Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • zeespiegel
  • BTW tarief energie
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    martjuh
    blog.seniorennet.be/martjuh
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale miljardeninvesteringen in Israël

    Internationale miljardeninvesteringen in Israël - Geen EU-boycot van échte bezetters: Turkije en Marokko


    Skyline van Tel Aviv. Terwijl Amerikaanse en Chinese multinationals miljarden investeren in Israël, dat aan de high-tech wereldtop staat, kiezen de EU en Nederland de kant van de Palestijnen, wier 'innovatie' enkel bestaat uit misleiding en terrorisme.

    De Verenigde Staten en de Europese Unie zijn overgegaan tot dreigementen om Israël te dwingen akkoord te gaan met het Amerikaanse raamwerk voor een vredesvoorstel, waarin de Joodse staat nog meer concessies moet doen aan de Palestijnen. Minister John Kerry dreigde zelfs met een nieuwe Palestijnse intifada, internationale boycotten en isolatie. De Palestijnen misbruiken de Amerikaanse en Europese druk om het aantal terreuraanvallen op de Joodse staat verder op te voeren.

    Mer lezen op:
    xandernieuws.nl


    02-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Murw geïndoctrineert door de linkse Olaf Palme schooltjes?
    Murw geïndoctrineert door de linkse  Olaf Palme schooltjes?

    Zweden kondigt aan dat het verder uitkeringen en woontoeslagen zal betalen aan moslim immigranten, zelfs al vinden ze een job.

    De Zweedse regering is zo wanhopig om nieuw toegekomen moslim-immigranten genoeg te motiveren om werk te zoeken, dat ze bereid zijn hen dezelfde werklozen uitkeringen en tegemoetkomingen te blijven betalen bovenop het loon dat ze zouden verdienen wanneer ze een job zouden vinden. 

    Meer lezen op:
    nageltjes.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadi's beschikken nu over modern wapentuig

    Jihadi's beschikken nu over modern wapentuig

    Geplaatst door Michael van der Galien op 1 februari, 2014
           

     Ansar Bayt al Maqdis haalt een helikopter neer in de Sinaï-woestijn.

    Met dank aan verder ongenoemde wapenleveranciers hebben terroristische groeperingen nu modern, alles-vernietigend wapentuig in handen. Dat bericht De Telegraaf:

    Precies waarvoor geheime diensten wereldwijd in oktober al waarschuwden is gebeurd: met een schouderafvuurbare raket is door een jihadgroep in Egypte onlangs een helikopter uit de lucht gehaald. Filmpjes van de voltreffer zijn op internet gezet door jihadgroep Ansar Bayt al Maqdis, die opereert in het Sinaïgebied.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boycot? Welke Boycot? Investeringsklimaat in Israël scoort hoge ogen

    Boycot? Welke Boycot? Investeringsklimaat in Israël scoort hoge ogen [Likoed Nederland]

    cave2
    Deze maand leek het een goede maand voor de Israël-haters. De PGGM besloot om 9 miljoen beleggingen in Israëlische banken terug te halen, omdat die hypotheken willen blijven verstrekken aan alle Israëlische Joden, ongeacht hun woonplaats. Israël-haters waren erg blij met deze ‘overwinning’. Nu is dat wel betrekkelijk, en geeft aan hoe weinig benul ze hebben van de huidige Israëlische economie.

    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Scarlett Johansson dumpt immoreel Oxfam

    Screenshot_7

    Scarlett Johansson beëindigt haar relatie met de hulpverleningsorganisatie na kritiek over haar steun aan een Israëlisch bedrijf dat opereert op de Westelijke Jordaanoever. Een verklaring, vrijgegeven door Johansson´s woordvoerder woensdag, zei dat de 29-jarige actrice een fundamenteel verschil van mening heeft met Oxfam International, omdat de hulpverleningsorganisatie zich verzet tegen alle handel van en naar Israëlische nederzettingen, zeggende dat deze illegaal zijn en de Palestijnse rechten ontkennen.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hogere asielinstroom in 2013

    Hogere asielinstroom in 2013

    De asielinstroom in Nederland is het afgelopen jaar met 31 procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. In 2013 vroegen 17.189 mensen asiel aan, terwijl dat er in 2012 13.170 waren. Dat blijkt uit de asieljaarcijfers van 2013 die de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) vandaag heeft bekend gemaakt.

    Meer lezen op:
    rijksoverheid.nl


    31-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boycot van Israël? Welke boycot?

    Boycot van Israël? Welke boycot?

    Geplaatst door Awi Cohen op 31 januari, 2014 - 14:00
           

    De Europese voorstanders van boycots van Israël sluiten hun ogen voor de realiteit.

    Deze maand leek het een goede maand voor de Israël-haters. De PGGM besloot om 9 miljoen beleggingen in Israëlische banken terug te halen, omdat die hypotheken willen blijven verstrekken aan alle Israëlische Joden, ongeacht hun woonplaats. Israël-haters waren erg blij met deze ‘overwinning’. Nu is dat wel betrekkelijk, en geeft aan hoe weinig benul ze hebben van de huidige Israëlische economie.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    30-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama's broer sluit zich aan bij Hamas en zegt 'Jeruzalem is van ons'

    Obama's broer sluit zich aan bij Hamas en zegt 'Jeruzalem is van ons'


    President Barack Obama's halfbroer Malik nam in 2010 deel aan een conferentie die aan de buitenkant bedoeld was om wezen te helpen (Orphans Development Fund Conference). Een behoorlijk ironische naam als we kijken naar de foto's (zie boven) die Malik op zijn eigen website plaatste. Daarop is te zien hoe hij een keffiyeh (sjaal) draagt met een welbekende Palestijnse slogan: 'Jeruzalem is van ons - Wij komen eraan!', met daarbij een kaartje van 'Palestina 'met de tekst: 'Van de rivier tot de zee'. Met andere woorden: de Joodse staat Israël moet geheel verdwijnen.

    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Glick legt essenties bloot inzake Jodenhaat en het “Palestijnse” probleem

    Caroline Glick legt essenties bloot inzake Jodenhaat en het “Palestijnse” probleem

    Screenshot_8

    (Door: Martien Pennings)

    Caroline Glick, zo vertelt ze in de Jerusalem Post, wil de Internationale Herdenkingsdag van de Holocaust afschaffen. In elk geval zou, zo vindt zij, niet meer de halve Knesset naar die herdenkingen moeten gaan. Hoezo en waarom?

    Omdat de Joden in Israël zelf een eigen dag hebben: Yom HaShoah V’Hagevura.
    Omdat verstandige Israëli’s elke dag beseffen, als ze naar hun kinderen kijken, dat er gelukkig een staat is die ze beschermt.

    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    29-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen zonder Grenzen: Palestijnen krijgen te veel hulp

    Artsen zonder Grenzen: Palestijnen krijgen te veel hulp

    Vrijdag, Januari 24, 2014 / Last Modified: Maandag, Januari 27, 2014

    Door Frank Haugsbø en Eirik Linak Berglund (Noorwegen). Vertaling naar het Engels door McGonagall. Vertaling naar het Nederlands door Likoed Nederland, 24 januari 2014.

    artsen zonder grenzen

    [Opmerking van Likoed Nederland: Dit artikel gaat over Noorwegen, maar voor Nederland kan ongetwijfeld dezelfde analyse gemaakt worden.
    De Palestijnen krijgen immers per persoon ongeveer evenveel hulp – vooral uit Europa - als alle andere wereldbewoners bij elkaar.]

    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links meent zich alles te kunnen veroorloven

    Links meent zich alles te kunnen veroorloven

    Ook in Zweden.

    Het politieke klimaat in Zweden is ‘extreem’.  Syriërs worden er met een rode loper ontvangen met een permanente verblijfstoelating en een vliegticket voor heel het gezin.  De dagelijkse incidentjes met schietpartijen, een bommetje hier en daar en een eervolle tweede plaats op de verkrachtingsindex na Zuid-Afrika, worden amper belicht in de media of door de reguliere politiekers.

    Meer lezen op:
    golfbrekers.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortreffelijke onderzoeksjournalistiek over twee polderjihadisten

    Voortreffelijke onderzoeksjournalistiek over twee polderjihadisten

    Door Carel Brendel, 28 januari 2014

    Yilmaz (links) en Victor Droste

    Yilmaz (links) en Victor Droste

    Terwijl tv-rubriek Nieuwsuur aan soldaat Yilmaz een gouden gelegenheid gaf voor het maken van jihadpropaganda, blijft het werk van ‘papieren’ onderzoeksjournalisten vaak onderbelicht. NRC Handelsblad en Elsevier vielen de laatste weken (niet) op met reportages over de polderjihad

    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stelende PvdA'er keert terug als Statenlid ondanks protesten

    Stelende PvdA'er keert terug als Statenlid ondanks protesten

    door Servaas van der Laan 29 jan 2014

    Wie dingen eerlijker wil zien, kan beter niet op Bahattin Erbas stemmen
    Wie dingen eerlijker wil zien, kan beter niet op Bahattin Erbas stemmen - Foto: Youtube

    'Gewoon omdat het staatkundig kan,' daarom keert de voor fraude veroordeelde Bahattin Erbas woensdag terug als Statenlid in Zuid-Holland voor de PvdA. Zijn partij zit met Erbas in de maag en doet er alles aan om hem weg te krijgen.

    Twee jaar lang declareerde hij als Statenlid in Den Haag vervalste rekeningen voor nooit geleverde diensten. Diefstal heet dat in het wetboek voor strafrecht.

    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    28-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-homogeweld wel degelijk op conto allochtoon

    Anti-homogeweld wel degelijk op conto allochtoon

    Geplaatst door Joram van Klaveren op 28 januari, 2014
           

    Homo-emancipatie en de multiculturele samenleving. Gezien de uitkomsten van vele rapporten en cijfers van de afgelopen jaren, niet de meest gelukkige combinatie. Dat lijkt  politiek-correct Nederland echter niet te weerhouden om 'fact free', keer op keer het tegendeel te beweren.

    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strafdossier Ibn Ghaldoun: Klas stond boven de wet

    Strafdossier Ibn Ghaldoun: Klas stond boven de wet

    Door: Tobias den Hartog
    25-1-14 -  12:09  bron: Algemeen Dagblad

    Gesjoemel en intimidatie, een 4 werd een 6

    © anp.

    Het is de meest besproken schoolklas van Nederland: 6 vwo van het Ibn Ghaldoun, verantwoordelijk voor de grootste examenroof ooit. Hoe kon het zo misgaan? Ze mochten probleemloos hun gang gaan, blijkt uit nieuwe documenten in het strafdossier dat het AD inzag. De klas stond boven de wet op school, want 6 vwo móest en zou de eindstreep halen. Desnoods met spieken en onderhandelen over cijfers. Maandag staan elf scholieren voor de rechter.

    Meer lezen op:
    ad.nl


    27-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering van België en Nederland in 2013

    De islamisering van België en Nederland in 2013

    Screenshot_23

    (Door: Soeren Kern)

    Na het eerste artikel van Soeren Kern over de islamisering van West-Europa, “De islamisering van Frankrijk in 2013“, hieronder deel 2 over de islamisering van België en Nederland:

    In januari hebben de Gangland moorden op twee jonge Marokkaanse mannen in het centrum van Amsterdam opnieuw de aandacht gevestigd op het groeiende probleem van de gewelddadige criminaliteit onder islamitische immigranten.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada´s minister-president Harper, een bijzondere vriend van Israël

    Canada´s minister-president Harper, een bijzondere vriend van Israël

    Screenshot_13

    De Canadese minister-president Stephen Harper

    Tijdens een persconferentie afgelopen dinsdag sprak de Canadese minister-president Harper er zijn verbazing over uit dat hij er steeds opnieuw toe wordt opgeroepen Israël te bekritiseren, terwijl de problemen van zijn land met andere landen niemand lijken te interesseren.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    25-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische minister van BuZa doorbreekt internationale leugencultus rond “bezette gebieden” en “internationaal recht”

    Australische minister van BuZa doorbreekt internationale leugencultus rond “bezette gebieden” en “internationaal recht”

    (Door: Martien Pennings)

    In een artikel in de Jerusalem Post brengt  Caroline Glick een ode aan de premier van Canada, Stephen Harper, die zich van de laffe boycot-consensus rond Israël van nagenoeg de hele internationale mainstream-wereld niks aantrekt. Hij spreekt openlijk zijn sympathie uit voor Israël en trekt zich weinig aan van eventuele chicanes van Arabisch geboefte. Glick merkt op dat de chantagemogelijkheden van het Arabisch tuig minder worden. Ze schrijft:

    meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan de directie van Vitens Nederland

    Open brief aan de directie van Vitens Nederland

    Door Missing Peace

    Vitens_FC

    Geachte directie,

    In uw schrijven  d.d. 7 januari 2014 aan de Vitens aandeelhouders over de beslissing om de voorgenomen samenwerking met het Israëlische waterbedrijf Mekorot op te zeggen, verwijst u herhaaldelijk naar een rapport van de UNHRC (VN raad voor de mensenrechten).

    Meer lezen op:
    missingpeace.eu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eis schadevergoeding examendiefstal Ibn Ghaldoun

    Eis schadevergoeding examendiefstal Ibn Ghaldoun

    22-1-14 -  15:41  bron: ANP
      
    De Ibn Ghaldounschool in Rotterdam. © anp.

    Het College voor Examens (CvE) eist een schadevergoeding van degenen die schuldig worden bevonden aan de examendiefstal in de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun in Rotterdam. Dat heeft het CvE vandaag bekendgemaakt.

    Meer lezen op:
    AD.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!