NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen
 • Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’
 • Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij
 • Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
 • Tijd om de schoolstrijd definitief te beëindigen
 • Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
 • Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen
 • RODERICK VEELO – USA vs. NAVO: onbetrouwbaarheid bevindt zich aan EU-kant van oceaan
 • Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet iets gebeuren'
 • De Wever vindt ‘imago’ en ‘economie’ belangrijker dan onze cultuur
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  bbe_group
  blog.seniorennet.be/bbe_gro
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  13-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er kleeft Joods bloed aan de handen van Koenders

  Er kleeft Joods bloed aan de handen van Koenders        


  Door Prof. dr. David Pinto

  Hoe erger de misdaden van Palestijnse terroristen en hoe langer de gevangenisstraf, des te hoger het salaris dat zij maandelijks krijgen van de Palestijnse Autoriteit (PA). U bent verbijsterd? Mooi! Dan heb ik er nog zo een voor u: De Palestijnse terrorist Baha Alyan doodde samen met nog een mededader op 13 oktober 2015 in een bus in Jeruzalem drie willekeurige passagiers (51, 76 en 78 jaar oud) en verwondde er nog zeventien. De jeugdige dader wordt met regelmaat door de PA geëerd en afgeschilderd als een onmisbare held en rolmodel voor andere Palestijnse jongeren.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegale Afrikanen maken Italiaanse steden onveilig

  Illegale Afrikanen maken Italiaanse steden onveilig

  Italië, september 2017

   Illegalen op straat in Rome
  Door een akkoord tussen Libië en Italië vindt op dit moment geen grootschalige mensensmokkel meer plaats, maar al aanwezige illegalen kunnen nu niet meer doorreizen naar Noord-Europa. Alleen al in 2017 zijn ruim honderdduizend migranten via Libië Italië binnengekomen. 

  Rome: honderden illegalen op straat
  Rond station Termini in Rome liggen soms wel honderden illegale Afrikanen. Er is sprake van een onhoudbare situatie:
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse terreurgroep mag officieel deelnemen aan Duitse verkiezingen

  Palestijnse terreurgroep mag officieel deelnemen aan Duitse verkiezingen

  Jaarlijks $ 300 miljoen aan salarissen van PFLP terroristen worden betaald met Europees, en ook Nederlands, belastinggeld – Het nieuwe Duitsland van Angela Merkel: Antisemitische moslimterroristen mogelijk in parlement, critici van islam steeds harder aangepakt

   
  Anti-Amerikaanse protest in Gaza, met vlaggen van de PFLP (linksonder, rood, gecombineerd met Palestijnse vlag), Hezbollah (geel), Iran en Hamas – volgens de Duitse overheid klaarblijkelijk prima mensen om erbij te hebben in het parlement. (Afbeelding: (2)).

  Om de totale ontmanteling van de democratie bij onze Oosterburen te onderstrepen: het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het Popular Front for the Liberation of Palestina (PFLP), dat in de VS, Canada, de EU en Australië op de officiële lijst van terreurgroepen staat, toestemming gegeven om als een politieke partij campagne te voeren voor de verkiezingen, die over minder dan 2 weken plaatsvinden. Het PFLP, dat net als terreurgroepen zoals Hamas, Fatahmar en Hezbollah de Joodse staat Israël totaal wil vernietigen, heeft –hoe kan het ook anders- een lijstverbinding met de extreemlinkse Marxistische-Lenistische partij (MLPD).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waldemar en Thierry

  Waldemar en Thierry

  12 september 2017 om 05:30 door Ebru Umar

  Waldemar en Thierry
  Coen heet hij. De vriendelijke man met wie Thierry Baudet me ophaalt in Amsterdam Zuid. Het is half mei, 2016 en ik logeer bij een vriendin. We gaan naar mijn huis in Amsterdam waar ik sinds mijn vertrek op 17 april niet meer geweest ben. Ik leef uit een koffer. „We gaan samen halen wat je nodig hebt”, zei Thierry meteen. Hij regelde vervoer (een Audi A5) en bescherming: Coen. Van de rit naar de Admiraal kan ik me weinig herinneren. De witte nooddeur herinnert aan de inbraak; binnen is schoongemaakt. De leuzen op de muur zijn overgeschilderd.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  Wierd Duk


  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman

  InterviewNederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen.  ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’
  Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar."
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  11-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Linkse mensen, hier in Amsterdam is het helemaal verschrikkelijk'

  'Linkse mensen, hier in Amsterdam is het helemaal verschrikkelijk'


  “Ik stemde GroenLinks. Nog erger: ik ben zelfs een jaar lid geweest. Ik was echt voorstander van een multiculturele samenleving en ik was ervan overtuigd dat het een succes ging worden. Maar op een gegeven moment ging ik inzien dat er bepaalde dingen toch echt niet kloppen. Dat begon met 9/11. In mijn eigen buurt merkte ik hoe er veel veranderde. Het zijn bijna altijd Marokkanen, die je op een vervelende manier nafluiten en na-sissen. En dat kun je heel lang voor jezelf wegredeneren: andere cultuur, blablabla.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl

  » Reageer (0)
  10-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is geen alternatief voor de AfD

  Er is geen alternatief voor de AfD

  Screenshot_115
  (Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

  Duitsland, dit prachtige land, werd door onze grootouders na de oorlog weer opgebouwd en tot nieuwe bloei gebracht. Daarna hebben onze ouders dit werk voortgezet. Maar toen Merkel kwam en ermee begon Duitsland met de sloopkogel te bewerken, wist ik dat ik daarbij niet werkeloos kan toekijken. Daarom probeer ik al geruime tijd met de macht van de pen en het woord eraan mee te helpen deze vleesgeworden catastrofe voor Duitsland te dwarsbomen, voordat ze het land compleet ruïneert.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als u niet openstaat voor de islamisering van Europa, dan bent u een islamofoob, racist, fascist of nazi!

  Als u niet openstaat voor de islamisering van Europa, dan bent u een islamofoob, racist, fascist of nazi!

  2016-14_06_Geuzenberg-Medium
  Moslims en de linkse kerk kunnen het niet verdragen dat de islam, de Koran, de profeet of de sharia bekritiseerd worden. Dat noemen zij een belediging, islamofobie, racisme.Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande Holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Het is niet het rechtse populisme van de jaren ’30 dat terug is, het is het demoniseren van de jaren ’30 dat terug is. Het demoniseren van Pim Fortuyn door links heeft het klimaat gecreëerd, waarin het legitiem leek om hem voorgoed het zwijgen op te leggen. En inderdaad: de kogel kwam in 2002 van links. Hoewel iedereen deze geschiedenis kent, is dezelfde linkse kerk (en dan hoeven we niet alleen aan de concentratiekamp-cartoon op de VARA-website Joop.nl te denken) wederom bezig met het scheppen van een klimaat, waarin het nu gelegitimeerd lijkt om Geert Wilders het zwijgen op te leggen….
  Meer lezen op:
  zij13051967


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hield ervan om vrouwen te martelen. Vooral wanneer hun vaders of mannen daarbij waren

  Ik hield ervan om vrouwen te martelen. Vooral wanneer hun vaders of mannen daarbij waren

  Het Kwaad: De vrouwelijke ISIS-deserteur, die alleen bekend staat als Hajer, onthult hoe ze tijdens haar tijd met Al-Khansaa vrouwen heeft gemarteld.

  Een vrouwelijke lid van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) beschrijft de wreedheden die zij heeft begaan, en zegt dat Britse vrouwelijke jihadisten het meest sadistisch zijn.

  Een vrouwelijke deserteur van de Mohammedaanse ISIS zegt dat ze graag andere vrouwen in het bijzijn van hun families martelden tijdens haar verblijf in een jihadistische brigade in Raqqah in Syrië.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  09-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sociale en professionele leven PVV-politici lijdt onder hun kandidatuur

  Sociale en professionele leven PVV-politici lijdt onder hun kandidatuur

  ’Wilders: 'Zeker risico in keuze om PVV-politicus te worden'

  Kandidaat-gemeenteraadsleden voor de PVV moeten er rekening mee houden dat hun zakelijke en sociale leven ernstig lijdt onder hun keuze voor de partij van Geert Wilders. Dit blijkt uit verhalen van 21 voormalig lokale- en regionale PVV-politici met wie NRC sprak. Acht kwamen na hun PVV-tijd niet meer aan een baan of kregen minder opdrachten. Verscheidene geïnterviewden zijn bedreigd, sommigen verloren het contact met vrienden of familie.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laffe takken bij de politie verzwegen: radicale moslim stichtte brand om Charlie Hebdo-poster

  Laffe takken bij de politie verzwegen: radicale moslim stichtte brand om Charlie Hebdo-poster

  charliehebdovoorkant

  Foto: De nieuwe Charlie Hebdo, vandaag in de winkel. Met snoeiharde cartoon op de voorkant, zoals we dat van ze gewend zijn.

  Een terreuraanslag op een flat in Amsterdam in 2015 is onterecht aangemerkt als ‘normale’ brandstichting door het verzwijgen van informatie door de politie.

  De Nederlandse politie wordt met de dag politiek correcter. Gisteren bleek al dat agenten die iets te kritisch zijn over de gang van zaken daar zonder pardon als “psychisch ziek” worden aangemerkt om van ze af te komen, en de onthulling van vandaag maakt het er niet beter op.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  08-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links fascistische aanslag op Baudet. Blijven de daders vrij?

  Links fascistische aanslag op Baudet. Blijven de daders vrij?         


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christelijke kinderen moeten moslim-gebeden zeggen om eten te krijgen

  Christelijke kinderen moeten moslim-gebeden zeggen om eten te krijgen

  Soedan, september 2017

   Vluchtelingen kinderen in Soedan
  Christelijke kinderen uit Soedanese vluchtelingenkampen moeten islamitische gebeden uitspreken om voedsel te krijgen. Een bron binnen de veiligheidsdiensten, die anoniem wil blijven, bevestigde dit.
  Volgens Kerk in Nood zijn er ca. 700.000 christelijke vluchtelingen uit Zuid-Soedan in buurland Soedan: ‘Ze worden verplicht om in de vluchtelingenkampen te blijven. Verder trekken naar het noorden is geen optie’. Kerk in Nood zegt dat Soedan hen belemmert in het verstrekken van voedsel. De overheid geeft de voorkeur aan islamitische liefdadigheidsinstellingen. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

  ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

  Blackops Cyber: ‘Klanten supermarkten goed in de gaten houden’ - Europese en Nederlandse politici weigeren nog steeds om sluiten grenzen zelfs maar te overwegen

   
  Binnenkort dodelijke terreur die je onwetend achter je eigen voordeur meeneemt en in je groentela stop, totdat....? (2)

  De private Amerikaanse veiligheidsdienst Blackops Cyber (BOC) heeft naar eigen zeggen communicatie van ISIS weten te onderscheppen met oproepen aan in Europa woonachtige of verblijvende moslims om de levensmiddelen in supermarkten te vergiftigen, en zo zoveel mogelijk Europanen te vermoorden. BOC wist beslag te leggen op een interne handleiding van ISIS waarin staat beschreven hoe moslims ongezien het voedsel in supermarkten als dodelijk terreurmiddel kunnen inzetten. Mochten binnenkort de eerste slachtoffers vallen, dan zullen politiek en media die zoals gebruikelijk óf negeren, óf bagatelliseren als ‘ongelukken’ of ‘door onbekende medische oorzaak gestorven’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  07-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije's massale vervolging van christenen en Koerden

  Turkije's massale vervolging van christenen en Koerden

  door Uzay Bulut  •  7 September 2017

  De Surp Giragos Armeens-apostolische Kerk in Diyarbakır, Turkije, in 2008, vóór de restauratie. (Afbeeldingsbron: Nevit Dilmen/Wikimedia Commons)
  • Yazidi's, Aleviten en vrouwen in de regio zijn misbruikt door de Turkse autoriteiten. Tientallen Koerdische journalisten die dit hebben gepubliceerd zijn gevangengenomen.

  • Deze haat tegen christenen en Koerden in Turkije is niet beperkt tot de ambtenaren van de overheid. Het is wijdverbreid ook onder het publiek, en wordt ook uitgebreid uitgedrukt op sociale media.

  Sinds 2015 heeft de regering van de Turkse President Recep Tayyip Erdogan de gebieden met een meerderheid aan Koerden in het land aangevallen.

  Een 2017 gaf de World Heritage Watch verslag van de bijzonderheden over de vernietiging van zo'n stad, Suriçi (Sur), als volgt:
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN

  ISLAM WORDT GEBRUIKT OM ONS ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN TE ONTNEMEN


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport Pieter Omtzigt: ISIS pleegt genocide, landen zijn VERPLICHT om jihadisten te berechten

  Rapport Pieter Omtzigt: ISIS pleegt genocide, landen zijn VERPLICHT om jihadisten te berechten

  ISIS moordenaars zijn zwaar aan de drugs. Screenshot video.

  Foto: ISIS moordenaars zijn zwaar aan de drugs. Screenshot video.

  Voor de Raad van Europa maakt CDA’er Pieter Omtzigt duidelijk dat al die reïntegratie-theorieën van jihadisten nutteloze exercities zijn.

  Voor de Raad van Europa heeft CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt onderzoek gedaan naar de vraag of ISIS genocide pleegt en, zo ja, wat dit precies betekent. Zijn conclusies liegen er niet om: ja, er wordt genocide gepleegd en, oh ja, dat betekent ook meteen dat alle landen de plicht hebben om deze fanaten te berechten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  06-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigrid Kaag of Petra Stienen op BuZa? Waarom dan gewoon Anja Meulenbelt zelf niet?

  Sigrid Kaag of Petra Stienen op BuZa? Waarom dan gewoon Anja Meulenbelt zelf niet?

  Sigrid Kaag met beschaafd parelkettinkje

  Mijn dank aan Jan Gajentaan van OpinieZ die mij gealarmeerd heeft en die het geopolitieke bezwaar tegen een dergelijke benoeming aangeeft: want in tijden van Trump is het Obama-knuffelen van de islam en van terroristen als Abbas voorbij. Het besef is doorgedrongen dat de Palmaffia’s géén vrede willen, al 60 jaar niet. Gajentaan heeft uit welingelichte kringen vernomen dat de namen van Kaag en Stienen rondzoemen en hij merkt op dat die twee allebei dermate Palmaffia-en-islam-verliefd zijn dat zulks zou gaan schuren met Trumps nieuwe politiek, waarbij Israël hopelijk eindelijk eens een rechtvaardige behandeling zal krijgen vanuit Amerika.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad
  Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad

  Ik heb het gehad met de islamitische leer die ons als minderwaardig bestempelt en moslims opdraagt en aanspoort om niet-moslims te bestrijden, te onderwerpen, te doden.

  Ik heb het gehad met de moslims en niet-moslims die de vrouwenonderdrukkende, discriminerende, intolerante, inhumane, hatelijke, gewelddadige, oorlogszuchtig-jihadistische en totalitaire fundamenten van de islam – die gewoon kunnen worden gevonden in de Koran, ahadith en sharia – blijven ontkennen of relativeren.

  Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven wijsmaken dat het wel goed zal komen, zolang we maar gewoon voortgaan met ons leven, zolang we ‘verbinden’ en bruggen blijven bouwen.

  Ik heb het gehad met de politici en journalisten die ons blijven vertellen dat we niet mogen ‘toegeven’ aan oprechte en begrijpelijke emoties zoals angst, frustratie en woede. 
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste leugen Europese elite: AZC's vergelijken met Nazi concentratiekampen

  Nieuwste leugen Europese elite: AZC's vergelijken met Nazi concentratiekampen

   

  Ziet dit eruit als 'Auschwitz on the beach'? (Afbeelding: Lesbos (2))

  De linkse globalistische politieke elite van Europa is de laatste tijd door een nieuwe morele ondergrens gezakt door de asielzoekerscentra voor moslimmigranten op één lijn te zetten met de Nazi concentratiekampen voor de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een even kromme als schandalig manipulerende vergelijking -die onder andere door paus Franciscus werd gemaakt-, want waar de Joden destijds door de Europese elite in de steek werden gelaten en werden verraden, worden de moslimmigranten nu niet alleen gered, binnengehaald en op een voorkeursbehandeling getrakteerd, maar krijgt hun islamitische ideologie ook nog eens speciale bescherming, en is het een taboe geworden om zelfs maar kritische kanttekeningen bij de islamisering van onze samenleving te plaatsen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • dffshprilmBrtinopsbvs (hwdaberb)
      op Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’
 • fhihjjibraBtjemawncsej (jfgDrath)
      op
 • jgbFlignBtjemawnl (sdfGunse)
      op
 • fhihjjibraBtjemawnmdnt (jfgDrath)
      op
 • Brvftouckyczgx (bsfPeque)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!