Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tinaatje
    blog.seniorennet.be/tinaatj
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië rolt in eigen land IS-netwerk op; België bezorgd om terugkerende Syriëstrijders

    Australië rolt in eigen land IS-netwerk op; België bezorgd om terugkerende Syriëstrijders

    is-recruit2

    Recruteringskantoren van de terreurgroep Islamitische Staat (IS/ISIS) om nieuwe strijders te werven schieten overal als paddestoelen uit de grond. En voor wie de reis te ver is, mag het voor IS altijd in eigen land proberen. Oefening baart kunst, niewaar?
    Gisteren nam de wereldopinie verbaasd kennis van een anti-terreuroperatie die werd uitgevoerd in Australië tegen locale aanhangers van Islamitische Staat (IS/ISIS).
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen slachtoffer. Strenge agent MAGNIET

    Iedereen slachtoffer. Strenge agent MAGNIET

    pomopo.jpg

    Een enorme soap in Politieland en omstreken. De (waarnemend) Nationale Ombudsman meent dat de 'politieleiding te snel opkomt voor haar eigen mensen.' Voorts stelt hij vast dat agenten te weinig zelfvertrouwen hebben. Tamelijk gratuit, zo'n pennenlikker die als grootste trauma 't overlijden van z'n cavia heeft die de politie af gaat zitten vallen terwijl die juist de laatste tijd stevig in aanraking komen met de onderkant van de samenleving.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer, Femke, dat je minstens zo lui en voorspelbaar bent

    Jammer, Femke, dat je minstens zo lui en voorspelbaar bent

    Elma Drayer − 18/09/14,
    © anp. Demonstranten tijdens de 'Mars van de vrijheid' tegen moslimradicalen en anti-semitisme.

    column Vorige week boog ik me over de djihadgangerduiders. In het bijzonder reageerde ik op een stukje van Femke Halsema. De ex-politica wil doorgronden waarom jongelieden het Westen zo haten. Pas als we dat snappen, wijsneusde ze op De Correspondent, zullen we in staat zijn hun 'de wapens uit handen te slaan'.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    18-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden jihadisten in Nederland dankzij laks optreden tegen Islamo-Nazisme’

    Duizenden jihadisten in Nederland dankzij laks optreden tegen Islamo-Nazisme’

    Samson noemt Wilders haatzaaier: PvdA heeft nog altijd ogen dicht voor gevaar islam

     

    Er zijn -zoals de politiek jaren heeft beweerd- niet slechts enkele tientallen, hooguit een paar honderd jihadisten in Nederland, maar vele duizenden. Dat is geen loos gerucht maar een feit dat onlangs werd toegegeven door het hoofd van de AIVD, Rob Bertholee. Dr. Manfred Gerstenfeld, bestuurlijk adviseur van enkele Europese en Amerikaanse multinationals en erkend internationaal antisemitisme expert, schrijft vandaag onder de kop ‘Het Nederlandse Islamo-Nazisme, Waar kwam het vandaan?’ dat de oorzaak de lakse, soms zelfs bizarre houding van de Nederlandse overheid is, dat jarenlang het venijnige anti-Joodse sentiment onder moslims zo goed als heeft genegeerd.
    Mer lezen op:
    xandernieuws.nl


    17-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeveer 40 procent van de Europese Joden verbergt zijn/haar Joodse identiteit

    Ongeveer 40 procent van de Europese Joden verbergt zijn/haar Joodse identiteit

    europa-joden

    Ongeveer veertig procent van de Europese Joden verbergen hun identiteit, beweert het Rabbinaal Centrum van Europa (RCE) en de Europese Joodse Associatie (EJA) op maandag 15 september ’14. De organisaties, die beide worden geleid door Menachem Margolin, een Chabad rabbijn uit Brussel, verklaarde dat zij hun gegevens wonnen uit meer dan 800 rabbijnen en RCE leden over het hele continent hadden verzameld maar zorgden niet voor een gedetailleerde uitleg hoe ze aan het percentage kwamen van 40 % noch van de gebruikte methodologie van de studie.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelovigen onthoofden: Hoe Allah “de harten van de gelovigen geneest”

    Ongelovigen onthoofden: Hoe Allah “de harten van de gelovigen geneest”

    Screenshot 33

    (Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: Wachteres & Henk V.)

    Om te begrijpen waarom de Islamitische Staat  zijn ‘ongelovige’ gevangenen niet alleen onthoofdt, maar hun lijken ook verminkt en er de spot mee drijft – en dit alles onder sadistisch gelach – hoeft men alleen maar de koran te raadplegen en zich richten op de daden van de islamitische profeet Mohammed. De Koran spoort de gelovigen aan om “Hen te bestrijden [degenen die zich verzetten tegen de islam], Allah zal hen door uw handen straffen, hen vernederen, u tot een overwinning over hen stellen, en de harten van de gelovigen genezen, de woede uit hun hart wegnemen” (koran, soera 9, vers 14-15).
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar wat losse gedachten . . .

    Zomaar wat losse gedachten . . .

    Screenshot 16

    (Door: Martha N.)

    “ISIS-mensen zijn geen moslims, maar monsters; de islam is een geloof van vrede”, aldus sprak de wijsgeer Cameron. In Zweden komen de socialisten weer aan de macht… die staan achter de moslims. Als dit zo doorgaat, is Zweden de eerste moslimstaat binnen Europa. Hoe verdoold, hoe gedachteloos en gehersenspoeld is de westerse bevolking. ISIS doet niets anders dan de koran naar de letter toepassen! Fundamentalistischer gaat het niet! IS = de koran! IS – IS-LAM ziet zichzelf als de helpende hand van Allah!
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Topadviseur Obama heult met Moslim Broederschap

    VS, september 2014

    Topadviseur van het veiligheidsdepartement van Obama, Mohamed Elibiary is deze week teruggetreden na controversiële tweets over de ‘onvermijdelijke terugkeer van het kalifaat’ en ‘het verkeerd begrijpen van 9/11’. Als reactie op zijn kalifaat-tweet werd Elibiary gevraagd of hij dit kalifaat steunde en hij antwoordde dat de VS zich steeds meer zou verbinden aan radicale groepen, zoals de Moslim Broederschap.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je hebt vluchtelingen en vluchtelingen

    Je hebt vluchtelingen en vluchtelingen

    afbeelding middels Unicef


    Sommige zijn welkom, andere moeten wegblijven aangezien ze ons land naar de kloten wensen te helpen met hun achterlijke islamitische gedachtegoed dat bol staat van geweld en haat tegen de niet moslims, tegen de Nederlanders en tegen de vrijheid waarin wij hier in Nederland hopen te kunnen blijven leven.
    Mensen die op de vlucht zijn voor het islamitische moordenaars en verkrachters gilde, dat zich zelf al enkele weken islamitische staat noemt, moeten altijd welkom zijn in ons Nederland en tja voor deze mensen holt onze regering niet zo vlug, zo halen liever vliegladingen (toekomstige) jihad strijders binnen om ons land van binnenuit kapot te maken in plaats van dat ze die mensen helpen die echt in ons land willen komen schuilen juist voor dit islamitisch geweld

    Meer lezen op:
    bolo.nl


    15-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad

     Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad 

     door  fshin Ellian                 

    Van der Meulen sprak in Syrië met de Nederlander die zichzelf Abu Gharib noemt
    Van der Meulen sprak in Syrië met de Nederlander die zichzelf Abu Gharib noemt - Foto: Screenshot BNN
    Met de documentaire Paradijsbestormers heeft de overheid per ongeluk een effectief romantische rekruteringsfilm laten maken. Wat een achterlijk gedoe.   
                                      

    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het gaat niet om de vrijheid een hoofddoek te dragen, maar om de vrijheid van anderen'

    'Het gaat niet om de vrijheid een hoofddoek te dragen, maar om de vrijheid van anderen'

    Wie het recht opeist om in een Westerse stad een symbolisch beladen accessoire als de hoofddoek te allen tijde en in alle omstandigheden te dragen, mag niet verwonderd zijn dat niet iedereen dat even leuk vindt, schrijft Philipp Bekaert van Liberales. 'Het gaat niet om uw vrijheid en integriteit, maar om die van anderen.'
    Meer lezen op:
    knack.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Krijgt Samsom de zwartepiet?

    13 september 2014
    Gepubliceerd door Joost Niemöller

    samsombreed
    Het was in politiek opzicht een hete zomer. Diederik Samsom, leider van de PvdA was vrijwel afwezig. Eigenlijk doet hij niet mee aan het debat. Hij hief zijn Twitter account op. Het zijn vooral enkele PvdA ministers die zich momenteel laten gelden. Nu, dat is ook de klassieke rol van de fractieleider van een coalitiepartij. Noodzakelijk in de luwte.

    Maar Samsom heeft toch de partijkar getrokken en niet die PvdA ministers. Zonder Samsom was er nooit die wonderbaarlijke deal met de VVD. Zonder hem niet dat best wel redelijke verkiezingsresultaat in de laatste Tweede Kamer verkiezingen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”

    Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”

    Screenshot 22

    (Vertaling: E.J. Bron)

    “Geen religie staat het doden van onschuldigen toe en de grote meerderheid van de slachtoffers van ISIS waren moslims.” Het is goed dat Obama probeert ons precies uit te leggen waarom de “Islamitische Staat” niet islamitisch is, speciaal met het oog op de moslims die vanuit de VS naar Irak en Syrië vertrekken om zich bij haar aan te sluiten.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks
    IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks


    Alleen al in Pakistan houden moslims 2,2 miljoen slaven, waarvan velen nog maar kinderen zijn. Complete christelijke families worden -soms al tientallen jaren lang- tot dwangarbeid en ook seks gedwongen. (3)

    De Islamitische Staat, waar onder andere Duitsland, Groot Brittannië en Nederland het niet nodig vinden om krachtig militair tegen op te treden –mede omdat NAVO ‘bondgenoot’ Turkije dit vanaf zijn grondgebied blokkeert- neemt massaal vrouwen en zeer jonge meisjes gevangen om hen op ouderwetse slavenmarkten te verkopen om te worden verkracht. Dit is in overeenstemming met de Koran, aangezien de profeet Mohammed zelf trouwde met een meisje van 6
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    13-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - OH

    Hans Jansen - OH

    hj.png

    De ‘Europese Unie’ verstrekt ontwikkelingshulp, ‘OH’. Dat doet de EU op eigen sap en verantwoordelijkheid. In 2014 besteedt de EU een bedrag van 2716 miljoen euro aan OH. De EU heeft een OH-zevenjarenplan dat doorloopt tot en met het jaar 2020. Dan moet het OH-jaarbedrag tot 3989 miljoen zijn opgelopen. Het is vreemd dat het EU-bedrag stijgt, van bijna 3000 miljoen naar bijna 4000 miljoen jaarlijks, want je zou toch verwachten dat, als de hulp effectief was, het bedrag juist zou moeten dalen.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

    Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

    Geplaatst door Herman Meijer op 12 september, 2014

           

    Er gaan veel meer jihadisten naar Syrië dan wij weten/denken. Joden worden bespuugd in de tram. Veel Nederlanders haten de westerse cultuur. En dat is een groot probleem.

    Er gaat iets goed fout vrienden. We hebben hier in Nederland een fantastische samenleving gebouwd. Kijk maar naar andere landen op de wereld. In theorie is iedereen vrij en blij. Ik schreef gisteren al een artikel op deze site over joden. Voor hen gaat dit helaas niet helemaal op. Langzaam worden zij met de rug tegen de muur gedreven. Door een bevolkingsgroep die in Nederland nog niet zo lang aanwezig is.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi'

    'Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi'
    Bewerkt: Door Redactie 13-9-14 -  08:31  bron: ANP/NRC
      

    Jihadistennetwerk al vijf jaar actief met lessen voor jeugd

    Rechtbanktekening van vier verdachten in de Hofstadgroep-zaak, waaronder Jermaine W. © ANP.

    Een jihadistennetwerk in het Gooi verzorgt al vijf jaar Koranlessen aan kinderen en jongeren. Voorzitter van de stichting Educatief Instituut Arabische Taal en Cultuur is de voormalige Hofstad-verdachte Jermaine W., meldt NRC Next.
    Veiligheidsdiensten hebben W. al sinds 2004 in het vizier vanwege radicale ideeën. Hij is nooit veroordeeld. , Vorige week vertrok W. met zijn gezin naar Syrië.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije weigert mee te werken aan Westerse militaire actie tegen IS
    Turkije weigert mee te werken aan Westerse militaire actie tegen IS


    Obama tijdens zijn IS-toespraak. Sommigen zagen in de toevallige ‘twee horens’ boven zijn hoofd een treffend symbool van de ook gisteren weer met gespleten tong sprekende Amerikaanse president.

    Wat we gisteren al kort aanstipten is nu bevestigd: Turkije weigert mee te werken aan de door president Obama aangekondigde militaire coalitie tegen IS, en heeft het gebruik van zijn luchtmachtbases verboden. De Turkse regering heeft het Witte Huis laten weten dat het geen deel wenst uit te maken van de Amerikaanse strategie om IS te vernietigen. Vanwege het belang van Turkije, dat grenst aan zowel Syrië als Irak, lijkt Obama’s aangekondigde ‘vernietiging’ van IS bij voorbaat te mislukken, mede omdat ook Duitsland en Groot Brittannië niet van plan zijn om mee te doen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    12-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsmonopolie (Het mag één keer, dus wat let je?)

    Overheidsmonopolie  (Het mag één keer, dus wat let je?)

    Oké, je wist het al maar nu heb je het zwart op wit: de islam met alles d'r op en d'r aan wordt Nederland door de strot geduwd. De overheid neemt daarbij het voortouw en schuwt intimidatie niet. Lees je mee? 
    Ingezonden brief:

    Wat is er gebeurd? 
    Op vrijdagochtend ga ik, man van middelbare leeftijd, naar het gemeentehuis om m'n rijbewijs te verlengen. Vroeger kon je daar op wachten, nu duurt zoiets een week. Achter het loket waar ik me dien te vervoegen, zit, totaal onverwacht, een vrouw met een islamitische hoofddoek op haar hoofd.
    Meer lezen op:
    hoeiboei.nl

    10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

    Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

    Robin de Wever − 09/09/14, 13:08
    © YouTube. Abdoe Khoulani

    UPDATE Abdoe Khoulani heeft spijt. Het Haagse raadslid gaat zijn excuses aanbieden voor het bejubelen van terreurgroep Isis. Ook stapt hij uit het bestuur van de islamitische school die hij in Amsterdam wil oprichten.
    Dat meldt hij aan Trouw. Khoulani, die de enige Haagse raadszetel van de Partij van de Eenheid bekleedt, zorgde in juni voor een landelijke controverse. "Leve Isis!", schreef hij toen op zijn Facebookpagina. "En op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken."
    Meer lezen op:
    trouw.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!