Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gg
    blog.seniorennet.be/gg
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: "Ik verstop mijn blonde haren"

    Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: "Ik verstop mijn blonde haren"

    © getty.
    Door:
    10/01/17

    De cijfers liegen er niet om. Uit een enquête van de Duitse krant Bild blijkt dat vrouwen zich in Duitsland minder veilig voelen dan vroeger. Hebben de gebeurtenissen van de afgelopen maanden het leven van vrouwen veranderd en hun vrijheid ingeperkt? Enkele Duitse vrouwen getuigen.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Totalitaire Shariarechtbanken in steden ‘achterlijker dan in Pakistan’

    Islamisering: Totalitaire Shariarechtbanken in steden ‘achterlijker dan in Pakistan’

    Meer dan 100.000 Britse moslims staan achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen’ – Sharia in opmars: Moslimgroepen eisen verbod op honden – Britse sociale zekerheid instanties staan moslims polygamie toe en uitkeringen voor meerdere vrouwen

     

    Een unicum: de doorgaans extreem politiek-correcte BBC nam in het programma ‘The Real Housewives of ISIS’ moslims zowaar een keer op de hak.

    3,5 miljoen moslims wonen er inmiddels in Groot Brittannië, zo’n 5,5% van de bevolking. Alleen in Frankrijk en Duitsland leven percentueel meer volgelingen van Allah en Mohammed. De gevolgen van de islamisering van de Britse samenleving worden almaar opzichtiger en ernstiger, en zijn een voorbode van wat er ook in Nederland staat te gebeuren. De autoriteiten staan al honderden Shariarechtbanken toe, die volgens moslimwetenschapper Elham Manea een ‘totalitaire’ houding hebben, en ‘achterlijker zijn dan sommige delen van Pakistan’. Enkele moslimrechters zijn zelfs voorstanders van het afhakken van handen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    10-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes jaar na de Motie Halsema : weerstand bieden aan islam blijft politiek taboe

    Zes jaar na de Motie Halsema : weerstand bieden aan islam blijft politiek taboe

    Motie Halsema 

    Tegengas geven aan de toenemende invloed van de islam in Nederland is anno 2016 nog steeds geen doelstelling van beleid.

    Veren of Lood was benieuwd waarom dat zo is, zes jaar nadat een Kamermeerderheid zo groot als die waarmee je een grondwetsartikel kunt afschaffen, zich uitsprak via de Motie Halsema c.s. Er is sindsdien nogal wat gebeurd in de wereld: in Syrië, Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en Zweden. In de Verenigde Staten. En niet in de laatste plaats toch ook in het relatief rustige Nederland. Frank en vrij met IS- en pro-Erdoganvlaggen wapperen, daarbij oproepend tot geweld — het moet kunnen, Pegida-demonstraties worden verboden, verbannen naar een tochtig haventerrein of zwaar en bemoeilijkt door het toestaan van tegendemonstraties. En dat is slechts één setje voorbeelden.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    09-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaankanter van het jaar

    Zaankanter van het jaar

    Zaankanter van het jaar
     Ebru Umar 9-1-2017

    Officieel is het pas volgende week Blue Monday, de derde maandag van het nieuwe jaar, de maandag waarop alle goede voornemens sneuvelen. Er is echter een voornemen dat niet snel genoeg kan sneuvelen: het op het podium hijsen van tuigvloggers. En laten we dit beest gewoon bij de naam noemen: het op het podium hijsen van Ismail Ilgün. Aanvoerder van het tuig uit Zaandam, om precies te zijn Poelenburg.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse politie slaat alarm: ‘Rechtsstaat staat op instorten’

    Zweedse politie slaat alarm: ‘Rechtsstaat staat op instorten’

     Elif Isitman

    Door de grote toestroom van migranten, de aanwezigheid van criminele bendes en het religieus extremisme staat de rechtsstaat in Zweden ‘op instorten’. De Zweedse politie luidt daarom de noodklok.

    Hoofdinspecteur Lars Alvarsjö in Stockholm waarschuwt dat zijn land met 20.000 politieagenten tot de Europese landen met de minste agenten per hoofd van de bevolking behoort, schrijft de krant Svenska Dagbladet. Daar moeten minstens 10.000 extra agenten bij, vindt de politiechef.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsmanipulatie – Pleur op!

    Overheidsmanipulatie – Pleur op!

    overheidsmanipulatie 0

    Op het internet kunt U het volgende verhaal over Duitse overheidsmanipulatie aantreffen.

    ‘64 dagen heeft een document van de Duitse overheid op het internet gestaan. In het bericht ‘alleen voor dienstgebruik’ stond dat de Duitse politie opdracht had om de criminaliteit van Arabische en andere moslim immigranten te verdonkeremanen en meer aandacht te besteden aan rechtse extremisten zoals de Hells Angels. Het vermoeden dat de politiek de bevolking voor de gek houdt om de multiculturele samenleving overeind te houden werd hierdoor bevestigd.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse christin: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren!”

    Iraanse christin: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren!”

    screenshot_5
    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    Een Iraanse christin bevestigt al onze theses over de islam: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren! Dat is een van de redenen waarom er overwegend jonge mannen in de strijdbare leeftijd komen. De moslim denkt dat de hele wereld van hem zou zijn. Dat heeft Mohammed hem zo beloofd. Daarbij is het de moslims toegestaan om alle andersdenkenden te vermoorden. Dat is de legitieme kennis en praktijk van de islam.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wen er maar aan: de politieke islam blijft

    Wen er maar aan: de politieke islam blijft

    Melvyn Ingleby − 08/01/17, 10:40
    © Trouw. Shadi Hamid: "Vergeet de scheiding van kerk en staat: de islam is nu eenmaal politieker."

    Interview Het Westen is sterk geseculariseerd, in moslimlanden gaat dat niet gebeuren, meent politicoloog en islamexpert Shadi Hamid. Want de islam zit heel anders in elkaar. Dat vormt wel een bedreiging voor de westerse liberale democratie, maar Hamid vindt dat niet zo erg.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    08-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AH neemt liever Jamaicaanse ‘vluchteling’ in dienst dan Nederlander. Een moeder reageert.

    AH neemt liever Jamaicaanse ‘vluchteling’ in dienst dan Nederlander. Een moeder reageert.

     
    Hoofdkantoor AH in Zaandam. Foto: Niels Kim. Bron: Wikipedia.

    Door Joost Niemöller

    Een paar dagen geleden bracht RTL Nieuws een politiek correct heldenverhaal.

    Een manager van de Albert Heijn deed er alles aan om zogenaamde ‘vluchtelingen’ in dienst te nemen. Eerst ging dat niet goed. Maar kosten nog moeite werden gespaard. Ook bij de gemeente. Alles werd op alles gezet, want bepaald gemakkelijk ging het niet, zo lezen we:
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machteloos tegen misbruik asielrecht

    Machteloos tegen misbruik asielrecht

    screenshot_58
    (Door: Jan-Willem Navis)

    Economische migranten uit veilige landen die achter elkaar kansloze asielaanvragen doen in meerdere EU-lidstaten, kunnen dit voorlopig ongestraft blijven doen. België en Duitsland lukt het namelijk net zo min als Nederland om ze voortvarend uit te zetten naar hun geboorteland. Ondanks het feit dat onze buurlanden wel overeenkomsten hebben met landen als Marokko.
    meer lezen op:
    ejbron.com


    07-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open je ogen, voor de islam ze sluit!

    Open je ogen, voor de islam ze sluit!

    screenshot_28
    (Door: “Balkanske priče”)

    Na het nazisme en communisme is de ISLAM de derde totalitaire ideologie die ons bedreigt. Voor de islam (de meest intolerante cultuur op aarde) is de hele wereld wakf, gebied van Allah (’De heerschappij is alleen voor Allah’, Koran 12:40). En alle landen en gebieden die nog niet uitsluitend door de islam worden overheerst (Dar al-Islam), worden automatisch als oorlogsgebied beschouwd (Dar al-Harb) dat moet worden veroverd/onderworpen (’Allah duldt niemand in het delen van zijn heerschappij’, Koran 18:26).
    Eerste 500 jaar, na het ontstaan van de Islam, een constante dreiging uitgegaan van deze nieuwe politieke religie/ideologie en gaandeweg alle christelijke, joodse en traditionele gemeenschappen van het Midden Oosten, Arabië en Noord Afrika(een belangrijk bolwerk van de Christenheid), door middel van islamitische Jihad veroverd is!…
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander wonend in Donbass: "NOS één en al leugens"

    Nederlander wonend in Donbass: "NOS één en al leugens"

    Graham Phillips doet het weer. Hij maakt een uitgebreid document over Ronald van Amerongen, de Nederlander die in Perevalsk woont sinds 2010. Perevalsk ligt bij Lugansk in
    de Volksrepubliek Lugansk (vroeger Oost Oekraine).

     vrijdag 6 januari 2017

    "Kijk wat meer rond op het internet. Informeer jezelf. En je zult compleet andere informatie vinden die dichter bij de waarheid zit dan staatsmedia als de NOS die geheel gekleurd zijn. Wat die zeggen kun je als het tegendeel van de waarheid beschouwen. Zo simpel is het. En dat hebben ze bewezen met de tijd." - Ronald van Amerongen
    Meer lezen op:
    blikopnosjournaal.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe ’Jungles’ in Noord-Frankrijk na ontruiming Calais

    Nieuwe ’Jungles’ in Noord-Frankrijk na ontruiming Calais

    Frankrijk, december 2016

    Jungle bewoners verbergen zich in Noord-Frankrijk
    Na de ontruiming van de ‘Jungle’ van Calais in november, zijn in de regio rond Calais zes ’mini-Jungles’ ontstaan. Deze kampen trekken wekelijks tientallen nieuwkomers. Deze mannen blijven proberen Engeland te bereiken.
    Er zijn ook veel ‘minderjarigen’ bij, aan wie de toegang door het Engelse ministerie van Binnenlandse zaken werd geweigerd. Ze werden naar andere delen van Frankrijk gebracht, maar keerden terug naar Noord-Frankrijk.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    06-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Brussel massaal 'ziek' vooraf aan patrouille in Molenbeek

    Politie Brussel massaal 'ziek' vooraf aan patrouille in Molenbeek
    Redactie

    Politieagenten beveiligen de Brusselse wijk Molenbeek na het arrest van aanslagpleger Salah Abdeslam.

    Politieagenten beveiligen de Brusselse wijk Molenbeek na het arrest van aanslagpleger Salah Abdeslam. © EPA
    UpdateAgenten die gisteren voor hun werk in de Brusselse wijk Molenbeek werden verwacht, hebben zich plotseling ziek gemeld. De korpsleiding kreeg aan het begin van de nachtdienst ziekmeldingen via Whatsapp van alle 25 agenten van het interventieteam. Ook de ochtendploeg zou zich vandaag hebben ziek gemeld.
    Het district Sint-Jans-Molenbeek werd geplaagd door de terroristen die aanslagen in Parijs pleegden. Volgens korpschef Johan De Becker staat de politie in zijn zone 'onder enorme druk door de strijd tegen radicalisme'. Een interventieteam komt elke nacht tientallen malen in actie in de vijf deelgemeenten die de politiezone bestrijkt, meldde de krant De Standaard. 
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeveel Moslims Identificeren zich met Extremisme?

    Hoeveel Moslims Identificeren zich met Extremisme? 

    screenshot_9

    Na de meest recente aanslag van IS op een Turkse discotheek blijft één vraag cruciaal: hoeveel moslims zijn nu echt tegen alles wat de Islamitische Staat doet?

    Islamapologeten beweren regelmatig dat de absolute meerderheid van alle moslims extremisme verwerpt. Op het eerste oog klopt hun claim. Maar daarbij moet het begrip ‘minderheid’ niet worden begrepen als eenzame enkelingen zonder stootkracht. Onderzoek door het Pew Research Center laat een minderheidssteun voor IS zien in vier moslimlanden die neerkomt op tientallen miljoenen mensen. Men lijkt te denken dat de stille meerderheid in staat is om de kwaadaardige minderheid lam te leggen. Het stijgende aantal aanslagen in landen als Nigeria en Turkije getuigen hier tegen.
    Meer lezen op:
    deovolentenl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop de ‘antifascistische’ intolerantie op de universiteit

    Stop de ‘antifascistische’ intolerantie op de universiteit

    Afshin Ellian  

    Begrippen als racisme en tolerantie dreigen volledig uitgehold te worden door hooligans binnen en buiten de academische wereld. Afshin Ellian verbaast zich over de reactie van ‘antifascisten’ op de uitlatingen van socioloog Ruud Koopmans.

    Wetenschappelijk onderzoek in dienst van de humaniteit is niet altijd mogelijk. Vooral wanneer het gedrag, het geloof van de mens en de politieke orde als geheel op het spel staan. Ook wetenschappers die zich aan de idealen van humaniteit dienstbaar maken, komen weleens in conflict met het basisbeginsel van de wetenschap: het academische vermogen om kritisch onderzoek te doen. Bij religieuze of maatschappelijke vraagstukken roept dat weerstand op.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    05-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarenlange extreme terreur door ‘jongeren’ in Hilversum, politie en gemeente doen niets Ghetto

    Jarenlange extreme terreur door ‘jongeren’ in Hilversum, politie en gemeente doen niets Ghetto

    Hilversum-Oost, waar tralies voor de ramen een noodzaak is

        
       5-1-2017                                     

    Al jaren(!) wordt Hilversum-Oost geteisterd door groepen terroristische jongeren. De terreur in Hilversum-Oost is zo erg dat sommige panden uit noodzaak tralies voor hun raam hebben moeten laten plaatsen, iets wat je normaal vooral ziet in de slechtere wijken van Los Angeles of Rio de Janeiro.

    Maar gemeente (burgemeester: Pieter Broertjes, PvdA) en politie doe al jaren helemaal niets, hoe hard de bewoners ook smeken en laten weten dat de leefbaarheid en veiligheid in hun buurt hard achteruit holt.
    Meer lezen op:
    regio.tpo.nl

            


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ondergrondse Oud & Nieuw Jihad in Nederland. Overzicht van dit jaar.

    De ondergrondse Oud & Nieuw Jihad in Nederland. Overzicht van dit jaar.

    oud-en-nieuw
    Door Joost Niemöller

    In Keulen duurde het vorig jaar meer dan een week voor duidelijk werd wat de omvang was van het aanrandingschandaal. Politie en pers probeerden het weg te houden bij de Duitse bevolking. Het kwam alsnog druppelsgewijs binnen. Dan is het niet zo’n schok ineens, en wordt de woede gedempt.

    Dit keer is het met Oud en Nieuw niet veel anders. Ook nu weer hebben jonge moslimmigranten in Europa de viering aangegrepen om hun oorlog te voeren.

    Laten we eens alleen kijken naar Nederland. Een bij elkaar gesprokkeld overzicht.
    Meer lezen op:
    joostniemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oplossing heet repatriëring

    De oplossing heet repatriëring

    screenshot_46

    Alleen door de massale aanwezigheid van de politie in toom te houden: Noord-Afrikanen met Oud & Nieuw voor het hoofdstation van Keulen.
    (Door: Hans Heckel – Vertaling: E.J. Bron)

    Deze Oud & Nieuw zou definitief moeten hebben aangetoond wie hier niet thuishoren. Ondanks minder incidenten is het dramatische mislukken van de huidige asielpolitiek opnieuw onmiskenbaar duidelijk geworden met Oud & Nieuw.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    04-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opzegbrief PKN-kerk van ds. Cornelis H.W. van den Berg, oud-dominee te Amsterdam

    Opzegbrief PKN-kerk van ds. Cornelis H.W. van den Berg, oud-dominee te Amsterdam

    'In mijn ogen is islam achterlijke gewelddadige religie gericht op dominantie door mannen over vrouwen'



    Lang heb ik de kerk hier in Amsterdam gediend als predikant. Vandaag heb ik besloten het lidmaatschap van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) op te zeggen. Ik was het al langer en in toenemende mate oneens met door de PKN ingenomen standpunten en nam daar vaak met schrik kennis van. De druppel die de emmer deed overlopen kwam door de kerkelijke leider scriba De Reuver, die kort geleden in Trouw stelde dat ‘de islam een godsdienst van vrede is’. Hij staat daarin niet alleen. Dit standpunt wordt al vele jaren ingenomen in de kring van de Raad van Kerken. Nu is blijkbaar de PKN ook om.
    Meer lezen op:
    cult.tpo.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!