Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    may
    blog.seniorennet.be/may
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    04-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

    Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

            

    Nadat afgelopen dinsdag de juridische commissie van het EU parlement met meerderheid gestemd had voor het opheffen van de immuniteit van Marine Le Pen, lijstaanvoerder namens het Front National  voor de komende Franse presidentiële verkiezingen, heeft het EU parlement deze beslissing nu middels een stemming bekrachtigd.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    03-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

    Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

    Nederland, februari 2017

     Salman Ezzammoury
    De uit Marokko afkomstige fotograaf en beeldend kunstenaar Salman Ezzammoury (57) woont al jaren in Nederland. Hij waarschuwt voor de intolerantie van de islam.
    In een interview zegt hij: ‘Ik was heel verbaasd dat Nederlanders de islam zoveel ruimte geven. Want deze religie is zelf zeer intolerant. De moslims krijgen hier alle kans om deze kwade ideologie te verspreiden. Ik werd actief in Ede en voor de Marokkaanse gemeenschap, maar toen ze merkten dat ik een ongelovige was, werd ik lastig gevallen. Nu word ik nog in de gaten gehouden. De moslims doen niet mee aan de samenleving en zonderen zich af. Ze isoleren zichzelf, waardoor ze eenvoudig onder controle te houden zijn vanuit de Marokkaanse ambassade'.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

    “Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

    wilders
    PVV leider Geert Wilders na de EenVandaag Politicus van het Jaar-verkiezing 2016.

    Ik ben bedroefd en in opperste staat van verbazing. Ik zeg het u eerlijk: Ik ben intens diep bedroefd. Ik schaam me voor het leeuwendeel van mijn landgenoten, ik schaam me voor de leefsituatie in het leeuwendeel van de Europese lidstaten, en ik schaam me voor het leeuwendeel van de Europese politieke vertegenwoordiging.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

    Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

    screenshot_55
    (Vertaling: E.J. Bron)

    De rechtscommissie van het Europees Parlement heeft zich er voor uitgesproken de onschendbaarheid van de Franse presidentskandidate Marine Le Pen op te heffen – op basis van in 2015 geplaatste beelden en onderzoek met betrekking tot “verbreiding van gewelddadige beelden” op internet.
    Meer lezen op:
    elbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

    Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

    Overheid wilde 3600 islamisten behandelen, kreeg slechts 9 deelnemers, waarvan er 0 het programma voltooiden - Frans-Iraanse radicalisering expert: Het enige wat helpt is islamisten opsluiten – Europese politiek weigert nog altijd de kern van het probleem, de islam zélf, te erkennen

     
    Dat de overgrote meerderheid van de moslims geen jihadstrijder wil worden, zegt helemaal niets. De Nazi’s kwamen ook met slechts 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht. En bijna overal waar moslims in de meerderheid komen en (nog) mogen stemmen, kiezen ze voor radicale islamisten (Hamas op de Gazastrook, Hezbollah in Libanon, Erdogan in Turkije, de Moslim Broederschap in Egypte, later afgezet door het leger).
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


     


    02-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verdoezelt de Nederlandse staat de kosten van de immigratie

    Zo verdoezelt de Nederlandse staat de kosten van de immigratie        

    Vandaag verschenen er publicaties waarin staat dat door de komst van (kansloze) immigranten het aantal mensen in de bijstand sinds 2012 met 60.000 was gestegen.

    Het is voor iedereen duidelijk dat de opvang van kansloze immigranten veel geld kost. De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Islam is zeer intolerant'

    'Islam is zeer intolerant'

     
    Ted Walker 25-02-2017

    EDE Hij noemt zichzelf vrijdenker, humanist en atheïst. Maar Salman Ezzammoury (57) groeide in Marokko op in een islamitische omgeving. In Nederland nam hij later het christelijk geloof onder de loep. De fotograaf en beeldend kunstenaar uit Ede neemt ferme standpunten in, zeker als het gaat om de Islam.

    Door Freek Wolff

    U bent geboren in de Marokkaanse stad Tetouan en groeide op met vijf zusters, terwijl uw vader overleed toen u twaalf was. Hij wilde graag dat u imam zou worden.

    ,,Iedere geboren Marokkaan wordt geregistreerd als moslim. Je hebt geen keuze, dat blijf je tot aan je dood. Als je dit niet meer wilt zijn, is dat strafbaar. Dat staat in de grondwet. Je mag niet overstappen op een andere religie. Daar kun je een gevangenisstraf van drie jaar voor krijgen. En mensen controleren elkaar, waardoor je problemen krijgt. Op de koranschool moest ik elke dag een pagina tekst uit mijn hoofd leren. Als je dat niet deed, werd je hard gestraft met een stok. Dat was gewoon mishandeling."
    Meer lezen op:
    barneveldsekrant.nl


    24-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeruzalem

    Beste mensen

    Ik ga een weekje naar , mijn zinnen verzetten en weer positieve energie opdoen.

    Groeten

    Harrie


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisten proberen openbare school over te nemen; plan om auto directrice op te blazen

    Islamisten proberen openbare school over te nemen; plan om auto directrice op te blazen

    Engeland, februari 2017

     Moslim machtsgreep op school
    Op de Clarksfield Basisschool in Oldham bij Manchester, hebben ouders en lokale politici gepoogd om de school islamitisch onderwijs op te dringen.
    Uit een gelekt overheidsrapport blijkt dat een jarenlange campagne van intimidatie tegen directrice Trish O’Donnell heeft plaatsgevonden. Op het hoogtepunt daarvan werden doodsbedreigingen gericht tegen O’Donnell en waren er plannen om haar auto op te blazen. Ook is ze aangevallen door een van de ouders. Er waren petities tegen O’Donnell en beschuldigingen dat ze niet gepast gekleed zou zijn.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale dreiging moskeeën’ in Nederland blijkt… fakenews. Reconstructie.

    Massale dreiging moskeeën’ in Nederland blijkt… fakenews. Reconstructie.         

    Door gastauteur Peter 

    Op 3 februari 2017 verscheen er een bericht van Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) dat er in 2016 een toename was van incidenten bij islamitische gebedshuizen.

    Wat waren dat voor incidenten?
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    23-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

    Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

    Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie

     
    Typerend voorbeeld van het anti-Europese linksgroene cultuurnihilisme, de Zweedse premier Stefan Löfven.

    Professor (em.) Bassam Tibi, ooit migrant uit Damascus en voormalig volgeling van de beruchte linkse ’68’er’ beweging in Europa, waarschuwt -mede als liberale moslim- dat het stilzwijgende verbond tussen linksgroen en islam de grootste vijand van Europa is, omdat beide ideologieën volgens hem samenwerken aan de islamisering en daaraan verbonden vernietiging van onze open en vrije samenleving. De ondergang van ons continent komt heel dichtbij nu de sociaaldemocraten en linksgroenen in Duitsland alle (moslim)migranten stemrecht willen geven, ook als ze nog maar net zijn gearriveerd (2).
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het moet niet gaan om Wilders, maar om de problemen die hij aan de orde stelt

    Het moet niet gaan om Wilders, maar om de problemen die hij aan de orde stelt


    Afshin Ellian   

    Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR, schreef een open brief aan PVV-aanvoerder Geert Wilders, nadat die bekend had gemaakt het Carré-debat te mijden dat wordt georganiseerd door BNR (en RTL en Elsevier). Deze brief maakt een aantal zaken bespreekbaar.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    22-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300 mensen met Vlaams Belang op straat tegen nieuwe extremistische moskee van 850.000 euro in Antwerpse wijk ‘Luchtbal’

    300 mensen met Vlaams Belang op straat tegen nieuwe extremistische moskee van 850.000 euro in Antwerpse wijk ‘Luchtbal’

    16797505_1421556391202633_21602184606235410_o
    Gisterenavond trokken 300 mensen met fakkels door de straten van de Antwerpse wijk Luchtbal om op initiatief van het Vlaams Belang te protesteren tegen de geplande komst van een nieuwe megamoskee.  De Marokkaanse moslimtempel zou moeten komen in het voormalige postgebouw aan de Noorderlaan, en moslims zijn momenteel druk bezig om 850.000 euro bij elkaar te krijgen – uiteraard ook met duistere financiering vanuit het buitenland. 
    Meer lezen op:
    re-act.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Slaats krijgt antwoord van Sam van Rooy: “Wie islam zaait zal sharia oogsten”

    Jonas Slaats krijgt antwoord van Sam van Rooy: “Wie islam zaait zal sharia oogsten”

    Na de steniging

    Ik ga nu best wel een kwetsbaar stukje innerlijke beroering van mezelf laten zien. Naar aanleiding van het miljoenste hartverscheurend stupide stuk in de systeem-media over de islam dat mij dit keer werd toegezonden door Vlaamse vrienden, mailde ik het volgend terug aan die vrienden:
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    21-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open Society Foundations bestrijden “islamofobie” via steun aan politieke islam

    Open Society Foundations bestrijden “islamofobie” via steun aan politieke islam

    Door Carel Brendel, 20 februari 2017

    Moslimbroeders bijeen met dank aan Open Society Foundations. Links Linda Sarsour, rechts Julie Pascoët.

    “Kom in actie tegen moslimdiscriminatie,” stond er in december boven een oproep van de Stichting Democratie en Media (SDM), de geestelijke erfgenamen van Het Parool, om subsidieaanvragen in te dienen. In een blog zette ik   de nodige kanttekeningen bij dit initiatief. In een achterliggend document (pdf) stond namelijk dat aanvragen in verband met de Tweede-Kamerverkiezingen met voorrang zouden worden behandeld. De subsidies hadden dus een politiek doel.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

    Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

    © Facebook 

    Zweden – Op dit moment is het zeer onrustig in de allochtone wijk Rinkeby in Stockholm. De politie werd met stenen bekogeld en er werden waarschuwingsschoten afgevuurd, veel auto’s staan in brand.

    De onrust begon ongeveer kwart over negen in de avond toen een politiepatrouille een gezocht persoon wilde arresteren op het metrostation in Rinkeby.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielaanvraag vervolgde christenen afgewezen door ambtenaar met hoofddoek

    Asielaanvraag vervolgde christenen afgewezen door ambtenaar met hoofddoek

    Duitsland, februari 2017

     Ambtenaar met hoofddoek
    CDU politicus Wolfgang Bosbach ontmoette onlangs een christelijke Irakese familie in Noord Rijnland-Westfalen die voor gewelddadige moslims waren gevlucht. Hun asielaanvraag werd bij immigratiedienst Bundesamtes für Migration und Flüchtlinge (BAMF) behandeld door een ambtenaar met een hoofddoek. Deze vrouw wees de asielaanvraag af. 
    Afgelopen jaar dienden 97.000 Irakezen in Duitsland een asielaanvraag in. In januari werd 64.4% van de Irakese asielaanvragen goedgekeurd.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net

     


    20-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Feministische Volksrepubliek Zweden: met hoofddoeken op naar Iran

    De Feministische Volksrepubliek Zweden: met hoofddoeken op naar Iran

    De Zweedse man wordt mentaal ontmand


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frits Wester dolt met VVD-premier terwijl zijn baas Geert Wilders probeert uit te schakelen

    Frits Wester dolt met VVD-premier terwijl zijn baas Geert Wilders probeert uit te schakelen

      

    Jos van Zetten (bron: Flickr)

    Foto: Jos van Zetten (bron: Flickr)

    Waarin verschilt RTL Nieuws eigenlijk nog van de NPO? Ze zijn allebei knetterlinks en anti-PVV. 

    Geert Wilders legt vandaag de vinger op de zere plek wat RTL betreft.
    Nou zullen de meeste mensen wellicht niet weten wie die “RTL-baas Galjaard” is. Nou, twee jaar geleden legde de Media Courant al uit wie die man precies is en waar hij voor staat. Niet schrikken, maar hij blijkt een enorme Wilders-hater te zijn. Oh, en hij was een groot fan van… Diederik Samsom. Met andere woorden, meneer is een PvdA’er.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    19-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

    Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

    Operatie Sentinelle: Franse leger probeert controle over land weer terug te krijgen – Le Figaro: Miljardensubsidies voor migrantenwijken hebben 40 jaar lang niets geholpen, maar enkel de sociale vrede gekocht

     
    Om de aanhoudende gewelddadige migrantenrellen in Parijs en zo’n 20 andere steden –waaronder Lille, Nantes en Rouen- te stoppen, zou de Franse overheid volgens bloggers en Twitter gebruikers al de helft van het leger hebben ingezet. De regels voor het gebruik van vuurwapens door agenten, gendarmes, soldaten en anti-terreureenheden zijn versoepeld, omdat steeds meer van hen met grof geweld te maken krijgen, en daarmee in een feitelijke burgeroorlog terecht zijn gekomen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!