Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vsop24
    blog.seniorennet.be/vsop24
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blanke slavernij. Het verzwegen verhaal.

    Blanke slavernij. Het verzwegen verhaal.

    ChildLabor1

    Bron: The Steady Drip

    De geschiedenis van de slavernij wordt ons verteld als een geschiedenis van zwarte slaven, door blanken onderdrukt en vernederd. Dat verhaal klopt niet. Het was in werkelijkheid ingebed in grootschalige blanke slavernij, ook in de tijd van de zwarte slaven.  Dat is uitvoerig gedocumenteerd, maar wordt alleen in de marge verteld. Hoe zat het?
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse regering besteedt meer geld aan haar terroristen dan aan behoeftige Palestijnen

    Palestijnse regering besteedt meer geld aan haar terroristen dan aan behoeftige Palestijnen


    Het Arendsnest van Abu Mazen op de Obersalzberg nabij Ramallah, aka het nieuwe presidentieel paleis van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas. Kostprijs: meer dan 13 miljoen dollar, inboedel, beveiliging en luxe niet meegerekend. Zo te zien worden de hulpgelden van de EU en de VS aan ‘Palestina’ royaal opgesoeppeerd en diepe putten achtergelaten. Het Palestijnse volk mort maar krepeert in stilte uit schrik voor repressie [beeldbron: Dagen.no]
    Meer lezen op:
    brabosh.com">


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het politieke antifascisme is een Trojaans paard 'Hartstochtelijke haat jegens iedereen die ook maar een beetje de verkeerde mening heeft'

    Het politieke antifascisme is een Trojaans paard 'Hartstochtelijke haat jegens iedereen die ook maar een beetje de verkeerde mening heeft'


    Als jonge journalist was ik kort na de val van de Muur getuige van het opgraven van honderden stoffelijke overschotten uit massagraven die zich naast het voormalige concentratiekamp Sachsenhausen bij Berlijn bevonden. Het was een blik in een afgrond die ik niet licht zal vergeten.

    Hier lagen soldaten van de Wehrmacht, voormalige aanhangers van de nazipartij, sociaaldemocraten, kinderen, jongeren die als onbetrouwbaar golden en buitenlanders. Allen waren zonder enige vorm van proces opgesloten. In dit Speziallager Nr. 7 stierven duizenden door honger en uitputting.
    Meer lezen op:
    tpo.politiek.nl


    24-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegale wapenhandel: “islamisten” kunnen in Europa op ieder moment een leger opstellen

    Illegale wapenhandel: “islamisten” kunnen in Europa op ieder moment een leger opstellen

    (Vertaling: E.J. Bron)
    Wapenarsenaal voor de “heilige oorlog” in Europa

    Na de aanslag in Barcelona was er steeds opnieuw sprake van radicaalislamitische terreurcellen. Hoe groot is eigenlijk het gevaar  dat een groot aantal Jihadisten en terroristen in Europa zich zwaar zou kunnen bewapenen? Het geheime wapenarsenaal van illegale wapenhandelaren, dat Europol dit jaar in Spanje in beslag nam, geeft een indruk.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische filmmaker: ‘Als Europa niet snel handelt, zal islamisering 300 jaar lang jullie toekomst vernietigen’

    Arabische filmmaker: ‘Als Europa niet snel handelt, zal islamisering 300 jaar lang jullie toekomst vernietigen’

    ‘Iedereen die zich niet ondubbelzinnig losmaakt van de islam blijft een tikkende tijdbom’ – ‘Linksgroene zelfhatende politiek heeft laatste 10 jaar fascistische trekken gekregen’

     
    Om de ondergang van onze vrije, democratische en welvarende samenleving te voorkomen zijn deportaties volgens Karim onvermijdelijk. (Beeld: Getty Images (2)).

    Bovenstaande uitspraak verwacht u wellicht van een conservatieve of ‘rechtse’ activist, maar werd deze keer gedaan door een ooit gelauwerde Arabische (en voormalig islamitische) filmmaker en Midden Oosten expert die eind jaren ’70 uit Libanon naar Europa emigreerde, en vooral in de jaren ’90 tal van documentaires voor Duitstalige publieke zenders maken. Imad Karin geeft de Europeanen nu een keiharde waarschuwing: als de massa immigratie uit moslimlanden niet onmiddellijk wordt omgekeerd en de islam volledig een halt toe wordt geroepen,  zal ‘de toekomst voor onze kinderen voor de volgende 300 jaar worden vernietigd.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    23-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agitprop en bedrog NOS – waarom brandt Culemborg?

    Agitprop en bedrog NOS – waarom brandt Culemborg?

    Culemborg 

    Er zijn afgelopen weekend weer autobranden geweest in Culemborg. Wanneer branden auto’s er niet, zou je beter kunnen vragen. De NOS doet er zo bleu mogelijk over.

    Helaas voor de staatsomroep heb ik een afschuwelijk goed geheugen. En een goed archief. En die combinatie van archief en geheugen vertelde mij dat er in Culemborg nooit sprake is van incidenten, hoogstens van gevechtspauzes in een voortdurende oorlog tussen twee bevolkingsgroepen: Molukkers en moslims. Een oorlog die dateert van vóór januari 2011.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multiculturalisme: culturele verarming door religieuze verrijking

    Multiculturalisme: culturele verarming door religieuze verrijking

    Wat is de meerwaarde van méér islam?


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.59% van de “vluchtelingen” ongeletterd

    59% van de “vluchtelingen” ongeletterd

    Screenshot_18
    (Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)
    Analfabeten in plaats van geschoolde krachten

    Stap voor stap komt toch de waarheid aan het licht, en dat zelfs voor de parlementsverkiezingen: uitgerekend de regimegetrouwe “Bild-Zeitung” zegt eindelijk een keer de waarheid: 59% van de “vluchtelingen”, die zich in Duitsland laten voederen en vermaken, hebben geen schooldiploma, dus helemaal geen of slechts geringe schoolopleiding!
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD krijgt een lesje werkelijkheidszin – gaat dat helpen?

    VVD krijgt een lesje werkelijkheidszin – gaat dat helpen?

    lesje werkelijkheidszin

    De Haagse VVD is tot de ontdekking gekomen dat ze een probleem heeft. Met de islam. En dat probleem wil niet luisteren, maar slaat de regenten van de VVD met Nederlandse wetgeving om de oren. Die krijgt nu een lesje werkelijkheidszin.

    Goede raad zal duur zijn in het Haagse stadhuis. Imam Fawaz Jneid een gebiedsgebod geven voor het prediken in een achterkamertje van een islamitische boekhandel is al eerder spaak gelopen, en gaat nu de tweede fase in. Diverse islamitische organisaties springen nu op de wagen, want wat er met dit gebiedsverbod gebeuren gaat als het voor de rechter komt ziet elk goed opgevoed kind van drie van mijlenver aankomen. Mag niet! Stout Blokje, excuses aan bieden en er van afblijven. Zoiets, in ieder geval.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het door de media verzwegen succes van Trump, puntsgewijs.

    Het door de media verzwegen succes van Trump, puntsgewijs.


    Door gastauteur Dr. Gert Jan Mulder

     Ronald Reagan werd beschimpt door zijn tegenstanders als een tweederangs acteur, maar ging de geschiedenis in als een van de meest succesvolle presidenten die Amerika ooit gekend heeft.

    Donald Trump was een succesvol ondernemer (totaal vermogen ruim USD 10 miljard), en voor velen in het establishment (deep state), de elite en vooral de media, een absolute nachtmerrie als president.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamsterdam. Hofstadgroeper die als deradicaliseringsexpert werkte, plugde jihad

    Islamsterdam. Hofstadgroeper die als deradicaliseringsexpert werkte, plugde jihad    

    Hee jongens. Balletje trappen, of zullen we bermbommen bouwen?                    

    Zogezegde ex-jihadronselaar uit de Hofstadgroep ronselt gewoon door na aanstelling als deradicaliseringsgoeroe.

     Het antimaffiabeleid van de Gemeente Amsterdam gaat als volgt: Don Corleone en Al Capone krijgen een enorme zak geld, mogen die zonder veel controle over vrienden en familie verdelen en kunnen intussen ongestraft verder gaan met hun krimmenele activiteiten. Het zou grappig zijn als het niet daadwerkelijk zo ging met het antiterreurbeleid.
    De sleutels van de stad werden vergeven aan een stel corrupte, nepotistische naffers die voornamelijk bezig waren met het redden der meubelen van de eigen in-group (stel je voor, reflectie, probleemerkenning en een constructieve opstelling bij moslims!) en het verdelen van zoveel mogelijk taxpoet. Intussen werkten er gewoon jihadisten bij de organisatie, zoals Bilal Lamrani.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl

    21-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel Wir schafffen das: ‘Kleuter-Baardmannen’ in opleiding voor ‘Islam-aanslagen’ slaan toe in Finland & Barcelona.

    Merkel Wir schafffen das: ‘Kleuter-Baardmannen’ in opleiding voor ‘Islam-aanslagen’ slaan toe in Finland & Barcelona.

    AMSTERDAM-NOIR-  ‘EU-Führerin Merkel’: „Wir schaffen das jeden tag ein Islam Anschlag in der EU,Heil الله أَكْبَر, Allāhu akbar”(Video).


    ‘Kleuter-Braadmannetjes’ en vrouwtjes op een school in het Belgische Ronse staan ook al onder invloed
    staan van de extremistische Islamitische stroming van King Salem van Saoedi Arabië(Video). Leraren luiden de noodklok en worden direct afgeserveerd door Peter R. de Vries aka “Dood aan Wilders” en zijn’ I Love Islam-BN-Hoeren’ als criminele mensen die lijden aan Islamofobie. Iedereen weet dat de corrupte De Vries en zijn ‘BN-Hoeren- crew’ voor die uitlatingen betaald wordt door Rutte & Co.
    Meer lezen op:
    stevenbrownsblog.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    BUURTPREVENTIE!!!

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolging teruggekeerde jihadisten gebrekkig

    Vervolging teruggekeerde jihadisten gebrekkig

    Europa, augustus 2017

    Nederlandse Syrie-gangers
    CDA-kamerlid Pieter Omtzigt onderzocht voor de Raad van Europa (niet te verwarren met de Europese Raad van de EU) welke acties Europese landen ondernemen om ervoor te zorgen dat Syrië- en Irakgangers die terug in eigen land zijn, worden vastgezet en vervolgd. In landen waar veel terugkeerders worden verwacht, zoals Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, gebeurt dat veel. Andere landen zijn minder actief bezig met het vervolgen van terugreizigers. Een aantal landen heeft nog geen enkele terugkeerder vervolgd, zegt Omtzigt. Door het open grenzen beleid van de EU betekent dit dat jihadisten die in Syrie of Irak moorden hebben gepleegd en bij terugkeer in eigen land niet worden vervolgd ook een gevaar vormen voor andere EU landen. Landen hebben bovendien de plicht om terreurdaden van IS te vervolgen, zeker sinds de VN en de Raad van Europa stellen dat IS zich schuldig maakt aan volkerenmoord, aldus Omtzigt. De resultaten van het onderzoek in 20 Europese landen zijn samengevat in een rapport, dat nog vertrouwelijk is.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wierd Duk spreekt zich uit tegen terrorisme, wordt onmiddellijk aangevallen door ‘journaliste’

    Wierd Duk spreekt zich uit tegen terrorisme, wordt onmiddellijk aangevallen door ‘journaliste’

    Wierd Duk wordt kapotgemaakt door de linkse media. Nou ja, dat proberen ze tenminste.

    Foto: Wierd Duk wordt kapotgemaakt door de linkse media. Nou ja, dat proberen ze tenminste. Bron: Café Weltschmerz / YouTube.

    De Nederlandse journalistiek is totaal gestoord.

    Wierd Duk toont een foto van een jongetje van zeven, die op brute wijze vermoord werd in Barcelona door een stel islamistische extremisten. Die foto is vreselijk, maar toont ook het Kwaad van het jihadisme aan. En juist daarom is de foto zo krachtig.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media: Struisvogelpolitiek rondom islamterreur

    Media: Struisvogelpolitiek rondom islamterreur

    De Correspondent roept op tot terughoudende berichtgeving over terreuraanslagen. Arthur van Amerongen daarentegen wil geen feiten achterhouden, zogenaamd ter bescherming van kwetsbare moslims.

         door Arthur van Amerongen

    Vorige maand zwengelde David van Reybouck op de website De Correspondent een debat aan omtrent verslaggeving over terreur. Hij stelt: ‘Als sommige vormen van berichtgeving terrorisme meer belonen dan andere, dan moeten we durven stilstaan bij de werkwijze van de pers. Excessieve media-aandacht kan immers de angst verhogen, de terrorist een heldenstatus verlenen en anderen tot nieuwe aanslagen inspireren.
    Meer lezen op:
    ravage.webzine.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisten schieten ‘haatimam’ te hulp

    Salafisten schieten ‘haatimam’ te hulp

    Lex de Jonge

    Imam Sjeik Fawaz Jneid is actief in een islamitische boekwinkel aan de  Cillierstraat in Transvaal (inzetje). © anp/Jacques Zorgman

    Een groep voornamelijk salafistische moslims en moslimorganisaties keert zich fel tegen het gebiedsverbod dat de Haagse ‘haatimam’ Fawaz Jneid onlangs kreeg opgelegd. Op internet circuleert een woedende aanklacht tegen deze ‘heksenjacht’, ondertekend door 23 moslims en moslimorganisaties.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    20-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodeng: Duitse journalist tot 6 maanden veroordeeld wegens islamkritiek op Facebook

    Doodeng: Duitse journalist tot 6 maanden veroordeeld wegens islamkritiek op Facebook

    Historisch plaatje plus anti-islamtekst = 'Haatzaaiende propaganda'


    De Duitse journalist Michael Stürzenberger is vrijdag door een rechter in München veroordeeld tot maarliefst zes maanden cel wegens ‘verspreiding van propaganda voor anti-constitutionele organisaties’. Ook moet Stürzenberger 100 uur schoffelen. De celstraf kan worden omgezet in een voorwaardelijke celstraf, met een proeftijd van drie en een half jaar. Gedurende die tijd moet Stürzenberger opletten met vrijwel alles wat hij plaatst, wat feitelijk neerkomt op een beroepsverbod.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland woedend over arrestatie schrijver in Spanje op verzoek van regering-Erdogan

    Duitsland woedend over arrestatie schrijver in Spanje op verzoek van regering-Erdogan

    Dogan Akhanli heeft alleen nog Duitse nationaliteit


    De Duitse schrijver Dogan Akhanli, die in Turkije is geboren, is zaterdag tijdens zijn vakantie in Spanje opgepakt. Volgens zijn advocaat Ilias Uyar is dat gebeurd op verzoek van de regering-Erdogan. Het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken is van deze vreemde gang van zaken op de hoogte en probeert consulaire hulp te regelen.

    Akhanli vluchtte in 1991 uit Turkije en woont tegenwoordig in Keulen. Hij heeft alleen nog de Duitse nationaliteit. Waarvan hij wordt beschuldigd is onduidelijk. Uyar zei in de Kölner Stadt-Anzeiger dat er bij de Spaanse politie een spoednotitie van Interpol was binnengekomen.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluit niet langer de ogen voor islamisme - Darya Safai

    Sluit niet langer de ogen voor islamisme - Darya Safai

    wo 18/11/2015 - 09:23 Darya Safai
    Ondanks de boosheid en verschrikking die de beelden uit Parijs ook bij mij opriepen, kwamen deze aanslagen voor mij niet als een verrassing. En zolang het Westen niet duidelijk stelling neemt tegen het islamisme, zal Europa alleen maar meer getroffen worden door dit soort barbaars terrorisme.
    Meer lezen op:
    deredactie.be



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!