NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’
 • Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat
 • Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes
 • Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
 • Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek
 • Duitsland verrot
 • Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’
 • Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’
 • Over klimaat en energie
 • Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  antje
  blog.seniorennet.be/antje
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  21-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel Wir schafffen das: ‘Kleuter-Baardmannen’ in opleiding voor ‘Islam-aanslagen’ slaan toe in Finland & Barcelona.

  Merkel Wir schafffen das: ‘Kleuter-Baardmannen’ in opleiding voor ‘Islam-aanslagen’ slaan toe in Finland & Barcelona.

  AMSTERDAM-NOIR-  ‘EU-Führerin Merkel’: „Wir schaffen das jeden tag ein Islam Anschlag in der EU,Heil الله أَكْبَر, Allāhu akbar”(Video).


  ‘Kleuter-Braadmannetjes’ en vrouwtjes op een school in het Belgische Ronse staan ook al onder invloed
  staan van de extremistische Islamitische stroming van King Salem van Saoedi Arabië(Video). Leraren luiden de noodklok en worden direct afgeserveerd door Peter R. de Vries aka “Dood aan Wilders” en zijn’ I Love Islam-BN-Hoeren’ als criminele mensen die lijden aan Islamofobie. Iedereen weet dat de corrupte De Vries en zijn ‘BN-Hoeren- crew’ voor die uitlatingen betaald wordt door Rutte & Co.
  Meer lezen op:
  stevenbrownsblog.com


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  BUURTPREVENTIE!!!

  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolging teruggekeerde jihadisten gebrekkig

  Vervolging teruggekeerde jihadisten gebrekkig

  Europa, augustus 2017

  Nederlandse Syrie-gangers
  CDA-kamerlid Pieter Omtzigt onderzocht voor de Raad van Europa (niet te verwarren met de Europese Raad van de EU) welke acties Europese landen ondernemen om ervoor te zorgen dat Syrië- en Irakgangers die terug in eigen land zijn, worden vastgezet en vervolgd. In landen waar veel terugkeerders worden verwacht, zoals Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, gebeurt dat veel. Andere landen zijn minder actief bezig met het vervolgen van terugreizigers. Een aantal landen heeft nog geen enkele terugkeerder vervolgd, zegt Omtzigt. Door het open grenzen beleid van de EU betekent dit dat jihadisten die in Syrie of Irak moorden hebben gepleegd en bij terugkeer in eigen land niet worden vervolgd ook een gevaar vormen voor andere EU landen. Landen hebben bovendien de plicht om terreurdaden van IS te vervolgen, zeker sinds de VN en de Raad van Europa stellen dat IS zich schuldig maakt aan volkerenmoord, aldus Omtzigt. De resultaten van het onderzoek in 20 Europese landen zijn samengevat in een rapport, dat nog vertrouwelijk is.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wierd Duk spreekt zich uit tegen terrorisme, wordt onmiddellijk aangevallen door ‘journaliste’

  Wierd Duk spreekt zich uit tegen terrorisme, wordt onmiddellijk aangevallen door ‘journaliste’

  Wierd Duk wordt kapotgemaakt door de linkse media. Nou ja, dat proberen ze tenminste.

  Foto: Wierd Duk wordt kapotgemaakt door de linkse media. Nou ja, dat proberen ze tenminste. Bron: Café Weltschmerz / YouTube.

  De Nederlandse journalistiek is totaal gestoord.

  Wierd Duk toont een foto van een jongetje van zeven, die op brute wijze vermoord werd in Barcelona door een stel islamistische extremisten. Die foto is vreselijk, maar toont ook het Kwaad van het jihadisme aan. En juist daarom is de foto zo krachtig.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media: Struisvogelpolitiek rondom islamterreur

  Media: Struisvogelpolitiek rondom islamterreur

  De Correspondent roept op tot terughoudende berichtgeving over terreuraanslagen. Arthur van Amerongen daarentegen wil geen feiten achterhouden, zogenaamd ter bescherming van kwetsbare moslims.

       door Arthur van Amerongen

  Vorige maand zwengelde David van Reybouck op de website De Correspondent een debat aan omtrent verslaggeving over terreur. Hij stelt: ‘Als sommige vormen van berichtgeving terrorisme meer belonen dan andere, dan moeten we durven stilstaan bij de werkwijze van de pers. Excessieve media-aandacht kan immers de angst verhogen, de terrorist een heldenstatus verlenen en anderen tot nieuwe aanslagen inspireren.
  Meer lezen op:
  ravage.webzine.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisten schieten ‘haatimam’ te hulp

  Salafisten schieten ‘haatimam’ te hulp

  Lex de Jonge

  Imam Sjeik Fawaz Jneid is actief in een islamitische boekwinkel aan de  Cillierstraat in Transvaal (inzetje). © anp/Jacques Zorgman

  Een groep voornamelijk salafistische moslims en moslimorganisaties keert zich fel tegen het gebiedsverbod dat de Haagse ‘haatimam’ Fawaz Jneid onlangs kreeg opgelegd. Op internet circuleert een woedende aanklacht tegen deze ‘heksenjacht’, ondertekend door 23 moslims en moslimorganisaties.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  20-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodeng: Duitse journalist tot 6 maanden veroordeeld wegens islamkritiek op Facebook

  Doodeng: Duitse journalist tot 6 maanden veroordeeld wegens islamkritiek op Facebook

  Historisch plaatje plus anti-islamtekst = 'Haatzaaiende propaganda'


  De Duitse journalist Michael Stürzenberger is vrijdag door een rechter in München veroordeeld tot maarliefst zes maanden cel wegens ‘verspreiding van propaganda voor anti-constitutionele organisaties’. Ook moet Stürzenberger 100 uur schoffelen. De celstraf kan worden omgezet in een voorwaardelijke celstraf, met een proeftijd van drie en een half jaar. Gedurende die tijd moet Stürzenberger opletten met vrijwel alles wat hij plaatst, wat feitelijk neerkomt op een beroepsverbod.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland woedend over arrestatie schrijver in Spanje op verzoek van regering-Erdogan

  Duitsland woedend over arrestatie schrijver in Spanje op verzoek van regering-Erdogan

  Dogan Akhanli heeft alleen nog Duitse nationaliteit


  De Duitse schrijver Dogan Akhanli, die in Turkije is geboren, is zaterdag tijdens zijn vakantie in Spanje opgepakt. Volgens zijn advocaat Ilias Uyar is dat gebeurd op verzoek van de regering-Erdogan. Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken is van deze vreemde gang van zaken op de hoogte en probeert consulaire hulp te regelen.

  Akhanli vluchtte in 1991 uit Turkije en woont tegenwoordig in Keulen. Hij heeft alleen nog de Duitse nationaliteit. Waarvan hij wordt beschuldigd is onduidelijk. Uyar zei in de Kölner Stadt-Anzeiger dat er bij de Spaanse politie een spoednotitie van Interpol was binnengekomen.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluit niet langer de ogen voor islamisme - Darya Safai

  Sluit niet langer de ogen voor islamisme - Darya Safai

  wo 18/11/2015 - 09:23 Darya Safai
  Ondanks de boosheid en verschrikking die de beelden uit Parijs ook bij mij opriepen, kwamen deze aanslagen voor mij niet als een verrassing. En zolang het Westen niet duidelijk stelling neemt tegen het islamisme, zal Europa alleen maar meer getroffen worden door dit soort barbaars terrorisme.
  Meer lezen op:
  deredactie.be

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Waarom dé islam niet deugt

  Jago Kosolosky: ‘Nationaalsocialisme vergelijken met een religie publiceer ik niet.’ Ja, dat was nu net mijn stelling… dat de islam een politieke ideologie is, eerder dan een religie. En een jaar geleden publiceerde Knack.be wel een opiniestuk waarin de Iraanse activiste Darya Safai ‘extreem islamisme’ vergelijkt met het nationaalsocialisme (in een opiniestuk op deredactie.be liet Safai de term ‘extreem’ weg en vergeleek ze ‘het islamisme’ met het nazisme). Toen het stuk van Safai verscheen, was Kosolosky nog geen hoofdredacteur van Knack.be, maar opvallend is het in elk geval: kennelijk is het voortaan taboe om te wijzen op fundamentele overeenkomsten tussen de islam en het nationaalsocialisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  19-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodeng: Duitse journalist tot 6 maanden veroordeeld wegens islamkritiek op Facebook

  Doodeng: Duitse journalist tot 6 maanden veroordeeld wegens islamkritiek op Facebook

  Historisch plaatje plus anti-islamtekst = 'Haatzaaiende propaganda'  De Duitse journalist Michael Stürzenberger is vrijdag door een rechter in München veroordeeld tot maarliefst zes maanden cel wegens ‘verspreiding van propaganda voor anti-constitutionele organisaties’ en haatzaaien tegen de islam. Ook moet Stürzenberger 100 uur schoffelen. De celstraf kan worden omgezet in een voorwaardelijke celstraf, met een proeftijd van drie en een half jaar. Gedurende die tijd moet Stürzenberger opletten met vrijwel alles wat hij plaatst, wat feitelijk neerkomt op een beroepsverbod.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inlichtingendiensten: Zeker 50 door ISIS getrainde Europese moslims staan klaar voor nieuwe aanslagen

  Inlichtingendiensten: Zeker 50 door ISIS getrainde Europese moslims staan klaar voor nieuwe aanslagen

  Aanslagen Spanje voorbereid en uitgevoerd door geharde terroristen van de ISIS Al-Kharsa Brigade – Veel bewapende terroristen nog steeds spoorloos - 5000 Europese moslims getraind voor jihad-terreuroorlog tegen Europese bevolking

   
  ISIS drones, binnenkort ook gebruikt voor aanslagen in Europa? (Afbeelding: DEBKAfile)

  Volgens de Westerse inlichtingendiensten staan zeker 50 moslimterroristen uit Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en België klaar om op ieder moment nieuwe ‘Nice-Berlijn-Parijs-Brussel-München-Manchester-Londen-Barcelona’ aanslagen op de Europese bevolking te plegen. Daarnaast zijn er al 1600 uit Syrië teruggekeerde jihadisten die mogelijk grootschalige aanslagen in Europa voorbereiden. De Europese politiek wil nog altijd maar niet inzien dat ISIS als een goed getraind leger functioneert, waardoor nieuwe aanslagen zoals gisteren in Barcelona een kwestie van tijd zijn.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het schitterende huwelijk tussen antifa, feministen en islamfascisten

  Het schitterende huwelijk tussen antifa, feministen en islamfascisten

  Afbeeldingsresultaat voor antifa
  antifa doet mij denken aan de Amsterdamse kraakbeweging begin jaren tachtig.

  De kopstukken waren hele enge baasjes, vaak met een boertig accent en gespeend van enige humor en zelfspot. Je moest bij ze op audiëntie als je van het ene naar het andere pand wilde verhuizen vanwege bijvoorbeeld een rattenplaag of een ontplofte rioolbuis. Er zat altijd wel een uitgemergeld troostmeisje naast zo’n baasje, driftig mee te knikken met alles wat de leider zei in de hoop wat korrels dope toegeworpen te krijgen.
  De spirituele leiders zaten vaak aan de goedkope speed. Dat kon je wel zien aan de tandjes. Verder dronken ze bier uit literflessen en draaiden ze shaggies. Arbeideristisch heette dat, maar werken ho maar. Tijdens zo’n audiëntie moest je dan steevast luisteren naar een donderpreek over speculatie, Outspan-sinaasappels, de Palestijnse kwestie, Nicaragua, Zuid-Afrika en natuurlijk de vrouwenstrijd.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen verschil tussen extreemlinkse en extreemrechtse straatterreur

  Geen verschil tussen extreemlinkse en extreemrechtse straatterreur

  Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal The Mediators

  De recente uitbarsting van rechts- en links-extremistisch geweld in Charlottesville leek verdacht veel op het Berlijn van de Weimarrepubliek, waar rood- en bruinhemden elkaar begin jaren ’30 van de vorige eeuw regelmatig op straat te lijf gingen. Toen waren het nazi’s en communisten, nu zijn het nazi’s en I-nazis.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlottesville door links misbruikt om vrije meningsuiting te manipuleren

  Charlottesville door links misbruikt om vrije meningsuiting te manipuleren


  » Reageer (0)
  17-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demoniseermachine draait op volle toeren

  Demoniseermachine draait op volle toeren                

   15 AUG 2017  Leon de Winter  
   Leon de Winter
    Leon de Winter   Foto: Johannes Dalhuijsen
                            
  In Charlottesville zagen we het bonte circus van politieke en rassenideologen - van blank tot zwart, van links tot rechts, allen met een heilige rechtvaardiging van hun weerzin - die de funderingen van Amerika willen ondermijnen. De oorsprong van het drama lag bij Amerikaanse nazi’s, fascisten, racisten, groepen verdwaasden die in aantallen geen enkele rol spelen maar driftig op zoek waren naar een incident. Ze hadden een demonstratie belegd als protest tegen het verwijderen van een standbeeld van een generaal van de zuidelijke staten ten tijde van de Burgeroorlog.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poeh poeh. Gebiedsverbod haatsjeik Huppeldepup

  Poeh poeh. Gebiedsverbod haatsjeik Huppeldepup

                          

  Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke sharia, de haatpratende haatprater Fawaz Jneid, is in Den Haag maar weer eens een Paleis van de Afgunst begonnen - volgens terrorismegoedprater Arnoud van Doorn niet meer dan een "islamitische boekwinkel". Maar verrassing verrassing, Nederlandhater Arnoud praat weer eens poep en Vaatwas Jeanet blijkt in de gemeente Den Haag helemaal niet zo heel erg welkom. Burgemeester Pauline Krikke geeft Vaatwas een gebiedsverbod voor een deel van de stad, omdat hij volgens de NCTV 'een intolerante boodschap verkondigt en bijdraagt aan het proces richting jihadisme'.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ervaring met het wonen in een stad met een grote moslimgemeenschap

  Mijn ervaring met het wonen in een stad met een grote moslimgemeenschap

  Screenshot_44
  (Door: Tim Phillips – Vertaling: “Wachteres”)

  Hieronder vindt u een overzicht van mijn ervaringen met het wonen in een gebied met een grote moslimgemeenschap. Niet in Groot-Brittannië: destijds woonde ik in een kleine stad in het zuiden van Nederland, maar in alle opzichten zou het ook in GB kunnen zijn. Van wat ik begrepen heb, herhalen deze ervaringen zich in heel West-Europa.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  16-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieagent: Wij hebben streng bevel criminaliteit migranten te negeren

  Politieagent: Wij hebben streng bevel criminaliteit migranten te negeren

  ‘Verkrachtingen door migranten verdwijnen rechtstreeks in de prullenbak’

   
  Mishandeld of verkracht door een migrant in Duitsland? Dan heb je gewoon pech, want de politie mag er niets mee doen.

  Een agent in Köln heeft in een ingezonden brief zijn hart gelucht, en bevestigd dat de Duitse politie inderdaad bevel van de regering heeft om de enorme criminaliteit van migranten te negeren en voor het publiek verborgen te houden. Het mag niet genoemd worden, het mag niet aangepakt worden, de media mag niets verteld worden, op straffe van strenge sancties en/of ontslag. En dat terwijl migranten voor het leeuwendeel verantwoordelijk zijn voor de gigantische criminaliteitsexplosie bij onze Oosterburen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krikke krukkig in Den Haag

  Krikke krukkig in Den Haag

   Islam

  Zowel de VVD als haar stadhouder in Den Haag maken zich straal belachelijk met hun pogingen de salafistische haatprediker Fawaz Jneid te fnuiken. Het is islam, stupids! Het gisteren afgekondigde gebiedsverbod zal voor de rechter geen stand houden.
  De reden waarom het gebiedsverbod voor de rechter geen stand zal houden is eenvoudig: de vrijheid van godsdienst wordt in Nederland ook voor haatgodsdiensten als de islam van toepassing geacht. Zo lang dat niet in perspectief wordt gebracht is het verbieden van de aanwezigheid van Jneid op basis van zijn haatpreken zowel futiel als zinloos.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!