NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE
 • Meerdere scholieren bedreigd, mishandeld en beroofd in Leidsche Rijn
 • Franse neger maakt raplied over het “vermoorden van alle blanke baby’s en hun ouders ophangen”
 • Het nieuwe "München" van Europa: Iran
 • Asieladvocaten zijn NSB’ers
 • De toekomstige samenwerking tussen PVV en FVD
 • Blokkeermoslims slopen wijk na Pegida-demo
 • Duitse ISIS-bruid kocht meisje van 5 jaar als slaaf en liet haar vervolgens omkomen van de dorst
 • Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht
 • Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  cats1944
  blog.seniorennet.be/cats194
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  22-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme

  Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme

  Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme

  Het trof dat ik juist dezer weken het nieuwe boek las van de Britse historicus Simon Schama. Dat heet Erbij horen, is het tweede deel van zijn trilogie De geschiedenis van de Joden en bestrijkt de periode 1492-1900. Ultrakort samengevat: als er al tolerantie was, dan altijd tijdelijk. Hoe Joden zich in deze eeuwen ook gedroegen, van zo min mogelijk opvallen, via voorbeeldig integreren tot compleet assimileren - steevast kwam het moment dat ze er tóch niet bij bleken te horen en de vervolging begon.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl
  » Reageer (7)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland op ramkoers met VS over VN-resolutie Jeruzalem

  Nederland op ramkoers met VS over VN-resolutie Jeruzalem

  Ons land stemt opnieuw mee met islamitisch blok tegen Israël

  Foto: Stemming Algemene Vergadering VN - screenshot BBC News

  De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties kwam vandaag in spoedzitting bijeen. Een zeldzame gebeurtenis. Reden voor deze zitting is het recente besluit van de VS hun ambassade in Tel Aviv te verplaatsen naar Jeruzalem en de stad te erkennen als hoofdstad van Israël.
  Veiligheidsraad

  In een eerdere spoedzitting van de VN-Veiligheidsraad op 18 december j.l. werd een door de Palestijnen en het blok van Islamitische landen (OIC) geschreven resolutie ingediend die deze stap van de VS op hoge toon veroordeelde. VN-ambassadrice Nikki Haley’s reactie was die maandag fel en direct: “Deze resolutie is een belediging en zal niet worden vergeten. Wij laten ons door niemand vertellen waar wij onze ambassades moeten vestigen.” De Veiligheidsraad-resolutie werd geblokkeerd door een veto van de VS.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  21-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeruzalem is geen “bezette stad”

  Jeruzalem is geen “bezette stad”

  Israël zal nooit uit enig deel van de stad vertrekken

  Jeruzalem is ‘bezet’ door Israël. Zo leest u dat regelmatig in de krant. Maar de stad is niet ‘bezet’. Jeruzalem is een van de langst doorlopend bewoonde steden ter wereld en één van de drie monotheïstische hoofdsteden. De stad werd gesticht door koning David en Salomon bouwde er de eerste tempel. De stad ging van hand tot hand in haar ruim drieduizend jarig bestaan.

  Titelfoto: View from Tower of David, Jerusalem by Yair Aronshtam is licensed under CC BY-SA 2.0

  Hoofdstad
  Jeruzalem bleef echter altijd de hoofdstad van het Joodse volk, dat er ook als enige altijd heeft gewoond. Zo werd het nooit de hoofdstad van enige bezetter – ook niet van de laatste bezetters; de Hasjemieten in 1948.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (3)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

  Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

  Politie Berlijn capituleert: Diefstal en roofovervallen worden niet meer vervolgd – Extreemlinkse gemeenteraad Berlijn geeft subsidie voor tentoonstelling waar slachtpartij door moslimterroristen in Bataclan theater Parijs wordt vereerd

   
  Muurschildering in Parijs over de (in de media verzwegen) anarchie die in migrantenwijken heerst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  De burgemeesters van Lille, Bordeaux, Strasbourg,  Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes hebben in een gezamenlijke brief aan de regering in Parijs de noodklok geluid over de onhoudbare situatie die in hun steden is ontstaan door de maandelijkse toevloed van vele duizenden migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika. In Berlijn heeft de politie inmiddels gecapituleerd voor de migrantenchaos: misdrijven zoals diefstal en roofovervallen komen nu zó vaak voor, dat ze niet langer kunnen worden onderzocht en vervolgd.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europese Hof van Justitie gaat bepalen of de sharia voorrang krijgt op het nationale civiele recht

  Het Europese Hof van Justitie gaat bepalen of de sharia voorrang krijgt op het nationale civiele recht

  Door: Mats Dagerlind – Vertaling: Rommel


  Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Strasbourg. Foto: CherryX.
  Moet de islamitische sharia een hogere prioriteit krijgen dan het westerse civiele recht bij Europese rechtbanken? Deze kwestie zal binnenkort het Europees Hof voor de Rechten van de Mens bepalen.
  Het eigenlijke doel dat moet worden bepaald, en dat een precedent kan zijn, gaat over een legaal geschil tussen moslimmigranten in Griekenland. Een echtgenote van een overleden echtgenoot heeft in overeenstemming met de Griekse wet de gehele nalatenschap van haar echtgenoot geërfd.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  20-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse burgemeesters in paniek over ‘oneindige vluchtelingenstroom’

  Franse burgemeesters in paniek over ‘oneindige vluchtelingenstroom’

          

  Burgemeesters van zeven Franse grootsteden trekken in een open brief in de krant Le Monde aan de alarmbel. Ze waarschuwen voor een humanitaire ramp in hun steden. De zeven schrijven dat hun stad de stroom vluchtelingen niet langer aan kan.

  De steden Rijsel, Straatsburg, Bordeaux, Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes nemen elke maand ‘duizenden vluchtelingen’ op. Volgens de burgemeesters zijn hun steden nu ‘volledig verzadigd’ en creëert de eindeloze stroom asielzoekers ‘een soort sociale noodtoestand’.
  Meer lezen op:
  express.live


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het conflict omtrent Jeruzalem is helemaal de schuld van oud-president Barack Obama

  Het conflict omtrent Jeruzalem is helemaal de schuld van oud-president Barack Obama

  De Verenigde Staten hebben correct gehandeld in het vetoën van een misleidende resolutie van de Veiligheidsraad van de Verenigde Nties (UNSC) die bedoeld was om president Donald Trump’s erkenning van Jeruzalem als Israëlische hoofdstad ongedaan te maken.

  Plaatje hierboven: Washington, 28 mei 2009. De Amerikaanse president Barack Obama en de Palestijnse leider Mahmoud Abbas (L), hier samen in het Ovale Kantoor van het Witte Huis, kunnen het van in het begin van Obama’s ambtstermijn opvallend goed met elkaar stellen, ten koste van Israël. [beeldbron: AFP/Saul Loeb]
  Meer lezen op:
  brabosh.com

  » Reageer (0)
  18-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Te gevaarlijk – Maatschappelijk werkers mogen niet meer in vluchtelingenwoningen binnen

  Duitsland: Te gevaarlijk – Maatschappelijk werkers mogen niet meer in vluchtelingenwoningen binnen


  Scene from a Munich refugee accommodation
  Het Social Assistance Office München heeft officieel de consultatie van vluchtelingen door maatschappelijk werkers in opvanghuizen zonder veiligheidspersoneel afgeschaft. De maatschappelijk werkers werden zelfs teruggeroepen uit huizen waar ze werkten in kinder- en jeugdwerk, meldt de Süddeutsche Zeitung.

  De stad rechtvaardigde deze maatregel in een brief aan haar pedagogische medewerkers met de toename van ‘verbale agressie, ongepast sociaal gedrag en bedreigingen’. De regel zou sinds 7 november al bestaan.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66 over schenking appartement aan Pechtold: Dit is privékwestie

  D66 over schenking appartement aan Pechtold: Dit is privékwestie


  e schenking van een appartement aan D66-leider Alexander Pechtold door een voormalig Canadees diplomaat is een privékwestie. Dat laat een woordvoerster van Pechtold weten op vragen van Elsevier Weekblad.

  Pechtold heeft blijkens informatie uit het Kadaster in januari 2017 een appartement in Scheveningen gekregen van Serge Marcoux, de voormalige ambassaderaad in Den Haag (1988-1993).
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood of Slavernij en de doos van Pandora

   Dood of Slavernij en de doos van Pandora

  Dood of Slavernij en de doos van Pandora 16-Dec 2017

  Liever rechtop sterven dan op je knieën leven. Zijn we in staat om dit principe in de praktijk te brengen als de situatie daar om vraagt? Is het een lijfspreuk die Europeanen daadwerkelijk op het lijf geschreven is? Het kan ons niet ontgaan dat de Westerse cultuur in een versneld tempo afstevent op wat niets anders dan een catastrofe kan worden genoemd. Steeds meer lezen we berichten over een mogelijke burgeroorlog in Europa, hetzij in één of in meerdere lidstaten. Zou zo’n burgeroorlog in Nederland kunnen plaatsvinden? Wie zijn dan de strijdende partijen? En heeft dit proces een onvermijdelijke koers die niet gestopt kan worden? Is het ook wat wij willen, waar wij willens en wetens op af stevenen? Niet uit vernielzucht of bloeddorst, maar omdat het niet anders kan? Of mogen wij ons niet laten verleiden tot nog meer rampspoed en kan de doos van Pandora beter gesloten blijven?
  Meer lezen op:
  opwegnaarmorgen.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie van de Identitaire Beweging in Keulen

  Actie van de Identitaire Beweging in Keulen

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Gisteravond hebben activisten van de Identitaire Beweging de Ebertplatz in Keulen symbolisch heroverd om de aandacht te vestigen op de ondraaglijke toestanden daar:

  Een 22-jarige wordt doodgestoken – een politieagent wordt dusdanig door drugsdealers in het nauw gebracht dat hij een waarschuwingsschot moest lossen – twee mannen worden aangevallen en verwond met afgebroken flessen – het ZDF moet de opnames van een detectiveserie afbreken wegens enorme bedreigingen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  17-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misvattingen rond hoofdstad Jeruzalem

  Misvattingen rond hoofdstad Jeruzalem

  Zaterdag, December 16, 2017

  Jerusalem Elie_Wiesel

  Opinie-artikel van Likoed Nederland in het Reformatorisch Dagblad, 16 december 2017.

  Vorige week heeft de Amerikaanse president Donald Trump op de Amerikaanse televisie aangekondigd dat hij Jeruzalem als hoofdstad van Israël erkent en dat hij de Amerikaanse ambassade naar deze stad wil verhuizen.

  De ambassade staat nu nog, net als de meeste ambassades, in Tel-Aviv.
  Rond de bekendmaking van dit besluit kwamen er in de media nogal wat misvattingen voorbij, die hieronder worden nagelopen.
  Meer lezen op:
  likud.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan wijst op islamitische profetie die oproept tot uitmoorden Joden

  Erdogan wijst op islamitische profetie die oproept tot uitmoorden Joden

  Gezaghebbende Pakistaanse historicus: Moslims hebben geen recht op Jeruzalem

   
  Foto: Getty Images (4)).

  We schreven het al vaker: de jaren ’30 zijn op herhaling. Net als destijds met Hitler gebeurde, houdt Europa willens en wetens opnieuw de ogen gesloten voor een opkomende dictator die steeds explicieter het uitmoorden van het Joodse volk aankondigt. De Turkse islamofascist Recep Tayyip Erdogan is zelfs één van belangrijkste partners van de EU, reden waarom onze politici en media zwijgen over zijn recente verwijzing naar een islamitische hadith (heilige tekst), die de moslims oproept om overal waar ze maar kunnen Joden te vermoorden
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  16-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS heeft weer een ‘excuus’ gevonden: ‘Moslims, pleeg aanslagen in de VS om de erkenning van Jeruzalem!’

  ISIS heeft weer een ‘excuus’ gevonden: ‘Moslims, pleeg aanslagen in de VS om de erkenning van Jeruzalem!’

  Door   

  bcb5d9d0528cd695e8fcac55d255ed99
  Foto: ISIS-strijders rijden in lange stoeten over de weg

  Wat een kleine speech toch allemaal teweeg kan brengen.

  Het is inmiddels alweer meer dan een week geleden dat Trump in zijn historische speech bekendmaakte dat de Verenigde Staten eíndelijk Jeruzalem zouden erkennen als hoofdstad van Israël, en dat de Amerikaanse ambassade van Tel-Aviv naar die hoofdstad zou worden verplaatst. Dat zorgde voor allerlei reacties over de hele wereld, wat ook wel te verwachten viel natuurlijk. Immers: we hebben het over één van de langstslepende, polariserende en controversiële conflicten die we kennen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodstraf voor Iraanse prof als ‘Mossad agent’ zorgt ook in België voor commotie

  Doodstraf voor Iraanse prof als ‘Mossad agent’ zorgt ook in België voor commotie


  De Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers heeft donderdag unaniem een resolutie goedgekeurd waarin Iran wordt gevraagd gratie te verlenen aan professor Ahmadreza Djalali. Eerder keurden het Vlaams, Brussels en Waals parlement al een gelijkaardige resolutie goed. Deze 45-jarige professor werd in oktober jongsleden ter dood veroordeeld na 19 maanden cel in Iran. Hij werd verdacht van “samenwerking met vijandelijke staten [aka Israël] en activiteiten tegen de Iraanse nationale veiligheid.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  15-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Hans Jansen een fantastisch kenner van de islam

  Prof. Hans Jansen een fantastisch kenner van de islam


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek staat juist haaks op mensenrechten

  Hoofddoek staat juist haaks op mensenrechten

    Afshin Ellian


  oms krijg je de indruk in Europa de mensenrechten zullen worden gereduceerd  tot het recht van de islam. Het Nederlandse college voor de rechten van de mens heeft al geoordeeld dat het dragen van een hoofddoek door een politieagente niet in strijd is met de neutraliteit van de staat, en vooral de neutrale uitstraling van wezenlijke staatsorganen zoals de politie.
  Maar zonder neutrale seculiere staat verliezen mensenrechten hun betekenis. De neutrale staat is de noodzakelijke voorwaarde voor de toepassing en naleving van de mensenrechten.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

  Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

  Duitsland – De wekelijkse vrouwendag in een zwembad in Hannover heeft tot grote problemen geleid. Medewerkers van “Vahrenwalder Bades” hebben zich vanwege de aanhoudende schendingen van hygiënevoorschriften tot het stadsbestuur gewend, die nu “passende maatregelen” overweegt, meldt Hannoversche Allgemeine Zeitung.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos rondom asielcentrum: buurtbewoners dreigen met hongerstaking

  Chaos rondom asielcentrum: buurtbewoners dreigen met hongerstaking

  Screenshot_219
  (Vertaling: E.J. Bron)

  In Parijs hebben tientallen buurtbewoners op grond van de vreselijke toestanden rondom een asielcentrum in hun buurt met een hongerstaking gedreigd. Afrikaanse immigranten zouden vrouwen lastigvallen en de buurt laten verwaarlozen, meldde een woordvoerder van de buurtvereniging aan de Franse krant “Le Figaro”. “Vaak zijn de trottoirs gedrenkt in de urine”.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hussein Khavari verkrachtte en slachtte 19-jarige Duitse studente af, blijkt niet minderjarig maar 33

  Hussein Khavari verkrachtte en slachtte 19-jarige Duitse studente af, blijkt niet minderjarig maar 33

  Kreeg in 2015 pleeggezin in Duitsland want '16 jaar oud' dus minderjarige alleenstaande asielzoeker


  Foto: Hussein Khavari (16) (33)  

  Weet u nog, die Duitse studente Maria Ladenburger van 19 jaar oud die werd verkracht en afgeslacht door de ‘Afghaanse’ asielzoeker Hussein Khavari, die minderjarig was en daardoor nooit meer dan 10 jaar cel zou kunnen krijgen? Die asielzoeker blijkt dus niet minderjarig. Sterker nog, die asielzoeker is al 33 jaar oud en komt niet uit Afghanistan maar uit Irak. Dus is er, terecht, nogal wat ophef in Duitsland.

  Voor wie het niet meer weet (iedereen zou het wel moéten weten): Maria Landenburger was de dochter van een hoge EU-functionaris, dr. Clemens Ladenburger, sinds 2008 ‘assistent van de directeur-generaal juridische dienst van de Europese Commissie’ in Brussel
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • how to make cannabis tincture (how to make cannabis tincture)
      op
 • full spectrum CBD (full spectrum CBD)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!