NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • https://fenixx.org/2019/01/18/aantal-immigratiejihadisten-dat-de-eu-binnenvalt-bijna-verdubbeld-in-de-eerste-weken-van-dit-jaar/
 • Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
 • Arnold Karskens: 'Ik geloof het NOS Journaal niet meer’
 • 'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'
 • Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken
 • Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen
 • Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
 • ‘Verschuiving magnetische Noordpool echte reden klimaatverandering’
 • Europese Moslimbroeders krijgen nieuwe vaart door tandem met Erdogan
 • Duitsland: Afghaan vermoordt 87-jarige gepensioneerde vrouw – de media zwijgen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  frans_en_zijn_cactussen
  blog.seniorennet.be/frans_e
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  28-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse vrouw (86) moet belasting betalen over ‘tijdens de bezetting opgebouwd pensioen’

  Joodse vrouw (86) moet belasting betalen over ‘tijdens de bezetting opgebouwd pensioen’

  Door: Tim Berbers 27 december 2017

  Afbeeldingsresultaat voor joods getto amsterdam

  De Nederlandse fiscus wil dat Inge Prenzlau (86 jaar oud) belasting betaalt over een premie (140 euro per maand) die ze ontvangt van de Duitse overheid. Ze krijgt die als zogenaamde ‘gettovergoeding’ omdat ze als 11-jarige onbetaald en noodgedwongen werkte in het bedrijf van haar vader tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  De vader van Prenzlau had een pillenfabriek op de Brouwersgracht in Amsterdam. Toen hij in 1942 te zwak werd om daar te blijven werken, liep de toen 11-jarige Prenzlau elke dag vanuit Amstelveen naar het bedrijf (zo’n twee uur lopen) om te werken, als signaal aan de Duitsers dat de familie nog betrokken was bij het bedrijf zodat ze het niet zouden overnemen.
  Meer lezen op:
  wnl.tv  » Reageer (0)
  27-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aboutaleb, wolf in schaapskleren

  Aboutaleb, wolf in schaapskleren

  Aboutaleb_Dutch_politician_kabinet_Balkenende_IV

  Aboutaleb. Bron: Rijksvoorlichtigsdienst/Wikipedia.

  Door Dr. Gert Jan Mulder

  Achmed Aboutaled, hartelijk gefeliciteerd dat u benoemd bent als de 11e Nederlander van het jaar[1] door het weekblad Elsevier . Een zeer opvallende en verdienstelijke prijs van de redactie van dit gerenommeerde weekblad. Zijn vader was imam in een klein dorpje in het Rifgebergte in Marokko en hij kwam pas met 15 jaar met zijn moeder en zijn broers naar Nederland, leerde snel de Nederlandse taal en heeft zich opgewerkt via de LTS, MTS tot en met de HTS, waardoor hij zich ing. mag noemen.
  Hij maakte daarna snel carrière volgens Wikipedia, en is alweer 5 jaar burgemeester van Rotterdam. Daarvoor was hij o.a. wethouder in Amsterdam, en staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het vierde kabinet Balkenende.  Hiermee is hij waarschijnlijk de meest succesvolle allochtoon van Nederland.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaakkampioene boycot kampioenschap in Saoedi-Arabië

  Schaakkampioene boycot kampioenschap in Saoedi-Arabië


  » Reageer (0)
  26-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beroering over uitspraken Aboutaleb: 'Elke moslim is een beetje salafist'

  Beroering over uitspraken Aboutaleb: 'Elke moslim is een beetje salafist'

  Barbara de Jong  en Marcel Potters


  Burgemeester Aboutaleb. © ANP

  Uitspraken van burgemeester Aboutaleb op NPO Radio 1 hebben voor veel ophef gezorgd. Hij stelt in een gesprek met Tijs van den Brink 'dat elke moslim een beetje salafist is.'  Zijn mening zorgde voor een storm van kritiek op twitter. PVV-leider Geert Wilders vindt dat Aboutaleb moet opstappen. 
  De Rotterdamse burgemeester stelt in het interview - waar meerdere onderwerpen ter sprake kwamen - dat hij weleens heeft gezegd 'een jihadist' te zijn. ,,Ik sta elke dag om 7 uur op om het goede te doen voor een stad in Nederland. Dat is de jihad in zijn puurste vorm.''  Volgens Van den Brink is dat niet de vorm 'zoals we die in Nederland  kennen'. 
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  25-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Trump verbreekt banden met Palestijnen en stopt alle financiële hulp’

  'Trump verbreekt banden met Palestijnen en stopt alle financiële hulp’

  VS van plan om samen met Israël en Arabische landen nieuw vredesplan aan Palestijnen op te leggen – Witte Huis stopt ook bijdrage aan VN organisatie UNWRA

   
  Zijn jarenlange weigering om over vrede te onderhandelen, en zijn niet aflatende haat- en lastercampagne tegen Israël en sinds vorig jaar ook tegen Trump, breekt de Palestijnse president Mahmoud Abbas nu op. (Afbeelding: DEBKAfile(1)).

  Het Witte Huis heeft besloten om in alle stilte alle banden met de Palestijnen te verbreken, zo weten Israëlische inlichtingenexperts te berichten. Ook wordt alle financiële hulp aan de Palestijnen stopgezet. De maatregelen zijn een vergelding vanwege de lastercampagne van de Palestijnse president Mahmoud Abbas tegen Trump en zijn recente besluit om Jeruzalem als de hoofdstad van Israël te erkennen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwendagen in zwembad verpest door overlastgevende moslima’s: zwemmen in spijkerbroek, haren verven in het water

  Vrouwendagen in zwembad verpest door overlastgevende moslima’s: zwemmen in spijkerbroek, haren verven in het water

   

  snapshot

  Foto: Vrouwendag in een zwembad? Niet alleen in Hannover, maar ook hier in San Diego, met enkele islamitische zwemsters. Bron: KPBS News / YouTube.

  De zwembad van de gemeente Hannover in Duitsland zit met de handen in het haar: de vrouwendagen worden massaal bezocht door moslima’s die er alle fatsoens-, hygiëne- en huisregels aan hun laars lappen.

  In de Duitse stad Hannover is een rel uitgebroken aangaande het wekelijkse vrouwenzwemmen dat daar wordt georganiseerd in het Vahrenwalder Bades-zwembad. Dat gaat niet zonder problemen, want het blijkt dat het terugkerende evenement populair is bij moslima’s. En hen is het kennelijk niet altijd duidelijk hoe je je dient te gedragen in een zwembad. In plaats van gezwommen wordt er gepicknickt, verven vrouwen hun haren en springen ze zo met spijkerbroek en al het water in:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  24-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sharia regeert: wel hoofddoek, geen kruisje

  De sharia regeert: wel hoofddoek, geen kruisje

  23 Dec 2017  Prof. mr. dr. Afshin Ellian 


  Tien jaar Ellian! In 2007 schreef prof. dr. Afshin Ellian zijn eerste bijdrage voor (toen nog) elsevier.nl. Hij deed dat aanvankelijk in wisselwerking met Leon de Winter. Nadat Leon naar Los Angeles was vertrokken, schreef Afshin enige tijd 5 keer per week een blog. De laatste jaren levert hij 3 zeer gewaardeerde bijdragen per week. Ter gelegenheid van dit jubileum (her)publiceren wij van 22 tot en met 31 december dagelijks een van de hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar. Vandaag column 2 uit 2009: De sharia regeert: wel hoofddoek, geen kruisje.

  De Amsterdamse trambestuurder Mickal Aziz is ontwaakt in een nachtmerrie. Deze Koptische Egyptenaar dacht dat hij niet langer in een islamitisch land woonde.

  Dromen zijn bedrog! Maar nachtmerries zijn soms de echte werkelijkheid. Het vervoersbedrijf GVB verbiedt Aziz om een ketting met een kruis te dragen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verander de wetgeving. Geef mensen zelfverdedigingswapens.

  Verander de wetgeving. Geef mensen zelfverdedigingswapens.        

  Betonblokken tegen terrorisme op CS Amsterdam

  Door gastauteur Bart Brands

  Op 18-12-2017 heb ik als raadslid in de gemeente Den Haag een set schriftelijke vragen gesteld over het bezit van pepperspray en ploertendoders door burgers[1]. Uiteraard begrijp ik dat ik mij op bijzonder glad ijs begeef om deze zeer gepolitiseerde discussie aan te zwengelen maar als Security Expert kan ik niet anders dan benoemen en ter discussie stellen van iets dat ik zie als op gevoelens en politiek ideologisch gebaseerde wetgeving waarbij elke discussie direct wordt gebruikt om de tegenstander te betichten van het willen starten van een wapenwedloop met criminelen. Het liefst voer ik de discussie namelijk op basis van feiten en de feiten zijn helder.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch. De Russische datsja van Martin Bosma

  Hilarisch. De Russische datsja van Martin Bosma    

  Geniaal nepnieuws filmpje bij de concullega's van Powned


  ROFLOL, we komen niet meer bij. Game. Set. Match. Spijker. Kop. BAM! Leuker kunnen we het niet maken. Martin Bosma (PVV) reageert in hilarische Powned-repo op de corrupte Penthuisje-praktijken bij het failliete D66 van Alexander 'Omkoopschandaal' Pechtold. Het kerstweekend in met een dikke smile, het kan! FYI: van een hoestende man in de parkeergarage van het MediaPark hoorden we dat Bosma 1000 euro Powned-ledengeld voor dit filmpje heeft gekregen. Maar dan heb je ook wat.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politieke islam en het College van de Rechten van de Mens – Elisabeth Hunyadi en Tanya Hoogwerf

  De politieke islam en het College van de Rechten van de Mens – Elisabeth Hunyadi en Tanya Hoogwerf

  door · 23 december 2017

  Islam

  Is het College van de Rechten van de Mens uit de bocht gevlogen met haar uitspraak over de Rotterdamse hoofdagente die tijdens haar openbare werk haar hoofddoek wil dragen? Is het geen al te nadrukkelijke uiting van haar islam-geloof?

  Een politie agente in Rotterdam die verlangde een hoofddoek te mogen dragen in combinatie met haar politie uniform tijdens haar werk heeft van het ‘College van de Rechten van de Mens’ gelijk gekregen.

  De vraag in deze aflevering is of het college zich voor het karretje van de politieke islam heeft laten spannen?
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  23-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië glundert van trots, want eerste vluchtelingen per vliegtuig opgehaald uit Libië: “Dit is pas het begin!”

  Italië glundert van trots, want eerste vluchtelingen per vliegtuig opgehaald uit Libië: “Dit is pas het begin!”

  Door   

  5610363034_28c97cbdfc_o
  Foto: Libische vluchtelingen enkele jaren geleden. Bron: Magharebia / Flickr

  In Italië gaan ze per vliegtuig Libische vluchtelingen oppikken. Daar is de nationale regering maar wat blij mee, zo valt op te maken uit een jubelende speech van de minister van Binnenlandse Zaken bij de landing van die eerste migranten.

  De dagen van de bootvluchtelingen (door onze roze collega’s cynisch omgedoopt tot “dobbernegers”) lijken in 2018 geteld. Niet meer hoeven honderdduizenden mensen die in Libië wachten op hun kans om naar Europa te vertrekken aan boord te gaan op gammele smokkelscheepjes. Met al even dubieuze NGO’s die daarna als watertaxi fungeren.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden draaien op voor kosten asielzoekers: pensioenleeftijd omhoog!

  Zweden draaien op voor kosten asielzoekers: pensioenleeftijd omhoog!

  Zweden, december 2017

   Asielzoekers kosten Zweden veel geld
  Minister van financiën Magdalena Andersson (Socialistische Partij), zegt dat de pensioengerechtigde leeftijd in de naaste toekomst waarschijnlijk wordt verhoogd om de toegenomen kosten voor sociale zekerheid te betalen. Anderson reageerde hiermee op een rapport van de Local Authorities and County Council (SKL), waarin staat dat de kosten voor sociale zekerheid sneller stijgen dan de belastingopbrengsten als gevolg van de grote bevolkingstoename. Door de toestroom van asielzoekers en ‘het hogere geboortecijfer, is de bevolking sterker toegenomen dan in welk andere Europees land dan ook. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  22-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme

  Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme

  Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme

  Het trof dat ik juist dezer weken het nieuwe boek las van de Britse historicus Simon Schama. Dat heet Erbij horen, is het tweede deel van zijn trilogie De geschiedenis van de Joden en bestrijkt de periode 1492-1900. Ultrakort samengevat: als er al tolerantie was, dan altijd tijdelijk. Hoe Joden zich in deze eeuwen ook gedroegen, van zo min mogelijk opvallen, via voorbeeldig integreren tot compleet assimileren - steevast kwam het moment dat ze er tóch niet bij bleken te horen en de vervolging begon.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl
  » Reageer (7)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland op ramkoers met VS over VN-resolutie Jeruzalem

  Nederland op ramkoers met VS over VN-resolutie Jeruzalem

  Ons land stemt opnieuw mee met islamitisch blok tegen Israël

  Foto: Stemming Algemene Vergadering VN - screenshot BBC News

  De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties kwam vandaag in spoedzitting bijeen. Een zeldzame gebeurtenis. Reden voor deze zitting is het recente besluit van de VS hun ambassade in Tel Aviv te verplaatsen naar Jeruzalem en de stad te erkennen als hoofdstad van Israël.
  Veiligheidsraad

  In een eerdere spoedzitting van de VN-Veiligheidsraad op 18 december j.l. werd een door de Palestijnen en het blok van Islamitische landen (OIC) geschreven resolutie ingediend die deze stap van de VS op hoge toon veroordeelde. VN-ambassadrice Nikki Haley’s reactie was die maandag fel en direct: “Deze resolutie is een belediging en zal niet worden vergeten. Wij laten ons door niemand vertellen waar wij onze ambassades moeten vestigen.” De Veiligheidsraad-resolutie werd geblokkeerd door een veto van de VS.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  21-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeruzalem is geen “bezette stad”

  Jeruzalem is geen “bezette stad”

  Israël zal nooit uit enig deel van de stad vertrekken

  Jeruzalem is ‘bezet’ door Israël. Zo leest u dat regelmatig in de krant. Maar de stad is niet ‘bezet’. Jeruzalem is een van de langst doorlopend bewoonde steden ter wereld en één van de drie monotheïstische hoofdsteden. De stad werd gesticht door koning David en Salomon bouwde er de eerste tempel. De stad ging van hand tot hand in haar ruim drieduizend jarig bestaan.

  Titelfoto: View from Tower of David, Jerusalem by Yair Aronshtam is licensed under CC BY-SA 2.0

  Hoofdstad
  Jeruzalem bleef echter altijd de hoofdstad van het Joodse volk, dat er ook als enige altijd heeft gewoond. Zo werd het nooit de hoofdstad van enige bezetter – ook niet van de laatste bezetters; de Hasjemieten in 1948.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (3)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

  Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

  Politie Berlijn capituleert: Diefstal en roofovervallen worden niet meer vervolgd – Extreemlinkse gemeenteraad Berlijn geeft subsidie voor tentoonstelling waar slachtpartij door moslimterroristen in Bataclan theater Parijs wordt vereerd

   
  Muurschildering in Parijs over de (in de media verzwegen) anarchie die in migrantenwijken heerst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  De burgemeesters van Lille, Bordeaux, Strasbourg,  Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes hebben in een gezamenlijke brief aan de regering in Parijs de noodklok geluid over de onhoudbare situatie die in hun steden is ontstaan door de maandelijkse toevloed van vele duizenden migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika. In Berlijn heeft de politie inmiddels gecapituleerd voor de migrantenchaos: misdrijven zoals diefstal en roofovervallen komen nu zó vaak voor, dat ze niet langer kunnen worden onderzocht en vervolgd.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europese Hof van Justitie gaat bepalen of de sharia voorrang krijgt op het nationale civiele recht

  Het Europese Hof van Justitie gaat bepalen of de sharia voorrang krijgt op het nationale civiele recht

  Door: Mats Dagerlind – Vertaling: Rommel


  Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Strasbourg. Foto: CherryX.
  Moet de islamitische sharia een hogere prioriteit krijgen dan het westerse civiele recht bij Europese rechtbanken? Deze kwestie zal binnenkort het Europees Hof voor de Rechten van de Mens bepalen.
  Het eigenlijke doel dat moet worden bepaald, en dat een precedent kan zijn, gaat over een legaal geschil tussen moslimmigranten in Griekenland. Een echtgenote van een overleden echtgenoot heeft in overeenstemming met de Griekse wet de gehele nalatenschap van haar echtgenoot geërfd.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  20-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse burgemeesters in paniek over ‘oneindige vluchtelingenstroom’

  Franse burgemeesters in paniek over ‘oneindige vluchtelingenstroom’

          

  Burgemeesters van zeven Franse grootsteden trekken in een open brief in de krant Le Monde aan de alarmbel. Ze waarschuwen voor een humanitaire ramp in hun steden. De zeven schrijven dat hun stad de stroom vluchtelingen niet langer aan kan.

  De steden Rijsel, Straatsburg, Bordeaux, Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes nemen elke maand ‘duizenden vluchtelingen’ op. Volgens de burgemeesters zijn hun steden nu ‘volledig verzadigd’ en creëert de eindeloze stroom asielzoekers ‘een soort sociale noodtoestand’.
  Meer lezen op:
  express.live


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het conflict omtrent Jeruzalem is helemaal de schuld van oud-president Barack Obama

  Het conflict omtrent Jeruzalem is helemaal de schuld van oud-president Barack Obama

  De Verenigde Staten hebben correct gehandeld in het vetoën van een misleidende resolutie van de Veiligheidsraad van de Verenigde Nties (UNSC) die bedoeld was om president Donald Trump’s erkenning van Jeruzalem als Israëlische hoofdstad ongedaan te maken.

  Plaatje hierboven: Washington, 28 mei 2009. De Amerikaanse president Barack Obama en de Palestijnse leider Mahmoud Abbas (L), hier samen in het Ovale Kantoor van het Witte Huis, kunnen het van in het begin van Obama’s ambtstermijn opvallend goed met elkaar stellen, ten koste van Israël. [beeldbron: AFP/Saul Loeb]
  Meer lezen op:
  brabosh.com

  » Reageer (0)
  18-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Te gevaarlijk – Maatschappelijk werkers mogen niet meer in vluchtelingenwoningen binnen

  Duitsland: Te gevaarlijk – Maatschappelijk werkers mogen niet meer in vluchtelingenwoningen binnen


  Scene from a Munich refugee accommodation
  Het Social Assistance Office München heeft officieel de consultatie van vluchtelingen door maatschappelijk werkers in opvanghuizen zonder veiligheidspersoneel afgeschaft. De maatschappelijk werkers werden zelfs teruggeroepen uit huizen waar ze werkten in kinder- en jeugdwerk, meldt de Süddeutsche Zeitung.

  De stad rechtvaardigde deze maatregel in een brief aan haar pedagogische medewerkers met de toename van ‘verbale agressie, ongepast sociaal gedrag en bedreigingen’. De regel zou sinds 7 november al bestaan.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd (buy cbd)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!