Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fotospel_van_mailgroep_fotografie
    blog.seniorennet.be/fotospe
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers controleren wel: 80% migranten zonder paspoort

    Zwitsers controleren wel: 80% migranten zonder paspoort

    Veel 'vluchtelingen' registreren zich onder meerdere namen, zodat ze meerdere uitkeringen kunnen opstrijken – OECD/UNHCR asielexpert: ‘Migratie lost crises en problemen niet op, maar verergert ze juist – Op zeker moment stort ieder opvangsysteem in elkaar’

     

    Het huidige, vrijwel onbeperkte asielbeleid van de EU zal fatale gevolgen hebben, en onze landen uiteindelijk financieel, economisch en maatschappelijk doen instorten.

    Landen zoals Duitsland weigeren nog altijd te controleren of de moslimmigranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika geldige paspoorten bij zich hebben. De Zwitsers controleren wèl, en hebben geconstateerd dat maar liefst 80% geen paspoort bij zich heeft of wil tonen. Duizenden van hen –waaronder tal van criminelen die al de nodige misdaden en ook aanslagen hebben gepleegd- reizen vervolgens door naar Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Groot Brittannië en Scandinavië.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    18-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wetenschappelijke waarde van een ‘toegewijde moslima’

    De wetenschappelijke waarde van een ‘toegewijde moslima’


    Afshin Ellian 18-1-2017

    Weer dreigen de sociale wetenschappen de empirische wetenschap in verlegenheid te brengen. NRC Handelsblad publiceerde een onderzoek naar een studie van de Universiteit van Amsterdam (UvA) over vrouwen die zich hebben aangesloten bij de Islamitische Staat (IS). Daaruit blijkt dat de onderzoeker zelf op internet de gewelddadige jihad prijst.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte: ‘Weg met Nederland.'

    Rutte: ‘Weg met Nederland.'  

       

    Door Joost Niemöller

    Door met wisselend succes, maar met steeds meer volharding, iets te verklaren in de sfeer van ‘met mij krijg je geen Wilders’ heeft Rutte zich definitief in het anti-Wilders kamp geschaard en is daarmee onzichtbaar geworden tussen de andere gevestigde partijen. Weinigen lijken overigens te geloven wat hij zegt, domweg omdat zeer weinigen nog welke verkiezingsbelofte van Rutte dan ook nog zullen geloven. Maar hoe dan ook: zo wil Rutte dus de verkiezingen in. Als de grote antidemocraat die de Nederlandse kiezers hun stem wil ontnemen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Markwort: “Verlies van geloofwaardigheid media gerechtvaardigd.”

    Markwort: “Verlies van geloofwaardigheid media gerechtvaardigd.”

    screenshot_70
    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

    Helmut Markwort (foto) is één van de weinige overgebleven oprechte journalisten van Duitsland. Hij kan niet zo ver zijn nek uitsteken als wij, islamcritici. Want voor Markwort, oprichter van het Duitse weekblad FOCUS en één van de machtigste journalisten van Duitsland, staat er veel meer op het spel dan bijvoorbeeld voor mij. Hij zou, als hij de media even scherp onder vuur nam als ik het doe, heel snel zijn beroepsmatige- en waarschijnlijk ook zijn meeste privécontacten verliezen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalige baas ZDF: ‘Duitse regering bepaalt het nieuws’

    Voormalige baas ZDF: ‘Duitse regering bepaalt het nieuws’

    Volgens Herles krijgen journalisten de opdracht over bepaalde dingen niet te schrijven en over andere dingen juist uit te wijden. Tijdens de paneldiscussie over media en persvrijheid zei hij dat de regering de nieuwsagenda bepaalt en dat burgers de media daardoor niet meer vertrouwen. De invloed van de regering noemde hij ‘een schandaal’.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    17-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal
    Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal

    Palestijnen hebben volgens internationale wetten en verdragen geen recht op het gebied

     

    De Franse president Francois Hollande is één van de politieke gezichten van de Euro-Arabische Alliantie die streeft naar de uiteindelijke uitwissing van Israël en totale islamisering van Europa.

    Volledig voorbij gegaan aan zowel steunbetuigers als haters van de kleine Joodse staat is een uitspraak van het Hof van Beroep in Versailles (Parijs) dat de Israëlische aanwezigheid op de omstreden Westbank, dat bestaat uit Judea en Samaria, volgens het internationale recht ondubbelzinnig legaal is. Gisteren organiseerde de Israël-vijandige regering van de Franse socialistische president Hollande nog een nep ‘vredes’conferentie, waarin 72 landen nog maar eens bevestigden dat er in dat hart van Israël een Judenreine Palestijnse moslimstaat moet worden opgericht, en Israël zich achter onverdedigbare ‘grenzen’ moet terugtrekken (3).
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse ambassadeur in Denemarken blijkt PVV-hater: viert feest dat VVD de PVV uitsluit

    Nederlandse ambassadeur in Denemarken blijkt PVV-hater: viert feest dat VVD de PVV uitsluit

    Screen Shot 2017-01-17 at 13.21.38

    Foto:

    Dit is volkomen onacceptabel gedrag van een man die ons land dient te vertegenwoordigen in Denemarken.

    Henk Swarttouw is erg blij met zichzelf. Op zich is dat niet eens zo gek. Hij heeft namelijk een geweldig leuke baan waarbij hij 24 uur per dag met alle égards behandeld wordt. Meneer is immers onze ambassadeur in Denemarken.

    Zo’n baantje zouden veel meer mensen willen hebben. Nou, goed nieuws: met een beetje mazzel kan Swarttouw heel binnenkort op zoek naar een nieuwe baan. Gisteren zette hij namelijk deze tweet op Twitter:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het multiculturele ideaal bestaat toch!

    Het multiculturele ideaal bestaat toch!

    img_1850

    De laatste jaren bezoek ik regelmatig Israël. Het valt me dan steeds op hoezeer het dagelijks leven daar afwijkt van het beeld dat gewoonlijk in onze media wordt geschetst. Israël is voor mij vooral een plezierige mengelmoes van uiteenlopende culturen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps. UvA-onderzoeker blijkt online IS-cheerleader

    Oeps. UvA-onderzoeker blijkt online IS-cheerleader

    uvallah100.png

    In nu al veruit de spectaculairste meubelfolder headline van vandaag brengt de NRC een UvA-faal van Diederik Stapeliaanse proporties aan het licht. De NRC heeft namelijk eens wat reaguursels van een anonieme IS-cheerleader op Marokko.nl naast de persoonlijke info (geboortedatum, woonplaats, namen kinderen) van UvA-onderzoekster Aysha Navest gelegd, en wat blijkt? Is gewoon dezelfde persoon! Dat konden haar collega's na subtiele navraag bij Navest zelf - wel vragen naar het account op Marokko.nl, zonder de specifieke jihad-juichcomments te noemen - aan de NRC bevestigen, dus het is waar.
    Meer lezen op:
    geenstrijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse vader te Kleve slaat dronken Syrische verkrachter van zijn bijna bewusteloos geslagen dochter af

    Duitse vader te Kleve slaat dronken Syrische verkrachter van zijn bijna bewusteloos geslagen dochter af

    Kleve,  Noordrijn-Westfalen juist over de grens bij Nijmegen en een stad alwaar ik tijdens mijn jeugd menig biertje naar binnen heb gegooid en meer heb gedaan wat God in zijn almachtige goedheid verboden heeft. Kleve alwaar wij nog steeds regelmatig gaan shoppen. Kleve een stad die evenals vele andere mooie Duitse stadjes naar de kloten geholpen wordt door Merkel haar asielparasieten. Kleve alwaar een Duitse vader een Syrische asielparasiet helaas niet dood heeft geslagen.. Knap, heel knap dat hij dit niet deed aangezien ik niet zou weten wat ik zou doen op het moment dat ik iemand met het bijna bewusteloos lichaam van mijn dochter zag slepen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De internetpolitie. Bel %%?

    De internetpolitie. Bel %%?

    internetpolitie 

    De Nederlandse politie gaat beginnen met een landelijke eenheid die de IS-propaganda op internet te lijf gaat. De tranen springen werkelijk uit je gulp om zoveel naïviteit.

    Eerste puntje: men werft maar vijf (5!) mensen. Het huidige urental van de Nederlandse ambtenaar in aanmerking genomen, houdt dat in dat er altijd één persoon aanwezig is. Buiten de vakantieperiodes in ieder geval:
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    16-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over populisme: denk eens na!

    Over populisme: denk eens na!

    populisme 4

    Veel mensen begrijpen de opkomst niet van mensen als Fortuijn, Wilders en van soortgelijke politici in het buitenland, zoals Trump in Amerika en Le Pen in Frankrijk.

    Deze mensen noemen die nieuwe soort politici populisten en achten ze een gevaar voor de samenleving. Maar dat zijn ze niet. De mensen stemmen in Nederland op Wilders omdat ze last hebben van de nieuwe volksplantingen van buitenlanders en de overheid hun probleem niet onderkent. Ook in andere landen stemmen de mensen op populisten omdat de overheid weigert een probleem te onderkennen of omdat die het aan de orde stellen van dat probleem als onethisch beschouwt. De mensen die er hier in Nederland anti Wilders zijn, hebben als regel zelf geen negatieve ervaringen met buitenlanders. Ze wonen in wijken waar ze geen last hebben van allochtonen.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan we weer: blanke UvA-millennial-antropologen (v) op de bres voor de boerka

    Gaan we weer: blanke UvA-millennial-antropologen (v) op de bres voor de boerka

    Een verbod is per definitie nooit een bevrijding


    Het is, net als menstruatie, een periodiek ongemak: blanke UvA-elitairvrouwtjes die het denken op te nemen voor hun islamitische zusters, en daarbij ondertussen niet alleen islamitische vrouwen terug hun reli-hel in schoppen, maar ook de Westerse cultuur ondermijnen. Dit alles lekt cyclisch door in de landelijke kwaliteitsmedia, vandaag is de Volkskrant de extra absorberende Deugtampon.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!

    VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!        

      

    Viktor Vasnetsov, de vier ruiters van de Apocalyps

    Door Joost Niemöller

    De directeur generaal van de VN organisatie voor migratie stelt dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden. Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum in Davos. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    15-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

    Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

    screenshot_65
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Zweedse autoriteiten delen mee dat buitenlandse jeugdbendes Zweden´s grootse winkelcentrum in een “No-Go-Area” veranderd hebben door de politie te intimideren, meisjes lastig te vallen en openlijk in drugs te handelen. De politie van Göteborg werd tot buitengewone maatregelen gedwongen om de steeds vaker voorkomende incidenten de baas te worden, waarvan klanten en winkeliers op hun werkplek de dupe werden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden

    Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden


    De Duitse auteur-journalist Udo Ulfkotte (foto), voormalig redacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, is gisteren plotseling overleden na een harstilstand. De net geen 57 jaar oud geworden Ulfkotte schreef diverse bestsellers waarin hij met tal van harde feiten en bewijzen de plannen van de Europese elite om ons continent met miljoenen moslimmigranten te islamiseren en te verarmen, onthulde. Ulfkottes dood wordt op sommige forums verdacht gevonden, omdat hij nog maar vier dagen geleden een openlijke oproep deed voor het opstellen van een gezamenlijke aanklacht tegen bondskanselier Angela Merkel. Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart stierf enkele jaren geleden eenzelfde verdachte dood.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    14-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgewezen asielzoekers kidnappen, mishandelen en verkrachten Zweedse vrouw

    Uitgewezen asielzoekers kidnappen, mishandelen en verkrachten Zweedse vrouw

    Zweden, januari 2017

    Zweedse vrouw verkracht door asielzoekers
    Zeven Arabische mannen verkrachtten een Zweedse vrouw die ze vasthielden in de kelder onder een waterpijp-café in Helsingborg. Een van hen kwam in 2010 vanuit Koeweit naar Zweden, werd uitgewezen maar kreeg toestemming om als ‘vluchteling zonder papieren’ te blijven en ontving elke maand 7000 kronen van het Arbeidsbureau voor een studie.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koeweitse sjeik sprak in Eindhoven, dag na plaatsing op Amerikaanse terreurlijst

    Koeweitse sjeik sprak in Eindhoven, dag na plaatsing op Amerikaanse terreurlijst

    Door Carel Brendel, 13 januari 2017

    Abdul Mohsin al-Mutairi (rechts) met Imad Eldin Bakri Ismail. Een dag voor zijn komst naar Eindhoven zetten de Amerikanen hem op een terreurlijst.

    Abdul Mohsin al-Mutairi (rechts) met Imad Eldin Bakri Ismail. Een dag voor zijn komst naar Eindhoven zetten de Amerikanen hem op een terreurlijst.

    Een van de opvallendste geestelijken in het internationale netwerk van Imad Eldin Bakri Ismail, al 38 jaar imam en penningmeester van de Al-Fourkaan Moskee in Eindhoven, is Abdul Mohsin al-Mutairi uit Koeweit.

    Zoals ik in mijn blog van 11 januari schreef is Al-Mutairi voorzitter van de in Bern gevestigde Association des Savants Musulmans (ASM), een club met een opmerkelijk hoog gehalte aan door terreurfinanciering en jihadpropaganda in opspraak geraakte salafistische geleerden. De in Soedan geboren Ismail fungeert als   penningmeester van deze organisatie.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    13-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

    Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

    crimineel 

    De regering heeft een rapport op laten stellen over de criminaliteitscijfers dat ontluisterend is. De werkelijkheid lijkt de officiële cijfers met een factor vijf te overstijgen.

    Dat het nieuwe rapport is gebaseerd op een onderzoek onder burgers is kenmerkend. Ook een vernietigend element uit het rapport is de hoeveelheid zaken waarmee niets wordt gedaan: 57% van de aangiftes en 70 van de internetaangiftes wordt verder genegeerd omdat er te weinig aanknopingspunten zijn.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alarmerend VN rapport: Tientallen miljoenen Afrikanen komen naar EU!

    Alarmerend VN rapport: Tientallen miljoenen Afrikanen komen naar EU!

    Door Joost Niemöller

    Zojuist publiceerde de aan de VN gerelateerde International Labour Organisation (ILO) in Genève een ijzingwekkend jaarrapport over de werkloosheid in de wereld en de te verwachten migratiestromen.

    De economische groei in 2016  stond op het laagste punt in zes jaar. Verwacht wordt dat die groei in 2017 een klein beetje zal toenemen. Maar daaraan verbindt de ILO de terechte kanttekening dat de te verwachten groei de afgelopen tijd steeds naar beneden toe moest worden bijgesteld:
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!