Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    caitlin
    blog.seniorennet.be/caitlin
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    21-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europese Hof van Justitie gaat bepalen of de sharia voorrang krijgt op het nationale civiele recht

    Het Europese Hof van Justitie gaat bepalen of de sharia voorrang krijgt op het nationale civiele recht

    Door: Mats Dagerlind – Vertaling: Rommel


    Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Strasbourg. Foto: CherryX.
    Moet de islamitische sharia een hogere prioriteit krijgen dan het westerse civiele recht bij Europese rechtbanken? Deze kwestie zal binnenkort het Europees Hof voor de Rechten van de Mens bepalen.
    Het eigenlijke doel dat moet worden bepaald, en dat een precedent kan zijn, gaat over een legaal geschil tussen moslimmigranten in Griekenland. Een echtgenote van een overleden echtgenoot heeft in overeenstemming met de Griekse wet de gehele nalatenschap van haar echtgenoot geërfd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    20-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse burgemeesters in paniek over ‘oneindige vluchtelingenstroom’

    Franse burgemeesters in paniek over ‘oneindige vluchtelingenstroom’

            

    Burgemeesters van zeven Franse grootsteden trekken in een open brief in de krant Le Monde aan de alarmbel. Ze waarschuwen voor een humanitaire ramp in hun steden. De zeven schrijven dat hun stad de stroom vluchtelingen niet langer aan kan.

    De steden Rijsel, Straatsburg, Bordeaux, Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes nemen elke maand ‘duizenden vluchtelingen’ op. Volgens de burgemeesters zijn hun steden nu ‘volledig verzadigd’ en creëert de eindeloze stroom asielzoekers ‘een soort sociale noodtoestand’.
    Meer lezen op:
    express.live


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het conflict omtrent Jeruzalem is helemaal de schuld van oud-president Barack Obama

    Het conflict omtrent Jeruzalem is helemaal de schuld van oud-president Barack Obama

    De Verenigde Staten hebben correct gehandeld in het vetoën van een misleidende resolutie van de Veiligheidsraad van de Verenigde Nties (UNSC) die bedoeld was om president Donald Trump’s erkenning van Jeruzalem als Israëlische hoofdstad ongedaan te maken.

    Plaatje hierboven: Washington, 28 mei 2009. De Amerikaanse president Barack Obama en de Palestijnse leider Mahmoud Abbas (L), hier samen in het Ovale Kantoor van het Witte Huis, kunnen het van in het begin van Obama’s ambtstermijn opvallend goed met elkaar stellen, ten koste van Israël. [beeldbron: AFP/Saul Loeb]
    Meer lezen op:
    brabosh.com





    18-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Te gevaarlijk – Maatschappelijk werkers mogen niet meer in vluchtelingenwoningen binnen

    Duitsland: Te gevaarlijk – Maatschappelijk werkers mogen niet meer in vluchtelingenwoningen binnen


    Scene from a Munich refugee accommodation
    Het Social Assistance Office München heeft officieel de consultatie van vluchtelingen door maatschappelijk werkers in opvanghuizen zonder veiligheidspersoneel afgeschaft. De maatschappelijk werkers werden zelfs teruggeroepen uit huizen waar ze werkten in kinder- en jeugdwerk, meldt de Süddeutsche Zeitung.

    De stad rechtvaardigde deze maatregel in een brief aan haar pedagogische medewerkers met de toename van ‘verbale agressie, ongepast sociaal gedrag en bedreigingen’. De regel zou sinds 7 november al bestaan.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D66 over schenking appartement aan Pechtold: Dit is privékwestie

    D66 over schenking appartement aan Pechtold: Dit is privékwestie


    e schenking van een appartement aan D66-leider Alexander Pechtold door een voormalig Canadees diplomaat is een privékwestie. Dat laat een woordvoerster van Pechtold weten op vragen van Elsevier Weekblad.

    Pechtold heeft blijkens informatie uit het Kadaster in januari 2017 een appartement in Scheveningen gekregen van Serge Marcoux, de voormalige ambassaderaad in Den Haag (1988-1993).
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood of Slavernij en de doos van Pandora

     Dood of Slavernij en de doos van Pandora

    Dood of Slavernij en de doos van Pandora 16-Dec 2017

    Liever rechtop sterven dan op je knieën leven. Zijn we in staat om dit principe in de praktijk te brengen als de situatie daar om vraagt? Is het een lijfspreuk die Europeanen daadwerkelijk op het lijf geschreven is? Het kan ons niet ontgaan dat de Westerse cultuur in een versneld tempo afstevent op wat niets anders dan een catastrofe kan worden genoemd. Steeds meer lezen we berichten over een mogelijke burgeroorlog in Europa, hetzij in één of in meerdere lidstaten. Zou zo’n burgeroorlog in Nederland kunnen plaatsvinden? Wie zijn dan de strijdende partijen? En heeft dit proces een onvermijdelijke koers die niet gestopt kan worden? Is het ook wat wij willen, waar wij willens en wetens op af stevenen? Niet uit vernielzucht of bloeddorst, maar omdat het niet anders kan? Of mogen wij ons niet laten verleiden tot nog meer rampspoed en kan de doos van Pandora beter gesloten blijven?
    Meer lezen op:
    opwegnaarmorgen.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie van de Identitaire Beweging in Keulen

    Actie van de Identitaire Beweging in Keulen

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Gisteravond hebben activisten van de Identitaire Beweging de Ebertplatz in Keulen symbolisch heroverd om de aandacht te vestigen op de ondraaglijke toestanden daar:

    Een 22-jarige wordt doodgestoken – een politieagent wordt dusdanig door drugsdealers in het nauw gebracht dat hij een waarschuwingsschot moest lossen – twee mannen worden aangevallen en verwond met afgebroken flessen – het ZDF moet de opnames van een detectiveserie afbreken wegens enorme bedreigingen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    17-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misvattingen rond hoofdstad Jeruzalem

    Misvattingen rond hoofdstad Jeruzalem

    Zaterdag, December 16, 2017

    Jerusalem Elie_Wiesel

    Opinie-artikel van Likoed Nederland in het Reformatorisch Dagblad, 16 december 2017.

    Vorige week heeft de Amerikaanse president Donald Trump op de Amerikaanse televisie aangekondigd dat hij Jeruzalem als hoofdstad van Israël erkent en dat hij de Amerikaanse ambassade naar deze stad wil verhuizen.

    De ambassade staat nu nog, net als de meeste ambassades, in Tel-Aviv.
    Rond de bekendmaking van dit besluit kwamen er in de media nogal wat misvattingen voorbij, die hieronder worden nagelopen.
    Meer lezen op:
    likud.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan wijst op islamitische profetie die oproept tot uitmoorden Joden

    Erdogan wijst op islamitische profetie die oproept tot uitmoorden Joden

    Gezaghebbende Pakistaanse historicus: Moslims hebben geen recht op Jeruzalem

     
    Foto: Getty Images (4)).

    We schreven het al vaker: de jaren ’30 zijn op herhaling. Net als destijds met Hitler gebeurde, houdt Europa willens en wetens opnieuw de ogen gesloten voor een opkomende dictator die steeds explicieter het uitmoorden van het Joodse volk aankondigt. De Turkse islamofascist Recep Tayyip Erdogan is zelfs één van belangrijkste partners van de EU, reden waarom onze politici en media zwijgen over zijn recente verwijzing naar een islamitische hadith (heilige tekst), die de moslims oproept om overal waar ze maar kunnen Joden te vermoorden
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    16-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS heeft weer een ‘excuus’ gevonden: ‘Moslims, pleeg aanslagen in de VS om de erkenning van Jeruzalem!’

    ISIS heeft weer een ‘excuus’ gevonden: ‘Moslims, pleeg aanslagen in de VS om de erkenning van Jeruzalem!’

    Door   

    bcb5d9d0528cd695e8fcac55d255ed99
    Foto: ISIS-strijders rijden in lange stoeten over de weg

    Wat een kleine speech toch allemaal teweeg kan brengen.

    Het is inmiddels alweer meer dan een week geleden dat Trump in zijn historische speech bekendmaakte dat de Verenigde Staten eíndelijk Jeruzalem zouden erkennen als hoofdstad van Israël, en dat de Amerikaanse ambassade van Tel-Aviv naar die hoofdstad zou worden verplaatst. Dat zorgde voor allerlei reacties over de hele wereld, wat ook wel te verwachten viel natuurlijk. Immers: we hebben het over één van de langstslepende, polariserende en controversiële conflicten die we kennen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodstraf voor Iraanse prof als ‘Mossad agent’ zorgt ook in België voor commotie

    Doodstraf voor Iraanse prof als ‘Mossad agent’ zorgt ook in België voor commotie


    De Belgische Kamer van Volksvertegenwoordigers heeft donderdag unaniem een resolutie goedgekeurd waarin Iran wordt gevraagd gratie te verlenen aan professor Ahmadreza Djalali. Eerder keurden het Vlaams, Brussels en Waals parlement al een gelijkaardige resolutie goed. Deze 45-jarige professor werd in oktober jongsleden ter dood veroordeeld na 19 maanden cel in Iran. Hij werd verdacht van “samenwerking met vijandelijke staten [aka Israël] en activiteiten tegen de Iraanse nationale veiligheid.”
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    15-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Hans Jansen een fantastisch kenner van de islam

    Prof. Hans Jansen een fantastisch kenner van de islam


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofddoek staat juist haaks op mensenrechten

    Hoofddoek staat juist haaks op mensenrechten

      Afshin Ellian


    oms krijg je de indruk in Europa de mensenrechten zullen worden gereduceerd  tot het recht van de islam. Het Nederlandse college voor de rechten van de mens heeft al geoordeeld dat het dragen van een hoofddoek door een politieagente niet in strijd is met de neutraliteit van de staat, en vooral de neutrale uitstraling van wezenlijke staatsorganen zoals de politie.
    Maar zonder neutrale seculiere staat verliezen mensenrechten hun betekenis. De neutrale staat is de noodzakelijke voorwaarde voor de toepassing en naleving van de mensenrechten.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

    Vrouwenbaddag in Hannover ontaardt in totale vuilnishoop en bedreigingen

    Duitsland – De wekelijkse vrouwendag in een zwembad in Hannover heeft tot grote problemen geleid. Medewerkers van “Vahrenwalder Bades” hebben zich vanwege de aanhoudende schendingen van hygiënevoorschriften tot het stadsbestuur gewend, die nu “passende maatregelen” overweegt, meldt Hannoversche Allgemeine Zeitung.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos rondom asielcentrum: buurtbewoners dreigen met hongerstaking

    Chaos rondom asielcentrum: buurtbewoners dreigen met hongerstaking

    Screenshot_219
    (Vertaling: E.J. Bron)

    In Parijs hebben tientallen buurtbewoners op grond van de vreselijke toestanden rondom een asielcentrum in hun buurt met een hongerstaking gedreigd. Afrikaanse immigranten zouden vrouwen lastigvallen en de buurt laten verwaarlozen, meldde een woordvoerder van de buurtvereniging aan de Franse krant “Le Figaro”. “Vaak zijn de trottoirs gedrenkt in de urine”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hussein Khavari verkrachtte en slachtte 19-jarige Duitse studente af, blijkt niet minderjarig maar 33

    Hussein Khavari verkrachtte en slachtte 19-jarige Duitse studente af, blijkt niet minderjarig maar 33

    Kreeg in 2015 pleeggezin in Duitsland want '16 jaar oud' dus minderjarige alleenstaande asielzoeker


    Foto: Hussein Khavari (16) (33)  

    Weet u nog, die Duitse studente Maria Ladenburger van 19 jaar oud die werd verkracht en afgeslacht door de ‘Afghaanse’ asielzoeker Hussein Khavari, die minderjarig was en daardoor nooit meer dan 10 jaar cel zou kunnen krijgen? Die asielzoeker blijkt dus niet minderjarig. Sterker nog, die asielzoeker is al 33 jaar oud en komt niet uit Afghanistan maar uit Irak. Dus is er, terecht, nogal wat ophef in Duitsland.

    Voor wie het niet meer weet (iedereen zou het wel moéten weten): Maria Landenburger was de dochter van een hoge EU-functionaris, dr. Clemens Ladenburger, sinds 2008 ‘assistent van de directeur-generaal juridische dienst van de Europese Commissie’ in Brussel
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    14-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shirley vluchtte van Malmö naar Israël: “Het is niet langer mogelijk om als jood in Zweden te leven”

    Shirley vluchtte van Malmö naar Israël: “Het is niet langer mogelijk om als jood in Zweden te leven”

    Door: mats Dagerlind – Vertaling: ‘Rommel’


    Shirley vluchtte uit Zweden naar Israël vanwege de islamitische Jodenhaat. Foto: privé.
    Nadat de Verenigde Staten, na tientallen jaren van uitstelling, het besluit hadden uitgevoerd om Jeruzalem te erkennen als de hoofdstad van Israël, heeft de islamitische Jodenhaat zich gemanifesteerd in zowel het Midden-Oosten als hier in Zweden, waar veel migranten uit het gebied te vinden zijn. In steden zoals Malmö is het islamitische antisemitisme een alledaags gebeuren waarmee joden gedwongen worden op te groeien en mee te leven. 27-jarige Shirley Ephraim is een van degenen die er genoeg van hadden en er voor heeft gekozen om naar Israël te emigreren.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In een normaal land …

    In een normaal land …

    In een normaal land ging de discussie alleen nog over de vraag of het minister Grapperhaus of minister Ollongren is die nu moest aftreden. Maar dat Nederland geen normaal land meer is, maar een – ja wat eigenlijk? – is kan nu iedereen op zijn vingers natellen. De aanval op het joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam is een eyeopener voor wie het nog niet weten wilde: het kan de Nederlandse overheid geen fuck meer schelen wie er worden beschermd, zolang het de moslims maar zijn.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu

    13-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkijken. Jesse Klaver voert act op na beschuldiging dat hij altijd een act opvoert

    Terugkijken. Jesse Klaver voert act op na beschuldiging dat hij altijd een act opvoert

    Johan Derksen © Jinek

    Omdat ze bij de televisie vrijwel niemand kennen die een beetje normaal is, mocht Johan Derksen gisteravond weer eens opdraven bij Eva 'Jurylid' Jinek om weerwoord te bieden aan Jesse Klaver, die tegenwoordig het land door reist om de vrachtwagenchauffeurs van Nederland op GroenLinks te laten stemmen. Meneer Derksen legde uit dat hij niet gecharmeerd is van de aangeklede praatprop van Pol Duyvendak en de rest van het politburo der vegetarische maffia. Moet u eens raden wat Jesse Klaver deed. Oh nee u hoeft het niet te raden want het staat al in de kop boven dit topic. Inderdaad ja. Jesse Klaver voerde weer eens zo'n godsgruwelijk tenenkrommend schuifdeurentoneelstuk op waar hij intellectueel homeopatisch verdund Nederland mee aan zijn voeten krijgt. 
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: radicale moslims verjagen linkse feministes

    Zweden: radicale moslims verjagen linkse feministes

    Screenshot_192

    Volgens een VN-rapport daalt Zweden sinds 2010 steeds sneller tot het niveau van een ontwikkelingsland af, en zal tot 2030 door landen als Cuba, Mexico, de Baltische landen of Bulgarije zijn ingehaald.

     
    (Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

    Een schok voor linkse feministes in Zweden! Ze moeten nu steeds vaker hun “werkingsgebieden” in de migrantenwijken van Stockholm ontvluchten, die No-Go-Areas werden. In deze voorsteden regeren inmiddels islamitische immigranten uit het Nabije Oosten en Afrika. Daar zijn feministes niet gewenst. Want ze hebben een slechte invloed op islamitische vrouwen.
    Meer lezen op:
    ejbron.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!