NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan
 • De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen
 • President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten
 • Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’
 • Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen
 • Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver
 • Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh
 • Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen
 • Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’
 • Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  stilheid
  blog.seniorennet.be/stilhei
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  15-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thea's laatste reis

  https://youtu.be/MZUO3z8rk8c


  Thea reis


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld op z’n kop: Marokkaanse relknurft doet aangifte tegen politie vanwege ‘mishandeling’

  De wereld op z’n kop: Marokkaanse relknurft doet aangifte tegen politie vanwege ‘mishandeling’

  voetbalrellen
  Foto: Op meerdere plekken in Nederland werd flink gereld nadat Marokko zich plaatste voor het WK Voetbal. Bron: Said El Haddouti / Facebook.

  Door   

  Dan ben je wel erg diep weggezakt in je eigen slachtoffercomplex, als je zelfs bij een situatie waarbij reltrappers de boel verziekt hebben nog steeds de politie – die de gemoederen juist probeerde te bedaren – de schuld geeft.

  Stank voor dank. Je zou maar een politieagent zijn die afgelopen weekend heeft geprobeerd om de Marokkaanse rellen in diverse Nederlandse steden een beetje in te tomen. En dat allemaal om een beetje voetbal. Beetje rustig vragen of men wil stoppen, beetje thee drinken… en dan krijg je alsnog de Pavlov-reflex dat je mensen ‘mishandeld’ zou hebben.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview

  We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview

  We worden bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies. Vlaamse pater onthult medialeugens in dit interview
  in Buitenland
    14 november 2017

  In een exclusief interview heeft de website De Stille Waarheid gesproken met de Vlaamse pater Daniël Maes. Hij woont sinds 2010 in Syrië, in het stadje Qara.

  Hij is een getuige van de oorlog in Syrië, die hij van dichtbij heeft meegemaakt. Zijn visie op het conflict staat haaks op wat we in de media te zien krijgen.

  “Het was voor mij een cultuurschok,” vertelt hij. “Een universiteitsopleiding: gratis. Ziekenhuizen: gratis.”

  Monsterleugen

  “Wij worden nu eigenlijk bestuurd en ingelicht door gedrogeerde zombies,” stelt Maes vast.

  “Hou alsjeblieft op met het steunen van die oorlogspropaganda.” Het is veel makkelijker een monsterleugen aan het volk te verkondigen dan een kleine leugen, zegt hij verder.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de rellen – impressie van de vernielingen in Brussel

  Na de rellen – impressie van de vernielingen in Brussel

  Brussel

  Na de rellen dit weekend in Brussel ging Nicolette Geveke ’s ochtends de straat op om poolshoogte te nemen. Haar fotoverslag van de ravage ziet u hier.

  Zaterdagavond 11 november won het Marokkaanse elftal een voetbalwedstrijd, waarna in onder andere Amsterdam, Parijs, Antwerpen en Brussel duizenden Marokkanen de politie aanvielen, vernielingen aanrichtten en de brandweer molesteerden. In Brussel raakten 22 politiemannen gewond.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  14-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdoğan bevestigt: “Er bestaat geen gematigde islam!”

  Erdoğan bevestigt: “Er bestaat geen gematigde islam!”

  Screenshot_20
  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  Opnieuw heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan het idee van een “gematigde islam” afgewezen. In zijn rede op de bijeenkomst van de OIS (Organisatie voor Islamitische Samenwerking) afgelopen vrijdag zei hij met betrekking tot de ontwikkeling in Saoedi-Arabië: “Het begrip ´gematigde islam´ gaat weer rond. Het patent op de gematigde islam is van het Westen. Er bestaat geen gematigde of niet gematigde islam. Er bestaat maar één islam. Het doel van het gebruik van zulke begrippen is om de islam te verzwakken”, maakte de Turkse president weer eens duidelijk.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

  Marokkanen die rellen? Geen probleem. Maar een man die Israël verdedigt? OPSLUITEN

  Screenshot_12
  (Door: Michael van der Galien)

  Amsterdam anno 2017.

  Martin Bosma is terecht woedend. Het PVV-Kamerlid heeft namelijk gehoord dat Israël-activist Michael Jacobs (foto) is opgepakt door de politie in Amsterdam. De reden? Hij zou een spandoek getoond hebben dat “kwetsend” was. Voor Palestijnen. Of zo.

  Zoals Bosma terecht twittert is dit natuurlijk volstrekt belachelijk, zeker als je bedenkt dat Marokkaanse rellers die hele steden vernielen wél vrijuit gaan:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  13-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Missionaris Leo Lucassen verblind door zijn geloof in immigratie

  Missionaris Leo Lucassen verblind door zijn geloof in immigratie

  door Afshin Ellian 13-11-2017


  et instrumenteel gebruik van geschiedenis is niet verstandig. Geschiedenis is veel te belangrijk om daarmee een politiek beleid of status quo te verdedigen. De geschiedenis, deze machtige vrouw, is niet zelden betoverend: laat je dus nooit overmeesteren door haar schijn van actuele waarheid. Deze waarschuwing geldt  voor wie het verleden wil verheerlijken en voor wie het verleden in het heden ziet gloriëren.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusselse agenten over rellen: “Wij móchten niets doen, om zot van te worden!”

  Brusselse agenten over rellen: “Wij móchten niets doen, om zot van te worden!”    

   zo 12 nov Khalid Sellam          


  "Volledig verrast, te weinig manschappen én betonblokken die ons in de weg staan." Enkele Brusselse agenten reageren gefrustreerd op de incidenten van gisteravond en getuigen anoniem over de vele factoren die hun werk onnodig moeilijk maakten.

  it is pijnlijk en frustrerend”. Dat zegt een groep van vier jonge politieagenten die gisteren aan het werk was in het hart van Brussel. Hun relaas van de feiten vertellen ze liever anoniem aan VRT-verslaggever Khalid Sellam. “Omdat we anders een nieuwe job kunnen gaan zoeken.”
  Meer lezen op:
  vrt.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nationale en internationale lobby achter de strijd om de politiehoofddoek

  De nationale en internationale lobby achter de strijd om de politiehoofddoek

  Door Carel Brendel, 10 november 2017

  Sinds 2011 hanteert de Nederlandse politie de “Gedragscode lifestyle-neutraliteit”, die fungeert als “leidraad voor de gewenste uitstraling voor de gehele Nederlandse politie”. Die code schrijft voor dat politiemensen in contact met het publiek afstand nemen van “zichtbare uiting(en) van (levens)overtuiging; religie; politieke overtuiging; geaardheid; beweging, vereniging of andere vorm van lifestyle, die afbreuk doet aan gezagsuitstraling, neutraliteit en veiligheid van de politiefunctie”.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  12-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gevaar van het salafisme en de westerse naïviteit

  Het gevaar van het salafisme en de westerse naïviteit

  Screenshot_230
  (Door: “Henk V.”)

  Het artikel van Michael Mannheimer en de bijlage(n) daarbij maken duidelijk dat het – van oorsprong – christelijke werelddeel Europa inderdaad de kans loopt om hetzelfde mee te maken als het oude Turkije, waarin de vroegchristelijke bevolking aldaar onder islamitische druk – en als gevolg van grootschalige verplaatsingen van bevolkingsgroepen – plaats moest maken voor een ”vernieuwd Turkije’’, het Turkije zoals wij dat kennen: nagenoeg geheel islamitisch. En zelfs is het op dit ogenblik zo, dat – sinds het aantreden van de fundamentalistische regering Erdoğan – weer geprobeerd wordt om zoveel mogelijk sporen van de staatkundige hervormingen die de grote hervormer Mustafa Kemal Pasja Atatürk bewerkstelligde, uit te wissen. Kemal was er in geslaagd om van Turkije een modern land te maken waarin de overheid nagenoeg geen specifiek islamitisch karakter meer had.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afbreken ijs Antarctica niet veroorzaakt door CO2 maar door supervulkaan’

  Afbreken ijs Antarctica niet veroorzaakt door CO2 maar door supervulkaan’

  Tientallen Nederlandse belastingmiljarden naar nieuwe ‘klimaatreligie’ met de Aarde als ‘God’, waar zelfs de christelijke regeringspartijen zich aan onderworpen hebben

   
  Niet alleen in de Verenigde Staten (Yellowstone), maar ook in Italië (bijna Napels) en Noord Korea zijn de afgelopen tijd supervulkanen tot veler verrassing actief geworden. Wetenschappers van het gerenommeerde Jet Propulsion Laboratory (JPL) van de NASA hebben nu nieuw bewijs gevonden dat het afbreken van stukken ijs van Antarctica niet wordt veroorzaakt door klimaatopwarming door CO2, maar door een enorme geothermische hittebron, die bijna de omvang heeft van de Yellowstone supervulkaan, en die het ijs van binnenuit smelt. Daarmee zijn alle tientallen miljarden euro’s kostende maatregelen om in Nederland de CO2-uitstoot terug te dringen nog zinlozer dan ze al waren.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunahan Kuzu laat zijn loyaliteit weer eens zien: ‘Komende zomer support ik Marokko tijdens het WK voetbal!”

  Tunahan Kuzu laat zijn loyaliteit weer eens zien: ‘Komende zomer support ik Marokko tijdens het WK voetbal!”

  snapshot

  Foto: Tunahan Kuzu in één van zijn vlogs. Bron: Screenshot KiesKuzu / YouTube

  Door   

  De leider van DENK laat weer eens merken waar zijn loyaliteit ligt: bij het WK voetbal in Rusland zal Tunahan Kuzu gaan juichen voor het Marokkaanse elftal, zo kondigt hij aan op social media.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdeeld Brussel: een kijkje in mogelijke toekomst Europa

  Verdeeld Brussel: een kijkje in mogelijke toekomst Europa


  Immigranten nemen beetje bij beetje delen van gemeenten zoals Schaarbeek over. De blanke westerlingen willen er niet wonen

  Bange eurocraten, jihadisten, sappelende immigranten, een niet-functionerende democratie, overal militairen en politie, en een jonge multiculturele bevolking. Het hedendaagse Brussel geeft een kijkje in de mogelijke toekomst van Europa.

  Niemand schrijft met zo veel liefde over Brussel als Geert van Istendael (70). Maar onder druk van zijn vrouw verhuist hij naar een dorpje in het groen bij Leuven. Zo verlaat zelfs Brussels grootste fan dit kijkje in de toekomst.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  11-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huiswerk voor twaalfjarige meisjes: schrijf een briefje aan je ouders waarin je zegt een moslima te worden

  Huiswerk voor twaalfjarige meisjes: schrijf een briefje aan je ouders waarin je zegt een moslima te worden

  Door   

  islammeisje

  Foto: Een islamitisch meisje in West-Europa. Niet het meisje uit het verhaal. Bron: Hans / Pixabay

  Jonge kinderen in het Engelse kustplaatstje Houghton-le-Spring kregen van hun school een bijzondere schrijfopdracht mee: ze moesten een brief aan hun ouders opstellen waarin ze aankondigden zich te bekeren tot de islam. Dit tot woede van de ouders en verzorgers van tenminste één twaalfjarig meisje…
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klootzakken en sistuig

  Klootzakken en sistuig

  Screenshot_192
  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Geen taalgebruik wat ikzelf normaal bezig, maar waarvan iedereen inmiddels weet wie dat wel doet/doen èn welke ‘gemeenschap’ er mee bedoeld wordt. Dat regelrecht benoemen kost u echter de kop, dus vooral voorzichtig en veilig ‘ferme termen’ gebruiken… Geert Wilders is inmiddels ervaringsdeskundige in hoe het werkt als u wèl durft te benoemen waar het op staat. Vreemd genoeg heeft iedereen het over hetzelfde tuig van Ottomaanse en/of Noord-Afrikaanse (en dus islamitische) afkomst, maar dat ook zo durven benoemen staat gelijk aan discriminatie en racisme. En ze zijn veel in het nieuws tegenwoordig, deze klootzakken van Turkse en Marokkaanse komaf.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ingewanden eruit!' Geert Wilders doet elke maand honderden aangiften van bedreiging

  'Ingewanden eruit!' Geert Wilders doet elke maand honderden aangiften van bedreiging

  David van der Heeden


  Geert Wilders © ANP

  Het aantal aangiften dat Geert Wilders doet van bedreigingen tegen hem, is fors gestegen. Dat komt doordat hij niet meer alleen aangifte doet van dreigementen via de mail, maar nu ook van wat hem bereikt via sociale media.
  ,,Toen ik aangifte over dreigmails deed, ging het om 100 à 200 per jaar. Nu doe ik dat per maand'', zegt de PVV-leider tegen De Telegraaf.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  10-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse feministen en hun ijzingwekkende zwijgen over viespeuken Ramadan en Van Jole

  Linkse feministen en hun ijzingwekkende zwijgen over viespeuken Ramadan en Van Jole

  Het is vreselijk geestig. Schadenfreude ist die beste Freude. Francisco Van Jole, het morele kompas van Nederland – die dag in dag uit zijn 63-genderige kippenhok laat kakelen over racisme, seksisme, mansplaining, manspreading, dwergwerpen, palingtrekken en white guilt – blijkt een viespeuk te zijn en draagt bovendien grote witte onderbroeken van de Zeeman en van de Wibra.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn zinkt dankzij migranten en linkse politiek weg in chaos en geweld

  Berlijn zinkt dankzij migranten en linkse politiek weg in chaos en geweld

  Hoofdofficier Justitie: Berlijn heeft geen functionerend rechtssysteem meer – Boekingsplatforms zoals Expedia en Hotels.com geven inmiddels reiswaarschuwingen voor delen Duitse hoofdstad af

   
  Niet de politie, maar criminele migrantenbendes beheersen almaar grotere delen van Berlijn.

  Berlijn, ‘Hauptstadt der BRD’, eind 2017. Een stad vol ‘Baustelles’ waar het werk maar niet wil vlotten, en die de forens tot wanhoop drijven. Trein- en metrostations met langdurig defecte kaartscanners en slecht verlichte trappen die stinken naar urine en uitwerpselen. Straten waar het vuil zich ophoopt, pleinen die dag en nacht worden bezet door tientallen, soms honderden migranten, die regelmatig omstanders en elkaar met messen, stokken en afgebroken flessen naar de keel vliegen. No-go zones waar de criminaliteit volgens de statistieken is gedaald, echter niet omdat het beter gaat, maar omdat het de politie aan mankracht ontbreekt, omdat tal van misdrijven niet meer worden geregistreerd, en omdat steeds meer agenten buitenlanders zijn die banden hebben met de Turkse en Arabische misdaadclans die ze zouden moeten bestrijden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bied weerstand aan islamisering neutrale functies

  Bied weerstand aan islamisering neutrale functies


  Afshin Ellian 


  » Reageer (0)
  09-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazastrip: voedingsbodem voor radicale terreurgroepen

  Gazastrip: voedingsbodem voor radicale terreurgroepen

  door Bassam Tawil  •  8 November 2017

  • Hamas doet zijn uiterste best om de waarheid te verbergen over ISIS in de Gazastrook, terwijl de Palestijnse Autoriteit (PA) blijft doen alsof Hamas naar een matiging wordt geleid als gevolg van het akkoord van "verzoening".

  Ismail Haniyeh, hoofd van het politieke bureau van Hamas, bezoekt de topambtenaar van de Hamas-veiligheidsdienst, Tawfik Abu Na'im in het Shifa ziekenhuis in Gazastad op 27 oktober 2017. (Afbeeldingsbron: Mohammad Austaz, Hamas Media Office)

  Hamas beweert dat Israël achter de aanslag op het leven van Tawfik Abu Na'im zit, een Hamas-top-veiligheidsofficial in de Gazastrook. Er is echter een goede reden om te geloven, dat ISIS achter de aanslag zat, die op 27 oktober plaatsvond in de Gazastrook.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!