Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kleurkanaries
    blog.seniorennet.be/kleurka
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    28-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    VS hekelen vervolging van gelovigen in de wereld

    Door: redactie 28/07/14   Bron: Belga
      

    Alleen al in de stad Homs is het aantal christenen van circa 160.000 drie jaar geleden naar momenteel rond de 1.000 gedecimeerd. © ap.

    De Amerikaanse regering heeft vandaag religieuze vervolgingen in grote delen van de wereld aan de kaak gesteld. Vooral in conflict- en oorlogszones zoals onder meer het Midden-Oosten, Afrika en Azië zijn "miljoenen christenen, moslims en hindoes" op de vlucht, luidt het in een in Washington gepubliceerd rapport van Buitenlandse Zaken.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor Hamas zijn de doden van Gaza pure noodzaak
    Voor Hamas zijn de doden van Gaza pure noodzaak
    Geplaatst door Leon de Winter op 28 juli, 2014
           

    Sinds 1950 zijn elf miljoen moslims door geweld – exclusief ’gewone’ moorden – om het leven gekomen. Iets meer dan 0,3 procent daarvan is gestorven in het conflict met Israël, ofwel 1 op 315 moslimdoden. 90 procent van het totaal aantal doden stierf in conflicten met andere moslims.

    Deze getallen komen van de lijst die al enkele jaren geleden is gemaakt door Gunnar Heinsohn, de opmerkelijke Duitse wetenschapper die zich gespecialiseerd heeft in de relatie tussen geweld en het aantal jongemannen in een samenleving (hoe meer zonen een vrouw baart, des te groter het gevaar van geweld: bendeoorlogen, burgeroorlogen, oorlogen tussen naties).
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Er staat een antisemiet achter mij

    Geplaatst : 17 jun
    Er staat een antisemiet achter mij

    27-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Koerden laten ISIS-tuig zien hoe je demonstreert

    Geplaatst door Redactie Dagelijkse Standaard op 27 juli, 2014

           

    Een groter contrast tussen de Koerdische anti-ISIS demonstratie gisteren in Den Haag en de Jodenhaat die donderdag door islamisten werd tentoongespreid, is nauwelijks voorstelbaar.

    Lezen jullie mee, jihadfanboys? Waar jullie demonstratie donderdagavond uitliep op een orgie van Jodenhaat, agressie en intimidatie, lieten Koerdische Nederlanders gisteravond in dezelfde stad zien dat een demonstratie ook vreedzaam, waardig en met respect voor de regels van de democratie kan worden gehouden. Het aantal demonstranten was ongeveer gelijk aan dat van donderdag, op het hoogtepunt waren er zo’n 100 Koerden bijeen op het plein aan de Delftselaan in Transvaal, maar daarmee hielden de parallellen ook wel op.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden wel, joden niet toegelaten in Waals café

    Honden wel, joden niet toegelaten in Waals café

    © Facebook.

    Een café in Saint-Nicolas (Luik) raakte eerder deze week in opspraak nadat de eigenaars op het raam hadden gewaarschuwd dat honden wel, maar joden niet toegelaten waren. De Belgische Liga tegen het Anti-Semitisme wil nu gerechtelijke stappen ondernemen tegen de uitbaters.
    Meer lezen op:
    hln.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Poetin het nieuwe mikpunt van de haat is

    Waarom Poetin het nieuwe mikpunt van de haat is

    Screenshot_2

    Vladimir Poetin

    (Door: Joost Niemöller)

    Ik geloof niet dat ik, geboren in 1957, ooit heb meegemaakt dat er in de wereld zoveel gevaarlijke conflicten tegelijkertijd speelden. In willekeurige volgorde:

    1. De openlijke Jodenhaat onder moslims in Europa.
    2. De niet aflatende burgeroorlog in Syrië.
    3. De overwinningen van ISIS en haar tentoon gespreide wreedheden.
    4. MH17
      meer lezen op:
      ejbron.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer worden er wel grenzen overschreden voor Jozias de Flapdrol?

    Wanneer worden er wel grenzen overschreden voor Jozias de Flapdrol?

    Door Carel Brendel, 25 juli 2014

    Image408

    De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen kan toch moeilijk verrast zijn door de uitbarsting van jodenhaat, die gisteravond in zijn stad werd getolereerd door zijn politiekorps. Hetzelfde groepje jihadfans manifesteerde zich al twee keer eerder. Jozias de Flapdrol stelde geen grenzen aan de gemaskerde extremisten en vond ook gisteravond dat er geen grenzen werden overschreden.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Joden huren bewaking in

    Nederlandse Joden huren bewaking in
    26-7-2014

    Bij een pro-Gaza demonstratie in de Haagse Schilderswijk werden antisemitische leuzen gescandeerd en werd de Hitlergroet gebracht.                                  

    Bij een pro-Gaza demonstratie in de Haagse Schilderswijk werden antisemitische leuzen gescandeerd en werd de Hitlergroet gebracht.
    Gerda Frankenhuis   
                 

    DEN HAAG - Nederlandse Joden worden met de dood bedreigd en stelselmatig geterroriseerd. Zeker vijftien tot twintig vooraanstaande Joden en zakenmensen hebben sinds de escalatie tussen Israël en Gaza met zoveel agressie te maken, dat ze persoonlijk worden beveiligd.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl

     


    26-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Het rijk van de nieuwe Kalief

    Hans Jansen - Het rijk van de nieuwe Kalief

    De koningin van Lombardije is koningin van uitsluitend Lombardije. Westerse koningen en keizers zijn altijd koning of keizer van iets: Rome, Duitsland, Frankrijk. In de islam is het anders geregeld. De kalief is de kalief van de gelovigen, hij is niet aan een regio vastgeplakt, in zijn titulatuur worden hem geen geografische beperkingen opgelegd. Hij is niet de kalief van één land maar, althans volgens de sharia, de kalief van alle moslims, waar die zich ook bevinden. Sinds kort geniet Aboe Bakr al-Baghdadi bekendheid als kalief Ibrahim. Hij is door de onthoofd- en gezelligheidsvereniging ISIS/ISIL tot kalief verheven, en dat is mooi, maar ISIS of ISIL betekent ‘De islamitische staat van Irak en Syrië’,
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    25-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mortiergranaten die vele doden maakten in VN school Gaza waren wellicht van Hamas

    Mortiergranaten die vele doden maakten in VN school Gaza waren wellicht van Hamas

    UNRWA-school

    Palestijnen zoeken tijdelijk opvang in een school van de UNRWA in Beit Hanoun ten noorden van Gaza, op de vlucht voor het geweld. De Verenigde Naties beheren en bekostigen met Westerse hulpfondsen in Gaza 201 scholen en 18 medische centra.

    Sinds gisterennamiddag 24 juli slaat een internationale stortvloed aan verwijten en veroordelingen neer op de Joodse staat als zou het IDF “met voorbedachte rade” een school van de Verenigde Naties [lees: UNRWA] in Gaza hebben gebombardeerd. Hierbij zouden volgens Hamas zeker 17 doden en honderden gewonden zijn gevallen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Aartsen, het Kalifaat heerst in uw Schilderswijk

    Van Aartsen, het Kalifaat heerst in uw Schilderswijk

    kalifaatdenhaag.jpg

    Gisteren kon u lezen over de Gaza-steunbetuiging in de Haagse Schilderswijk. Die liep episch uit de klauw en zelfs bij de altijd zo voorzichtige NPO NOS (!!) is te lezen dat deze lugubere bijeenkomst vooral een aanleiding was voor een potje openlijke, bloeddorstige jodenhaat. Volgens een woordvoerder van Jozias van Aartsen, VVD-burgemeester van DenHaagIsistan, werden er 'geen grenzen overschreden.' Staat u mij toe sterk van mening te verschillen met de burgervader, op grond van mijn belevenissen ter plekke.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gaza-demo die helemaal niet over Gaza ging
    De Gaza-demo die helemaal niet over Gaza ging
    Geplaatst door Frank Verhoef op 25 juli,
           

    Den Haag was altijd de stad van vrede en recht. Nu is het de stad van de jihad en Jodenhaat.

    De  Gaza-demonstratie op de Hoefkade in de Haagse Schilderswijk liep  gisteren compleet uit de hand. Het was geen Gaza-demonstratie maar een anti-Joodse pro-ISIS-demonstratie. Er werd eindeloos vaak geroepen dat de "vuile  Joden uit de riolen" dood moesten (zowel in het Arabisch als in het Nederlands; het ging vaker over "de Joden" dan over Gaza), er  werd gezwaaid met jihad-, kalifaat- én ISIS-vlaggen (door volwassenen en  kleine kinderen), en een groepje journalisten werd lastiggevallen door  tientallen omstanders. Omdat we foto's maakten van de demonstratie. Ja,  echt.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    24-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaza´s onderwereld: De terreurtunnels

    Gaza´s onderwereld: De terreurtunnels

    Screenshot_10

    (Door: Aviel Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

    “Wie niet in wonderen gelooft, is geen realist”, zei ooit Israëls eerste minister-president David Ben-Gurion. Ik geloof in wonderen en het nieuwste wonder is dat wij de ondergrondse terreurtunnels nu ontdekt hebben en niet twee of drie jaar later. In Israël vragen politici, officieren en gewone mensen op straat zich af wat het Hamas-regime in zijn regeringsjaren heeft gedaan behalve tunnels bouwen. Doel van de tunnels: Vanuit Egypte wapens en raketten smokkelen en terreuraanslagen op Israëlisch grondgebied plegen. Even om het geheugen op te frissen: door zo´n tunnel werd in het jaar 2006 de Israëlische soldaat Gilad Shalit naar de Gazastrook ontvoerd.
    Meer lezen op:
    ejbron.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimhoogleraar Mosul komt op voor christenen, maar betaalt met zijn leven

    Moslimhoogleraar Mosul komt op voor christenen, maar betaalt met zijn leven

    Moslimhoogleraar Mosul komt op voor christenen, maar betaalt met zijn leven -  Iraakse vluchtelingen in een opvangkamp. Beeld EPA

      Iraakse vluchtelingen in een opvangkamp. Beeld EPA 

    Een islamitische hoogleraar, verbonden aan de Universiteit van Mosul, heeft zijn verzet tegen de verdrijving van christenen uit de Iraakse stad zondag met de dood moeten bekopen.

    ”Breaking news”, kopte de Chaldeeuwse –christelijke– nieuwssite ankawa.com maandag. „Onze bronnen in Mosul berichtten ons dat de militanten van ISIS (sinds kort eigenlijk: IS; red.) dr. Mahmoud Al-Asali, gespecialiseerd in recht en hoogleraar aan de Universiteit van Mosul, hebben vermoord.
    Meer lezen op:
    refdag.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Concrete terreurdreiging' in Noorwegen van ex-Syriëstrijders

    'Concrete terreurdreiging' in Noorwegen van ex-Syriëstrijders

    Bewerkt door: redactie − 24/07/14, − bron: Reuters
    © epa. De Noorse minister van Justitie, Anders Anundsen (l), het hoofd van de Noorse geheime dienst PTS Benedicte Bjoernland en het hoofd van de Noorse politie Vidar Refvik tijdens een persconferentie.

    De Noorse inlichtingendiensten hebben vandaag gewaarschuwd dat in het land een 'concrete terreurdreiging' is. Een groep strijders die in Syrië heeft meegevochten met de rebellen zou de komende dagen een aanslag willen plegen.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas schiet raketten vanaf ziekenhuis; Leger Israël wil beslissende aanval
    Hamas schiet raketten vanaf ziekenhuis; Leger Israël wil beslissende aanval

    Hamas gebruikte VN-school als wapenopslagplaats – EU erkent recht zelfverdediging Israël en wil totale ontwapening Palestijnse terreurgroepen

     

    Een Israëlische tank vuurt een granaat af op een doelwit van Hamas op de Gazastrook.

    Dagenlang hebben terroristen van Hamas en Jihad Islami raketten afgevuurd vanaf het Al Wafa ziekenhuis in Gaza, waar de werknemers en patiënten werden gebruikt als menselijke schilden. Vandaag heeft het Israëlische leger voor het eerst besloten het vuur te beantwoorden. Na de successen van de afgelopen dagen bepleiten de Israelische legerleiders nu een beslissende aanval op het ondergrondse bunkercomplex van Hamas.
    Meer lezen op:
    xandernoieuws.nl


    23-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas blijft bestand weigeren en biedt fel verzet; Hezbollah dreigt met 2e front
    Hamas blijft bestand weigeren en biedt fel verzet; Hezbollah dreigt met 2e front

    Russische krant: Iran moedigt Hezbollah en Jihad Islami aan, om zo grotere concessies over nucleaire programma te kunnen afdwingen

     

    Hamas geeft zich vooralsnog niet gewonnen in de strijd tegen Israël.

    De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft nu al drie keer een voorstel voor een bestand met Israël geweigerd en blijft op de Gazastrook fel verzet bieden tegen het Israëlische leger. De terroristen weten dat hoe langer ze het volhouden, hoe groter de internationale  druk op Israël wordt om te stoppen met het offensief, wat voor Hamas een overwinning zal zijn. Bovendien dreigt de islamitische terreurorganisatie Hezbollah in Libanon een 2e front tegen Israël te zullen openen
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het reactionaire gelul van Johnny Quid die eigenlijk Matthijs van den Beukel heet

    Het reactionaire gelul van Johnny Quid die eigenlijk Matthijs van den Beukel heet

    Over Bijdehandje Johnny Quid van GeenStijl heb ik vaker geschreven. Hij heet eigenlijk Matthijs van den Beukel. De nu 33-jarige Van den Beukel heeft het vaak over “gristengekkies”. Maar hij is zelf christengekkie geweest. Als twintiger publiceerde hij een boekje getiteld “Jong talent!” (Vision Groningen, 2005) dat bedoeld was als “een handreiking voor christelijke jongeren”. Hij meldde daarin:
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    22-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raar maar waar: voor westerse journalisten zijn er geen dode terroristen in Gaza

    Raar maar waar: voor westerse journalisten zijn er geen dode terroristen in Gaza

    barbaren

    Israël mag zeker niet klagen aan te weinig belangstelling .. ahum… van de westerse media voor haar strijd tegen de terreur van Hamas.

    Laatst bijgewerkt: dinsdag, 22 juli 2014 om 10u32'

    Net over Israël’s grens creveren in Syrië miljoenen mensen in stilte. Ondanks de verschrikkelijke tol van ca. 170.000 gedode Syriërs, hebben de journalisten hun micro’s en camera’s 180 graden gedraaid richting “arme Palestijnen die worden verpletterd door de ‘barbaren’ van Israël”. De ECHTE barbaren hebben ze al lang de rug toegekeerd.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse man door jongeren mishandeld vanwege eten tijdens Ramadan

    Iraanse man door jongeren mishandeld vanwege eten tijdens Ramadan

    DEN BOSCH - De politie zoekt getuigen die hebben gezien hoe een Iraanse man in het Westerpark werd mishandeld, mogelijk omdat hij at tijdens de Ramadan. Dat meldt de Buurtcoördinator. De mishandeling gebeurde door drie Noord-Afrikaanse jongens op zondag 13 juli rond 19.15 uur.
    Meer lezen op:
    dichtbij.nl

     




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!