Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    danny1951
    blog.seniorennet.be/danny19
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    PvdA Limburg: Öztürk dient Turkije, niet Nederland

    Geplaatst door Michael van der Galien op 17 november, 2014
           

    "Duidelijke vriend van zijn thuisland."

    De Telegraaf heeft een buitengewoon interessant achtergrondartikel online gezet over Selçuk Öztürk, de PvdA-Turk die onlangs samen met Tunahan Kuzu uit de fractie stapte omdat die Turken onheus zou bejegenen. 

    Öztürk komt uit Limburg, uit Roermond om precies te zijn. Eerder was hij daar actief voor zijn partij. De voorzitter van de provinciale PvdA nam contact op met de landelijke partijtop toen die hem naar Den Haag wilde halen. Voorzitter Marcel Kleinen was er namelijk van overtuigd dat Öztürk de partij op termijn alleen maar in de problemen zou brengen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regering: Uit de EU als Brussel geen beperking immigratie toestaat
    Britse regering: Uit de EU als Brussel geen beperking immigratie toestaat

    Zweedse Democraten noemen massale immigratie van moslims een ‘islamitische invasie’ en ‘vernietiging van onze eigen cultuur’ – VN: Zweden rond 2030 derdewereldland

     

    Moslims verbranden de Zweedse vlag, een voorbode van het compleet verdwijnen van de Zweedse cultuur en welvaart rond 2030.

    De Britse regering heeft opnieuw gedreigd uit het EU te stappen als het land geen toestemming van Brussel krijgt om de immigratie uit kansarme regio’s aan banden te leggen. De zittende premier David Cameron staat enorm onder druk omdat de Onafhankelijkheidspartij (UKIP) van EU-criticus Nigel Farage bij de afgelopen Europese verkiezingen de grootste Britse partij werd. De kans dat Groot Brittannië de EU gaat verlaten wordt dan ook steeds groter.
    Meee lezen op:
    xandernieuws.nl


    16-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannover: Iemand praatte met de politie

    Hannover: Iemand praatte met de politie

    Screenshot_22

    (Door: Juvenalis – Vertaling: E.J. Bron)

    Iemand praatte met de politie. Na Hannover. Na de vreedzame demonstratie van “HoGeSa”, terwijl de SAntifa de oorlog de straten indroeg. Nadat de media alles mooi gepraat hadden. In elkaar geslagen burgers bagatelliseerden tot kleine vechtpartijtjes van de Antifa. Een vernield politievoertuig verzwegen en de ontelbare ingegooide ruiten ook vergaten te noemen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forbes: Hamas 2de rijkste terreurgroep v/d wereld dankzij buitenlandse hulp en ngo’s

    Forbes: Hamas 2de rijkste terreurgroep v/d wereld dankzij buitenlandse hulp en ngo’s

    corrupt

    Terreur jegens de Joden bedrijven is big business in Gaza. Echter de gewone Palestijn in de straat in de door oorlog en terreur geteisterde Strook, krijgt slechts een aalmoes van wat Hamas binnenrijft en dat is niet de schuld van Israël…
    Meer lezen op:
    filantropius.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof Pinto - Falend leiderschap Diederik Samsom

    Prof Pinto - Falend leiderschap Diederik Samsom

    pintozondag16.jpg

    Hoe fout Kuzu & Öztürk hebben gehandeld en waarom zij uit de PvdA fractie zijn uitgezet is breed uitgemeten in de media. Er is een andere kant aan dit drama: het leiderschap van Diederik Samsom. Diederik heeft zelf het duo op de lijst gezet. Had hij kunnen weten wie hij twee jaar geleden binnenhaalde? Zeker wel. In 2010 werd Öztürk Statenlid in Limburg namens de PvdA. Marcel Kleinen, voorzitter van de PvdA Limburg over Öztürk: "Aan de sociaaldemocratie had hij amper een boodschap. Hij maakte zich drukker om ritueel slachten dan om de werkgelegenheid in Limburg".
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    15-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimterroristen Boko Haram worden machtiger

    Moslimterroristen Boko Haram worden machtiger

    Geplaatst door Frank Verhoef op 14 november, 2014
           

    Het ISIS van Nigeria grijpt de macht over twee nieuwe steden in het Afrikaanse land. 

    Het islamitisch kalifaat in Nigeria, opgericht door Boko Haram en geïnspireerd door ISIS in Syrië en Irak, wordt groter en groter. De moslimterroristen hebben nog eens twee steden in het noordoosten van Nigeria veroverd die ze nu kunnen toevoegen aan het kalifaat:

    Honderden strijders van de terreurbeweging Boko Haram hebben twee steden in de deelstaat Adamawa, in het noordoosten van Nigeria, veroverd. In een van de grotere steden in het gebied waren zij eerder door de plaatselijke bevolking verjaagd.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    14-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ‘Palestijnen’ willen Jeruzalem niet, dat is een mythe; het echte doel is Israël veroveren

    De ‘Palestijnen’ willen Jeruzalem niet, dat is een mythe; het echte doel is Israël veroveren

    rotskoepel2

    Plaatje uit 1932 van de Rotskoepel (geen moskee) gezien vanuit de inkompoort van de Al Aqsa Moskee op de Tempelberg in Jeruzalem. De Koran vertelt aan moslims dat de profeet Mohammed een reis ondernam naar de “verst gelegen moskee” (op de Tempelberg) en van daaruit naar de hemel ging. Er zou zelfs een voetafdruk van Mohammed zijn te zien op de rots onder de Rotskoepel. Nogal onwaarschijnlijk verhaaltje vermits de eerste moskee in Jeruzalem pas lang na zijn dood (in 632 na C.)  werd opgetrokken, met name tussen 685 en 691 na Chr. Bovendien bestaat er geen enkel historisch bewijs dat Mohammed ooit in Jeruzalem is geweest. In religieuze kwesties moeten feiten en wetenschap wel vaker het onderspit delven als een en ander niet perfect kadert in een bepaalde politieke agenda wat men wil dat het gepeupel “gelooft”.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen: jihadverdachten klagen over inhumaniteit
    Lachen: jihadverdachten klagen over inhumaniteit
    Geplaatst door Tim Engelbart op 13 november, 2014
           

    Een stelletje (potentiële) koppensnellers wil dat Nederlandse gevangenissen meer 'respect' tonen voor jihadverdachten. Wat dacht je zelf, vriend?

    Altijd lachen. In Nederland is het meevechten in de gewapende jihad strafbaar. Da's ook niet zo gek, want het standrechtelijk executeren van andersdenkenden, het afhakken van hoofden, verkrachten en het verhandelen van seksslaven is allemaal niet écht in overeenstemming met de mores en wetten van de Nederlandse samenleving. Mensen die zich schuldig maken aan deze barbaarse praktijken draaien dan ook geheel terecht de gevagenis in.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    13-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hein Westerouen van Meeteren, Caroline Rieffe en Antoine Bodar krijgen van mij de Zwarte Piet!

    Hein Westerouen van Meeteren, Caroline Rieffe en Antoine Bodar krijgen van mij de Zwarte Piet!

    “Waarom moet ik – alles in naam van de multikul! – dagelijks honderden nazi-symbolen in mijn leefomgeving tolereren en moet ik een onschuldig symbool van een kinderfeest aan aanstellerige intolerantie opofferen?”
    Meer lezen op:
    martienpennings


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Lahrouchi: zo belazeren Marokkanen de Nederlandse staat!

    Ali Lahrouchi: zo belazeren Marokkanen de Nederlandse staat!

    dubbelpaspoort

    Geschreven door een (Nederlandse) Marokkaan

    Veel mensen maken ook misbruik van hun cultuur, geloof en de wet van hun herkomstland. Ze zijn bijvoorbeeld getrouwd in hun herkomstland, maar verzwijgen dat in Nederland. Volgens de Nederlandse wet zijn ze dan ongehuwd, ook al hebben ze kinderen. Zij misbruiken de mazen van de Nederlandse wet om hier meer voordelen uit te slaan zoals twee uitkeringen of twee woningen. Dit is precies het doel dat ze willen bereiken. Beide echtparen staan op aparte woningen ingeschreven, maar dit is dan alleen op papier.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Lahrouchi: Hoe ik Geert Wilders uitleg aan mijn dochtertje.

    Ali Lahrouchi: Hoe ik Geert Wilders uitleg aan mijn dochtertje.

     BntaMUwIIAA7s-vDoor Ali Lahrouchi

     Noord-Afrika wordt bewoond door Berbers. De invloed van buiten op de Amazigh-berberse maatschappij kwam van de Arabische islamisten. Zij hebben van het grondgebied van de berbers Arabisch islamitische landen gemaakt. Marokko is een van die landen. Het roofdier Mohamed 6 en zijn koningshuis stamt rechtstreeks af van de familie van de zogeheten  profeet Mohammed. Althans volgens allerlei vieze politieke spelletjes.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse lifter op brute wijze vermoord door 'gewone' Palestijn

    Joodse lifter op brute wijze vermoord door 'gewone' Palestijn

    Geplaatst door Michael van der Galien op 12 november, 2014
           

    Hoe kan je je als Israël zijnde hier in godsnaam tegen verweren?

    Dalia Lemkus (26) stond in 2006 kalm met wat andere lifters te wachten op automobilisten die ze mee wilden nemen waar ze maar naartoe wilden. Ze stonden gezellig wat te keuvelen en plannen te maken voor de rest van de dag. Opeens kwam er een extremistische Palestijn langs die bedacht dat alle joden dood moesten en dat hij zelf maar zou beginnen met de lifters. Hij viel ze aan probeerde ze allemaal dood te steken. Godzijdank overleefde Dalia de aanslag.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvrede in PvdA over Turkse fractieleden

    Onvrede in PvdA over Turkse fractieleden

    Screenshot_12

    De PvdA-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk (foto hieronder) hebben zich het ongenoegen van hun fractie op de hals gehaald door af te geven op het integratiebeleid van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken). De twee, beiden met een Turkse achtergrond, vinden dat de PvdA-vicepremier zich te kritisch opstelt tegenover Turkse organisaties als Milli Görüs.
    meer lezen op:
    ejbron.nl


    12-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse jongeren: gewelddadige jihad is oké!
    Turkse jongeren: gewelddadige jihad is oké!
    Geplaatst door Frank Verhoef op 11 november, 2014

           

    Turkse jongeren in Nederland zijn in hun nopjes met de Islamitische Staat.

    Tijd voor een rijtje schokkende cijfers, die vandaag zijn gepubliceerd door Motivaction. Het onderzoeksbureau heeft Turkse jongeren gevraagd wat zij vinden van 1. de gewelddadige jihad, 2. de moslims die naar Syrië afreizen om daar te vechten tegen de Syrische president Assad, en 3. het islamitische kalifaat dat is uitgeroepen in delen van Syrië en Irak.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    11-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacobs aangevallen per auto

    Jacobs aangevallen per auto

    Door Redactie

    604880147

    Opperrabbijn Binyomin Jacobs van het Ipor is vorige week donderdag bij een tankstation in zijn woonplaats per auto aangevallen. „Ik had getankt en wilde betalen, toen ik twee jongens van Arabische afkomst in een auto naar mij zag kijken. Ik wachtte maar even met oversteken tot ze weg waren, maar ze bleven wachten, dus stak ik toch over. Toen gaven ze opeens gas en stopten daarna om mij uit te schelden. Ik kon net op tijd wegspringen.”
    Meer lezen op:
    niw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse terreur escaleert: IDF soldaat en jonge Israëlische vrouw vermoord

    Palestijnse terreur escaleert: IDF soldaat en jonge Israëlische vrouw vermoord

    steengooier

    Het Palestijnse geweld jegens Israëlische Joden is de voorbije dagen nog toegenomen en dat niet enkel op de Westelijke Jordaanoever maar ook in Israël zelf. In de Westerse pers met inbegrip van de Belgische, worden de Palestijnse terreuraanslagen zoals steeds compleet doodgezwegen en zoals Israël’s afgevaardigde Ron Prosor gisteren in de Veiligheidsraad verklaarde: “Het terrorisme negeren is hetzelfde als het ondersteunen”, een variant op “Wie zwijgt stemt toe.”
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    10-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alternatieve Kristallnachtherdenking bol van jodenhaat

    Alternatieve Kristallnachtherdenking bol van jodenhaat

    Geplaatst door Michael van der Galien op 10 november, 2014
           

    De alternatieve Kristallnachtherdenking ging vooral over de arme moslims die 'gediscrimineerd' zouden worden.

    Eerder berichtten wij van De Dagelijkse Standaard dat de zogenaamde alternatieve Kristallnachtherdenking niets meer of minder zou worden dan een orgie van jodenhaters en andersoortig tuig. Arjen Plaisier, de scriba van de Protestante Kerken Nederland (PKN), besloot daarop zijn aanwezigheid af te zeggen. Hij ging liever naar de gewone herdenking waar de slachtoffers van het nazisme de vele onschuldige doden zowaar op een respectvolle manier wilden herdenken en wilden waarschuwen voor de herintrede van mainstream jodenhaat (onder met name moslims en radicaal-links).
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    09-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenlandchef: de hele EU vindt dat 'Palestina' er moet komen

    Buitenlandchef: de hele EU vindt dat 'Palestina' er moet komen                 

    Mogherini tijdens een tour langs de puinhopen van Gaza
    Mogherini tijdens een tour langs de puinhopen van Gaza - Foto: AFP
                

    door Tom Reijner                 

    Federica Mogherini is, te midden van alle spanningen, op bezoek in het Midden-Oosten. Vrijdag was de nieuwe EU-buitenlandchef nog in Israël, zaterdag is zij aangekomen in de Gazastrook.
    In dat kleine strookje land, dat onder controle staat van de anti-Israëlische terreurbeweging Hamas, riep zij op tot de oprichting van de Palestijnse staat, meldt persbureau AFP.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    08-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

    Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

    Hate-White-People(Auteur: Nima Gholam Ali Pour)

    Antiracisme in Zweden bevindt zich op een theoretisch niveau, ver weg van de werkelijkheid verwijderd. Racisme van autochtone blanken tegen mensen met een andere kleur krijgt de volle aandacht van de anti-racisten, terwijl het racistisch is om openlijk te praten over racisme van niet-blanken.

    In Zweden moet de racist de juiste kleur en etnische afkomst bezitten voordat het als een potentiële hate crime wordt geëtiketteerd. Deze uitspraak deed ik een tijdje geleden tegen een Deense journalist die me daarop nogal enigszins geschokt aankeek. In gedachte had ik de zwarte man die voor de ogen van zijn 1,5 jaar oude zoontje in Malmö op september 2013 zwaar mishandeld werd.
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Keuze

    Hans Jansen - Keuze

    hj.png

    Beroepsvoetballer is een zwaar beroep, maar Nederlandse beroepspolitici hebben het zwaarder. Beiden moeten goed aan hun eigen belang denken, zo van ‘waar wil ik over vijf jaar zijn’, maar daar zit de zwaarte niet, dat moet iedereen die op een carrière uit is. Het probleem is dat politici, anders dan voetballers, niet meer weten wat de regels van het spel zijn, of zelfs voor welk team ze spelen. Spelen ze voor Nederland, voor hun kiesvereniging, ook wel ‘politieke partij’ genoemd, voor de Europese Unie, meestal ‘Europa’ genoemd, of toch alleen maar voor zichzelf? Traditioneel werd dat probleem opgelost doordat er binnen een maatschappij algemeen overeengekomen gedragsregels golden: we gaan niet liegen, we steken onze vingers niet in de kas, en we dienen het algemene belang.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!