Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pentekeningen_van_claude_pire
    blog.seniorennet.be/penteke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slachtoffers van Hamas - Michael Freilich Auteur: Michael Freilich

    De slachtoffers van Hamas - Michael Freilich Auteur: Michael Freilich

    vr 08/08/2014 - 14:37 Michael Freilich Nu dat de wapens in Gaza (hopelijk blijven) zwijgen heeft het Israëlische leger enkele cijfers vrijgegeven over het jongste conflict. Hamas heeft in totaal 3.356 raketten afgevuurd op Israël de voorbije maand. Het Israëlisch leger heeft 4.762 terreurdoelen in Gaza bestookt.

    Op louter militair vlak was de campagne alvast een succes voor Israël, vooral het feit dat zo’n 35 terreurtunnels (niet te verwarren met de smokkeltunnels richting Egypte) werden gevonden en vernield is een uiterst belangrijke verwezenlijking. Deze tunnels, soms tot 3 kilometer lang, werden gebouwd met slechts één doel voor ogen: terreur, dood en verderf zaaien in Israël. Opgepakte Hamasterroristen hebben tijdens hun ondervragingen het plan verraden om op 25 september, op de dag van het Joodse Nieuwjaar Rosj Hasjana, Israël aan te vallen.

    Meer lezen op:
    deredactie.be


    08-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Waarom komt de wereld niet voor ons op?’

    UPDATE – De internationale website van de orde publiceert met enige regelmaat brieven van zusters dominicanessen die in Mosul wonen, de door ISIS bezette stad in Noord-Irak. Een huiveringwekkend verhaal van onderdrukking, verwoesting van erfgoed en verdwijnende christenen.

    6 augustus 2014

    Dominicanessen in een verwoeste kerk. Precieze locatie onbekend. Bron: op.org

    Dominicanessen in een verwoeste kerk. Precieze locatie onbekend. Bron: op.org

    UPDATE: Op 7 augustus wordt gemeld dat de stad Karakosh, waar veel christenen wonen en verblijven, ingenomen is door ISIS.

    Lieve zusters, broeders en vrienden,

    Dank voor jullie betrokkenheid bij ons door gebed en steun in de afgelopen maanden. Het is een angstige tijd en we hopen op een wonder van God dat er een einde aan maakt. Tot dusverre hebben 510 families Mosul verlaten. Sommigen hadden het geluk te vertrekken voor de deadline van ISIS verstreek, zij konden bezittingen meenemen. 160 families hebben Mosul verlaten met alleen hun kleren aan. Al het andere zijn ze kwijt.
    Meer lezen op:
    dominicanen.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zijn Palestijnse slachtoffers: burgers of terroristen?

    Wie zijn Palestijnse slachtoffers: burgers of terroristen?

    door Shari Deira 8 aug 2014

     
    Het zijn vooral mannen die om het leven komen in Gaza
    Het zijn vooral mannen die om het leven komen in Gaza - Foto: AFP

    Nu het geweld tussen Israël en Hamas opnieuw is opgelaaid na een 72 uur durend staakt-het-vuren vallen er opnieuw slachtoffers. Volgens Palestijnse autoriteiten zijn al ruim 1.800 Palestijnen om het leven gekomen.
    Het ministerie van Volksgezondheid in Gaza zegt dat de meeste van deze slachtoffers onschuldige burgers zijn. Maar klopt dit wel?
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    07-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks winst op het slagveld heeft Israël andermaal de mediaoorlog verloren van Hamas

    Ondanks winst op het slagveld heeft Israël andermaal de mediaoorlog verloren van Hamas

    doll

    Pallywood doet het weer. Journalisten en fotografen weten wel hoe een en ander in beeld te brengen in Gaza. Een foto van alleen maar een puinhoop verkoopt niet maar leg een nieuwe poppetje bovenop de berg rommel en het oogt opeens heel wat beter en spreekt tot eenieders verbeelding.

    Het ministerie voor de Media van Hamas heeft tijdelijk zijn kwartieren ondergebracht in dat hospitaal, wetende dat daar de westerse journalisten massaal naartoe trekken en het daar is dat de oorlog tegen Israël gewonnen of verloren wordt en niét op het slagveld.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland komt zeker aan de beurt. Alles is gepland.

    Nederland komt zeker aan de beurt. Alles is gepland.

    ISIS

    De 23-jarige Marouane Boulahyani uit Arnhem probeerde niet zo lang geleden nog beroemd te worden als rapper. Hij was zelfs een keertje te gast bij radiozender FunX. Nu handhaaft hij de sharia in door ISIS veroverde gebieden in Syrië en Irak. Onder de naam Maru-One deelt hij op Twitter zijn avonturen. Op YouTube zien we hoe stapels sigaretten in de fik worden gestoken en mensen vijf keer per dag naar de moskee worden gestuurd.
    Meer lezen op:
    revu.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom demonstreren moslims nooit als moslims elkaar vermoorden?

    Waarom demonstreren moslims nooit als moslims elkaar vermoorden?

    Screenshot 1

    (Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

    “Welt Online” publiceerde eergisteren het uitstekende commentaar “Zijn moslims werkelijk niet in staat tot zelfkritiek?”. De schrijver is Oliver Jeges, zoon van een Oostenrijkse moeder en een Egyptische vader. Hij benadrukt de absolute noodzakelijkheid van kritiek op de islam en bekritiseert dat het Westen deze “religie” van haar verantwoordelijkheid voor terreur ontslaat: “De gangbare mening in Europa is tegenwoordig dat terreur in naam van de islam geen verband houdt met de islam. Dat is net zo absurd als de bewering dat godsdienstoorlogen niets met godsdiensten te maken hebben.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    05-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obsessieve berichtgeving over Gaza is gevaarlijk zelfbedrog

    Obsessieve berichtgeving over Gaza is gevaarlijk zelfbedrog

    door Afshin Ellian 4 aug 2014

     
    De strijd in Libië laait weer op
    De strijd in Libië laait weer op - Foto: EPA

    Terwijl het Westen slaapt, verovert Al-Qa'ida nieuwe gebieden. Journalisten houden zich obsessief bezig met de berichtgeving vanuit Gaza, maar in Noord-Afrika zijn intussen verontrustende ontwikkelingen gaande.
    De westerse journalisten zijn in Gaza, waar voor hen het wereldnieuws zich afspeelt. Maar Nederland en de rest van de westerse wereld worden in Gaza niet in hun belangen geraakt. Momenteel zijn de politieke en militaire vijanden van het Westen de terroristische groepen gelieerd aan het islamisme. Dat bent u vergeten.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewijzen van menselijke schilden in Gaza stapelen zich op

    Bewijzen van menselijke schilden in Gaza stapelen zich op

    Vrijdag, Augustus 1, 2014 / Last Modified: Zondag, Augustus 3, 2014

    Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 1 augustus 2014.

    Raketten gevonden in drie VN-scholenRaketten gevonden in drie VN-scholen

    Nieuwe bewijzen van de oorlogsmisdaad van het gebruik van Palestijnse burgers als menselijk schild stapelen zich verder op.
    Desondanks besteden de media er nog weinig aandacht aan en zijn er zelfs ‘pro-Palestijnen’ die dit nog glashard durven te ontkennen.

    Journalisten die inmiddels Gaza weer verlaten hebben, vertellen van bedreigingen door Hamas als zij hiervan opnamen zouden maken.

    Hieronder een greep uit de nieuwe bewijzen:

    Verder lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.117 blanke mannen en vrouwen vermoord in Zuid Afrika

    117 blanke mannen en vrouwen vermoord in Zuid Afrika

    KillBoer

    Blanken worden  vermoord in Zuid Afrika ?  Dat kan toch niet waar zijn, zal de reactie zijn van een groot deel van onze politiek correcte links georiënteerde landgenoten. Nee, na de vreselijke periode van de Apartheid kwam de verlossing door het vrijlaten van Nelson Mandela. Een groot deel van onze bevolking die uiteraard via de feilloze voorlichting van o.a. de NOS en andere MSM inmiddels deskundigen waren op het gebied van Apartheid stonden te juichen. Eindelijk gerechtigheid. Dat het merendeel van deze mensen nog nooit zelf een stap in Zuid Afrika had gezet, dat mocht de pret niet drukken, de TV en met haar het altijd gelijk aanwezige legertje experts , zeiden het immers, dus was het waar. Zelden hebben wij een dermate gemakkelijk beïnvloedbare bevolking meegemaakt als in ons land. Wij verwijzen ook naar een eerder geschreven arikel
    Meer lezen op:
    geennieuws.com


    04-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief aan mijn mede Palestijnen: Dood aan Hamas, leve Israël
    Brief aan mijn mede Palestijnen: Dood aan Hamas, leve Israël

    Italiaanse journalist trotseert vergelding en getuigt dat explosies ziekenhuis en vluchtenlingen’kamp’ veroorzaakt werden door Hamas

    Het pure kwaad: Een terrorist van Hamas hangt twee jongetjes als levende schilden aan een hek op, zodat Israël het gebouw niet kan beschieten. (2)

    ‘Ik ken de Palestijnen al sinds ik een gehersenspoeld kind was. Ik weet hoe ons werd geleerd te misleiden en te liegen. Vandaag is er niets veranderd. Mijn broer, zus, ooms en neven maken nog steeds gebruik van dezelfde misleiding die sinds onheuglijke tijden wordt doorgegeven van vader aan zoon, van moeder aan dochter. Zo raakten recent, ver van het oog van de camera, kinderen gewond of stierven zelfs, iedere keer als een raketlancering van de terroristen van Hamas –bedoeld om andere kinderen in Israël te vermoorden- mislukte. Vervolgens werd de Joden de schuld gegeven van het bloedvergieten.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onbegrensde antisemitisme van EenVandaag

    Het onbegrensde antisemitisme van EenVandaag

    Geplaatst door Rob Kern op 3 augustus, 2014
           

    Ondertussen verbaas ik mij niet meer over de openlijke afkeer van de gemiddelde Nederlander ten opzichte van Israël.

    Wie je ook spreekt heeft medelijden met de Palestijnen en sympathie voor Hamas. Dr. Manfred Gerstenfeld zegt het zo:

    ‘Minstens 5 miljoen Nederlanders hebben een duivelse visie op Israël. Dit valt te concluderen uit het in 2011 gepubliceerde rapport van de Universiteit van Bielefeld voor de Duitse sociaal-democratische Friedrich Ebert Stichting. Het heeft in Nederland nauwelijks aandacht gekregen. In hun opinieonderzoek vroegen de auteurs of men van mening was dat Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voerde.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    03-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedwongen kinderarbeid tijdens bouw terreur tunnels koste het leven aan honderden palestijnse kinderen

    Gedwongen kinderarbeid tijdens bouw terreur tunnels koste het leven aan honderden palestijnse kinderen 

     
    een Palestijnse jongen neemt deel aan militaire training
    georganiseerd door de Hamas-ministerie van Onderwijs in Gaza Stad
     Foto: AP Photo / Adel Hana



    Bij de bouw van haar uitgebreide netwerk aan tunnels zijn er door hamas honderden palestijnse kinderen gedood of de dood in gejaagd, klein detail, gedeeltelijk werden deze tunnels gebouwd om aanvallen op kinderen over de grens met Gaza in Israël uit te kunnen voeren.
    Vandaar de door mij aangepaste, maar zeer wrange kop bij dit artikel, "kinderen voor kinderen".
    Meer lezen op:
    bolo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen: Na zaterdag komt zondag

    Hans Jansen: Na zaterdag komt zondag

    ‘Dood aan de Joden’, el-mawta li-l-Yahoed. We hebben het lang niet in het echt gehoord, de meesten van ons zelfs helemaal nooit. Maar we zullen er aan moeten wennen, want de politie gedoogt dat demonstrerende moslims dat roepen. Van die gedoogzucht wordt nu alleen nog gebruik gemaakt door groepen van enkele honderden demonstranten (waarvan er twee in Den Haag achteraf enkele uren bij justitie op gesprek zijn geweest). Gezien het tempo waarin het aantal moslims in Nederland groeit, kon de tijd die u krijgt om aan antisemitische leuzen te wennen, wel eens niet zo lang zijn. Wat gebeurt er als niet honderden maar duizenden moslims ‘Dood aan de Joden’ roepen?

    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas is de baas van Monique van Hoogstraten cs.

    Hamas is de baas van Monique van Hoogstraten cs.

    Screenshot_4

    Monique van Hoogstraten

    (Door: Roelf-Jan Wentholt)

    Monique van Hoogstraten en al die andere journalisten in Gaza doen precies wat Hamas hen opdraagt. Omdat ze bang zijn voor Hamas, omdat ze bang zijn voor het geweld dat Hamas op hen los zal laten. Zij schaden de Israëlische belangen en brengen de Israëli´s in groot gevaar om hun eigen huid te redden.

    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grondoffensief dag17: Hamas vuurde sinds begin OPE reeds 3.127 raketten af naar Israël

    Grondoffensief dag17: Hamas vuurde sinds begin OPE reeds 3.127 raketten af naar Israël

    Interessante videobeelden. Gaza, 1 augustus 2014. Ontdekking van de ingang van een gebetonneerde terreurtunnel van Hamas in een woonhuis. Tijdens het verkennen van die tunnel ontdekken de soldaten er tevens een ondergrondse wapenopslagplaats.

    Vandaag, zondag 3 augustus, de 27ste dag van OPE (Operation Protective Edge) en de 17de dag van het grondoffensief, lijkt Israël stilaan het grondoffensief af te bouwen en worden er reeds IDF-eenheden teruggetrokken uit Gaza.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    02-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw islamitisch emiraat pal onder neus EU

    Nieuw islamitisch emiraat pal onder neus EU

    Gepubliceerd door in Geen categorie
    1 augustus, 2014 om 12:38
    Ansar_al-Sharia_Libya_Logo

    Logo Ansar al Sharia. Bron: Wikipedia.

    Met behulp van de NAVO werd Kadafhi gelyncht. Het gevolg daarvan is nu dat er pal onder de neus van Europa, aan de zuidflank van de, EU islamieten de macht hebben gegrepen.

    Op steeds meer fronten laat zich de intense woede in de moslimwereld gelden. Hamas. ISIS. En nu dit.

    In de tweede stad van Libië, Benghazi, heeft de islamitische groep Ansar al-Sharia namelijk een emiraat uitgeroepen.
    Meer lezen op:
    joostniemoller.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelvideo: IS(IS) creëert letterlijke rivier van bloed
    Gruwelvideo: IS(IS) creëert letterlijke rivier van bloed

    Syrië: Talloze mensen door moslimstrijders onthoofd – ‘Wij zullen het christendom vernietigen’


    In de naam van Allah en zijn profeet!

    Er lijkt geen einde te komen aan de enorme lijst gruweldaden die het Islamitische Kalifaat (voorheen ISIS) pleegt in naam van (de) Antichrist.  Afgelopen week brachten de islamitische terroristen een schokkende video naar buiten waarop is te zien hoe 1500 mannen, waaronder ook tieners (waarvan sommigen tevergeefs om hun leven smeken) ,van dichtbij worden geëxecuteerd en in een rivier worden gegooid, waarvan de kade rood kleurt van een enorme plas bloed.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe meer kinderen sterven, hoe blijer de Hamas-leiders

    Hoe meer kinderen sterven, hoe blijer de Hamas-leiders

    door Afshin Ellian 1 aug 2014

     
    Hamas en Israël kwamen vrijdagochtend een staakt-het-vuren overeen
    Hamas en Israël kwamen vrijdagochtend een staakt-het-vuren overeen - Foto: AFP

    Voor Hamas draait de oorlog om de media: hoe meer kindsoldaten om het leven komen, hoe blijer de leiders zijn. En dan te bedenken dat sommigen voorspelden dat Hamas zou veranderen in een vreedzame politiek organisatie.
    Wanneer alle oplossingen hebben gefaald, is er oorlog als laatste redmiddel. De beelden uit het Midden-Oosten zijn hartverscheurend.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl


    31-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Aartsen-gate blijft dooretteren
    Van Aartsen-gate blijft dooretteren
    Geplaatst door Frank Verhoef op 31 juli, 2014
           

    Jozias van Aartsen moet wegwezen.

    Er zijn twee mannen aangehouden voor het aanzetten tot geweld tegen een bevolkingsgroep wegens geloof en ras tijdens de pro-ISIS-demonstratie in de Haagse Schilderswijk. Dat is goed nieuws. Maar niet voor burgemeester van Aartsen, die eerder beweerde dat er geen grenzen zijn overschreden. Dat was dus kletskoek van de burgemeester.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poging tot brandstichting synagoge Wuppertal

    Poging tot brandstichting synagoge Wuppertal

    Poging tot brandstichting synagoge Wuppertal -  In de nacht van maandag op dinsdag hebben drie mannen geprobeerd de synagoge in Wuppertal-Barmen in brand te steken. Beeld AFP
    In de nacht van maandag op dinsdag hebben drie mannen geprobeerd de synagoge in Wuppertal-Barmen in brand te steken. Beeld AFP 

    Drie mannen hebben in de nacht van maandag op dinsdag met behulp van molotovcocktails geprobeerd de synagoge in het Duitse Wuppertal-Barmen in brand te steken. De politie kon in de nabije omgeving een 18-jarige verdachte van tot dusver onbekende nationaliteit arresteren. Deze omschreef zichzelf als „Palestijn.” De beide anderen zijn nog voortvluchtig.
    Meer lezen op:
    refdag.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!