Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gondagrammet
    blog.seniorennet.be/gondagr
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    14-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse VN-official: Aanvallen Israël legaal, die van Hamas zijn misdaden
    Palestijnse VN-official: Aanvallen Israël legaal, die van Hamas zijn misdaden

    ‘Gedode Palestijnen volgens internationaal recht een ongeluk’ – Hamas: ‘Wij houden zo van de dood zoals de Zionisten van het leven houden’


    Na gewaarschuwd te zijn door het Israëlische leger vertrekken Palestijnen die niet door Hamas worden gedwongen als menselijke schilden te fungeren tijdelijk uit hun huizen.

    Ibrahim Kreisheh, de Palestijnse afgevaardigde voor de VN Mensenrechtenraad (UNHRC), noemt de raketaanvallen van Hamas op Israël ‘misdaden tegen de menselijkheid’. De vergeldingsaanvallen van Israël vindt hij echter legaal, omdat Israël in tegenstelling tot Hamas er alles aan doet om de burgerbevolking te sparen

    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek Malmström toont het failliet van immigratie in Europa

    Onderzoek Malmström toont het failliet van immigratie in Europa

    door Carla Joosten 12 jul 2014

     
    Een van de vooroordelen: immigranten pakken onze banen af
    Een van de vooroordelen: immigranten pakken onze banen af - Foto: ANP

    Met het onderzoek van eurocommissaris Malmström naar vooroordelen over immigratie doet ze precies wat ze burgers en politici verwijt: vooringenomenheid. Het toont het failliet aan van immigratie in Europa.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    13-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shariapolitie en hakenkruizen

    Shariapolitie en hakenkruizen

    BsWTVwTCIAE0oIJ
    Vandaag was een trieste dag voor Nederland. Hakenkruizen, jihadvlaggen en de Hitlergroet op het Spuiplein in Den Haag. En de ontkenning van de NOS. Ik wil beginnen met een stukje tekst van Martha:

    Meer lezen op:
    vrijechroniqueurs.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug uit het Heilige Land
    Terug uit het Heilige Land
    Geplaatst door Dirk-Jan van Baar op 12 juli, 2014
           

    Afgelopen donderdagavond landde ik na twee uur vertraging (het vliegveld Ben Gurion is doelwit voor de raketten van Hamas) weer veilig op Schiphol, na een journalistenreis van acht dagen naar Israël en een privé-verblijf van vier dagen in Jeruzalem.
    Meer lezen op:
    dagelijksstandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedreigd gemeenteraadslid gehoord als verdachte! Om bouw moskee.

    Bedreigd gemeenteraadslid gehoord als verdachte! Om bouw moskee.

    11 juli 2014 om 14:20
    Gepubliceerd door Joost Niemöller

    flyer-tomas-small

    Tomas Kok is gemeenteraadslid voor Leefbaar Leiden. Hij gaf aan dat de bouw van een islamitisch centrum in Leiden een veiligheidsrisico is, en werd toen bedreigd. Daarvan deed hij aangifte en vervolgens werd hij door de politie gehoord als verdachte!

     Hieronder zijn relaas.

    Door Tomas Kok

    Toen ik me verdiepte in de geplande bouw van een nieuw islamitisch centrum in Leiden, stuitte ik al snel op verontrustende signalen. Het gaat hier onder andere om extremistische organisaties als Millatu Ibrahim en SalafiMedia die in de huidige al Hijra moskee vertegenwoordigd zijn.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    12-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pvda'er wilde op jihad

    Pvda'er wilde op jihad
    PvdA-Kamerlid Achmed Marcouch wilde in de jaren tachtig in Afghanistan meevechten in de 'heilige oorlog' tegen de Russen.

    Dat is te lezen in de papieren versie van Trouw. Marcouch zegt zich in die tijd te hebben uitgedost met kleren van Moedjahedien Khalq, een radicale islamitische beweging. Ook keek hij met zijn moslimmaatjes naar video's van jihadisten.
    Meer lezen op:
    pownet.tv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Uw stralende toekomst vraagt offers

    Hans Jansen - Uw stralende toekomst vraagt offers

    hj.png
    Zowel de Europese Unie als de islam doen beloften die te mooi zijn om hier op aarde vervuld te kunnen worden. De EU belooft eeuwige vrede en welvaart, leniging van uw noden en respectering van uw rechten, onafhankelijk van uw ras, geloof of seksuele oriëntatie. De islam belooft eeuwige vrede en welvaart, leniging van uw noden en respectering van uw rechten zoals die luiden onder de sharia, of u nu man, vrouw, moslim, slaaf of ongelovige bent. Alleen, dat heil komt niet gratis op u af. U moet er wat voor doen. De EU wil dat u uw loon en uw spaarpot grotendeels aan de EU overdraagt.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    11-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewijs: Hamas gebruikt inwoners Gaza als menselijke schilden
    Bewijs: Hamas gebruikt inwoners Gaza als menselijke schilden

    ‘Palestijnen vermoorden hun eigen kinderen’ – Hamas probeert Israëlische kernreactor te raken – Netanyahu aarzelt over grote grondoperatie

     

    Palestijnse burgers op het dak van een gebouw van Hamas waarvan Israël had aangekondigd dit te zullen bombarderen. Door de aanwezigheid van burgers werd hier uiteindelijk van afgezien.

    Hamas heeft de inwoners van Gaza bevolen om dienst te doen als menselijke schilden tegen de Israëlische vergeldingsaanvallen op doelen van de islamitische terreurbeweging. De Israëlische strijdkrachten geven –als enige leger ter wereld- vooraf juist meerdere waarschuwingen als ze een militair doel gaan bombarderen, zodat gewone mensen uit de buurt kunnen blijven. Hamas is echter uit op zoveel mogelijk burgerslachtoffers aan beide kanten, en eist daarom dat de Palestijnen zich opofferen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raad voor Cultuur vindt publieke omroep te links

    Raad voor Cultuur vindt publieke omroep te links

    door Shari Deira 11 jul 2014

     
    Het geluid van de VARA binnen de publieke omroep is oververtegenwoordigd
    Het geluid van de VARA binnen de publieke omroep is oververtegenwoordigd - Foto: ANP

    De publieke omroep is te links en grijpt te veel terug op bekende gezichten. Hierdoor wordt een te groot deel van de Nederlandse bevolking niet vertegenwoordigd in het publieke bestel.

    'Er is sprake van gebrek aan pluriformiteit en talentontwikkeling. Daardoor loopt de publieke omroep het risico te verworden tot eenheidsworst,' zegt Mathieu Weggeman, lid van de Raad voor Cultuur, tegen het Nederlands Dagblad.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische havenstad Ashdod krijgt verschillende voltreffers te verduren

    Israëlische havenstad Ashdod krijgt verschillende voltreffers te verduren

    ashdod-fire

    Ashdod, omstreeks 7u15 locale tijd, deze vrijdagochtend 11 juli. Enorme rookontwikkeling nadat een benzinestation door een raket werd geraakt die door Hamas werd afgevuurd vanuit de Gazastrook. Drie personen zouden gewond zijn waarvan één ernstig verbrand.

    Get used to conflict. Op deze ochtend, de 4de dag van Operation Protective Edge, loopt de willekeurige beschieting van burgerdoelwitten Israël door de terreurgroepen vanuit Gaza onverminderd verder.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische moslim: “We moeten Hamas vernietigen”

    Israëlische moslim: “We moeten Hamas vernietigen”

    Screenshot_31

    Ali Shaban

    (Door: Ryan Jones – Vertaling: E.J. Bron)

    Een Israëlisch-islamitische Arabier heeft minister-president Benjamin Netanyahu een schriftelijk appèl gestuurd: als de Joodse staat echt vrede wil, moet er een einde gemaakt worden aan de macht van de terreurgroepen over de Palestijnse bevolking. In plaats daarvan moet Israël rechtstreeks met de doorsnee Arabieren onderhandelen, die gewoon in vrede willen leven.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De waanzin van Hamas
    De waanzin van Hamas
    Geplaatst door Herman Meijer op 10 juli, 2014
           

    Het is weer los. Israël breidt de operatie in Gaza nog steeds uit. In de rest van de wereld barst de eeuwige discussie weer los. Is Israël heilig of zijn de Palestijnen de mensen voor wie we op moeten komen?

    Israël heeft in haar jonge bestaan al de onnodige oorlogen achter de rug. 1948, 1956, 1967 en 1973. In alle oorlogen moest Israël het opnemen tegen een overmacht aan vijanden. Verschillende landen met in totaal miljoenen aan inwoners vielen het kleine strookje grond aan. Israël was de underdog, maar wist op miraculeuze wijzen op te staan uit een welhaast zekere dood.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    10-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    FOTOSERIE: Dagelijks leven in Israël

    Screenshot_3

    Het grootste deel van de Israëlische bevolking leeft op dit moment onder de dreiging van raketvuur. Het leven tussen sirenes, in en uit de schuilkelders en bunkers is de dagelijkse realiteit voor miljoenen Israëli´s geworden. Sinds maandag 7 juli operatie “Protective Edge” begon, hebben Hamas-terroristen meer dan 360 raketten op Israël afgevuurd – en meer dan 650 sinds het begin van dit jaar.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purmerendse politicus bedreigd wegens kritiek islamitische school

    Purmerendse politicus bedreigd wegens kritiek islamitische school

    PURMEREND - Arie-Wim Boer, fractievoorzitter van Leefbaar Purmerend, is donderdagavond rond middernacht bedreigd toen hij zijn hond ging uitlaten. Een man liep met hem mee en vertelde hem dat hij moest stoppen met kritiek leveren op de islamitische school die eerst in Weidevenne gevestigd zou worden.

    Meer lezen op:
    dichtbij.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.*Abbas wil rakettenoorlog tegen Israël aangrijpen voor Derde Intifada’
    *Abbas wil rakettenoorlog tegen Israël aangrijpen voor Derde Intifada’

    Ook Abbas’ Fatahpartij zegt talloze Israëliërs te zullen vermoorden - Palestijnse raketten bereiken Haifa

     

    Een Israëlische gezin is uit de auto gevlucht om te schuilen voor een raketaanval van Hamas.

    Fatah, de Palestijnse terreurbeweging die onderdeel vormt van de Palestijnse Autoriteit van president Mahmoud Abbas, wenst niet achter te blijven bij de rakettenoorlog die Hamas tegen Israël voert, en heeft op de officiële Facebook pagina gezegd talloze Israëliërs te zullen vermoorden: ‘Zonen van Zion, dit is een eed aan de heer des hemels: pak al de zakken die er zijn voor jullie lichaamsdelen.’ Ondertussen probeert Abbas, leider van zowel de PA als Fatah, achter de schermen de Derde Intifada te beginnen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een manier om alle Afghaanse volkeren in toom te houden

    Er is een manier om alle Afghaanse volkeren in toom te houden

    door Afshin Ellian 9 jul 2014

     
    Abdullah Abdullah doet opnieuw een gooi naar de macht
    Abdullah Abdullah doet opnieuw een gooi naar de macht - Foto: EPA

    Het Westen heeft een verkeerd staatsrechtelijk concept ingevoerd in Afghanistan. Dat land zal nooit een democratie worden à la Amerika of Nederland. Maar toch: er is een manier om de stammenstrijd te beteugelen.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    09-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabier steekt Jodin dood in Israel. Terreurdaad.

    Arabier steekt Jodin dood in Israel. Terreurdaad.

    Gepubliceerd door in Geen categorie
    om 12:38

    shelly-dadon1

    De etnische haat in Israel begint steeds groter te worden. Drie Joodse jongens werden ontvoerd, gedood en verbrand, hoogstwaarschijnlijk door Hamas leden. Een Arabische jongen werd levend verbrand, waarschijnlijk door extremistische Joden, als reactie hierop. Israel is, anders dan de Palestijnse gebieden, een rechtstaat, en heeft de extremistische Joden dan ook gelijk gevangen gezet, om ze te berechten. Zoiets gebeurt met Palestijnse terroristen nooit door de Palestijnse overheid. Iets wat iedereen maar kennelijk gewoon vindt.

    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NL: Islamitische Jodenhaat (+ video)

    NL: Islamitische Jodenhaat (+ video)

    Screenshot_5

    Den Haag, 4 juli 2014

    N.a.v. een pro-ISIS-manifestatie in Den Haag op 4 juli 2014 lieten de moslims eens temeer de gemene tronie van de ware oer-islam zien, waarin de Jood mede het grootste vijandbeeld vormt. Ze roepen midden in Europa: “Khaybar! Khaybar! – Oh, jullie joden, het leger van Mohammed zal terugkeren!” Daarmee herinneren ze aan de veldtocht tegen de joodse oase Khaybar in het jaar 629, waarbij de Joden door de moslims overrompeld, afgeslacht en daarna onderworpen werden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midden-Oosten binnenkort christenvrij?
    Midden-Oosten binnenkort christenvrij?
    Geplaatst door Herman Meijer op 9 juli, 2014
           

    Ik schreef eergisteren een artikel op deze site over de ambities van de Islamitische Staat. Wij doen nog lacherig, christenen in het Midden-Oosten vluchten echter massaal weg.

    Het Reformatorisch Dagblad zit sinds kort achter een betaalmuur op internet. Dat is jammer. De krant schrijft veel goede artikelen over christenvervolging in het Midden-Oosten. Ook gisteren stond er in de krant weer een goed artikel over christenen en ISIS, of, zoals het vandaag de dag heet, de Islamitische Staat.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    08-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netanyahu geeft opdracht voor voorbereiden grondoffensief

    Netanyahu geeft opdracht voor voorbereiden grondoffensief

    door Shari Deira 8 jul 2014

     
    Netanyahu zal dinsdag bellen met zijn internationale collega's
    Netanyahu zal dinsdag bellen met zijn internationale collega's - Foto: AFP

    De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft dinsdag het leger opdracht gegeven een grondoffensief voor te bereiden. 'Hamas heeft ervoor gekozen de situatie te laten escaleren, en het zal daar een hoge prijs voor betalen.'
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!