NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”
 • Na 10 weken en 1700 gewonden zetten #GiletsJaunes door (#ActeX)
 • Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen
 • https://fenixx.org/2019/01/18/aantal-immigratiejihadisten-dat-de-eu-binnenvalt-bijna-verdubbeld-in-de-eerste-weken-van-dit-jaar/
 • Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
 • Arnold Karskens: 'Ik geloof het NOS Journaal niet meer’
 • 'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'
 • Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken
 • Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen
 • Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  toontje47
  blog.seniorennet.be/toontje
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  10-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van Nederland. Het is aan u.

  De toekomst van Nederland. Het is aan u.


  Sinds de verkiezing van Trump, heb ik besloten peilingen niet meer serieus te nemen. Uit de peilingen zou nu al een week blijken dat Wilders wegzakt, dat Rutte stijgt en dat er een sterk groeiende populariteit zou zijn voor Pechtold dan wel Buma als premier. Afgaande op De Hond is een vier of vijf partijenkabinet zonder Wilders mogelijk, al wordt dit lastig in de Eerste Kamer. Lastig, maar niet onmogelijk omdat andere partijen een dergelijk kabinet zouden steunen om Wilders buiten de regering te houden. Gezien vanuit diezelfde redenatie zou ook een minderheidskabinet mogelijk zijn.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet wil geen Turkse toespraken omdat dat ‘Wilders in de kaart speelt’

  Kabinet wil geen Turkse toespraken omdat dat ‘Wilders in de kaart speelt’

  NOS:
  De Turkse minister van buitenlandse zaken zegt dat Nederland hem vroeg hier geen campagne te komen voeren omdat dat Geert Wilders in de kaart zou spelen.

  Turkse minister: Wij doen wat we willen in Nederland

  Asscher en Rutte doen alsof ze die Turk hier niet over de vloer willen, maar de onderdanige dhimmies hebben dus dat verzoek gericht aan de Turken, omdat ze bang zijn dat Geert Wilders er garen bij spint. Niet omdat ze zelf iets tegen Turkije hebben. Dat laatste is ook moeilijk voorstelbaar. Mark Rutte heeft geheel vrijwillig 6 miljard naar Erdogan overgemaakt om de genocide op de Koerden te financieren, en dat alleen maar omdat de Armeniërs al een tijdje op zijn.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Meer dan 14.000 nieuwe immigranten per maand

  Duitsland: Meer dan 14.000 nieuwe immigranten per maand

  Screenshot_20
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De illegale immigratie uit de Derde Wereld naar Duitsland blijft constant hoog: in februari kwamen er 14.289 nieuwe “asielzoekers” Duitsland binnen. In januari 2017 bedroeg het aantal binnengekomen “asielzoekers” 14.467.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  09-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijks fatale aantrekking tot de islam

  Frankrijks fatale aantrekking tot de islam

  door Giulio Meotti  •  7 Maart 2017


  In zijn recente boek Zal de kerkklok morgen nog luiden? neemt Philippe de Villiers nota van de verdwijning van kerken in Frankrijk en de vervanging ervan door moskeeën. Hierboven afgebeeld: op 3 augustus 2016, als Franse oproerpolitie een priester en zijn congregatie uit de kerk van St Rita in Parijs sleepte, voorafgaand aan de geplande sloop. Front Nationale leider Marine Le Pen zei woedend: "En wat als ze parkeerplaatsen maken op de plaats van salafistische moskeeën, en niet van onze RT video
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

  EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

  Screenshot_202
  (Door: “Driek”)

  Soms overvalt mij plotsklaps een vreemde vermoeidheid die mij ineen doet zinken. De oorzaak daarvan is toe te schrijven aan den dagelijkse berichten over de volgelingen van dien quatsch-profeet Mohammed. Hoge bloeddruk, hartkloppingen en moedeloosheid teisteren dan mijn gestel. Doch ik ontkom er niet aan. Want zojuist lees ik op de site van Geen Stijl dat de angst van den burger voor dien moorddadige islam volkomen ongegrond is. Welnu, spitsvondig lezer van E.J. Bron, wat blijkt? Emile Gerardus Maria Roemer (1962), heeft zich op den studie der koran geworpen en vindt dat er geen enkele reden is de islam te wantrouwen. De angst voor de islam wordt ons aangepraat, zegt den carnavalskoning uit Brabant. Het is gewoon een fijne religie.
  Meer lezen op
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  08-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou ik de harten van Pechtold en Roemer uit hun borst willen snijden en rauw opeten?

  Zou ik de harten van Pechtold en Roemer uit hun borst willen snijden en rauw opeten?

  Nou nee. Maar ja, anderzijds kent een mens zichzelf misschien niet qua bloeddorst en de haat die ik gisteren voelde toen ik las dat Roemer en Pechtold uitgebreid hadden zitten betogen dat de islam prachtig is en de angst voor de islam geheel ongegrond . . . . .  ja, hoe was die haat eigenlijk? Ik moet even goed nadenken want ik heb gisteren bijna drie liter wijn nodig gehad om mezelf bewusteloos te krijgen.
  Meer lezen op:
  martienpennings..com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judea & Samaria: Verscheidene Palestijnse terroristen opgepakt en één gedood tijdens vuurgevecht

  Judea & Samaria: Verscheidene Palestijnse terroristen opgepakt en één gedood tijdens vuurgevecht

  terror10
  Een Palestijnse terrorist van de Al Quds Brigades (moordbrigade van de Palestijnse Islamitische Jihad aka PIJ) in de Gazastrook toont trots zijn wapens: links de Koran en rechts een Kalashnikov automatisch geweer. Op de achtergrond een minnaret van een moskee.

  In de eeuwigdurende strijd tegen de Arabische en islamistische terreur jegens Joden en Israël, werd deze maandagochtend, 6 maart 2017, een Palestijns-Arabische terrorist geëlimineerd tijdens een vuurgevecht met soldaten van het Israëlische leger. Dat vuurgecht vond plaats in de door de Palestijnse Autoriteit gecontroleerde stad Ramallah, Judea.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gewapende tak van onze linkse partijen

  De gewapende tak van onze linkse partijen

   

  Ik geloof dat die gedenkwaardige benaming van ons aller Fubar afkomstig is, en hoe terecht die constatering is mag blijken bij de actie van deze moderne SA troepen van vandaag.

  Wat wilde het geval? Dion Graus wilde samen met Geert Wilders een bezoek brengen aan de Stichting Dierenzorg in Zaandam. Prompt kwam “het Zaanse antifascitische actiefront in het geweer, ja u leest het goed, dat is dus een onderafdeling van de Amsterdamse hoofdmacht. Hier staat het artikel daarover;
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  07-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prominente leden Democratic Party hebben nauwe banden met Moslim Broederschap-organisatie ISNA

  Prominente leden Democratic Party hebben nauwe banden met  Moslim Broederschap-organisatie ISNA

  VS, maart 2017

  Hillary Clinton
  Diverse prominente leden van de Democratische Partij onderhouden nauwe banden met de door de Moslim Broederschap opgerichte Islamic Society of North America (ISNA).
  Zoals congreslid Keith Ellison uit Minnesota, die diverse keren sprak op ISNA-congressen. Congreslid Andre Carson uit Indiana kreeg duizenden dollars voor zijn campagne van organisaties die nauwe banden hebben met ISNA. Ook Keith Ellison uit Minnesota, Hillary Clinton, Bernie Sanders, Barack Obama ontvingen dergelijke donaties
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ‘foute’ burgemeester?

  Een ‘foute’ burgemeester?

  Prof. dr. David Pinto.

  Volgens prof. dr. David Pinto deugt er iets niet aan de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. In zijn stad Rotterdam wordt een conferentie georganiseerd waar een sterke geur van islamitische terreur omheen hangt, namelijk die van Hamas. Dat de burgemeester weinig initiatief toont om conferenties van dat soort gajes te voorkomen, stoort de eminente professor in hoge mate…

  Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam ziet de komende conferentie van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas in zijn stad niet als een bedreiging voor de openbare orde. Als belangrijk argument geeft de burgemeester daarbij op dat de politie en de Nationaal Coördinator Terrorisme & Veiligheid hebben laten weten dat ‘uit geen enkele bron blijkt dat de conferentie door Hamas wordt georganiseerd’.

  De journalist Carel Brendel heeft uitgezocht wie deze conferentie precies organiseren. Op zijn website schrijft hij:
  Meer lezen op:
  sta-pal.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na debat gisteren: Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen?
  Na debat gisteren: Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen?

  Enkele prangende vragen voor Jesse Klaver, Mark Rutte, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Sybrand Buma, Emile Roemer en (de gisteren afwezige) Geert Wilders

   

  ‘De kijkers’ zouden na het debat in Carré gisteren GroenLinks lijsttrekker Jesse Klaver tot winnaar hebben uitgeroepen. Een vorige keer was dat D66 leider Alexander Pechtold. Wij hebben het gevoel dat zowel de publieke als commerciële omroepen in beide gevallen ‘een CNN’tje’ hebben gedaan, want wij kennen helemaal niemand die ook maar iemand in zijn omgeving heeft die dezelfde mening is toegedaan (maar misschien bent u wel de spreekwoordelijke uitzondering?). Wij hebben hoe dan ook nog wel wat vragen voor de politieke leiders, waarbij we voor de volledigheid ook de grote afwezige, PVV leider Geert Wilders, meenemen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan wordt legitieme dictator van Turkije na referendum over grondwet

  Erdogan wordt legitieme dictator van Turkije na referendum over grondwet

  Niets houdt hem dan tegen om Turkije te islamiseren

  Hoe meer macht Erdogan kreeg, hoe harder Turkije achteruitging: politiek, economisch en qua veiligheid.


  » Reageer (0)
  06-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Marokkaanse asielzoekers liegen over leeftijd en maken Uppsala onveilig

  Zweden, maart 2017

   Asielzoekers Zweden
  Afgelopen week zei parlementslid Marta Obminska dat niet-begeleide Marokkaanse jongeren voor grote problemen in Uppsala zorgen. Politie-inspecteur Daniel Larsson in Uppsala bevestigt haar uitspraken. Jonge Afghaanse niet–begeleide asielzoekers plegen misdaden om hun heroïnegebruik te betalen.
  Maar het gaat vooral om Marokkanen die geen vluchtelingenstatus hebben. Ze zeggen tussen de 16 en 20 te zijn, maar meestal zijn ze ouder.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van Nederland. Het is aan u.

  De toekomst van Nederland. Het is aan u.        

  Door Joost Niemöller

  Sinds de verkiezing van Trump, heb ik besloten peilingen niet meer serieus te nemen. Uit de peilingen zou nu al een week blijken dat Wilders wegzakt, dat Rutte stijgt en dat er een sterk groeiende populariteit zou zijn voor Pechtold dan wel Buma als premier.  Afgaande op De Hond is een vier of vijf partijenkabinet zonder Wilders mogelijk, al wordt dit lastig in de Eerste Kamer. Lastig, maar niet onmogelijk omdat andere partijen een dergelijk kabinet zouden steunen om Wilders buiten de regering te houden.  Gezien vanuit diezelfde redenatie zou ook een minderheidskabinet mogelijk zijn.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  05-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belachelijk! Nederlandse rechters tekenen petitie tegen Trump

  Belachelijk! Nederlandse rechters tekenen petitie tegen Trump

  Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. De officiële opening van het nieuwe gebouw is op 1 maart 2016. Het ontwerp is door Kaan Architecten. Bas Kijzers / Rijksvastgoedbedrijf (bron: Wikimedia Commons)

  Foto: Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. De officiële opening van het nieuwe gebouw is op 1 maart 2016. Het ontwerp is door Kaan Architecten. Bas Kijzers / Rijksvastgoedbedrijf (bron: Wikimedia Commons)

  Afshin Ellian, Derk Jan Eppink en Kees de Lange zijn terecht woedend.

  Gekker dan dit wordt het niet:

  1086 Nederlandse rechters hebben een petitie getekend waarin staat dat uitspraken van de Amerikaanse president Trump de rechtstaat ondermijnen. Dat is bijna de helft van het totale aantal rechters in Nederland, 2400.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

  Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

  screenshot_111
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De “integratie-tsarina” waarschuwt dat overal in Groot-Brittannië islamitische extremisten proberen de scholen te ondermijnen. Terwijl zij de bewijzen voorlegde aan de parlementariërs, zei Dame Louise Casey, die het onderzoek naar de problemen met de ongecontroleerde immigratie leidde, dat het “Trojaanse Paard” schandaal, waarbij islamitische extremisten in Birmingham scholen overnamen, wat in 2014 bekend werd, zich overal in het land herhaalt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

  Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

  Bernie Sanders eiste van Trump een ‘luide en krachtige’ reactie tegen antisemitisme, totdat bleek dat de dader een bepaalde huidskleur en religie had, en ook nog een van zijn supporters was. Nu hullen Sanders en alle andere topdemocraten zich in hypocriet stilzwijgen.

  De 31 jarige Juan Thompson (foto) die in St.Louis door de FBI werd gearresteerd nadat hij minimaal acht, maar vermoedelijk ongeveer honderd Joodse instellingen -waaronder scholen- had bedreigd met bomaanslagen, blijkt een moslim te zijn die supporter is van Bernie Sanders en de gewelddadige racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’. Thompson was verslaggever bij The Intercept, maar werd enige tijd geleden ontslagen omdat hij nepnieuws berichten had geplaatst en zijn bronnen had verzonnen. Desondanks weigeren top Democraten nog steeds hem te veroordelen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  04-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Bussemaker en de gematigde islam in Marokko

  Minister Bussemaker en de gematigde islam in Marokko

  24265440544_a628aa19c9_b

  Minister Jet Bussemaker van Onderwijs vindt het (samen met haar collega Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking) 2,5 miljoen euro waard dat Nederlandse studenten kennis maken met Marokko, omdat daar de gematigde islam de norm is. Hoe in godesnaam krijgt ze die flauwekul uit haar zogenaamd feministische mond?

  Hoezo is het gematigd als je wordt gearresteerd en bestraft met tot zes maanden cel, omdat je je niet aan de ramadan houdt en openlijk eet en drinkt? Hoezo is het gematigd als je bij je geboorte al tot moslim wordt verklaard? En als in de grondwet staat dat het strafbaar is om de islam te verlaten? In Marokko kun je tot vijf jaar de gevangenis in gaan en een beroepsverbod opgelegd krijgen als je God en/of zijn profeten beledigt of belastert. Wat is daar gematigd aan?
  Meer lezen op
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

  Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

          

  Nadat afgelopen dinsdag de juridische commissie van het EU parlement met meerderheid gestemd had voor het opheffen van de immuniteit van Marine Le Pen, lijstaanvoerder namens het Front National  voor de komende Franse presidentiële verkiezingen, heeft het EU parlement deze beslissing nu middels een stemming bekrachtigd.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  03-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

  Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

  Nederland, februari 2017

   Salman Ezzammoury
  De uit Marokko afkomstige fotograaf en beeldend kunstenaar Salman Ezzammoury (57) woont al jaren in Nederland. Hij waarschuwt voor de intolerantie van de islam.
  In een interview zegt hij: ‘Ik was heel verbaasd dat Nederlanders de islam zoveel ruimte geven. Want deze religie is zelf zeer intolerant. De moslims krijgen hier alle kans om deze kwade ideologie te verspreiden. Ik werd actief in Ede en voor de Marokkaanse gemeenschap, maar toen ze merkten dat ik een ongelovige was, werd ik lastig gevallen. Nu word ik nog in de gaten gehouden. De moslims doen niet mee aan de samenleving en zonderen zich af. Ze isoleren zichzelf, waardoor ze eenvoudig onder controle te houden zijn vanuit de Marokkaanse ambassade'.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • full spectrum CBD (full spectrum CBD)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!