Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pamoke
    blog.seniorennet.be/pamoke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron: "Britse straten kunnen ten prooi vallen aan IS"

    Cameron: "Britse straten kunnen ten prooi vallen aan IS"
    Door: redactie. 17-08-2014 Bron: Belga
     

    De Britse premier David Cameron. © reuters.

    De jihadisten van de Islamitische Staat (IS) vormen een onmiddellijke bedreiging voor het Verenigd Koninkrijk. Het land moet dan ook zijn "militaire bekwaamheid" inzetten om de vooruitgang van de IS te stoppen, zo heeft de Britse premier David Cameron geschreven in een bijdrage voor de krant Sunday Telegraph.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef bezorgde burger een stem
    Geef bezorgde burger een stem
    Geplaatst door Jean Wanningen op 16 augustus, 2014

           

    Veel mensen, waaronder niet de minsten, vragen mij regelmatig waarom ik zo vasthoudend blijf in mijn eurokritiek en wat mijn intenties zijn. Dat zal ik uitleggen.

    De verreweg belangrijkste reden om eindeloos te blijven waarschuwen tegen het huidige beleid van de Europese politieke elite en -als verlengstuk daarvan- onze eigen regering, is oprechte compassie met het lot van Nederland, alsmede een groot gevoel van mededogen met de mensen uit landen die zwaar getroffen zijn door de afgedwongen bezuinigingen. Tegelijkertijd wilde ik het niet bij kritiek alléén laten en heb ik gezocht naar een werkbare monetaire oplossing, die ook binnen het Europese politieke kader te verdedigen valt (en waarvan je dus zou mogen verwachten dat die een grotere kans op aanvaarding heeft bij het establishment). En zo kwam ik uit bij The Matheo Solution (TMS) van de Nederlandse (!) euro-researcher André ten Dam, waarvan ik weet dat deze door dezelfde bezorgdheid als de mijne gemotiveerd wordt.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - In de straten waar moslims wonen

    Hans Jansen - In de straten waar moslims wonen

    hj.pngNog nooit is de onrust in het Midden-Oosten, en onder moslims elders, zo groot en zo zichtbaar geweest. De islam beschikt over een theorie die deze onrust verklaart: het komt door de vijanden van de islam. Die besmeuren en bevuilen het mooiste wat mensen op aarde hebben: de islam. Daarom kan een ‘goed geïntegreerde moslima’, bekleedster van een vertrouwensfunctie bij het Nederlandse Ministerie van Justitie, in volle ernst geloven, en rondtwitteren, dat het de Joden zijn die de reputatie van de islam willen verwoesten door de ISIS op te richten.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpak Haarlemse Top-25 criminelen geen succes

    Aanpak Haarlemse Top-25 criminelen geen succes
    do 14 aug 2014, 09:11   


     Foto: Jos Schuurman

    HAARLEM - De aanpak van de 25 Marokkaanse criminelen die voor de meeste overlast zorgen in Haarlem, is vooralsnog geen succes. Dat komt met name doordat de ouders van de criminelen niet willen meewerken.
    Meer Lezen op:
    telegraaf.nl

                       


    16-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmars Islamitische Staat is een bedreiging voor Israël en het Westen [Missing Peace]

    Opmars Islamitische Staat is een bedreiging voor Israël en het Westen [Missing Peace]

    anne-frankJIHAD

    Amsterdam, donderdag 14 augustus 2014. Islamistische flauwe grappenmakers poseren bij het standbeeld van Anne Frank en houden het in de concentratiekampen vermoordde Joodse meisje een zwarte Jihadvlag voor. Wat dit allemaal nog te maken heeft met het Israëlisch-Palestijnse conflict mag Joost weten. Of zijn het dan toch maar allemaal ordinaire Jodenhaters? Ja natuurlijk is dat zo. Wie daaraan nog twijfelt moet maar Arabisch leren. Dat helpt.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël is omringd door terroristen
    Israël is omringd door terroristen
    Geplaatst door Michael van der Galien op 15 augustus, 2014
           

    Het zouden je buren maar zijn.

    Eerder vandaag werd er een plaatje online gezet van het Midden-Oosten - en dan met name van Israëls buren. Dan bedoel ik niet alleen de officiële staten en regeringen, maar de terroristische organisaties die de joodse natiestaat stuk voor stuk willen vernietigen. 

    Ik zou zeggen: kijk er even rustig naar, denk erover na, en probeer de wereld vanuit Israëls perspectief te zien. Deze oefening moet met name even worden gedaan door linkse Gutmenschen die altijd het één en ander aan hebben te merken op het gedrag van Israël.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    15-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vasthouden aan het absurde onderscheid islam-islamisme zal tot de vernietiging van Europa door de islam leiden

    Het vasthouden aan het absurde onderscheid islam-islamisme zal tot de vernietiging van Europa door de islam leiden

    Screenshot 5

    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

    Het vasthouden van de media aan het absurde en door niets bewijsbare onderscheid islam-islamisme (dit onderscheid maken alleen westerlingen, moslims wijzen zo´n onderscheid strikt van de hand) zal tot de vernietiging van Europa door de islam leiden. De als vreedzaam bestempelde, in de realiteit echter uiterst gewelddadige en op wereldheerschappij bedachte, islam heeft met dit noodlottige onderscheid daarmee – net zoals het door Odysseus verzonnen paard van Troje – de muren van onze westerse landen geslecht en staat als Trojaans paard midden in onze urbane centra in Duitsland en Europa.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isis is een Europees probleem

     Isis is een Europees probleem

    is geweld

    Toen mijn goede Koerdisch-Nederlandse vriendin Beri ruim twee weken geleden de deur van haar huis in een buitenwijk van Erbil (of Hâwlér zoals de Koerden hun hoofdstad noemen) dichttrok wist ze niet of en wanneer ze het ooit nog terug zou zien. “Ik wilde blijven, mijn volk steunen maar ik wist dat het beter was om te vertrekken, in ieder geval voor degene die mij liefhebben,” stuurt ze me in een Facebook-bericht. “Ik heb de angst in de ogen gekeken, vrachtwagens vol gezinnen de stad in zien trekken. Kinderen in de laadbak. Dit is een echte oorlog en ik heb geen idee of en wanneer er een einde aan komt.”
    Meer lezen op:
    moniquesamuel.nl


    14-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderswijk is nu officieel moslimbezit.

    Schilderswijk is nu officieel moslimbezit.

    Gepubliceerd door in Geen categorie
    13 augustus, 2014 om 12:38

    jihad_9

    De Schilderswijk in Den Haag wordt nu kennelijk officieel beschouwd als de Shariadriehoek. Het is toegestaan om er pro-ISIS demonstraties te houden. Een aantal politici en stukjesschrijvers vinden dat er geen anti-ISIS demonstraties mogen plaatsvinden. En de Haagse overheid lijkt ook die kant uit te neigen. Geen vrijheid van mening meer in de Schilderswijk. Hier geldt het recht van de sterkste, dat wil zeggen van de moslimmeerderheid, die de minderheid zijn wil op legt. Sharia dus.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pogingen om terreur te duiden hebben één ding gemeen: ze slaan nergens op

    Pogingen om terreur te duiden hebben één ding gemeen: ze slaan nergens op

    Elma Drayer − 14/08/14
    © afp. Irakese soldaten bewaken een weg in hun strijd tegen IS.

    column En wederom laat de curieuze wet zich in volle glorie aanschouwen. Die luidt, kort samengevat: hoe meedogenlozer terroristen tekeergaan, des te ijveriger menigeen op zoek gaat naar verklaringen.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamcomplot voor infiltratie openbare scholen in Birmingham

    Islamcomplot voor infiltratie openbare scholen in Birmingham

    Engeland, juli 2014

    Volgens een onderzoeksrapport van terreurspecialist Peter Clarke, was er sprake van een welbewuste en gecoördineerde poging van fundamentalistische Pakistanen om het management van tenminste 10 openbare scholen in Birmingham te infiltreren, en om te vormen tot scholen waar een harde en orthodoxe vorm van de soennitische islam zou heersen.
    Waarschijnlijk is het complot gebaseerd op een gedetailleerde blauwdruk voor de islamisering van openbare scholen uit 2007  door Tahir Alam  voor de Muslim Council of Britain (MCB). Alam was voorzitter van de Park View Educational Trust die 6 scholen in Birmingham beheert.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe reageert een Palestijnse moeder als het leven van haar zoon gered wordt?

    Hoe reageert een Palestijnse moeder als het leven van haar zoon gered wordt?

    Dinsdag, Augustus 12, 2014 / Last Modified: Woensdag, Augustus 13, 2014

    Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 12 augustus 2014.

    Een jongen uit Gaza werd voor zijn hartkwaal door Joodse dokters en verpleegsters in Israël. Israël opende haar deuren voor de moeder en zoon terwijl op het moment dat de terroristische Hamas oorlog voerde tegen Israël. In een interview met een Israëlische journalist op 23 juli 2014 hoopte zijn Palestijnse moeder dat hij zou opgroeien om te kunnen sterven in de strijd tegen de Joden: Interviewer
    Meer lezen op:
    likud.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS: Iedere moslim die een christen vermoordt gaat naar de hemel
    ISIS: Iedere moslim die een christen vermoordt gaat naar de hemel

    Hoofden van christelijk kinderen systematisch op stokken gespietst en in parken geplaatst, christelijke vrouwen gedwongen tot seksslavinnen – Genocide van christenen in volle gang


    Door IS(IS) in naam van Allah gekruisigde ‘ongelovigen’.

    Het vermoorden van christenen is voor moslims nu aantrekkelijker dan ooit, want volgens de islamitische terreurbeweging IS(IS) kom je daarmee rechtstreeks in de hemel terecht. ‘De ure komt, dat een ieder die u doodt, zal menen Gode een heilige dienst te bewijzen,’ voorzegde Jezus al.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    13-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS is plan zionisten om islam zwart te maken
    ISIS is plan zionisten om islam zwart te maken
    Geplaatst door Michael van der Galien op 13 augustus, 2014 - 10:14
           

    Die woorden werden gisteren getypt door een medewerkster van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

    Apologeten en antisemitische moslims hebben tegenwoordig blijkbaar macht en invloed in Nederland. Zie hier een recente tweet van Yasmina Haifi, projectleider bij het ministerie van Veiligheid en Justitie:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    12-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De palestijnse armoede is geen plaag of een aardbeving

    De palestijnse armoede is geen plaag of een aardbeving

     

    Israël verzorgt de financiën  voor de palestijnse sociale dienst een begroting die ze door hamas en fatah laten stelen om dit geld te gebruiken voor middelen voor persoonlijke of militaire doeleinden.
    Maar betekent het dat de palestijnse armoede Israël verplicht om steun te verlenen aan de hamas en fatah overheden? Oorlog tegen Israël is de grootste oorzaak van de palestijnse economische problemen. De beste hulp die men kan krijgen is een baan, juist werken in plaats van bommen gooien richting Israël
    Meer lezen op:
    bolo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse parlementariër wil Jodenvrije stad en eliminatie van Israël
    Britse parlementariër wil Jodenvrije stad en eliminatie van Israël


    De nieuwe Nazi’s van onze tijd: extreemlinkse politici, radicale moslims, en hun aanhangers. Inzet: Antisemiet George Galloway, lid van het Britse parlement.

    De extreemlinkse Britse parlementariër George Galloway, berucht vanwege zijn virulente antisemitisme, wil dat zijn thuisstad Bradford Joden gaat weren en een ‘Israël vrije zone’ wordt (2). Galloway, die in 2009 een moskee in Florida hielp geld in te zamelen voor de Palestijnse terreurbeweging Hamas (3), zei tijdens een publieke bijeenkomst met veel moslims –in de video zijn naast Palestijnse ook de gele vlaggen van Hezbollah te zien (zie foto)- dat ‘de complete staat Israël een onwettige onderneming is.’ Met andere woorden: de Joodse staat moet worden geëlimineerd, precies waar Hamas en Hezbollah openlijk naar streven.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    11-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderswijk Den Haag voorgedragen voor Werelderfgoed

    Schilderswijk Den Haag voorgedragen voor Werelderfgoed

    Schilderswijk
    Het Werelderfgoedverdrag bestaat sinds 1972 en is bedoeld om cultureel en natuurlijk erfgoed dat van unieke en universele waarde is voor de mensheid, beter te kunnen bewaren voor toekomstige generaties. En dan rest het bestuur van deze zoveelste nutteloze UNESCO organisatie toch niet veel anders dat deze, inmiddels zelfs de voorpagina van de Telegraaf halende, wijk voor te dragen als werelderfgoed.
    Meer lezen op:
    geennieuws.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze hebben een monster van dood en verwoesting opgebouwd

    Ze hebben een monster van dood en verwoesting opgebouwd

    Screenshot 35

    Dit is het beeld dat de “nieuwsbrengers” de argeloze kijker laten zien. Puinhopen in Gaza.

    (Door: Franklin ter Horst)

    Wanneer wij de internationale ‘nieuwsbrengers’ moeten geloven dan staat er geen huis meer overeind in Gaza. In werkelijkheid is er in het grootste deel van Gaza helemaal niets aan de hand. Deze verwoestingen, zo wordt ons voorgehouden, zijn allemaal veroorzaakt door Israël. Het is de bekende manier om Israël te demoniseren. ‘Heel Gaza ligt in puin’, schreef Ralph Dekkers op 6 augustus in de Telegraaf, Ruïnes is wat de NOS ons laat zien en daarbij het liefst zoveel mogelijk slachtoffers. Legitieme zelfverdedigingsacties van Israël worden gebracht als ‘agressie tegen onschuldige burgers’ in Gaza. Het gaat maar al te vaak om manipulatieve uitzendingen die de geest van de onwetende kijker beïnvloeden. Het is niets anders dan door de belastingbetaler gefinancierde propaganda voor Hamas. 
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische jihadist laat zoontje (7) in Syrië poseren met afgehakt hoofd

    Australische jihadist laat zoontje (7) in Syrië poseren met afgehakt hoofd

    Bewerkt door: redactie − 11/08/14
    © The Australian. Australische jongen van 7 jaar oud poseert in Syrië met het afgehakte hoofd van een Syrische soldaat.

    Een Australische jihadist heeft zijn 7-jarige zoon in Syrië laten poseren met het afgehakte hoofd van een Syrische soldaat. De Australiër, vermoedelijk Khaled Sharrouf, nam zijn zoon mee naar de Syrische stad Rakka, waar de jongen voor een hek met moeite het hoofd aan de haren van de soldaat omhoog houdt. The Australian drukte de foto af op de voorpagina.
    Meer lezen op:
    volkskrant.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodenhaat inherent aan de islam
    Jodenhaat inherent aan de islam
    Geplaatst door Leon de Winter op 11 augustus, 2014
           

    In het najaar van 2005 trok Israël zich volledig terug uit Gaza. De grenzen waren niet gesloten en de toekomst lag open. Er werden verkiezingen gehouden. Maar het volk van Gaza koos niet voor vrijheid en een betere economische en sociale toekomst, nee, het koos voor Hamas. Elke Gazaan weet wat Hamas is. Dat is een groep Jodenhatende, vrouwen- en homo’s onderdrukkende islamitische fascisten met één hoofddoel: na de uitroeiing van de Joden in Israël de stichting van een wereldwijde islamitische heilstaat. Lees hun Handvest met hun uitgangspunten erop na. Er staat een Engelse vertaling op het internet.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!