Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lies
    blog.seniorennet.be/lies
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hardnekkige mythe van de absolute demonstratievrijheid

    De hardnekkige mythe van de absolute demonstratievrijheid

    Door Carel Brendel, 19 november 2017

    De vreugde was gisteren groot in de Rest van Nederland. De bussen met deelnemers aan de actie Knock Out Zwarte Piet (KOZP) werden op de A7 bij Joure klemgereden door tegenstanders van hun voorgenomen demonstratie tegen de Sinterklaas-intocht in Dokkum. De blokkade en vertraging betekenden de doodsteek voor het anti-Piet-protest. De loco-burgemeester van Dongeradeel kondigde een noodbevel af, waarop de social justice warriors mokkend omkeerden richting Amsterdam. Met elke boze tweet vanuit de protestbussen groeide het leedvermaak onder “de mensen in het land”.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wut?! Sinterklaas en Roetveegpieten komen aan op kameel in Amsterdam Osdorp

    Wut?! Sinterklaas en Roetveegpieten komen aan op kameel in Amsterdam Osdorp

    Sinterklaas en zijn... kameel. Screenshot AT5.
    Foto: Sinterklaas en zijn... kameel. Screenshot AT5.


    Door   

    Dat mag dan weer wel?

    Blijkbaar is het hartstikke racistisch om Sinterklaas een wit paard te geven. En dus hadden ze gisteren in Amsterdam Osdorp een heel ander dier voor de Sint: een kameel. 

    De kameel kreeg de toepasselijke naam Kameligo mee voor de intocht. ‘Hij heet in het echt Lisa maar voor ons Kameligo’, aldus een organisator.

    Als je dit soort idioterie leest hoop je natuurlijk dat het nepnieuws betreft, maar nee, dit is zaterdagochtend werkelijk gebeurd in Osdorp. Zoals een bewoner tegen AT5 zegt: het was “een Marokkaanse intocht.” Voor de Sint uit liepen namelijk een stel Marokkaanse Nederlanders in traditionele kledij die dapper Arabische muziek speelden. De Roetveegpieten volgden, en tenslotte kwam de Sint zelf dan op zijn kameel.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echo’s uit het verleden: ‘Men deed alsof alles normaal was…’ [Driek]

    Echo’s uit het verleden: ‘Men deed alsof alles normaal was…’ [Driek]


    Toen, tijdens den Duitse bezetting, toen onze Joodsche medeburgers als loslopend wild werden vervolgd, deed den Joodsche Raad onder leiding van Asscher en Cohen alsof er niets aan de hand was. Asher en Cohen waren de prototypes van de Joodse liberale regenten, die als ware filantropen regeerden over een gemeenschap die in overweldigende meerderheid sociaal, politiek en intellectueel mijlenver van hen afstond. Ze wekten de indruk dat het normale leven gewoon doorging.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    19-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stilte rond Al Qaida Geduldige terroristen zijn het gevaarlijkst

    De stilte rond Al Qaida Geduldige terroristen zijn het gevaarlijkst


    Wanneer zal de dood van Osama Bin Laden worden gewroken? Wanneer volgt de vergelding voor de martelaren die gesneuveld zijn in de strijd tegen de internationale coalitie? Wie zal wraak nemen voor alle bloedverwanten van de strijders van Al Qaida en ISIS, die gestorven zijn tijdens de bombardementen? Zal Hamza Bin Laden, de zoon van Osama, die taak op zich nemen en alle strijders verenigen?
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse politie belaagd door 50-tal sans-papiers

    Brusselse politie belaagd door 50-tal sans-papiers

    18 november 2017

    Archiefbeeld van de Brusselse politie.
    Baert Marc Archiefbeeld van de Brusselse politie.

    De Brusselse politie stond deze namiddag alweer in het oog van de storm. Drie agenten werden in de Zandstraat belaagd door een vijftigtal personen en moesten zelfs pepperspray gebruiken om zich te bevrijden uit hun benarde situatie.

    De politie van de zone Brussel Hoofdstad Elsene had deze namiddag een oproep binnengekregen over ‘verdachte handelingen’ in de Zandstraat. Daar zou het slot van een pand opengebroken geweest zijn. “Een speciale interventieploeg bestaande uit drie agenten is ter plekke gegaan”, legt politiewoordvoerster Ilse Van de Keere uit. 
    Meer lezn op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC: Amerika redde duizenden ISIS strijders die nu naar Europa gaan

    BBC: Amerika redde duizenden ISIS strijders die nu naar Europa gaan

    Turkse politieke wetenschapper: Met het evacueren van ISIS uit Syrië heeft de VS het terrorisme over de hele wereld geëxporteerd, en bijzonder naar Europa, dat nieuwe golf islamitische terreuraanslagen kan verwachten

     

    ... met dank aan de Amerikanen, Turken en de EU onderweg naar Europa, om straks misschien wel uw vrouw, man, kind, broer of zus de keel door te snijden, overhoop te rijden, of op te blazen.

    Volgens de normen van de reguliere Nederlandse media viel onze berichtgeving over Syrië de afgelopen jaren onder ‘nepnieuws’. Wij zijn benieuwd hoe er wordt gereageerd op een uitgebreide reportage van een BBC team in Raqqa en omgeving, waar alle achtergebleven inwoners ons ‘nepnieuws’ als de waarheid bevestigen: de Verenigde Staten en Turkije beschermen al jarenlang de islamitische terreurbeweging ISIS, en hebben na de val van Raqqa zelfs zo’n 4000 ISIS zwaar bewapende terroristen en hun gezinnen met bussen en vrachtwagens gered. Velen van hen hebben een veilig heenkomen gevonden in Turkije, met het doel om -vermomd als ‘vluchtelingen- verder te reizen naar Europa en ons hier te trakteren op ‘de dag van vergelding’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    17-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video – Geert Wilders over de honderden bedreigingen die hij maandelijks ontvangt

    Video – Geert Wilders over de honderden bedreigingen die hij maandelijks ontvangt

    'Als het andere politici was overkomen was de wereld te klein geweest'


    Bijna alle politici maken gebruik van sociale media en dat is maar goed ook. Helaas blijken sommigen die transparantie te misbruiken. Geert Wilders ontvangt honderden doodsbedreigingen per maand. Toch is het voor collega’s geen reden daar eens vragen over te stellen.
    Verder kijken op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaattop Bonn: waar blijft de rationele energietoekomst?

    Klimaattop Bonn: waar blijft de rationele energietoekomst?

    Ondeskundige politici negeren de enige echte oplossing

    Titelfoto: Klimaattop Bonn. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Go News

    Politici en lobbyisten zijn weer eens bijeen, ditmaal in Bonn, om te spreken over de zogenaamde akkoorden van Parijs. Zoals altijd ontbreken natuurwetenschappers. Zoals altijd gaat de discussie over bijzaken. De akkoorden van Parijs zijn onrealistisch, onhaalbaar en vanwege de zinloze besteding van gigantische kapitalen ook ongewenst.

    Curieus is ook dat de klimaatproblemen waar men zo de mond vol van heeft volkomen los gezien worden van elke vorm van bevolkingspolitiek. Curieus, omdat het energieverbruik op onze planeet minimaal lineair en waarschijnlijk sterker toeneemt met de bevolkingsgroei. Irrationele godsdiensten staan een discussie over dit gevoelige sleutelpunt echter in de weg.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    16-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de rellen: "Meer of minder Marokkanen?"

    Na de rellen: "Meer of minder Marokkanen?"

    Jürgen Slembrouck    
    Jürgen Slembrouck werkt bij de Vrijzinnige dienst – Universiteit Antwerpen.
    "Meer of minder Marokkanen?" vroeg de Nederlandse politicus Geert Wilders zijn publiek. De vraag zorgde toen voor veel ophef. Wat zou nu, hier, het antwoord zijn als na de rellen in Brussel van zaterdag of vannacht, een Vlaamse politicus die vraag zou stellen? Wat antwoorden jij of ik dan?
    Meer lezen op:
    vrt.be

                  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptische expert: “De bron van de islamterreur is de Al-Azhar-universiteit”

    Egyptische expert: “De bron van de islamterreur is de Al-Azhar-universiteit”

    Screenshot_46
    De Al-Azhar-universiteit in Caïro. 

    (Door: Dr. Seti Shenouda – Vertaling: E.J. Bron)

    Ongelukkig genoeg zijn de veiligheidsautoriteiten in de VS en Europa erop geconcentreerd om de “kleine vissen” van de terreur te betrappen en verliezen ze de grote terroristische aanvoerders van de vooraanstaande regimes in Egypte, Saoedi-Arabië, Qatar en Turkije volledig uit het oog. Zij zijn het, die er achter de schermen aan werken om de VS, Europa en de hele wereld met terreur te bedekken en te vernietigen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com



     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse schrijfster na kritiek op hijab-Barbie: ‘ik ben nu ook een vijand van islam, bedankt!’

    Duitse schrijfster na kritiek op hijab-Barbie: ‘ik ben nu ook een vijand van islam, bedankt!’

    Birgit Kelle: 'Komt er ook Barbie-huis waar de lieve Ken zijn Barbie kan slaan of stenigen als ze de mooie hijab wil afdoen?'

     

    door        16-11-2017,

    Zeven dagen mocht ze niets posten op Facebook, dat was haar straf, haar advocaat kreeg het terug naar 24 uur. Die straf “neemt ze graag” zegt Birgit Kelle in haar vlammende pleidooi voor meningsvrijheid, dat ze als reactie schreef. “Graag gedaan (..) Als ik het voorbeeld kan geven voor een vrij leven voor alle vrouwen wereldwijd.”

    De brandstapel op de achtergrond

    “Tot gisteren werd ik alleen maar ‘anti-feministe’ genoemd, ‘rechts’, ‘homofoob’, ‘racist’ of combinaties daarvan en – de maximumstraf in dit land – ‘aartsconservatieve katholiek’. Ziet u de brandstapel op de achtergrond al branden?”
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl


    15-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pergida-voorman gearresteerd, om wat?

    Pegida-voorman gearresteerd


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thea's laatste reis

    https://youtu.be/MZUO3z8rk8c


    Thea reis


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld op z’n kop: Marokkaanse relknurft doet aangifte tegen politie vanwege ‘mishandeling’

    De wereld op z’n kop: Marokkaanse relknurft doet aangifte tegen politie vanwege ‘mishandeling’

    voetbalrellen
    Foto: Op meerdere plekken in Nederland werd flink gereld nadat Marokko zich plaatste voor het WK Voetbal. Bron: Said El Haddouti / Facebook.

    Door   

    Dan ben je wel erg diep weggezakt in je eigen slachtoffercomplex, als je zelfs bij een situatie waarbij reltrappers de boel verziekt hebben nog steeds de politie – die de gemoederen juist probeerde te bedaren – de schuld geeft.

    Stank voor dank. Je zou maar een politieagent zijn die afgelopen weekend heeft geprobeerd om de Marokkaanse rellen in diverse Nederlandse steden een beetje in te tomen. En dat allemaal om een beetje voetbal. Beetje rustig vragen of men wil stoppen, beetje thee drinken… en dan krijg je alsnog de Pavlov-reflex dat je mensen ‘mishandeld’ zou hebben.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview

    We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview

    We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview
    in Buitenland
      14 november 2017

    In een exclusief interview heeft de website De Stille Waarheid gesproken met de Vlaamse pater Daniël Maes. Hij woont sinds 2010 in Syrië, in het stadje Qara.

    Hij is een getuige van de oorlog in Syrië, die hij van dichtbij heeft meegemaakt. Zijn visie op het conflict staat haaks op wat we in de media te zien krijgen.

    “Het was voor mij een cultuurschok,” vertelt hij. “Een universiteitsopleiding: gratis. Ziekenhuizen: gratis.”

    Monsterleugen

    “Wij worden nu eigenlijk bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies,” stelt Maes vast.

    “Hou alsjeblieft op met het steunen van die oorlogspropaganda.” Het is veel makkelijker een monsterleugen aan het volk te verkondigen dan een kleine leugen, zegt hij verder.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de rellen – impressie van de vernielingen in Brussel

    Na de rellen – impressie van de vernielingen in Brussel

    Brussel

    Na de rellen dit weekend in Brussel ging Nicolette Geveke ’s ochtends de straat op om poolshoogte te nemen. Haar fotoverslag van de ravage ziet u hier.

    Zaterdagavond 11 november won het Marokkaanse elftal een voetbalwedstrijd, waarna in onder andere Amsterdam, Parijs, Antwerpen en Brussel duizenden Marokkanen de politie aanvielen, vernielingen aanrichtten en de brandweer molesteerden. In Brussel raakten 22 politiemannen gewond.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    14-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdoğan bevestigt: “Er bestaat geen gematigde islam!”

    Erdoğan bevestigt: “Er bestaat geen gematigde islam!”

    Screenshot_20
    (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

    Opnieuw heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan het idee van een “gematigde islam” afgewezen. In zijn rede op de bijeenkomst van de OIS (Organisatie voor Islamitische Samenwerking) afgelopen vrijdag zei hij met betrekking tot de ontwikkeling in Saoedi-Arabië: “Het begrip ´gematigde islam´ gaat weer rond. Het patent op de gematigde islam is van het Westen. Er bestaat geen gematigde of niet gematigde islam. Er bestaat maar één islam. Het doel van het gebruik van zulke begrippen is om de islam te verzwakken”, maakte de Turkse president weer eens duidelijk.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

    Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

    Screenshot_12
    (Door: Michael van der Galien)

    Amsterdam anno 2017.

    Martin Bosma is terecht woedend. Het PVV-Kamerlid heeft namelijk gehoord dat Israël-activist Michael Jacobs (foto) is opgepakt door de politie in Amsterdam. De reden? Hij zou een spandoek getoond hebben dat “kwetsend” was. Voor Palestijnen. Of zo.

    Zoals Bosma terecht twittert is dit natuurlijk volstrekt belachelijk, zeker als je bedenkt dat Marokkaanse rellers die hele steden vernielen wél vrijuit gaan:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    13-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missionaris Leo Lucassen verblind door zijn geloof in immigratie

    Missionaris Leo Lucassen verblind door zijn geloof in immigratie

    door Afshin Ellian 13-11-2017


    et instrumenteel gebruik van geschiedenis is niet verstandig. Geschiedenis is veel te belangrijk om daarmee een politiek beleid of status quo te verdedigen. De geschiedenis, deze machtige vrouw, is niet zelden betoverend: laat je dus nooit overmeesteren door haar schijn van actuele waarheid. Deze waarschuwing geldt  voor wie het verleden wil verheerlijken en voor wie het verleden in het heden ziet gloriëren.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse agenten over rellen: “Wij móchten niets doen, om zot van te worden!”

    Brusselse agenten over rellen: “Wij móchten niets doen, om zot van te worden!”    

     zo 12 nov Khalid Sellam          


    "Volledig verrast, te weinig manschappen én betonblokken die ons in de weg staan." Enkele Brusselse agenten reageren gefrustreerd op de incidenten van gisteravond en getuigen anoniem over de vele factoren die hun werk onnodig moeilijk maakten.

    it is pijnlijk en frustrerend”. Dat zegt een groep van vier jonge politieagenten die gisteren aan het werk was in het hart van Brussel. Hun relaas van de feiten vertellen ze liever anoniem aan VRT-verslaggever Khalid Sellam. “Omdat we anders een nieuwe job kunnen gaan zoeken.”
    Meer lezen op:
    vrt.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!