Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    agaath
    blog.seniorennet.be/agaath
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    11-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacobs aangevallen per auto

    Jacobs aangevallen per auto

    Door Redactie

    604880147

    Opperrabbijn Binyomin Jacobs van het Ipor is vorige week donderdag bij een tankstation in zijn woonplaats per auto aangevallen. „Ik had getankt en wilde betalen, toen ik twee jongens van Arabische afkomst in een auto naar mij zag kijken. Ik wachtte maar even met oversteken tot ze weg waren, maar ze bleven wachten, dus stak ik toch over. Toen gaven ze opeens gas en stopten daarna om mij uit te schelden. Ik kon net op tijd wegspringen.”
    Meer lezen op:
    niw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse terreur escaleert: IDF soldaat en jonge Israëlische vrouw vermoord

    Palestijnse terreur escaleert: IDF soldaat en jonge Israëlische vrouw vermoord

    steengooier

    Het Palestijnse geweld jegens Israëlische Joden is de voorbije dagen nog toegenomen en dat niet enkel op de Westelijke Jordaanoever maar ook in Israël zelf. In de Westerse pers met inbegrip van de Belgische, worden de Palestijnse terreuraanslagen zoals steeds compleet doodgezwegen en zoals Israël’s afgevaardigde Ron Prosor gisteren in de Veiligheidsraad verklaarde: “Het terrorisme negeren is hetzelfde als het ondersteunen”, een variant op “Wie zwijgt stemt toe.”
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    10-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alternatieve Kristallnachtherdenking bol van jodenhaat

    Alternatieve Kristallnachtherdenking bol van jodenhaat

    Geplaatst door Michael van der Galien op 10 november, 2014
           

    De alternatieve Kristallnachtherdenking ging vooral over de arme moslims die 'gediscrimineerd' zouden worden.

    Eerder berichtten wij van De Dagelijkse Standaard dat de zogenaamde alternatieve Kristallnachtherdenking niets meer of minder zou worden dan een orgie van jodenhaters en andersoortig tuig. Arjen Plaisier, de scriba van de Protestante Kerken Nederland (PKN), besloot daarop zijn aanwezigheid af te zeggen. Hij ging liever naar de gewone herdenking waar de slachtoffers van het nazisme de vele onschuldige doden zowaar op een respectvolle manier wilden herdenken en wilden waarschuwen voor de herintrede van mainstream jodenhaat (onder met name moslims en radicaal-links).
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    09-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenlandchef: de hele EU vindt dat 'Palestina' er moet komen

    Buitenlandchef: de hele EU vindt dat 'Palestina' er moet komen                 

    Mogherini tijdens een tour langs de puinhopen van Gaza
    Mogherini tijdens een tour langs de puinhopen van Gaza - Foto: AFP
                

    door Tom Reijner                 

    Federica Mogherini is, te midden van alle spanningen, op bezoek in het Midden-Oosten. Vrijdag was de nieuwe EU-buitenlandchef nog in Israël, zaterdag is zij aangekomen in de Gazastrook.
    In dat kleine strookje land, dat onder controle staat van de anti-Israëlische terreurbeweging Hamas, riep zij op tot de oprichting van de Palestijnse staat, meldt persbureau AFP.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    08-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

    Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

    Hate-White-People(Auteur: Nima Gholam Ali Pour)

    Antiracisme in Zweden bevindt zich op een theoretisch niveau, ver weg van de werkelijkheid verwijderd. Racisme van autochtone blanken tegen mensen met een andere kleur krijgt de volle aandacht van de anti-racisten, terwijl het racistisch is om openlijk te praten over racisme van niet-blanken.

    In Zweden moet de racist de juiste kleur en etnische afkomst bezitten voordat het als een potentiële hate crime wordt geëtiketteerd. Deze uitspraak deed ik een tijdje geleden tegen een Deense journalist die me daarop nogal enigszins geschokt aankeek. In gedachte had ik de zwarte man die voor de ogen van zijn 1,5 jaar oude zoontje in Malmö op september 2013 zwaar mishandeld werd.
    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Keuze

    Hans Jansen - Keuze

    hj.png

    Beroepsvoetballer is een zwaar beroep, maar Nederlandse beroepspolitici hebben het zwaarder. Beiden moeten goed aan hun eigen belang denken, zo van ‘waar wil ik over vijf jaar zijn’, maar daar zit de zwaarte niet, dat moet iedereen die op een carrière uit is. Het probleem is dat politici, anders dan voetballers, niet meer weten wat de regels van het spel zijn, of zelfs voor welk team ze spelen. Spelen ze voor Nederland, voor hun kiesvereniging, ook wel ‘politieke partij’ genoemd, voor de Europese Unie, meestal ‘Europa’ genoemd, of toch alleen maar voor zichzelf? Traditioneel werd dat probleem opgelost doordat er binnen een maatschappij algemeen overeengekomen gedragsregels golden: we gaan niet liegen, we steken onze vingers niet in de kas, en we dienen het algemene belang.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    07-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil de echte Obama opstaan?

    Wil de echte Obama opstaan?

    Geplaatst door Leon de Winter op 6 november, 2014
           

    Wie is Barack Obama nou eigenlijk? Ik zal een verontrustend voorbeeld geven. In de laatste week van juli van het jaar 2008 was Barack Obama op campagne in Florida en bezocht daar onder meer een bijeenkomst van Amerikaanse Joden, want hij wilde de Joodse stem.

    Op die bijeenkomst werd door een aanwezige een vraag gesteld over de relatie tussen Obama en Rashid Khalidi – daarover waren berichten in de media verschenen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GB: Niet-Europese immigratie kostte 120 miljard Britse Pond

    GB: Niet-Europese immigratie kostte 120 miljard Britse Pond

    Screenshot_20

    Immigranten in Groot-Brittannië: Een enorme kostenpost voor de autochtonen.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Immigranten van buiten Europa hebben de Britse belastingbetalers  sinds 1995 minstens 120 miljard Britse Pond gekost. Tot deze conclusie komt een studie van het University College London, dat gepubliceerd werd in de “The Economic Journal”. Volgens het onderzoek zouden in de jaren 1995 tot 2011 immigranten uit niet-Europese landen de staatskas 120 miljard Britse Pond gekost hebben.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo, Jeroen Overbeek van het NOS-journaal!

    Hallo, Jeroen Overbeek van het NOS-journaal!
    Ik hoop dat je de grafkanker krijgt rechtstreeks achter je antisemitische teringhart!

    “Kan iemand mij dus uitleggen wat er “rechts” is aan Yehuda Glick en Geert Wilders? Nee, Jeroen, je hoeft niet te vertellen wat er “extréém rechts” aan die twee is, alleen maar wat er aan die twee mensen “rechts” is. Zou dat kunnen, met je vette linkse door alle belastingbetalers opgehoeste publieke salaris?”
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    06-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in GB lukt het niet islamitische seksgangsters te arresteren

    Politie in GB lukt het niet islamitische seksgangsters te arresteren

    Screenshot_12

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Deprimerend nieuws uit Groot-Brittannië: De islamitische bendes, die jonge meisjes in Rochdale in de buurt van Manchester misbruikt hebben, zijn slechts het topje van de ijsberg. Volgens een bericht in de “Daily Mail” zouden tientallen daders nog op vrije voeten zijn, omdat de politie hen gewoon niet arresteert…
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    03-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachwekkend: OM eist werkstraf tegen Syrië-ronselaar

    Lachwekkend: OM eist werkstraf tegen Syrië-ronselaar

    Geplaatst door Michael van der Galien op 3 november, 2014
           

    Op deze manier zullen we de strijd tegen de Radicale Islam kansloos verliezen.

    Vandaag moet ene Imad el O. zich verantwoorden voor een Nederlandse rechter omdat hij geprobeerd heeft mensen te ronselen voor de ISIS-strijd in Syrië. Volgens het OM nam hij vorig jaar een 16-jarig meisje met zich mee naar vliegveld Zaventem bij Brussel en wilde hij haar via Egypte naar Syrië laten reizen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Pauw & Marieke: tien jaar huichelen na de moord op Theo van Gogh

    Jeroen Pauw & Marieke: tien jaar huichelen na de moord op Theo van Gogh

    “Zijn vinger wees naar boven en ik begreep dat daar Allah en een eis tot respect zweefde.”

    “De vraag luidt dus: als Marieke géén ‘enge moslim’ heeft gezien, hoe groot is dan de kans dat tijdens de uitzending van Pauw van 28 oktober de kijkers er wél een gezien hebben? Ik weet teveel van de sfeer tijdens de Weimar-republiek, anders zou ik oproepen tot een Instinkt-Revolution.”
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    02-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londense Hindoe organisatie schrapt panelgesprek wegens bedreigingen

    Londense Hindoe organisatie schrapt panelgesprek wegens bedreigingen

    gandi elst

    De national council of hindu temples uk had een debat georganiseerd op 1 november 2014 in Londen, tussen BJP volksvertegenwoordiger en oud-minister dr. Subramaniam Swamy,  prof. em. Gautam Sen, prof. Balagangadhara Rao en de Vlaamse indoloog Dr. Koenraad Elst. Echter onder druk van herhaalde bedreigingen is het evenement geschrapt. Vanwege de aanslag in Canada en ander aan de islam gerelateerd geweld elders, staan ook dergelijke academische uitwisselingen inmiddels onder zware druk.
    Meer lezen op:
    rechtsactueel.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsuur: Syriëgangers zijn helden die geholpen moeten worden

    Nieuwsuur: Syriëgangers zijn helden die geholpen moeten worden

    ji

    Het was weer genieten twee dagen geleden bij Nieuwsuur. Wanneer u op maandag 27 oktober jl op Nieuwsuur had afgestemd om uw dagelijkse portie informatie, hersenspoeling, indoctrinatie te ontvangen over hoe de wereld volgens de linkse GUTMENSCHEN in elkaar steekt en gerund dient te worden, kon u vernemen dat Denemarken, haar teruggekeerde Syriëgangers op de juiste, zachte en links correcte manier opvangt.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas vuurt vanuit Gaza opnieuw qassamraket naar Israël; grensposten gesloten

    Hamas vuurt vanuit Gaza opnieuw qassamraket naar Israël; grensposten gesloten

    raket-gaza

    Na drie oorlogen tegen Hamas lijkt de vierde reeds in de steigers te zitten. Terroristen hebben vrijdagnacht vanuit Gaza een raket afgevuurd naar het gebied van Eshkol in zuid-Israël. De raket explodeerde in open gebied en veroorzaakte geen menselijk leed noch materiële schade. Dit was reeds de twee raketaanval sinds het einde van Israël’s contra-terreuroperatie Operation Protective Edge. Vorige maand vuurde Hamas en Co een mortiergranaat af naar Israël.
    Meer lezen op:
    brabosch.com


    01-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstel voor een nieuwe wet in Groot-Brittannië die kritiek op de sharia verbiedt

    Voorstel voor een nieuwe wet in Groot-Brittannië die kritiek op de sharia verbiedt

    Screenshot_24

    (Door: Robert Spencer)

    Spencer: De laatste vrije persoon in Groot-Brittannië, als die er is, kan net zo goed het licht uitdraaien. Als dit wet wordt, is dat het einde van Groot-Brittannië als een vrije samenleving. Zoals de wet ook verzet tegen het homohuwelijk zou verbieden, zou het interessant zijn om te zien wat er zou gebeuren als een voorstander van de sharia protesteerde tegen het homohuwelijk – maar islamitische groepen zijn er grotendeels voor, want hij opent de deur naar de legalisering van polygamie.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoeker Turkse organisaties houdt Baklava-feestje

    Onderzoeker Turkse organisaties houdt Baklava-feestje

    Afbeelding weergeven op Twitter

    De Turkse gemeenschap in Nederland telt naar schatting een half miljoen zielen. Hoewel Turken tegelijk met de Marokkanen naar Nederland kwamen in de jaren van de gastarbeider-influx en de gezinshereniging, en net als de Marokkanen overwegend moslim zijn, hebben zij toch een gunstiger reputatie dan Marokkanen. De Turkse gemeenschap staat niet bekend om hinderlijke straatoverlast. Turken worden zelden geassocieerd met radicale islam, terrorisme en jihad. Turken hebben winkels en restaurants, bemoeien zich redelijk met hun eigen zaken en als er al iets negatiefs over ze te melden valt, dan is het vaak drugscriminaliteit of eerwraak, is grosso modo het beeld dat veel autochtone Nederlanders van Turken hebben.
    Meer lezen op:
    jalta.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten

    Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten

    2

    Duitsland vreest een pact van hooligans en neonazi’s

    Dat hakt er lekker in nietwaar. Is de Volkskrant nu ook al ongefundeerd, tendentieus en…

    En heel erg populistisch.

    De Duitse autoriteiten maken zich grote zorgen over groeperingen van agressieve voetbalhooligans en neonazi’s die gezamenlijk tegen salafisten willen optreden.
    Ja, dat kan je niet hebben dat iemand de islamisering eindelijk eens zat begint te worden. Ik had van de week een kort twittergesprekje met wat “intellectuelen”, en mijn stelling was dat intellectuelen ons niet gaan redden. Niet uit de klauwen van de EU en ook niet uit de moordmachine die de islam is.
    Meer lezen op:
    fubarbaar.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat duizend - De Gezonde Rokers - bloeien"

    Laat duizend - De Gezonde Rokers - bloeien"

    Het mailtje is bewaard maar toch verloren gegaan want op 'n losse harde schijf vereeuwigd die ik niet eenvoudig kan raadplegen. De vooruitgang natuurlijk. Gelukkig heeft mijn eigen harde schijf de inhoud scherp onthouden.

    Het is oktober 2004, als altijd de mooiste maand van het jaar, de herfstvakantie nadert en ik heb zojuist mijn eerste persoonlijke stukje over een bezoek aan de gynaecoloog met de choquerende doch realistische titel 'Een klein sneetje, alstublieft!'
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo diep zit de ontkenning

    Zo diep zit de ontkenning

    DSC03818Door Hans Moll

    Ahmed Aboutaleb toenmalig wethouder onderwijs, jeugd en inkomen, hield in een Amsterdamse moskee een preek na de moord op Theo van Gogh, nu tien jaar geleden. De strekking was: wie zich keert tegen de Nederlandse normen en waarden, moet zijn koffers pakken.

    In Het Parool heeft toenmalig burgemeester Job Cohen daarover onlangs gezegd dat hij die woorden van zijn wethouder prachtig vond. Zelf kon hij ‘als witte burgemeester’ dat natuurlijk niet zeggen. Met ‘wit’ bedoelt Cohen ‘autochtoon’, want ‘zwart’ kan je Aboutaleb onmogelijk noemen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!