Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    badpritt
    blog.seniorennet.be/badprit
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    02-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make Het Malieveld Great Again !

    Make Het Malieveld Great Again !

     Nationalisten,

    De wereld staat in brand, want The Donald staat aan het roer. Wereldwijde protesten. Vrouwen marcheren door de Amerikaanse straten, want hallo, ik heb een vagina dus ik besta en ben belangrijk. Zoiets. Ook in Nederland was er een haatbijeenkomst tegen Trump. Op het Malieveld demonstreerden extreemlinxen onder toeziend oog van Pechtold, Klaver en de grootste huichelaar van deze tijd; Asscher. Zo’n 2000 mensen hadden kennelijk allemaal een snippermiddag genomen om af te geven op het beleid van de democratisch gekozen President Trump. Dat mag, maar waar ik wel moeite mee heb, is het arme ventje op de foto: “Trump is een sukkel”, valt er te lezen op het bord.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    01-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims zijn niet de zondebok, ze profiteren alleen van de zondebok-status

    Moslims zijn niet de zondebok, ze profiteren alleen van de zondebok-status
    We pikken de signalen van fascisme verkeerd op

    Maar moslims zíjn toch de zondebokken van deze tijd? Deze vraag kreeg ik onlangs van iemand. Nee, zei ik, dat zijn ze niet. Dat ‘de volgende massavervolging en uitroeiing, van moslims, niet meer ver weg kan zijn als we niets doen’, lijkt iedereen te geloven en als moreel anker uit te gooien als het gaat over fascisme, rechts-populisme of simpelweg ‘het gevaar van rechts’, zelfs als dat rechts zich democratischer en liberaler gedraagt dan links. Arabist Jan Jaap de Ruiter, die mede voor de idiote ophef over het Baliedebat vorige week zorgde, aarzelde niet om de term ‘Endlösung’ van stal te halen en ook Asscher waarschuwde op Facebook voor Wilders – ‘gezien Trump’. Fascisme noemen is daarbij niet eens meer nodig, de retoriek van de waarschuwers is niet te missen: het fascisme staat voor de deur, want ‘de haat’  tegen moslims toont ons nu de ware vijand: rechtspopulisten en iedereen die ze (mogelijk) steunt. ‘Wees geen fascist!’
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intern document: EU gaat 60 miljoen immigranten hierheen verschepen!

    Intern document: EU gaat 60 miljoen immigranten hierheen verschepen!        

    Afbeeldingsresultaat voor Intern document: EU gaat 60 miljoen immigranten hierheen verschepen!

    13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting
    60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om
    migratie langs legale weg mogelijk te maken;

    Journalisten in de media nemen zelden of nooit  de moeite om de interne documenten van de EU te bestuderen. Ik kreeg vandaag dit EU document uit 2009 van onderzoeker Peter Siebelt. Daarin staat open en bloot hoe de EU de migratiestroom op gang heeft gebracht om daarmee de oorspronkelijke bevolking te vervangen door een nieuwe bevolking, die afkomstig zal zijn uit Afrika en het Midden Oosten.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piepklein aanslagje in Canada en iedereen jankt – duizenden kerken vernietigd en nobody gives a fuck

    Piepklein aanslagje in Canada en iedereen jankt – duizenden kerken vernietigd en nobody gives a fuck

    RTL zet in de kop dat het een waar ‘bloedbad‘ was, maar kan het aantal doden nog niet eens melden. De NOS weet inmiddels te melden dat er 6 doden zijn en dat de dader politieke wetenschappen studeerde. Volgens het stigmatiserende roze MSM-blogje was de dader een blanke engnek.

    Nederlandse mosketen jammeren onmiddellijk als speenvarkens en sluiten voortaan de deuren. Hoera. O nee, alleen tijdens de militaire drills die ze gebed noemen. En hangen camera’s op omdat er tienduizend kilometer verderop een aanslag was.
    Meer lezen op:
    fenixx.org
    en
    rd.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zestien moslimlanden handhaven ban op burgers afkomstig uit Israël; de wereld zwijgt

    Zestien moslimlanden handhaven ban op burgers afkomstig uit Israël; de wereld zwijgt

    israelipaspoort

    De ban van de regering van Donald Trump die werd opgelegd aan een aantal moslimlanden blijft voor beroering zorgen. De landen die door de ban worden getroffen zijn Iran, Irak, Syrië, Libië, Jemen, Soedan en Somalië. Behalve Somalië behoren de andere zes door Trump geviseerde landen niet toevallig tot de lijst van zestien landen die de toegang tot hun land verbieden aan personen met een Israëlisch paspoort.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    31-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minimaal 100.000 moslims in Nederland bereid tot geweld om islam te verspreiden’

    Minimaal 100.000 moslims in Nederland bereid tot geweld om islam te verspreiden’

    Migratie expert: Nul tolerantie nodig voor moslims die niet willen integreren en die vasthouden aan hun middeleeuwse geloofsopvatting

     

    Het motief van twee inmiddels gearresteerde daders voor hun aanslag op een moskee in Quebec City is nog onbekend. De Canadese premier Trudeau greep de terreurdaad echter onmiddellijk aan om ‘alle vluchtelingen welkom te heten, ongeacht hun geloof’.

    Volgens migratie expert Ruud Koopmans blijkt uit onderzoeken dat 11% van de in Nederland woonachtige moslims bereid is om geweld te gebruiken om de islam te verspreiden. Dan praten we over zeker 100.000 man, bijna 2 x zoveel als het aantal soldaten dat ons leger telt. Ondertussen lijken moslims hun eeuwenlange interne strijd mee te hebben genomen naar Canada, waar twee of drie mannen –waarvan één van vermoedelijk Marokkaanse komaf- al ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend het vuur openden in een moskee in Quebec City. Daarbij kwamen 6 mensen om het leven en raakten er 8 ernstig gewond (2).
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar! Rechter VERBIEDT het de gemeente Eindhoven om haatimams te weigeren

    Bizar! Rechter VERBIEDT het de gemeente Eindhoven om haatimams te weigeren

    640x392_16523_266154

    Foto: Screenshot Al Arabiya. Afgebeeld: Aaidh al-Qarni

    Gemeentes zúllen en móéten haatimams toestaan te komen spreken op hun grondgebied, want anders krijgen ze te maken met… de rechter die kennelijk de kant kiest van de shariapredikers.

    Is dit het Nederlandse recht, of de sharia? Soms weet je het even niet meer als je ziet wat voor vonnissen en worden gewezen in rechtszalen in ons land. Neem bijvoorbeeld de rechtbank Den Bosch, die de gemeente Eindhoven op hun vingers tikt omdat zij een jaar geleden een conferentie tegenhielden die de islamitische Waqf-stichting wilde organiseren. Aan die conferentie zouden verschillende haatimams deelnemen die er een sport van maakten wie het meest homofoob, antisemitisch en vrouw-onvriendelijk uit de hoek konden komen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over afscheiding: hysterisch gejank, want Trump’s muur…

    Over afscheiding: hysterisch gejank, want Trump’s muur…

    Muur 

    De muur die Trump bouwt is niet zomaar een muur. Het is de steen des aanstoots die wellicht niet eens de onderste steen blijken zal.

    Twee dagen nadat Donald Trump aankondigde dat de inwoners uit zeven islamitische landen niet langer zonder meer de USA binnengelaten zouden worden, begint het stof neer te dalen en wordt het tijd de stand van zaken eens op te nemen. Dat valt in het geheel niet mee.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    30-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse deskundige: Immigratie volledig fout ingeschat – “Moslims zullen zich niet aanpassen”

    Britse deskundige: Immigratie volledig fout ingeschat – “Moslims zullen zich niet aanpassen”

    screenshot_128
    (Vertaling: E.J. Bron)

    De problemen met de immigratie worden volledig fout ingeschat: “Moslims zullen zich niet aanpassen!” Dit antwoord gaf de Britse deskundige voor mensenrechten en gelijkberechtiging, Trevor Phillips (kleine foto): “Delen van de islam vormen in het Westen nu naties onder naties.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Trumpiaanse schoonmaakbeurt

    Een Trumpiaanse schoonmaakbeurt

    img_1889

    Een van de meest effectieve middelen die een aantredende Amerikaanse regering kan inzetten is het vervangen van ambtenaren, diplomaten en andere regeringsfunctionarissen. Het voorkomt verkokering, interne politieke sabotage en stroomlijnt de uitvoering van nieuw regeringsbeleid.

    Het is een ingreep die in Nederland node wordt gemist. Ambtenaren binnen ministeries zoals dat van Buitenlandse zaken zijn links tot op het bot. Een minister uit een ander politiek nest wacht op zulke departementen een bijkans onmogelijke bestuurstaak.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    29-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders. (update: motie aangenomen!)

    Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders. (update: motie aangenomen!)

    P1020466
    Door Joost Niemöller

    Update: Deze krankzinnige motie werd met een massale meerderheid aangenomen!

    Marcouch, Kamerlid van de PvdA heeft samen met Sjoerdsma (D66) een motie ingediend waarin gevraagd wordt voor een speciale wettelijke bescherming van de islam. Althans, van ‘godsdienst’, en dit omdat er sprake zou zijn van ‘moslimdiscriminatie.’ Het woord ‘godsdienst’ valt dus, maar er hoeven geen zielige Jehovah getuigen of zielige gereformeerden beschermd te worden, want dat is niet de achtergrond van de motie.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 jaar multiculti in Zweden: 300% meer geweldsmisdrijven en 1472% meer verkrachtingen

    40 jaar multiculti in Zweden: 300% meer geweldsmisdrijven en 1472% meer verkrachtingen!

    screenshot_117
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Zweden is sinds 40 jaar een multiculti-land. Sindsdien is het aantal misdaden exorbitant toegenomen. Het Gatestone Institute geeft aan: “40 jaar nadat het Zweedse parlement unaniem besloot om het voormalige Zweden te veranderen in een multicultureel land, zijn de geweldsmisdrijven met 300% en de verkrachtingen met 1472% toegenomen”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interview Dick Schoof: Nederland is uitvalsbasis islamterreur

    Interview Dick Schoof: Nederland is uitvalsbasis islamterreur

    screenshot_118

    “Zo’n bericht over een IS-sympathisant met een doorgeladen wapen in Rotterdam: dat zou vijf jaar geleden voor veel meer onrust hebben gezorgd. Nu is het na een dag uit het nieuws, en dat is goed. Er ontstaat een soort normaliteit”. Dick Schoof, nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid.

    Als Syriëslachters terugkomen, weten ze waar ze aan spullen en diensten moeten komen. Wapens, explosieven, maar ook voor onderdak en ongezien het land uitkomen, hebben zij de contacten. Zelfs Syriëslachters uit andere landen verschuilen zich in Nederland en worden door de ummah (de moslimgemeenschap) beschermd.
    Meer lezen op:
    dutchfreepress.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Percentage moslims en mate van islamisering

    Percentage moslims en mate van islamisering

    Internationaal, 2015/2016                               

     Peter Hammond
    Missionaris dr. Peter Hammond, oprichter van Frontline Fellowship, Africa Christian Action en een aantal andere organisaties, beschrijft in zijn boek Slavery, Terrorism and Islam de wijze waarop moslims zich in diverse samenlevingen gedragen. Zijn centrale thesis: naarmate er meer moslims in een land wonen, zal de islamgemeenschap zich assertiever en agressiever inzetten voor de invoering van sharia-wetgeving. Hammond: ‘De islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component is de vorm waarachter alle andere componenten schuilgaan’.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische AD-columniste Hanina Ajarai ‘verzint’ racistische aanval van Nederlanders

    Islamitische AD-columniste Hanina Ajarai ‘verzint’ racistische aanval van Nederlanders

    snapshot

    Foto: Hanina Ajarai. Bron: Screenshot De slimste mens / KRO-NCRV.

    Er gewoon lukraak op los fantaseren over hoe zogenaamd hordes Nederlanders iemand racistisch bejegenen: het kan gewoon, in het Algemeen Dagblad. Columnist Hanina Ajarai flikt het gewoon. Én lijkt ermee weg te komen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vechten tegen de bierkaai

    Vechten tegen de bierkaai

    West-Europa wordt met migranten overspoeld

    Ik heb het al verschillende keren gezegd: ‘West-Europa wordt met migranten overspoeld’. In dit verhaal wat getallen. De komende 20 jaar komen er naar verwachting in de Sahara, Sahel en Sub Sahara 900 miljoen inwoners bij. De Verenigde Naties voorspelt in het jaar 2050 een verdubbeling van het  aantal inwoners in Afrika.

    De bevolking aldaar groeit van 1,2 miljard naar 2,4 miljard mensen. Hiervan komen 400 miljoen voor rekening van Nigeria. In het jaar 2100 moet rekening worden gehouden met  4,4 miljard mensen. De meesten hebben geen werk en leven onder armoedige omstandigheden.
    Meer lezen op:
    peterstuivenberg.nl


    27-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatsburg ontploft: Pieter Omtzigt eist direct onderzoek naar ‘erger dan FIFA’ corruptie Raad van Europa

    Straatsburg ontploft: Pieter Omtzigt eist direct onderzoek naar ‘erger dan FIFA’ corruptie Raad van Europa

    Screen Shot 2017-01-24 at 21.07.26

    Foto: Pieter Omtzigt en zijn Duitse collega Schwabe hebben in de Raad van Europa een onmiddellijk onderzoek geëist naar de ernstige beschuldigingen van een corruptienetwerk binnen de Raad van Europa.

    In Straatsburg is totale paniek en chaos ontstaan na aanwijzingen voor grootschalige corruptie binnen de Raad van Europa. Ex-voorzitter van de grootste partij, de EVP, Luca Volonte, gaf in december op de Italiaanse tv toe dat hij miljoenen had ontvangen van Azerbeidzjan in ruil voor zijn stem. Het schandaal zou al jaren aan de gang zijn en ‘nog erger zijn’ dan bij de FIFA. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt van de Europese Volkspartij en zijn Duitse collega Frank Schwabe (SPD) eisen onmiddellijk een onafhankelijk onderzoek naar de beschuldigingen. Voormalig RvE-voorzitters Jean Claude Mignon (Frankrijk) en Anne Brasseur (Luxemburg) steunden het klemmende verzoek van Omtzigt en Schwabe.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mijn moeder gebeurde, gebeurt nu hier

    Wat mijn moeder gebeurde, gebeurt nu hier

    (Door: Zulmai Afzali – Vertaling: rommel)

    Pakistan. De stad Quetta in 1998. Ik was samen met mijn moeder in de overvolle Liaqat Bazaar boodschappen doen. Ze droeg een gewone hijab, die alleen de haren bedekt. Een van de handelaren met een witte hoofdtooi en lange baard keek haar boos aan en siste:

    – Vrouwen zoals jij vernietigen onze religie. Ik weet niet waar je man zich mee bezighoudt, maar ik hoop dat hij je zo zwaar mishandeld dat je bijna dood gaat, zodat je begrijpt dat je de hijab niet op die manier kan dragen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het economische gelijk van Trump

    Het economische gelijk van Trump        

         

    Door gastauteur Dr. Gert Jan Mulder

    Veel mensen zijn ernstig bezorgd over het economische en geopolitieke beleid onder President Trump. De tegenstellingen zijn enorm tussen voor en tegenstanders van Trump en zijn beleid.

    Nu 6 dagen na aantreden van Trump als president van nog altijd het machtigste land ter wereld, laat hij velen versteld staan vanwege het feit dat hij in korte tijd alle voornemens tijdens de campagne lijkt te gaan omzetten in beleid.  Het is ongekend om een politicus, ook nadat hij is gekozen, precies te zien doen wat hij tijdens de verkiezingen beloofde.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker doofpotten met terror-azc

    Lekker doofpotten met terror-azc

    sneken.png

    Kent u Schalkhaar? Een soort Amstelveen van Amsterdam of Schiedam van Rotterdam, maar dan van Deventer. Nu is Schalkhaar een dorp waar niet heel veel te beleven is, maar het plaatsje heeft mooi wel een toeristische trekpleister van heb ik u daar: een azc. En niet zomaar een azc; een van de rotste vergaarbakken van Nederland. Incident na incident stapelt zich op en dorpeling en middenstand is he-le-maal klaar met het Noord-Afrikaanse en Oost-Europese gepeupel.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!