totaal niet meer in de hand te houden migrantencriminaliteit: burgers moeten zich er gewoon niet meer tegen verzetten, ‘want bij actief verzet dreigt voor u aanzienlijke gezondheidsschade.’ Het ‘advies’ heeft tot woedende reacties onder de bevolking geleid. ‘Dus om veilig te leven moeten wij ons zonder verzet door illegalen in elkaar laten staan? Moeten we zonder iets te doen toekijken hoe ‘arme getraumatiseerde’ mannen, allen met een strijdbare leeftijd, hier vrouwen aanranden, en dan moeten we ook maar niet naar 112 bellen? Menen jullie dat? Onvoorstelbaar.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  PLEASE #marokkanenjacht

  29 augustus 2017 om 08:00 door Ebru Umar

  PLEASE #marokkanenjacht                 

  Mag ik de Marokkanenjacht aan me voorbij laten gaan? De vermeende Marokkanenjacht? Die over radicalisering en vriendjespolitiek? In Amsterdam? Dat hele gebeuren van fraude door ‘de rechterhand van Van der Laan’? Die corruptie die elke Nederlander van mijlenver rook – en ruikt – maar waar de Marokkaanse soort met hoofddoek onaantastbaar voor blijkt te zijn? Mag ik alsjeblieft een week gevrijwaard worden van Marokkanen? Van oplichting? Van terreur? Van islamisering? Van Fatima fokking Elatik en haar vriendin? En man? En nog meer vrienden?
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  28-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  'Moslims verplichten zich via dawa tot bewuste misleiding van het westen'


  Ayaan Hirsi Ali’s nieuwste publicatie, De uitdaging van Dawa (The challenge of Dawa), verscheen de dag voor de aanslag in Londen bij het parlementsgebouw – islamkritische werken hebben daar een handje van, lijkt het. Ik dacht aan Michel Houellebecq’s Soumission en Platform, die respectievelijk op de dag van de moord op de redactie van Charlie Hebdo en rond 9/11 verschenen. Deze (weliswaar non-literaire) analyse van Hirsi Ali over oprukkend islamisme is dan ook – met de gruwelijke beelden van aangereden voetgangers nog vers in het achterhoofd – opnieuw verbijsterend van begin tot eind, juist omdat het van dat soort beelden afstand houdt, niets vanuit een emotie of ideologie interpreteert (behalve misschien het ideaal van de vrijheid) en -vooral- hamert op een oplossing voor de mislukte Amerikaanse en Europese strategie na 9/11, die de ideologie achter islam (bewust) compleet genegeerd heeft. Die tijd van negeren is nu echt voorbij, blijkt uit dit rapport.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  EU had de plannen al klaarliggen voor 50 miljoen immigranten tot 2060   

  Omvolking is geen complottheorie maar werkelijkheid   

  door redactie EU 8.786 keer gelezen

  Afbeeldingsresultaat voor schilderswijk

  Joshua Livestro (ex-Bolkestein adept), VVD minded en wonend op het belasting eiland Guernsey, het eiland voor de rijken. Volgens Livestro is de omvolkingstheorie voor de EU totale apekool en zijn de mensen die de theorie aanhangen paranoïde samenzweerders, etc. Zie Volkskrant artikel. Klopt dat ook?
  Meer lezen op:
  pauwnieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie hield duizenden delicten van asielzoekers onder de pet

  Politie hield duizenden delicten van asielzoekers onder de pet

  De politie deed er volgens de krant alles aan om dit onder de pet te houden. Vooral de misdaad onder kansloze asielzoekers uit veilige landen blijkt welig te tieren, er wordt op bestelling geroofd en dit kan zelfs straffeloos gebeuren.
  Meer lezen op:
  nhnieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO: 30 ANTIFA-terroristen slaan vader en zoon in elkaar. Politie doet niets

  VIDEO: 30 ANTIFA-terroristen slaan vader en zoon in elkaar. Politie doet niets

  Door   

  Screen Shot 2017-08-28 at 09.18.46

  ANTIFA is een terroristische organisatie.

  Heel gek, maar om de één of andere reden hoor je de linkse media hier nou nooit over:

  Dit is dus de beweging die gesteund wordt door de Anne Fleur Dekkers van deze wereld… en wiens misdaden met de mantel der liefde bedekt worden door de media. Want ‘ze bedoelen het goed.’ Ofzo.

  Nee, dat doen ze helemaal niet. ANTIFA is niets meer of minder dan een terroristische organisatie. Zo moet deze groep dus ook behandeld worden: als een terreurorganisatie die we ten koste van alles moeten vernietigen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  27-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Artsen klagen: Moslim-migranten maken ons het werken nauwelijks nog mogelijk

  Screenshot_72
  De eisenstellers op weg naar volledige verzorging.
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Passage:

  In grote getale in elkaar geslagen en zwaar mishandelde moslima’s in de dokterspraktijken en gedeeltelijk zelfs in de ziekenhuizen zouden normaal gesproken overal een aanleiding vormen om van overheidswege in te grijpen. Maar feministen, vrouwenhuizen en gevolmachtigden van vrouwen houden dit niet voor “cultuur-sensibel” en knijpen allemaal hun ogen dicht! Blind en stom is het tegenwoordige Links respectievelijk politiek- correct.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicale sjeik Abdelhamid Ainelhayat in schijnwerpers door hulpactie Fawaz

  Radicale sjeik Abdelhamid Ainelhayat in schijnwerpers door hulpactie Fawaz

  Door Carel Brendel, 22 augustus 2017

  Screenshots van Sheikwatch van een benefiet in Gouda. Op de bovenste foto zit Abdelhamid Ainelhayat tweede van links. Rechts Tarik Chadlioui. VVD-medewerker Rik de Jong (links) werd naar eigen zeggen onder fysieke dwang op het podium gezet.

  De actie Help Sjeik Fawaz De Transvaalbuurt Door is nog geen overweldigend succes. Onder een protestbrief tegen het gebiedsverbod voor de imam van boekwinkel Qanitoen stonden 23 namen van islamitische organisaties. Dat aantal is nog minder groot dan het lijkt. Bij nadere beschouwing blijkt dat de Fawaz-vrienden Arnoud van Doorn en Suhayb Salam de brief met meerdere petten op hebben ondertekend.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • cbd oil for sale (cbd oil for sale)
      op
 • gelato strain (gelato strain)
      op
 • office setup (norton.com/setup)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • bhang (bhang)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!