Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sandra1968
    blog.seniorennet.be/sandra1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    01-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bussemaker wil onderwijs tegen Wilders

    Bussemaker wil onderwijs tegen Wilders

    31 augustus 2014
    Gepubliceerd door Joost Niemöller

    Buitenhof gezien? Daarin was de minister van onderwijs te gast. PvdA. Uiteraard. Ministers van onderwijs zijn in dit land per definitie PvdA. Dat heeft de PvdA altijd goed bekeken Onderwijs is indoctrinatie. Onderwijs is ideologie. Althans, dat zou het natuurlijk niet moeten zijn, maar waar kansen liggen moet je die grijpen, denken ze bij de PvdA.
    Meer lezen op:
    joostniemoller


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het idee dat de hele wereld hunkert naar onze liberale democratie blijkt een illusie'

    'Het idee dat de hele wereld hunkert naar onze liberale democratie blijkt een illusie'

    OPINIE - Martin Sommer − 31/08/14
    © anp. November 2004: in het Laakkwartier in Den Haag zijn speciale eenheden van de politie ingezet bij de arrestatie van terreurverdachten. 

    column Nederland lijkt de naïviteit over de radicalisering eindelijk voorbij, schrijft politiek commentator Martin Sommer.

    De omslag is misschien nog het best aan de SP af te zien. De socialisten waren altijd pro-Palestijns zonder omwegen. Zo stelde de SP-raadsfractie in Rotterdam onlangs nog samen met de moslimpartij Nida vragen aan het college. Als er strafmaatregelen komen tegen jihadreizigers, hoe zit het dan met die andere jihadisten, die naar Israël reizen om dienst te nemen in het leger? Want, aldus de vragenstellers, 'deze (teruggekeerde) mensen vormen potentieel een bedreiging voor de Nederlandse samenleving'.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    31-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas weigert wapens in te leveren en eist dat Israël eerst zelf ontwapent

    Hamas weigert wapens in te leveren en eist dat Israël eerst zelf ontwapent


    Nodig eens een eenzame terrorist uit bij u thuis…

    Het wordt met Hamas en Co alle dagen wat gekker in de Gazastrook. De wildste verklaringen van Hamaswoorvoerders allerhande worden in de media verspreid. Onbegrijpelijk dat de media zoveel aandacht besteedt aan terroristen en guerilleros zoals Hamas die in een normale rechtsstaat levenslang achter de tralies zitten.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven in de islamitische heilstaat van IS: 'Er zijn ook Nederlandse vrouwen hier'

    Leven in de islamitische heilstaat van IS: 'Er zijn ook Nederlandse vrouwen hier'

    Door: Sacha Kester − 30/08/14
    © ap. Een parade van IS in de straten van Raqqa, de hoofdstad van het kalifaat.

    Interview Hij maakt stiekem foto's en filmpjes van het dagelijkse leven in het kalifaat van IS. Niet alleen van de executies en de kruisigingen, maar ook van verkeersborden waarop staat dat vrouwen zich volledig moeten sluieren. Levensgevaarlijk werk, weet Abu Mohammed. 'Maar ik wil laten zien hoe IS ons kapot maakt.'
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    30-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de VN verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden?

    Zijn de VN verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden?

     Welkom bij de UNRWA, de hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen: Raketten werden afgevuurd vanuit hun faciliteiten, er worden raketten opgeslagen in hun scholen, en een tunnel is gegraven vanuit een van hun booby-traps klinieken. Amerikaanse senatoren eisen eindelijk een onderzoek naar de wandaden van deze vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, maar zijn de UNRWA dan wel VN nu niet verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden tegen Israël?
    Meer lezen op:
    bolo.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Atheïsme is bloeddorstiger

    Hans Jansen - Atheïsme is bloeddorstiger

    hj.png

    Atheïsme is bloeddorstiger en moordzuchtiger dan alle godsdiensten bij elkaar. U heeft het natuurlijk direct al begrepen: op veler verzoek zal het vandaag eens niet over de islam gaan. De Chinese leider Mao is opgevoed als Boeddhist, maar was als volwassene anti-religieus. Hij heeft ruim 70 miljoen mensen om het leven gebracht. De schattingen worden nog steeds naar boven bijgesteld. Stalin, kerkelijk opgevoed, voormalig priesterstudent, held van de Sovjet-Unie, weldoener van de arbeidersklasse, kan bogen op ongeveer 20 miljoen slachtoffers.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad
    Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad

    Autoriteiten straften niet de daders, maar de ouders van slachtoffers en een klokkenluider


    De vijf leiders van de moslimbende. Eén van hen geniet inmiddels in zijn thuisland Pakistan van het vele geld dat hij verdiende met het laten verkrachten van talloze jonge Britse meisjes, en pocht daar zelfs mee op Facebook.

    In de Engelse stad Rotherham (nabij Sheffield) kon een Pakistaans-islamitische misbruik- en verkrachtingsbende 16 jaar ongestoord zijn gang gaan, omdat de politiek en toezichthoudende instanties –waaronder jeugdzorg en de politie- weigerden het probleem te erkennen uit angst voor ‘racisme’. Dankzij deze linksgroene politieke correctheid werden er zo’n 1400 autochtone minderjarige kinderen, waarvan sommige niet ouder dan 11, misbruikt, verkracht en gedwongen zich te prostitueren.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    29-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De overheid vertrouw ik niet meer in de strijd tegen Jodenhaat'

    'De overheid vertrouw ik niet meer in de strijd tegen Jodenhaat'

    OPINIE - David Serphos − 29/08/14,
    © anp. Een politiebusje bij de ingang van het Joods Historisch Museum. De politie in Amsterdam is nog waakzamer dan anders rond Joodse instellingen, een dag na de schietpartij in Brussel. 

    opinie Ook al kost het vrienden, we moeten ons strijdbaar opstellen tegen Jodenhaat en voor ons lijfsbehoud, schrijft David Serphos. 'Als Jood voel ik mij nog maar een klein stapje verwijderd van het gevoel hier niet thuis te zijn.'
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wenen is “anders”

    Wenen is “anders”

    Screenshot 8

    (Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

    Niets toont het duidelijker aan dan de nuchtere cijfers van de demografie: Wenen is de afgelopen jaren een compleet andere stad geworden, in delen zelfs puur Turks van de Balkan. En dat wordt het de komende jaren nog veel meer. Is het raadhuis niet kortzichtig door deze ontwikkeling ook nog toe te juichen?
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanslag met builenpest'

    'IS-laptop onthult plan voor grote aanslag met builenpest'                

    Dit is de bewuste laptop met daarop een 'geheime folder' vol opzienbarende documenten
    Dit is de bewuste laptop met daarop een 'geheime folder' vol opzienbarende documenten - Foto: Screenshot Foreign Policy
    door Tom Reijner                                       

    Een onheilspellende vondst in Syrië. Een groep ‘gematigde’ rebellen ontdekte in het noorden van Syrië een zwarte, met stof bedekte laptop. Al snel bleek dat deze laptop van terreurbeweging IS was en dat er allerlei schokkende documenten op stonden.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    28-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jihadisten aanpakken is moslimpje pesten'
    'Jihadisten aanpakken is moslimpje pesten'
    Geplaatst door Frank Verhoef op 28 augustus, 2014
           

    Jihadistenadvocaat Michiel Pestman is knettergek.

    Michiel Pestman, waarschijnlijk kent u hem niet. Maar hij is de advocaat die talloze 'Syrië-gangers' (lees: Nederlandse moslimterroristen in Syrië en Irak die zich aansluiten bij ISIS) bijstaat. Die radicale moslims willen natuurlijk niet gestraft worden voor deelname aan een terroristische organisatie en medeplichtigheid aan genocide, want dan belanden ze in de cel. Pestman helpt ze daarbij.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gettoïsering van het Gazaconflict
    De gettoïsering van het Gazaconflict
    Geplaatst door Dirk-Jan van Baar op 26 augustus, 2014

           

    De Gaza-oorlog duurt nu al veel langer dan eerdere ronden in 2009 en 2012, met meer slachtoffers aan Israëlische en (vooral) Palestijnse kant. We weten allemaal hoe dat komt. Hamas blijft raketten afschieten en heeft al drie keer een bestand geschonden.

    Over de schuldvraag kan dus geen twijfel bestaan, niet in Israël, niet in Amerika, en eigenlijk ook niet in Europa, al blijft dat een veilige tussenpositie innemen. Dat Hamas er slecht voor staat, blijkt uit de openbare executies van 'collaborateurs', die een beeld van ISIS-achtige wreedheden oproepen. Je moet wel een zak over je kop hebben om nu nog te denken dat Hamas geen terreurorganisatie is en het beste voorheeft met de bevolking in Gaza.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotherham. Schandvlek van politieke correctheid.

    Rotherham. Schandvlek van politieke correctheid.

    Gepubliceerd door

    Door Hans Moll

    Een Somalische jongen van 12 jaar heeft in 2013 een tienjarig buurmeisje verkracht. Dit akelige bericht stond gisteren in De Telegraaf. De krant schrijft dat de jongen ten tijde van het incident net een jaar in Nederland was. De knaap verloor zijn moeder toen hij 2 jaar oud was. Vijf jaar later werd zijn vader ontvoerd en vermoord. Ook zijn grootouders raakte hij op jonge leeftijd kwijt, en in 2007 maakte hij mee dat het gezin van zijn tante, die naast hem woonde, werd uitgemoord. In 2012 ging hij naar familie in Nederland. Daar overleed zijn nichtje en moest zijn broer een hartoperatie ondergaan.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    27-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aziaten? Nee, Pakistaanse moslims

    Aziaten? Nee, Pakistaanse moslims

    flagBritainislam.jpg

    Realiteit bewijst: policor sloopt kinderen. Aanschouw de sociale automutilatie waar het Verenigd Koninkrijk nu de bittere vruchten van plukt. De policor-psychose maakt slachtoffers: minstens 1400 kinderen werden jarenlang stelselmatig verkracht, gemarteld, en geprostitueerd door moslimmannen, die tamelijk ongestoord hun gang konden gaan omdat de autoriteiten de horror onder het tapijt veegden. Doortastend onderzoek werd gefrustreerd omdat het omschrijven van de daders, Pakistaanse moslimmannen, racistisch zou zijn.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    26-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    NEDERLANDSE NAZATEN

    Schijnbaar kom je alleen voor ontwikkelingshulp in aanmerking als je geen Nederlandse roots hebt en bij voorkeur moslim bent…

    Indische Nederlanders

    Zwerven op je oude dag in Jakarta

    Lees deze hartverscheurende rapportage!

    Soms blijven onderwerpen net iets langer hangen en laten ze je als journalist, als mens, niet zo gemakkelijk los. Zoals het interview dat ik deze week had met Ferdinand Jenkins. Hij is 73 jaar, hoogbejaard. Ooit was hij een Nederlander. Nu is hij een stateloze burger zonder enige identiteitspapieren. Hij leeft van de veertig euro die hij iedere maand krijgt van Stichting Halin, Hulp aan Landgenoten in Indonesië. En van het beetje geld dat hij verdient door auto’s te wassen in de buurten waar hij ‘woont’. Maar door de intrede van de autowasserette droogt deze inkomstenbron op.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boycot de HEMA!

    Boycot de HEMA!

    Gepubliceerd door
    26 augustus, 2014

    P1040848

    Wat zijn Nederlanders toch een enorm schijtvolk. Een geflipte dichter roept op de tv dat zijn moeder voor Zwarte Piet werd uitgemaakt. Een halfzwarte mevrouw barst op diezelfde tv in janken uit omdat ze zich zo vernederd voelt. En vervolgens is er een rechter die gaat roepen dat ons kinderfeestje op 5 december een racistische inslag heeft.

    En nu zegt de HEMA dus dat de Zwarte Pieten verwijderd worden van de verpakkingen. 

    En ook de Bijenkorf komt met regenboogpieten. Want we willen niemand kwetsen hè.

    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat Terzake jihadist Anjem Choudary aan het woord laat, is onbegrijpelijk"

    Dat Terzake jihadist Anjem Choudary aan het woord laat, is onbegrijpelijk"

    26/08/14 -  10u48

     
    Anjem Choudary met het hart van de Britse democratie op de achtergrond.  © VRT.

    De keuze van het VRT-programma 'Terzake' om jihadist Anjem Choudary aan het woord te laten, gaat er bij N-VA'ers Matthias Diependaele en Wilfried Vandaele niet in. Zij noemen het interview met de voormalig woordvoerder van Sharia4UK een inschattingsfout.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETITIE: Stop de islamisering van Nederland

    PETITIE: Stop de islamisering van Nederland

    Screenshot 37

    Stop de islamisering in Nederland. Wij hebben er genoeg van. Islamisering of is het proces van de omvorming van een samenleving naar de islamitische religie”, cultuur en wetgeving. Bij demonstraties die eigenlijk bedoeld zijn voor de situatie in Gaza zijn bepaalde leuzen luidkeels geschreeuwd door de aanhangers van de islam, en als het aan de gelovigen van de koran ligt is dit de volgorde van mensen die dood moeten. Dood aan de Joden, dood aan de zionisten, dood aan de ongelovigen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com

    www.petities24.com/stop_de_islamisering_van_nederland


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe haatimams indirect door de overheid worden gesubsidieerd

     Hoe haatimams indirect door de overheid worden gesubsidieerd                

    Haatprediker Khalid Yasin spreekt tijdens een islamcongres in Amsterdam
    Haatprediker Khalid Yasin spreekt tijdens een islamcongres in Amsterdam - Foto: ANP
    door Nikki Sterkenburg                                       

    Overheid steekt miljoenen in preventieprojecten om radicalisering tegen te gaan. Zelden wordt het resultaat van die investering onder de loep gehouden.                     

    Michael Adebowale (22), een van de twee  Britse jihadisten die in mei 2013 soldaat Lee Rigby in de Londense wijk  Woolwich met een slagersmes vermoordden, hing tot vlak voor zijn daad  rond in islamitische instellingen die als 'gematigd' bekendstaan en die subsidies ontvingen om radicalisering tegen te gaan.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    25-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een half miljoen euro voor vier maanden werk.
    Een half miljoen euro voor vier maanden werk.

    U zal ongetwijfeld vragen: Waar kan dat? Welnu U zou beter bij de les gebleven zijn bij de Europese verkiezingen van mei jongstleden. De naam van deze zelfbedieningswinkel is de EU!
    Vier Brusselse eurocommissarissen, die tijdelijk inspringen op interim basis kunnen tot een half miljoen euro per kop incasseren voor iets minder dan vier maanden werk
    Meer lezen op:
    nageltjes.be




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!