Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    christina_riskja
    blog.seniorennet.be/christi
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lommel: 9 besmet met tuberculose

    Lommel: 9 besmet met tuberculose

       | Bron: BELGA             -

    In Lommel zijn negen mensen besmet met tuberculose. Dat meldt het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Bij twee klanten van twee cafés in Lommel, werd de bacterie twee weken geleden al vastgesteld.
    Meer lezen op:
    nieuwsblad.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geflipte NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer blijft doordraaien: ‘Stalin en Wierd Duk zijn pro-dictatuur en rechts!’

    Geflipte NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer blijft doordraaien: ‘Stalin en Wierd Duk zijn pro-dictatuur en rechts!’

    kuitenbrouwer

    Foto: Jan Kuitenbrouwer leest uit een boek. Bron: Dedalus / Wikimedia Commons.

    De karaktermoord op Wierd Duk, Thierry Baudet en Jan Roos zoals gisteren gepubliceerd in de NRC door Jan Kuitenbrouwer blijft dooretteren. Vooral jegens de schrijver van dit ‘pareltje’, die nu in een complete meltdown lijkt te zitten.

    De demonisering van rechtse opiniemakers door Jan Kuitenbrouwer gaat maar verder. Gisteren dus met een verbijsterend stuk in de NRC, en vandaag gewoon verder op social media. Kuitenbrouwer is nogal verantwoordelijk voor menig boze NRC-lezer die al die derrie niet in hun krant hoeft, dus hij heeft het er maar druk mee op Twitter.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    18-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nareizigers uit Eritrea massaal naar Nederland Aantal nareizigers Eritrea nu groter dan aantal asielzoekers Eritrea

    Nareizigers uit Eritrea massaal naar Nederland Aantal nareizigers Eritrea nu groter dan aantal asielzoekers Eritrea


    Het aantal nareizigers uit Eritrea is de afgelopen vijftien maanden gegroeid en is dit jaar groter dan het aantal asielzoekers uit dat land. In het tweede kwartaal van dit jaar arriveerden 685 gezinsleden, tegen 365 nieuwe asielzoekers.

    Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag op basis van nieuwe cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

    In totaal bereikten in het tweede kwartaal van 2017 bijna 8000 asielzoekers en nakomende familie Nederland. De grootste groep was afkomstig uit Syrië, gevolgd door Eritrea. Meer dan de helft van de Eritrese asielzoekers en nareizigers is minderjarig.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stichting Democratie en Media tipte ook Dyab Abou Jahjah over nieuwe subsidies

    Stichting Democratie en Media tipte ook Dyab Abou Jahjah over nieuwe subsidies

    Door Carel Brendel, 18 juli 2017

    Maartje Eigeman, programmamanager bij de Stichting Democratie en Media (SDM) voor ‘de prioriteit moslimdiscriminatie”, krijgt voor een half jaar versterking. SDM, dat zichzelf beschouwt als de geestelijke erfgenaam van verzetskrant Het Parool, opende onlangs een vacature voor een “projectassistent”, die twee van de drie werkdagen in de weer is met “moslimdiscriminatie”. SDM heeft namelijk besloten om dat laatste fenomeen tot een van haar prioriteiten te maken “vanwege verschillende zorgwekkende ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving met betrekking tot de positie van moslims”.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie onderzoekt rellen en seksueel misbruik tijdens straatfestival

    Politie onderzoekt rellen en seksueel misbruik tijdens straatfestival

     Bron: BELGA

    Politie onderzoekt rellen en seksueel misbruik tijdens straatfestival    
    Burgemeester van Schorndorf Matthias Klopfer en hoofd van de politie Roland Eisele tijdens een persconferentie. Foto:AFP

    De Duitse politie heeft een onderzoek gestart naar hevige rellen en minstens vier gevallen van seksueel misbruik tijdens een straatfestival van afgelopen weekend in Schorndorf, in de zuidelijke provincie Baden-Württemberg. Dat meldt de politie in een persbericht.


    17-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

    Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

    Polizei moest versterking uit andere gemeenten aanvragen


    In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees. Dit melden onder anderen Tag24 en SWR.

    Maarliefst 1000 ‘jongeren’ hadden zich verzameld in het park bij een kasteel. Volgens een woordvoerder van de polizei bestond een groot deel daarvan uit “mensen met een immigratieachtergrond”.

    Toen de polizei de ‘jongeren’ vroeg weg te gaan werd de polizei bekogeld met onder andere flessen. Er moest ondersteuning uit andere gemeentes worden aangevraagd om de meute ‘jongeren’ te kunnen verspreiden.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkerende jihadisten zijn geen ‘verloren zonen’

    Terugkerende jihadisten zijn geen ‘verloren zonen’


    Afshin Ellian 17 Juli 2017

    De rapper wil terug. Hij mist het land van melk en honing. De rapper zong in den vreemde het lied van de jihad. Nu mist hij zijn moeder, uitkering, gezondheidszorg en een schoon bed. De rapper heet Marouane B. Hij vraagt aan zijn moeder om vergeving. Noch de rapper, noch een van zijn broeders heeft de moeder van de rapper ooit onrecht aangedaan. Waarom vraagt de rapper dan vergeving aan zijn moeder? De moeder leefde en leeft in het goed verzorgde land, in het land van melk en honing.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GANGSTERS STEKEN AUTO IN BRAND EN VUREN OP OMWONENDE

    GANGSTERS STEKEN AUTO IN BRAND EN VUREN OP OMWONENDE

    Wéér schietpartij in woonwijk

    De auto stond binnen de kortste keren in lichterlaaie. - Nina Bernaerts
    De auto stond binnen de kortste keren in lichterlaaie. - Nina Bernaerts

    Opnieuw is een Antwerpse woonbuurt afgelopen weekend het decor geweest voor een schietpartij. Nadat de daders een auto in brand hadden gestoken, vuurden ze vier keer naar een vader van 2 kindjes toen die hen wou wegjagen. Het is het achtste schietincident in korte tijd. Of er een link is met de oplaaiende drugsoorlog, wordt onderzocht.


    16-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiegelland

    Spiegelland

    Screenshot_10
    (Door: Petra de Geus)

    De integratie van moslims is volkomen mislukt. In Nederland, in de andere West- Europese landen en overal ter wereld. Wat we zien is onaangepast gedrag, variërend van parallelle samenlevingen en beledigende opmerkingen tot criminaliteit en aanslagen. En hoewel ze ons dagelijks beledigen, gedragen ze zich zelf als de beledigde. Zelfs als er aanslagen gepleegd worden en onschuldige Europeanen worden gedood, roepen ze nog om het hardst dat zij de ware slachtoffers zijn, terwijl ze ondertussen smileys op de foto’s van de slachtoffers plaatsen. Er is veel haatspeech bij moslims en zelfs reguliere preken bevatten gewelddadige passages. Helaas wordt dit door de overheid nauwelijks aangepakt. In dit artikel wil ik laten zien hoe het klinkt als in de teksten de slachtoffers van de islam: de Joden, christenen, afgodendienaren (Hindoes), hypocrieten en afvalligen, worden vervangen door moslims.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes

    Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes

    African_refugees_in_Israel_3
    Foto: Asielzoekers uit Eritrea. Niet de mensen uit het verhaal. Bron: Rudychaimg / Wikimedia Commons

    De afgelopen jaren heeft Duitsland meer dan een miljoen asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika toegelaten. Dat is in de Duitse maatschappij op verschillende manieren zichtbaar, maar zeker ook in het ziektebeeld van het land.

    Een verontrustend bericht van onze oosterburen. Het land heeft sinds de vluchtelingencrisis uitbrak zo’n twee jaar geleden inmiddels meer dan een miljoen asielzoekers opgevangen. Die hebben niet alleen oorlogstrauma’s of dromen over rijkdom meegenomen, maar in sommige gevallen ook zeer agressieve en besmettelijke ziektes. Vooral tuberculosis-infecties zijn de afgelopen jaren veel vaker voorgekomen, zoals met deze man uit Yemen:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    15-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah viert terreuraanslag in Jeruzalem: “twee bezetters doodgeschot

    Abou Jahjah viert terreuraanslag in Jeruzalem: “twee bezetters doodgeschoten

    aboujahjahmetsylvana
    Foto: Abou Jahjah met bondgenote Sylvana Simons. Bron: Twitter / @Aboujahjah


    Door   

    Triester dan terreurverheerlijker Abou Jahjah wordt het niet. 

    Er lijkt bijna geen dag voorbij te gaan zonder dat er ergens ter wereld een terroristische aanslag wordt gepleegd in naam van de islam. Vanochtend was Jeruzalem aan de beurt. Drie islamitische terroristen openden het vuur op Israëli’s bij de Tempelberg. Twee van hen namen even daarvoor een ‘leuke’ selfie bij de Rotskoepel, een islamitisch heiligdom.
    Meer lezen op:
    dageklijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

    De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

    Fräulein Merkel drukte heel Duitsland en de rest van Europa op het hart dat een situatie zoals tijdens de zomer van 2015 nooit meer kan en mag voorkomen. U weet wel de gutmensch druk in de weer met het terugduwen van bootjes vol arme minderjarige vluchtelingen van 30 jaar oud of het steeds maar weer verplaatsen van het eerst vakkundig in elkaar getrapte kindje voor de ene fotoreportage na de andere aan de Europese kust om maar even duidelijk te stellen wat Angela Merkel exact bedoelt wanneer ze zegt dat dit nooit meer mag gebeuren.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    14-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoofddoek, nikab en boerka: een teken van voortschrijdende islamisering!

    De hoofddoek, nikab en boerka: een teken van voortschrijdende islamisering!

    UTRECHT-GEZICHTSSLUIER-GELIJKE BEHANDELING
    Islam is geen religie, maar een ideologie, waarvan het systeem ontworpen is om te onderwerpen en te onderdrukken. De religieuze aanspraak van de islam is slechts een vermomming die de politieke waarheid moet verbergen. Wereldwijd lijden zowel moslims als niet-moslims onder de islam, en telkens zijn vrouwen de grootste slachtoffers: kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks en genitale verminking, enz, enz… Miljoenen moslimvrouwen moeten geïsoleerd leven in angst voor lijfstraffen en ze hebben geen rechten. Binnen het islamitische wereldbeeld worden vrouwen gezien als minderwaardige wezens, die op allerlei terreinen worden achtergesteld op de man (Koran- 4, 176). Vrouwen die verkracht worden, moeten daarvoor vier getuigen kunnen leveren; zo niet, dan dreigen zij vervolgd te worden voor overspel… De man heeft het recht zijn vrouw te slaan bij ongehoorzaamheid (Koran- 4, 34)…
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie en bijverschijnselen

    Migratie en bijverschijnselen

    migratie 

    Een van de meest curieuze bijverschijnselen van de migratie is dat juist de ‘hogere’ klassen de grootste aanpassingsproblemen hebben hun steentje bij te dragen. Dat het invullen van een genereuze cheque ten behoeve van giro 666 niet langer meetelt als aflaat is in die kringen nog niet doorgedrongen.

    In Den Helder hebben de bewoners van een luxe villawijkje snel gehandeld toen hen gewaar werd dat de gemeente zinnens was hun buurtje op te schepen met 16 alleenstaande jonge asielmigranten die een leegstaande villa zouden betrekken. De gemeente was voornemens het pand voor dat doel aan te schaffen.
    Meeer lezen op:
    verenoflood.nu


    13-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

    Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

    (Door Nonie Darwish)

    Het Amerikaanse volk is niet helemaal dom door zich te verzetten tegen de sharia. Zelfs de zogenaamd goedaardige wetten in de Sharia over huwelijk en echtscheiding, die zoals Imam Rauf beweert een religieus recht zijn, is het volledig vernietigen van het recht van een vrouw op een echtscheiding en dan het gezag over haar kinderen te behouden.

    Aanvaarding van de sharia in de VS zou het westelijke concept over huwelijk door polygamie, vrouwen-slaan, vrouwelijke genitale verminking, verkrachting en het huwen van kinderen totaal veranderen.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

    Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

    Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

    12-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

    Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

    Goed nieuws voor moslims! Vanaf volgend jaar zal de islamitische besnijdenis volledig vergoed worden door het ziekenfonds. Zo staat in een nieuw financieel rapport voor volgend jaar.

    Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

    In een financieel rapport voor volgend jaar was te lezen dat de besnijdenis voor moslims volledig vergoed zal worden. Nu moeten moslimgelovigen een deel van een besnijdenis nog terug betalen.

    “We moeten meer rekening houden met het islamitische cultuur, ook in de zorg. Om een besnijdenis zo goed mogelijk te laten verlopen is hygiëne één van de belangrijkste factoren waar moslimgelovigen vaak niet bij stil staan. Daarom werd er in 2013 een wet ingediend waarbij moslimgelovigen hun kinderen konden laten besnijden in het ziekenhuis.”, aldus Edith Schippers van Volksgezondheid.
    Meer lezen op:
    nieuwsplaats.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Januskop voor de stad Arnhem

    Een Januskop voor de stad Arnhem

    Screenshot_59
    (Door: Theresa Geissler)

    Heeft U ooit gehoord van Janus? Even afgezien van de associatie die de naam kan oproepen met een vroege jaren-60 hit, destijds vertolkt door zowel Ria Valk als door de in december 2016 overleden Paula Dennis: Janus is oorspronkelijk een god uit de Romeinse mythologie. Met de nadruk op “Romeinse”, omdat hij, anders dan de meeste Romeinse goden en godinnen, geen duidelijke Griekse tegenhanger heeft. Hij stond bekend als de “God van het einde èn tegelijkertijd van het begin”, aangezien beide, althans volgens de cirkelredenering, vlakbij elkaar liggen. Niet voor niets is de maand januari het begín, dat onmiddellijk volgt op het einde, december, naar hem genoemd. Een bijzonder kenmerk van deze god is evenwel dat hij beschikt over twéé gezichten. Daarentegen heeft hij géén achterhoofd: op de plaats waar dat normaal zou moeten zitten, zit zijn tweede gezicht. Ik geloof zelfs dat het niet ver genoeg gaat om te stellen dat elk gezicht één kant van zijn persoonlijkheid uitbeeldt, maar dat er eerder van moet worden uitgegaan, dat elk gezicht een geheel zelfstándige persoonlijkheid vertegenwoordigt, die door de bijbehorende gelaatsuitdrukking weerspiegeld wordt. Hoe dan ook zijn beide gelaatsuitdrukkingen, en daarmee beide persoonlijkheden, elkaars absoute tegenpool.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    11-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.

    De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.        


    Door Joost Niemöller

    Sinds de overwinning van Trump is er een zielig stukje paniek in de gevestigde media gekomen. In de VS zijn zieltogende ‘nieuws’ zenders als CNN in continue campagmemood tegen Trump geraakt, wellustig op zoek naar fake schandaaltjes op basis van vage ‘bronnen’ uit de geheime diensten. Geholpen door ‘kwaliteitskranten’ als The Washington Post en The New York Times, de klassieke schildwachten van The Deep State. In Nederland is er een niet aflatende agressie ontstaan tegen wat gezien wordt als de woordvoerders van een groeiend ongenoegen ten aanzien van de multiculturele samenleving en de massamigratie.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

    Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

    jihad_europa.jpg--

    De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Het is de hoogste tijd dat er gezond verstand komt en dat er regeringsleiders opstaan tegen wat de moslimleiders noemen ‘DE VREDIGE INVASIE/VEROVERING’ van Europa. De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken. Wat ze in het verleden met de wapens niet konden, doen ze vandaag met het geboortecijfer en immigratie. Wie de geschiedenis van de expansie van de islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. De Jihad (strijd op Allah´s weg) wordt niet alleen op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar ook sluimerend op cultureel gebied. Daarin staat in detail uitgelegd hoe radicale islamieten niet-moslimlanden (Dar al-Harb) op de knieën wil dwingen.
    Meer lezen op:
    zij13051967.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!