NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • NASA weerlegt IPCC-wereldklimaatrapport: Antarctische ijskap groeit
 • NASA weerlegt IPCC-wereldklimaatrapport: Antarctische ijskap groeit
 • Stemmen voor of tegen Nederland
 • BNN/VARA houdt in de meidagen van 2019 de Jodenhaat levend met een leugendocu over “Al-Nakba-dag”
 • Angstaanjagend: Wat honderden miljoenen moslims denken
 • Column Jan Roos: ‘Mannelijkheid? Tegenwoordig heb je knullen met een knotje op hun kop… slappe happen!’
 • Ministerie ‘verdoezelt’ zware misdrijven door asielzoekers
 • Het is ze gelukt: het thema Klimaat verdringt Omvolking
 • Dramatische toename bij gewelddaden tegen Duitsers
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  sluffertjes_creations
  blog.seniorennet.be/sluffer
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  10-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn zinkt dankzij migranten en linkse politiek weg in chaos en geweld

  Berlijn zinkt dankzij migranten en linkse politiek weg in chaos en geweld

  Hoofdofficier Justitie: Berlijn heeft geen functionerend rechtssysteem meer – Boekingsplatforms zoals Expedia en Hotels.com geven inmiddels reiswaarschuwingen voor delen Duitse hoofdstad af

   
  Niet de politie, maar criminele migrantenbendes beheersen almaar grotere delen van Berlijn.

  Berlijn, ‘Hauptstadt der BRD’, eind 2017. Een stad vol ‘Baustelles’ waar het werk maar niet wil vlotten, en die de forens tot wanhoop drijven. Trein- en metrostations met langdurig defecte kaartscanners en slecht verlichte trappen die stinken naar urine en uitwerpselen. Straten waar het vuil zich ophoopt, pleinen die dag en nacht worden bezet door tientallen, soms honderden migranten, die regelmatig omstanders en elkaar met messen, stokken en afgebroken flessen naar de keel vliegen. No-go zones waar de criminaliteit volgens de statistieken is gedaald, echter niet omdat het beter gaat, maar omdat het de politie aan mankracht ontbreekt, omdat tal van misdrijven niet meer worden geregistreerd, en omdat steeds meer agenten buitenlanders zijn die banden hebben met de Turkse en Arabische misdaadclans die ze zouden moeten bestrijden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bied weerstand aan islamisering neutrale functies

  Bied weerstand aan islamisering neutrale functies


  Afshin Ellian 


  09-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazastrip: voedingsbodem voor radicale terreurgroepen

  Gazastrip: voedingsbodem voor radicale terreurgroepen

  door Bassam Tawil  •  8 November 2017

  • Hamas doet zijn uiterste best om de waarheid te verbergen over ISIS in de Gazastrook, terwijl de Palestijnse Autoriteit (PA) blijft doen alsof Hamas naar een matiging wordt geleid als gevolg van het akkoord van "verzoening".

  Ismail Haniyeh, hoofd van het politieke bureau van Hamas, bezoekt de topambtenaar van de Hamas-veiligheidsdienst, Tawfik Abu Na'im in het Shifa ziekenhuis in Gazastad op 27 oktober 2017. (Afbeeldingsbron: Mohammad Austaz, Hamas Media Office)

  Hamas beweert dat Israël achter de aanslag op het leven van Tawfik Abu Na'im zit, een Hamas-top-veiligheidsofficial in de Gazastrook. Er is echter een goede reden om te geloven, dat ISIS achter de aanslag zat, die op 27 oktober plaatsvond in de Gazastrook.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse docente luidt de noodklok: ‘Onderwijs wordt onmogelijk door massamigratie en islamisering’

  Duitse docente luidt de noodklok: ‘Onderwijs wordt onmogelijk door massamigratie en islamisering’

  Iran School Uniform Girl School Class
  Foto: Islamitische school in Iran. Binnenkort ook in Nederland? Bron: Maxpixel (CC0).

  Door   

  De huidige trend van massale immigratie hierheen van mensen die totaal andere normen en waarden hebben, zorgt ervoor dat normaal onderwijs geven onmogelijk wordt, aldus een docente die ten einde raad is.

  Dat Europa een migrantenprobleem heeft, moge meer dan duidelijk zijn. Met – letterlijk – bootladingen komen ze hier aan, kansarme ‘vluchtelingen’ die nooit in hun eigen levensonderhoud zullen kunnen voorzien hier, laat staan dat ze ooit iets aan onze maatschappij zouden toevoegen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam.

  Waarom de politie gedwongen wordt te collaboreren met de islam.


  08-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry Baudet maakt zich hard voor Zuid-Afrikaanse boeren: ‘Wie in Nederland bekommert zich’ om hun dood?

  Thierry Baudet maakt zich hard voor Zuid-Afrikaanse boeren: ‘Wie in Nederland bekommert zich’ om hun dood?

  Door   

  De Afrikaanse Boer Piet Kemp is verhuisd naar Georgia, Amerika. Veel andere Boeren ontvluchten Zuid-Afrika ook. VOA Photo Y. Weeks / Wikimedia Commons.

  Foto: De Afrikaanse Boer Piet Kemp is verhuisd naar Georgia, Amerika. Veel andere Boeren ontvluchten Zuid-Afrika ook. VOA Photo Y. Weeks / Wikimedia Commons.

  Het gaat mis in Zuid-Afrika.

  De mainstream media negeren het keihard, maar Zuid-Afrikaanse Boeren (lees: blanke Zuid-Afrikanen met een stuk grond, veelal van Nederlandse afkomst) hebben al jaren een rode ‘target’ op hun rug geschilderd. Als je de gebeurtenissen in dat land een beetje volgt zie je elke dag wel weer een nieuw verhaal (of meerdere verhalen!) over een Boer die op gruwelijke wijze is afgeslacht. Veelal blijkt de reden te zijn dat de Boer in kwestie Boer is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogleraar aan de Universiteit Leiden vergelijkt Wilders met een fascist uit de jaren dertig!

  Hoogleraar aan de Universiteit Leiden vergelijkt Wilders met een fascist uit de jaren dertig!  Lucassen heeft duidelijk deze grens overschreden

  Hoed u voor naoorlogs verzet van Leo Lucassen!

  De Wet van Godwin is terug van nooit weggeweest: te pas en vooral te onpas wordt in discussies over cultuur, immigratie en integratie de Tweede Wereldoorlog erbij gehaald. Vorige week baarde Leo Lucassen opzien met een tweet waarin hij Geert Wilders vergeleek met een fascist uit de jaren dertig – en moslims van nu plaatste hij in dezelfde positie als de joden toen.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  07-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziekacademie trekt aan alarmbel over hangjongeren: “Krijg vaak naar het hoofd geslingerd dat de Belgen moeten oprotten"

  Muziekacademie trekt aan alarmbel over hangjongeren: “Krijg vaak naar het hoofd geslingerd dat de Belgen moeten oprotten"

  door    

     Muziekacademie trekt aan alarmbel over hangjongeren: “Krijg vaak naar het hoofd geslingerd dat de Belgen moeten oprotten"
  Anderlecht -

  De situatie rond het Dapperheidsplein in Anderlecht is stilaan onleefbaar geworden. Hangjongeren en Roma teisteren de buurt tot grote frustratie van de plaatselijke handelaars en de Muziekacademie. Zij willen dat de gemeente doortastender optreedt.


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOEGESTAAN IN NEDERLAND: imam Karrat van de Essalam-moskee roept op tot moord in naam van de islam

  TOEGESTAAN IN NEDERLAND: imam Karrat van de Essalam-moskee roept op tot moord in naam van de islam


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even en bijna alle mensen ter wereld hebben asielrecht in Nederland

  Nog even en bijna alle mensen ter wereld hebben asielrecht in Nederland

  Jelte Wiersma            


  Na Gülenisten uit Turkije en LGBTI’ers uit Tsjetsjenië hebben nu ook afvallige moslims uit Pakistan recht op een verblijfsvergunning in Nederland. Binnen een paar maanden hebben het demissionaire kabinet-Rutte II en nu Rutte III gronden voor asielrecht geïntroduceerd die ertoe kunnen leiden dat zo’n beetje de hele wereld in Nederland asiel kan krijgen. Slordig denkwerk.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee Limburgse terreurverdachten bekleden functie bij islamitische stichtingen

  Twee Limburgse terreurverdachten bekleden functie bij islamitische stichtingen

  Witwassen, ronselen, deelname terroristische organisatie


  De politie in Venlo heeft twee mannen aangehouden in verband met een onderzoek naar twee islamitische stichtingen in Zuid-Limburg. Een van hen, een 38-jarige man, wordt verdacht van witwassen, deelname aan een criminele terroristische organisatie, ronselen voor de gewapende strijd en financiering van terrorisme. Een 34-jarige man wordt verdacht van witwassen.

  Het Openbaar Ministerie (OM) maakte bekend dat de twee verdachten zich dinsdag zelf hebben gemeld op het politiebureau in Venlo, na een verzoek daartoe van de politie. Een woordvoerder van het OM kan niet zeggen wat hun functie is bij de stichtingen.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl


  05-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht maanden cel voor het gooien van een speklapje naar de moskee

  Acht maanden cel voor het gooien van een speklapje naar de moskee

  Twee Poolse migranten moeten acht maanden brommen vanwege “een racistisch gemotiveerde aanval” nadat ze plakjes spek in een moskee gegooid hadden.

  Islam is geen ras. Ook ontploft een moskee niet van een niet-veganistisch hapje. Ondertussen worden terugkerende ISIS-strijders verwelkomd die complete kerken opgeblazen hebben. Fub.

  De politie vertelde verslaggevers bij het Blackfriars Crown gerechtshof dat de mannen “minachting voor een geloof” getoond hadden tijdens het “aanvallende” incident bij de Al-Rahman Mosque in Crowndale Road, Camden, op zondag 2 oktober.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De open samenleving en haar armzalige betonblokken

  De open samenleving en haar armzalige betonblokken


  04-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: krijgt Syrisch dorp bescherming van Israël?

  Opvallend: krijgt Syrisch dorp bescherming van Israël?


  Islamitische Staat mag zo goed als verslagen zijn, in Syrië zijn nog altijd jihadisten actief die het opnemen tegen dictator Bashar al-Assad. De radicale moslims bedreigen het grensdorp Hader op de Golan Hoogvlakte.

  In dat dorp wonen vooral druzen, aanhangers van een mystieke vorm van de sjiitische islam. Verder is maar weinig over hen bekend. Wereldwijd zijn er zo’n miljoen druzen; 200.000 van hen wonen in Israël, en dus ook een aantal in Syrië.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanrandingen hype in media, maar stilte over massale seks-jihad migranten in Essen

  Aanrandingen hype in media, maar stilte over massale seks-jihad migranten in Essen

  Honderden migranten bestormen publiek feest en randen tientallen vrouwen aan – Asielzoeker uit Jemen verkracht 10 jarig gehandicapt meisje, krijgt slechts 10 maanden cel – Duitse ouders krijgen maximaal € 503,- per maand kinderbijslag, moslimmigranten € 4500,-

   

  Er gaat de laatste weken bijna geen dag voorbij of er staat weer een nieuw bericht over bekende of onbekende Nederlanders die zeggen (ooit) te zijn aangerand of juist worden beschuldigd van aanranding. Hoe ernstig deze zaken ook zijn, toch is er in de reguliere media zoals gebruikelijk sprake van de inmiddels beruchte politiek correcte selectieve verontwaardiging. Een massale ‘seks-jihad’ aanval van voornamelijk islamitische migranten in de Duitse Roerstad Essen (foto), waar afgelopen dinsdag op één avond vele tientallen meisjes en vrouwen werden aangerand en/of mishandeld, wordt namelijk vrijwel doodzwegen. Als de daders de door de elite zo gewenste (moslim)migranten zijn, dan gelden klaarblijkelijk ineens andere normen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  03-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wenen betaalt miljoenen: asielhotel totaal verwoest

  Wenen betaalt miljoenen: asielhotel totaal verwoest

  Bedden en complete keukenunits zijn gestolen, de muren besmeurd: In slechts 17 maanden zorgden asielzoekers in hun onderkomen in het “Hotel Bianca” in Wenen voor 32.000 euro materiële schade. Het Weense Sociaal Fonds financierde de huisvesting van 90 personen met twee miljoen euro en wil nu het belastinggeld van de exploitant terugvorderen. Interessant detail: In de ruïne is een deel van de boekhouding gevonden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  01-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodenhaat in Berlijn: oorzaak duidelijk benoemd!

  Jodenhaat in Berlijn: oorzaak duidelijk benoemd!


  Berlijn, 25 juli 2014, Al Quds Dag. Honderden Duitse moslims en moslimas nemen deel aan een anti-Israëlbetoging en scandeerden op de Kurfürstendamm: “Jude, Jude, feiges Schwein, komm heraus und kämpf allein” en “Israel-vergasen” en “Sieg-Heil” [beeldbron: Cicero.de]

  Geen enkele keer vallen begrippen zoals “neonazi” of “rechts-extremisme”. Geen enkele keer wordt “nieuw rechts” in Duitsland genoemd. Duidelijk en nauwkeurig noemt de nieuwe gevolmachtigde antisemitisme van de Joodse Gemeenschap Berlijn, Sigmount Königsberg, de ware reden voor de haat op Joden en de daardoor opgewekte angsten van de joodse medeburgers: de islam, de islamisering van Duitsland. We kunnen er volkomen terecht van uitgaan dat Berlijn exemplarisch is voor heel Duitsland!
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  31-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI doet onderzoek: Antifa ontmoet ISIS in Hamburg

  FBI doet onderzoek: Antifa ontmoet ISIS in Hamburg

  Screenshot_12
  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  Een tot nu toe geheim onderzoek van de FBI over de gewelddadige linkse anti-Trump verzetsbeweging heeft alarmerende zaken aan het licht gebracht. De Amerikaanse antifa onderhoudt contacten met de Islamitische Staat (ISIS) en Al-Qaida. In de zomer ontmoetten de Antifa en ISIS elkaar bij de G20-top.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onverkort vasthouden aan asielrecht zal voor Nederland op korte termijn problematisch zijn

  Onverkort vasthouden aan asielrecht zal voor Nederland op korte termijn problematisch zijn

  'Met nareis en volgmigratie zijn dat per decennium tot twee miljoen lastig schoolbare asielmigranten'


  Het menselijk drama rond de mensensmokkel op de Middellandse Zee weerspiegelt de morele spagaat waarin Europa zich bevindt als het gaat om het recht op asiel. Aan de ene kant vormen de mensenrechten het pronkjuweel van het Europese zelfbeeld, waarin het asielrecht een flonkerende diamant is. Aan de andere kant vormt de instroom van asielzoekers een groot en weerbarstig probleem voor de politici die met de poten in de modder de problemen van alledag moeten oplossen. Het recht op asiel is namelijk een openeinderegeling die in potentie een niet te dragen last vormt voor Europa. Met dit position paper wil ik de botsing in kaart brengen tussen moraal en werkelijkheid, die op een wat hoger abstractieniveau plaatsvindt.
  Meer lezen op:
  tpo.nl

  30-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

  Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”
  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Best THC online store (jesse james)
      op
 • dewaasia (aphrodite)
      op
 • Avast Customer Support (Avast Customer Support)
      op
 • Buy Vape Carts (markroben)
      op
 • Buy Vape Carts (markroben)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!