NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Asieladvocaten zijn NSB’ers
 • De toekomstige samenwerking tussen PVV en FVD
 • Blokkeermoslims slopen wijk na Pegida-demo
 • Duitse ISIS-bruid kocht meisje van 5 jaar als slaaf en liet haar vervolgens omkomen van de dorst
 • Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht
 • Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”
 • Na 10 weken en 1700 gewonden zetten #GiletsJaunes door (#ActeX)
 • Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen
 • https://fenixx.org/2019/01/18/aantal-immigratiejihadisten-dat-de-eu-binnenvalt-bijna-verdubbeld-in-de-eerste-weken-van-dit-jaar/
 • Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  witteherders
  blog.seniorennet.be/wittehe
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  16-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walhalla in Europa Bewust positieve framing van de islam

  Walhalla in Europa Bewust positieve framing van de islam

  Wie niet weet wat framing in de journalistiek precies betekent, kan bij wijze van illustratie eens kijken naar de tv-docu-serie Allah in Europa. Filosoof en utopie-jager Jan Leyers begint er een queeste, een zoektocht naar een ‘gematigde islam’. Je kan net zo goed goud gaan zoeken op de Purperen Heide.

  Al in de eerste aflevering wordt hij koudweg gecounterd door een imam in Srebrenica: “De Europese islam bestaat niet. Je hebt een islam in Europa, maar er is maar 1 islam”. Oeps, dat loopt al fout!
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (1)
  15-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TBS-er op proefverlof valt jonge vrouw aan

  TBS-er op proefverlof valt jonge vrouw aan

  Ina Reitzema Groningen

  In het Sterrebos in Groningen is zondag een 22-jarige vrouw aangevallen door een tbs-er uit de Van Mesdagkliniek. Hij was op onbegeleid verlof.

  De 41-jarige man is aangehouden en zit nog steeds vast op het politiebureau. Volgens een ingewijde is de vrouw mishandeld en verkracht. Een politiewoordvoerder kan dat nog niet bevestigen. ,,Wij moeten het slachtoffer nog horen.’’ Het slachtoffer, dat woont in de Stad, is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Daar wordt onderzocht of ze seksueel is misbruikt.
  Meer lezen op:
  dvhn.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rohingya ’s getraind door ISIS-jihadi's

  Rohingya ’s getraind door ISIS-jihadi's

  India / Myanmar, oktober 2017

   Rohingya's getraind door ISIS-jiahdi's
  De veiligheidsdiensten in het Indiase district Nagaland, dat grenst  aan Myanmar, stellen dat Rohingya-opstandelingen bezig zijn met de aanschaf van grote hoeveelheden wapens en ammunitie.
  Tenminste 2000 moslims zijn bereid de wapens op te namen tegen de inwoners van Nagaland. Ze worden getraind door 20 ISIS-jihadisten en staan in contact met de imam van Dimapur, die vergaande plannen heeft om Nagaland te bezetten. De veiligheidsdiensten verwachten bomaanvallen en suïcide-aanslagen door geheel Nagaland.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar Turkse invloeden in Rotterdam

  Onderzoek naar Turkse invloeden in Rotterdam

  Tanya Hoogwerf © Jan de Groen

  Coalitiepartijen Leefbaar Rotterdam en CDA willen een uitgebreid onderzoek naar de 'lange arm van Ankara' in Rotterdam. Dit moet duidelijk maken in hoeverre Turks-Rotterdamse clubs worden aangestuurd vanuit Turkije, zowel financieel als ideologisch.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunahan Kuzu onthult: “Mijn ouders stemden altijd op een Turk op de lijst”

  Tunahan Kuzu onthult: “Mijn ouders stemden altijd op een Turk op de lijst”

  snapshot

  Foto: Tunahan Kuzu in een filmpje van DENK. Bron: Screenshot DENK / YouTube.

  Zo zit dat dus bij DENK. Etnische politiek, overgedragen van vader op zoon. Kuzu geeft dat nu zelf toe in een interview met KRO-NCRV.

  Alles verandert, maar alles blijft toch hetzelfde. Een mooie paradox in de geschiedenis die je telkens opnieuw ziet, ook bij de geschiedenis van de massamigratie die Nederland vanaf de tweede helft van de afgelopen eeuw kende. Die uitspraak geldt ook voor Tunahan Kuzu, de 36-jarige leider van migrantenpartij DENK.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  14-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keer op keer faalde de staat. Nu weer met Anne Faber.

  Keer op keer faalde de staat. Nu weer met Anne Faber.        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bescherm de christenen in het Midden-Oosten, anders komt de christenvervolging naar ons toe!”

  Bescherm de christenen in het Midden-Oosten, anders komt de christenvervolging naar ons toe!”

  Screenshot_45
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft opgeroepen tot solidariteit met de christenen in het Midden-Oosten. Ze zouden onze hulp nodig hebben. Als men hen daar zou vergeten, dan zou de christenvervolging naar ons toe dreigen te komen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  13-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén Italiaans meisje in Italiaanse klas met 18 buitenlandse kinderen

  Eén Italiaans meisje in Italiaanse klas met 18 buitenlandse kinderen

  Italië, oktober 2017

   Italiaans meisje in klas met 18 buitenlandse kinderen
  In een klas op een basisschool in Cittadella, Modena, zit nog maar een Italiaans meisje. Ze heeft 18 klasgenoten van buitenlandse komaf. In het jaar daarvoor zaten in een klas van 23 leerlingen nog zes Italiaanse kinderen. Dit jaarechter sturen de Italiaanse ouders hun kind naar een andere school omdat deze school te multi-etnisch is.  
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse premier waarschuwt Europa voor toekomstige christenvervolgingen

  Hongaarse premier waarschuwt Europa voor toekomstige christenvervolgingen

   ‘Hongarije doet het tegenovergestelde van Europa: wij willen geen gemengde samenleving die onze identiteit totaal zal veranderen’ – 215 miljoen christenen in 108 landen worden verdrukt en vervolgd vanwege hun geloof

   
  In schril contrast met de Europese elite werpt de Hongaarse premier Viktor Orban zich actief op als beschermer van de christelijke wortels van Europa.

  De in Brussel verafschuwde Hongaarse premier Viktor Orban heeft de leiders van de EU opgeroepen om de christenen in Afrika en het Midden Oosten te beschermen tegen uitroeiing. Gebeurt dat niet, dat zullen uiteindelijk ook in Europa zelf christenvervolgingen losbarsten. Die zijn volgens hem op subtiele ‘geestelijke’ wijze feitelijk al begonnen doordat christenen steeds vaker worden gediscrimineerd, en de Europese politieke elite zich almaar harder tegen de christelijke basiswaarden van onze samenleving keert.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overbevolking, dat is het echte probleem

  De overbevolking, dat is het echte probleem

  Overbevolking 

  Dat de klimaatcrisis en de kredietcrisis het ongelijk van rechts hebben aangetoond, zoals je in linkse kringen wel hoort, is een uit de lucht gegrepen stelling. Het is een smoes om het niet over overbevolking te hoeven hebben.

  De twee problemen hebben weinig met elkaar van doen. De kredietcrisis is een gevolg van een gebrek aan orde in het geldverkeer en de klimaatcrisis is een gevolg van de wereldoverbevolking. Wie de economie serieus kent, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de wereldproductie in hoofdzaak dient om de wereldbevolking in leven te houden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veroordeelde jihadiste kreeg top baan bij Londense gemeenteraad

  Veroordeelde jihadiste kreeg top baan bij Londense gemeenteraad

  Een jihadiste die een gevangenisstraf van 10 jaar uitgezeten had omdat ze de bomaanslagenplegers van 21 juli 2005 in Londen geholpen had, kreeg een belangrijke baan bij de gemeenteraad nadat ze gelogen had over haar verleden.

  Mulumebet Girma, 33, werd lid van de raad van Southwark nadat collega’s zich niet realiseerden dat ze te maken had met één van de grootste islamitische terreuraanvallen in het land.

  Het voormalige Ethiopische model belandde zelfs op de cover van een magazine van de stad om te bewijzen dat de integratie zo goed verloopt.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafist: Als ik mijn baard afscheer, krijg ik stress

  Salafist: Als ik mijn baard afscheer, krijg ik stress


  Afghaanse moslim: „Mijn dochters gaan nu al met een hoofddoek over straat zodat ze er vast aan wennen. Als ze wat ouder zijn en het moet ineens van de een op de andere dag, kan dat voor hen moeilijk zijn.” Foto: een leerlinge (geen dochter van Zadran) van een islamitische basisschool in Ede. beeld Herman Stöver Fotografie


  » Reageer (0)
  11-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische gebedsruimte VU Amsterdam scheidt vrouwen en mannen

  Islamitische gebedsruimte VU Amsterdam scheidt vrouwen en mannen

  Door Dirkje van Bennekom op

  islam-women
  Vanmiddag wordt een vernieuwde Islamitische gebedsruimte en ‘stilteruimte’ op de VU geopend.

  Het College van Bestuur heeft alle medewerkers en studenten uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

  De gebedsruimte voor moslims is herkenbaar door het tapijt dat naar het Oosten is gericht.

  Ook is een Koran aanwezig en maakt een scherm afzonderlijk gebed door mannen en vrouwen mogelijk.
  Meer lezen op:
  powervrouwen.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regeerakkoord continueert Apartheidsbehandeling Israël Het enige conflictgebied met eigen paragraaf

  Regeerakkoord continueert Apartheidsbehandeling Israël
  Het enige conflictgebied met eigen paragraaf

  Vertrouwen in de Toekomst heet het akkoord dat na een monsterformatie is gesloten door VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Mijn vertrouwen verdween echter als sneeuw voor de zon na het lezen van de buitenlandparagraaf van het regeerakkoord. Weet u hoeveel langlopende conflicten er zijn in de wereld? 105 grotere territoriale geschillen, u leest het goed. En verder nog een x-aantal kleinere disputen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO Geert Wilders tegen EenVandaag: “We hebben niks aan een goed klimaat als we de Sharia invoeren”

  VIDEO Geert Wilders tegen EenVandaag: “We hebben niks aan een goed klimaat als we de Sharia invoeren”

  Geert Wilders is niet te spreken over het Regeerakkoord. Screenshot EenVandaag.

  Foto: Geert Wilders is niet te spreken over het Regeerakkoord. Screenshot EenVandaag.

  En: “Tegen iedere lastenverlichting staat ook een lastenverzwaring. Het is een schamele koopkrachtwinst.”

  Geert Wilders is bepaald niet onder de indruk van het regeerakkoord van het Nachtmerriekabinet-Rutte III. Dat akkoord heet, hilarisch genoeg, “Vertrouwen in de toekomst.” Nou, misschien dat de bewindslieden vertrouwen in hún mooie toekomst hebben (auto met chauffeur, een riant inkomen, belangrijke vergaderingen en bijeenkomsten in andere delen van de wereld), maar de toekomst van Nederland ziet er door dit akkoord toch echt veel minder florisant uit.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  10-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim politieagent verbiedt Duitse vrouw met kinderwagen en haar hond om moslimbuurt te betreden

  Moslim politieagent verbiedt Duitse vrouw met kinderwagen en haar hond om moslimbuurt te betreden

  Duitsland – De kale en bebaarde islamitische politieagent verplicht de vrouw om haar hond strak te houden voordat ze het islamitisch gebied mag binnentreden. Onder het barbaarse islamitische systeem van sharia wordt een hond beschouwd als smerig en onzuiver. Uitzonderingen zijn gemaakt voor herdershonden en bepaalde andere werkhonden, maar het is verboden om een hond te houden als huisdier in veel moslimlanden … inclusief in delen van Duitsland, lijkt het erop.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historicus: Met dit stappenplan kunnen we Europa redden van de ondergang

  Historicus: Met dit stappenplan kunnen we Europa redden van de ondergang

  ‘Komende jaren worden beslissend voor onze toekomst’

   
  Remigratie: De uiteindelijk voor alle partijen beste oplossing. (Foto: Getty Images (2)).

  De inmiddels veel gelezen Duitse historicus, journalist, wetenschapper en financieel adviseur Jürgen Fritz heeft een helder en realistisch stappenplan gepresenteerd waarmee zijn thuisland en heel Europa van de ondergang door massa immigratie en islamisering kunnen worden gered. ‘Duitsland en Europa, onze onvergelijkelijke cultuur, democratie en rechtstaat, onze grond-, burger- en mensenrechten worden ernstig in hun langdurige bestaan bedreigd. Hoe kunnen wij deze unieke verworvenheden, alles wat ons lief is, redden en voor de lange termijn zeker stellen?’
  Meer lezen op:
  xandernieuws


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram wilde twee meisjes in nood helpen, maar dat moest hij al snel bekopen

  Bram wilde twee meisjes in nood helpen, maar dat moest hij al snel bekopen

  9 Oct 2017  door


  Gent -            

  Een Gentenaar is vrijdagnacht rond 3 uur in de omgeving van de Vooruit zwaar aangepakt. Hij diende een klacht in bij de politie en doet via de sociale media een oproep tot getuigen


  » Reageer (0)
  09-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waanzin! Armeense nepasielzoekster begon 7 procedures en kostte Nederland 750.000 euro

  Waanzin! Armeense nepasielzoekster begon 7 procedures en kostte Nederland 750.000 euro

  Armina Hambartsjumian met haar 12-jarige zoontje. Bron: onbekend.

  Foto: Armina Hambartsjumian met haar 12-jarige zoontje. Bron: onbekend.

  Armina wist van geen opgeven. Ze ging maar door, door en door. Uiteindelijk kostte dat de Nederlandse belastingbetaler maar liefst 750.000 euro.

  In augustus van dit jaar was de Armeense moeder Armina Hambartsjumian continu in het nieuws. Politiekcorrect links verdedigde haar continu en riep dat het vre-se-lijk was dat ze uitgezet werd zonder haar kinderen. De Nederlandse staat zou zich asociaal gedragen hebben. Zoiets kun je een moeder niet aandoen! Vre-se-lijk!

  Maar lees verder op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe vorm van terreur

  Een nieuwe vorm van terreur

  Sylvain Ephimenco

  © Trouw

  Column

  Dat er een zekere gewenning optreedt na elke nieuwe islamistische aanslag of poging daartoe, is onvermijdelijk. 

  Zo kreeg de moord op twee jonge vrouwen zondag in Marseille weinig aandacht in de pers buiten Frankrijk. Op die dag werd het Catalaanse referendum gehouden en kort daarop vielen ook nog 59 doden in Las Vegas. Maar zowel de moorden in Marseille als een verijdelde aanslag, zaterdagochtend in Parijs, verdient meer aandacht omdat in beide gevallen een verschuiving lijkt op te treden in doelwit of methoden van de terroristen.

  Meer lezen op:
  trouw.nl

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • full spectrum CBD (full spectrum CBD)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!