Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    muziekdoos
    blog.seniorennet.be/muziekd
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schizofrenie van EU-politiek in drie minuten

    De schizofrenie van EU-politiek in drie minuten

    EU-politiek 

    En van die drie minuten heeft u er circa twee nodig om uw verstand te laten wennen aan de bizarre capriolen die politici en EU-beleidsmakers samen dagelijks uitvoeren in hun gezamenlijk dansje EU-politiek in Brussel.

    Mij trof de waanzin die werd uitgedrukt door de twee navolgende Teletext-berichtjes die de NOS tegelijkertijd in de lucht had. Houd u vast.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD raadslid Sid Lukkassen over oproep demonstratie: Triest dat een volksvertegenwoordiger hiermee te maken krijgt

    VVD raadslid Sid Lukkassen over oproep demonstratie: Triest dat een volksvertegenwoordiger hiermee te maken krijgt

    Linkse radicalen willen zaterdag boekpresentatie in Arnhem voorkomen


    Het Duivense VVD raadslid Sid Lukkassen noemt het ‘triest’ dat linkse actievoerders zijn boekpresentatie willen dwarsbomen. De politicus/publicist presenteert zaterdag 2 december zijn nieuwe boek Levenslust & doodsdrift in Arnhem. Op een extreemlinkse website verscheen vervolgens de oproep om de bijeenkomst te dwarsbomen. Volgens Konfrontatie Digitaal publiceert Lukkassen ‘nazistisch gedachtengoed’ en is hij ‘een geestverwant van Thierry Baudet en Paul Cliteur’. “Laten we er met veel mensen zijn, geef ze de ruimte niet!”, besluiten de actievoerders hun oproep.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zwarte hysterie-Piet waart door het land + Late update

    De Zwarte hysterie-Piet waart door het land + Late update

    Hysterie 

    … maar de extreemlinkse hysterie die dit allemaal faciliteert blijft in de MSM vrijwel onbenoemd.

    Trouw was er vrijdag al snel bij met een artikel over de inval van een groep Zwarte Pieten in een basisschool in Zuilen, Utrecht. Die veroorzaakte nogal wat commotie, omdat de directeur er vrij hysterisch de publiciteit mee zocht. Zijn beschuldiging dat er met racistische termen actie werd gevoerd door de actievoerende pro-Pieten kon of wilde directeur Grimmelikhuizen niet hard maken, en de politie kondigde aan dat het binnenlopen van een openbare school niet zonder meer strafbaar is.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik dacht dat het een aprilgrap was.” De Wever noemt moedertaal op speelplaats “absurd idee”

    Ik dacht dat het een aprilgrap was.” De Wever noemt moedertaal op speelplaats “absurd idee”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DENK wil de politieke verovering van Nederland in Schiedam starten

    DENK wil de politieke verovering van Nederland in Schiedam starten

    denk-schiedam
    Foto: DENK-partijleider Tunahan Kuzu met de Schiedamse lijsttrekker Mahmut Erdem. Bron: Screenshot DENK / Facebook.


    Door   


    27-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd voor een anti-islamiseringsbeleid

    Tijd voor een anti-islamiseringsbeleid


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeloof, verbazing en ontsteltenis

    Ongeloof, verbazing en ontsteltenis


    Door Elise Nijmegen
    Het is toch te belachelijk voor woorden dat er zoveel politie in Nijmegen op straat moest zijn om de veiligheid van de Pegida demonstranten te kunnen waarborgen. Het is echt een bizarre ervaring om mee te maken hoe provocerend en uitdagend dit Antifa en ander links gespuis zich gedraagt.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nu.nl: "Geert Wilders heeft gelijk"

    nu.nl: "Geert Wilders heeft gelijk"

    En kerstmis moet dood                    

    Feit. Iedere politiek-publicitaire scheet van Geert Wilders wordt altijdimmer door de journalistieke fijnstof-filters van de GroenLinks/D66-media gehaald. Zo niet Wilders' boude bewering dat wij Nederlanders gediscrimineerd worden en die tsunami van asielzoekers niet. Normaliter staan de factcheckertjes van NRC/Volkskrant/NPO vooraan om nanana-nietwaar met cijfertjes te doen. Maar nu even niet, want het komt even niet uit, qua agenda of feiten ofzo. Maar gelukkig is daar altijd nog NU.NL,
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auto-jihad in Cuxhaven: Syriër (29) rijdt in op groep mensen

    Auto-jihad in Cuxhaven: Syriër (29) rijdt in op groep mensen

     (Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

    "Dood hen, waar je ze ook ontmoet”: een jonge “Cuxhavener” reed vanochtend om 07.30 uur in de Bahnhofstraße met een personenauto opzettelijk op een groep mensen in – twee vrouwen (21, 19) en vier mannen (26, 23, 29, 29) raakten daarbij deels zwaargewond. De bestuurder reed na de moordpoging door en botste toen na de aanslag ongeveer 300 meter verder op een fontein. Moedige getuigen en uitsmijters sleurden de uit Syrië afkomstige asielzoeker uit de auto en droegen hem over aan de politie.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    26-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demir: “Met Shariah4Belgium staken politiek en journalistiek ook hun kop in de grond. Die fout wil ik niet maken”

    Demir: “Met Shariah4Belgium staken politiek en journalistiek ook hun kop in de grond. Die fout wil ik niet maken”


    Photo News

    In een interview met De Zondag neemt staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA) geen woord terug van haar eerdere kritiek op islampredikers die in Genk preekten tegen alcohol en muziek. Maar hun lezingen verbieden? “Dat kan en wil ik niet.”
    “Maar daarom hoeft een lokale overheid de rode loper niet uit te rollen. In Genk werd zelfs het stadhuis beschikbaar gesteld”, steekt een hoogzwangere Demir van wal. "Wat zij verkondigen, druist in tegen ons samenlevingsmodel. Zij promoten segregatie van man en vrouw, zij vinden cafés en verjaardagsfeestjes verwerpelijk. Ik zeg: dat kan niet. We mogen niet toekijken hoe jongeren geïsoleerd worden. We hebben dat al eens meegemaakt met Fouad Belkacem en Sharia4Belgium. Toen staken politiek en journalistiek ook hun kop in de grond. Ik wil niet diezelfde fout maken.”
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denk bestrijdt elke vorm van discriminatie, maar laat zich niet de mond snoeren

    Denk bestrijdt elke vorm van discriminatie, maar laat zich niet de mond snoeren

    DENK
    Eerder deze week klom Hannah Luden, directrice van de joodse lobbyorganisatie CIDI, in de pen om in het Algemeen Dagblad te beschrijven hoe de politieke partij DENK zich met enige regelmaat laaft aan antisemitisme. Vandaag weerspreekt DENK-leider Kuzu de beschuldigingen en heeft hij het over een “lastercampagne”.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    25-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grapperhaus: Juridische gronden nodig voor oppakken Syrië-strijders

    Grapperhaus: Juridische gronden nodig voor oppakken Syrië-strijders

    Maarten van Ast


    Ferdinand Grapperhaus bij aankomst op het Binnenhof voor de wekelijkse ministerraad © ANP

    Syrië-strijders in Nederland kunnen niet zomaar worden opgepakt, ook niet als ze mogelijk een gevaar vormen. Dat zei minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid vanmorgen over het nieuws dat een IS-strijder al maanden in Nederland verblijft met valse papieren. De bewindsman benadrukt dat er 'voldoende juridische gronden' nodig zijn om iemand op te pakken. 
    Een aantal partijen in de Tweede Kamer wil zo snel mogelijk duidelijkheid over de kwestie. Een 'zeer ernstige' zaak, aldus Madeleine van Toorenburg (CDA), die precies wil weten waarom de 31-jarige Syriër nog niet is opgepakt en waarom de politie niet aanwezig was bij een bijeenkomst in Amsterdam waar de man in de zaal zat.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    24-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.60 procent van Israëlische Arabieren is trots om Israëli te zijn

    60 procent van Israëlische Arabieren is trots om Israëli te zijn


    Drieënzeventig procent van de Arabieren in Israël voelt zich thuis in de Joodse staat en 60 procent is er trots op Israëli te zijn, volgens een nieuwe enquête in opdracht van Israel Hayom en uitgevoerd door het New Wave Research Institute.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gros van de vluchtelingen in de bijstand

    Gros van de vluchtelingen in de bijstand

    Monica Beek


    Kinderen op de school van het azc in Beverwaard. © Jan de Groen

    Duizenden vluchtelingen hebben sinds 2015 een huis gekregen in Rotterdam. Vier hebben een betaalde baan gevonden, 95 procent leeft van een uitkering. ,,Ze hebben het druk met inburgeren.''

    De stad heeft de afgelopen twee jaar 2.429 asielzoekers een huis gegeven, dat zijn er 80 meer dan wettelijk verplicht was. Volgend jaar hoeft de stad er dan 80 minder. Van die 2.429 leeft 95 procent van een uitkering. Zij vormen samen bijna 5 procent van het totale aantal mensen dat in Rotterdam bijstand krijgt.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Banken-fatwa”: geen bankrekeningen meer voor Marine Le Pen en het Front National

    Banken-fatwa”: geen bankrekeningen meer voor Marine Le Pen en het Front National

    Screenshot_6
    (Vertaling: E.J. Bron)

    In Frankrijk zijn de bankrekeningen van de politica Marine Le Pen (foto) en haar partij Front National geblokkeerd. Marine Le Pen noemde deze ontwikkeling een “bank-fatwa”, met het doel om haar en haar partij tot zwijgen te brengen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    23-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: ‘We botsen voortdurend op jonge, linkse magistrates die ons allemaal racisten vinden’

    Bonusquote: ‘We botsen voortdurend op jonge, linkse magistrates die ons allemaal racisten vinden’

    Hoe links, anti-racistisch wegkijkbeleid de zwaar gefrustreerde Brusselse politie een stratenoorlog laat verliezen


    “De officieren durven geen enkel risico te nemen. Ze hebben geen ervaring met ordehandhaving. Ze moeten een peloton leiden in een stratenoorlog en doen het in hun broek.Enkele jaren geleden was ik erbij toen zwarte jongeren ons aanvielen in de Matongéwijk. We kregen het bevel om te blijven staan, terwijl de stenen ons om het hoofd vlogen. Ik verzeker je: dan kookt je bloed.Toen er onlangs een manifestatie vanuit de allochtone gemeenschap langs ons commissariaat zou passeren, overwoog men om de politielogo’s te verwijderen. Die konden provocerend werken. Dat is de mentaliteit.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaascircus naast Sparta gestopt: doodsbedreiging door anti-pieten

    Sinterklaascircus naast Sparta gestopt: doodsbedreiging door anti-pieten

    Het Sinterklaascircus in Spangen heeft na twee dagen al zijn tent afgebroken. Initiatiefnemer Wouter Zuidema voelde zich niet meer veilig na allerlei bedreigingen over de kleur van zijn Pieten, die niet zwart waren maar bruin.
    Zuidema werd eerst telefonisch met de dood bedreigd en later kreeg hij op zijn Facebookpagina de volle laag met de zin: ‘’brand die kuttent maar af met al die racisten erin.’’
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    22-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvain Ephimenco weigert gezag agente met hoofddoek te erkennen

    Sylvain Ephimenco weigert gezag agente met hoofddoek te erkennen


    De kopvodagente voert op straat discussies met Amsterdammers. Foto: Screenshot Twitter

    Door: Sylvain Ephimenco

    ‘Ik erken het gezag van een partijdige politie-agente met hoofddoek niet’

    In dit land hoef je maar tot een kleine groep activisten te behoren en je wordt altijd wel door een of andere instantie gefaciliteerd. Zeker, democratie betekent ook respect voor minderheden. Maar wil dat zeggen dat je een vrijbrief mag geven aan lieden die er alleen maar op uit zijn de samenleving en de democratie te ontwrichten?
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Duits onderzoek: ‘De theorie van de gefrustreerde, jammerlijke AfD-kiezer klopt niet’

    Nieuw Duits onderzoek: ‘De theorie van de gefrustreerde, jammerlijke AfD-kiezer klopt niet’

    Tegenovergestelde blijkt waar: hoe meer migranten in hun wijken, hoe meer AfD-stemmers - met middelhoge en hogere inkomens


    Grote verbazing op 24 september jl. toen bleek dat 12,6 procent van de Duitsers een kruisjes had gezet bij de rechts-populistische partij AfD. Maar theorieen waren er genoeg: De Oost-Duitse man werd als prototype van “de” AfD-stemmer opgevoerd. Hij zou eenzaam zijn, depressief, er zouden te weinig vrouwen voor hem zijn. Werkloos, xenofoob en sceptisch tegenover elke vorm van vooruitgang en modernisering. Een ‘deplorabel’ dus.

    Die theorie lijkt nu door het Jenaer Instituts für Demokratie und Zivilgesellschaft weerlegd. De nieuwe studie, die dinsdag werd gepubliceerd, keek naar politiek-culturele contexten, sociaal-demografische aspecten zoals leeftijd, opleidingsniveau, bevolkingsdichtheid en migraties. De basis voor de evaluaties waren gegevens van 238 West- en 61 Oost-Duitse kiesdistricten.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantencrisis: Ook officiële cijfers bevestigen dat criminaliteit Zweden explodeert

    Migrantencrisis: Ook officiële cijfers bevestigen dat criminaliteit Zweden explodeert

    Vorig jaar bijna 80.000 meisjes vanaf 16 en jonge vrouwen tot 24 minimaal één keer aangerand – Zweedse ambassadeur: Onze democratie wordt ontmanteld

     

    ‘Vluchtelingen welkom’ (dat onze vrouwen en dochters nu ook statistisch een veel groter risico lopen te worden aangerand of verkracht, mag geen naam hebben).

    President Donald Trump kreeg eerder dit jaar de wind van voren van de linkse regering van Zweden toen hij op TV had verwezen naar de grote problemen die het Scandinavische land heeft met migranten uit de islamitische wereld. ‘Trap niet in de hype. De feiten zijn dat wij oké zijn!’ was het antwoord van Stockholm aan Trump. Nu blijkt echter uit de jongste officiële cijfers dat Trump gelijk had, en de criminaliteit in Zweden de afgelopen twee jaar, precies de tijd dat het land zijn grenzen opende voor honderdduizenden migranten, naar een record hoogte is gestegen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!